În anii '90, medicii au respins însăși ideea existenței unui mijloc capabil de a provoca creșterea părului.

Se credea că alopecia nu poate fi vindecată, se poate întrerupe doar procesul, dar părea imposibil ca părul să crească din nou pe locul existent.

În 1996, oamenii de știință au fost atrase de medicamentul puternic hipotensiv Minoxidil.

Când este ingerat, oamenii au multe efecte secundare, inclusiv aspectul părului corporal (hipertrichoză). După numeroase experimente bazate pe aplicarea topică a medicamentului, sa constatat că Minoxidil stimulează de fapt creșterea părului nou și aproape că nu provoacă efecte secundare atunci când este utilizat extern. Un remediu unic anti-baldness a fost găsit.

În ultimii 20 de ani, companiile farmaceutice au produs o varietate de medicamente pentru tratamentul alopeciei pe bază de Minoxidil. Unul dintre acestea este sprayul "Alerana".

"Alerana" spray împotriva pierderii părului - ce este acest drog?

Spray folosit "Aleran" împotriva căderii părului.

El a manifestat o eficacitate clinică în tratamentul alopeciei androgene la femei și a alopeciei masculine în stadiile incipiente - cu căderea părului pe scobiturile frontale și cu diametrul mic la nivelul coroanei.

De droguri, de asemenea, stimuleaza cresterea de noi fire de par cu alopecie focala.

Avantajele medicamentului:

 1. Spray "Alerana" promovează creșterea părului nou în zonele de chelie, prin regenerarea foliculilor atrofi ai terminalului.
 2. Medicamentul, care acționează asupra foliculilor de păr, prelungește faza lor de creștere activă, împiedicând procesul de pierdere.
 3. Sprayul "Alerana" atunci când este utilizat local este practic sigur, nu are nici un efect negativ asupra corpului, chiar și cu tratament pe termen lung.

Deoarece agentul reglează ciclul de viață al foliculului de păr, este nevoie de ceva timp ca părul să intre în faza de creștere activă. Prin urmare, tratamentul medicamentos este lung și se observă un efect vizibil nu mai puțin de 3 luni de la momentul utilizării.

"Alerana" este eficientă numai în tratamentul alopeciei androgenetice și focale, deoarece medicamentul acționează direct asupra foliculilor afectați. Când alopecia telogenă, declanșată de stres, dietă nesănătoasă, medicamente, utilizarea unui spray nu are sens: acest fenomen este temporar și se elimină.

O soluție de pulverizare este concepută pentru 30 de zile de utilizare și cursul tratamentului medicamentos este de 1 an.

Mai mult, mulți pacienți cu alopecie androgenetică au demonstrat că folosesc spray-ul pentru viață, deoarece abolirea medicamentului reia procesul de chelie.

Compoziție și acțiune farmacologică

Compoziția "Aleran" include componenta activă a minoxidilului și excipienți: apă, alcool, propilen glicol.

Minoxidil servește ca vasodilatator - vasodilatator.

Sa constatat că tubul de potasiu reglează schimbarea în etapele ciclului de viață a părului.

Minoxidil modifică permeabilitatea stratului exterior de celule prin deschiderea tubulilor de potasiu din interiorul celulelor prin activarea curenților de potasiu și calciu, permițând dilatarea vaselor de sange si hranesc radacina parului, întorcându-l „pentru viață“ și să stimuleze creșterea.

În plus, minoxidil reduce formarea de androgeni, care sunt cauza principală a alopeciei androgenetice.

Instrucțiuni de utilizare

Spray "Aleran" din căderea părului, este disponibil în două tipuri - 2% și 5% concentrație de minoxidil. 2% spray este recomandat pentru pierderea parului la femeile cu alopecie androgenetică. Deoarece chelie de sex masculin este mai pronunțată, ar trebui să utilizeze o soluție de 5%. Acum ia în considerare punctele importante ale instrucțiunilor pentru utilizarea spray-ului "Aleran":

Este necesar să se pulverizeze mijloace pe site-urile de chelie, deoarece centrul. După pulverizare, nu clătiți agentul timp de 4 ore.

Dacă după 4 luni nu există o îmbunătățire vizibilă după o soluție de 2%, este necesar să înlocuiți spray-ul cu 5%.

Curs de eficacitate a tratamentului

Timp de 12 luni de utilizare sistematică a "Aleran", foliculii de păr de păr dulce în zonele de chelie cresc la terminal, capabile să producă părul "real".

Un an mai tarziu, numarul firelor de par care au intrat in faza de crestere anagena nu creste, iar efectul se stabilizeaza.

Primele îmbunătățiri la pacienți au devenit vizibile la 4 luni de utilizare a fondurilor.

Deoarece Minoxidil joacă rolul de vasodilatator, atunci când acesta este anulat, "stimulentul" activează canalele de potasiu și "se oprește".

Foliile de păr nutritive exfoliante sunt expuse din nou la toți factorii negativi (distrugerea autoimună, efectul androgen), astfel că cheala se reia.

Contraindicații

Spray "Aleran" este interzisă să se aplice la scalpul deteriorat. Înainte de aplicare este recomandat să se consulte cu un dermatolog, astfel încât el a verificat integritatea pielii.

Nu utilizați medicamentul persoanelor care sunt hipersensibile la Minoxidil și componentele auxiliare ale sprayului. Producătorul stabilește limita de vârstă pentru tratamentul de droguri pentru persoanele sub 18 ani și peste 65 de ani.

În timpul sarcinii și alăptării, spray-ul Aleran este interzis.

Cu alopecie severa, aceasta poate provoca doar cresterea unei arme in loc de parul terminal.

Potrivit statisticilor, femeile sunt mai rapide și mai multe șanse de a obține efectul tratamentului decât bărbații.

Hair Spray Alerana - comentarii

Comentarii negative

A existat o experiență de utilizare a sprayului de 2% timp de o lună, părul nu sa oprit să cadă, dar nu au mai urcat niciodată, a apărut un puf de despărțire. Utilizarea spray-ului nu a continuat. Recent, ea a decis să cumpere un spray din nou, dar de data aceasta a obținut 5%, părul a căzut și a continuat. Ea nu a observat o creștere semnificativă de la 2%. La o lună de la folosirea spray-ului, părul sa oprit complet. Dar am fost fericit devreme, după 2 luni părul meu a ajuns așa cum nu a fost în viața mea, așa că a trebuit să taie lungimea. De fiecare dată când îți peri părul, 15-20 de fire de păr cad, după ce îți spăl părul, am liniștit, mă uit și plâng liniștit. Parul meu este gros, gros, gros, pentru că atunci când sunt puține dintre ele, este imediat vizibil. Părul era o centură, trebuia să fie tăiat. Acum nu știu cum să restaurez cel puțin statul cel vechi, astfel încât cel puțin ei să se oprească atât de neîncetat să urce.

Am o tinctură de piper de la o farmacie pe Internet. Sper că va ajuta puțin.

Acest lucru este doar intestine. groază! Dacă știam că nu se va cumpăra niciodată. Părul a început să se destrame "chiar mai rău" să nu spună nimic. Doar chel pe ochi. Deja rușine! : (((((a încetat să mai folosească 2 săptămâni ca părul de 150 de bucăți pe zi urcă pe o față ca un om de zăpadă, părul crește... Sentimentul va începe în curând să se radă dimineața și în fiecare zi devine mai bine să nu: Gândiți-vă înainte de utilizare.

Acum voi distruge impresia generală despre acest spray.

Experiența mea cu acest instrument sa dovedit a fi neplăcută. Mi-am petrecut mai mult de 2 pachete.

Când am început să o folosesc, prima săptămână a părului meu într-adevăr nu sa oprit să cadă și eram deja sigură că mirosul plăcut mi-ar da părul pierdut.

Din păcate, când a început a doua săptămână de utilizare, părul a început să cadă ca grindina! Instrucțiunile au avertizat că părul din faza de dormit ar putea intra în faza de pierdere și că numai părul (sau bolnavul) va cădea, iar apoi începe faza de creștere. De asemenea, ei au promis că o astfel de scufundare sălbatică va dura până la două săptămâni. Și acum a dispărut a treia săptămână, iar "moltul" continuă cu aceeași forță.

În fiecare zi după ce am pieptănat, m-am uitat cum toată umezeala mea era înfundată cu păr, era atât de groasă încât volumul fusese deja scăzut cu o treime. A treia săptămână se termină, dar totul este același. Pe scurt, am aruncat-o și de mult timp totul a continuat.

Nu au mers niciodata parmetice noi. Am scos acest spray și părul care a rămas. Acest cap și părul vindecat.

De asemenea, am folosit șamponul Aleran în plus față de acesta. Încă mai regret că am luat-o. S-ar putea să nu existe multe astfel de cazuri, dar cred că oamenii ar trebui să fie conștienți de posibilele probleme care pot apărea atunci când se utilizează instrumentul.

Când părul meu a căzut rău, am încercat multe vitamine și rețete folclorice pentru întărirea părului. Chiar îmi aduc aminte că am făcut o mască de ceapă, după care părul mi-a stricat teribil - era suficient să ajungi în ploaie sau altfel să-l umezi ușor. Toate aceste fonduri de la cădere a ocupat un decalaj din timpul meu și o mulțime de bani, dar ei nu au dat un rezultat vizibil - părul meu a căzut la o viteză terifiantă, a fost groaznic de pieptene.

Farmacia a dat peste o singură dată spray-ul lui Alerana, a citit adnotarea - mi-a plăcut abordarea profesională și ingredientele terapeutice reale din compoziție. Am cumpărat două bule deodată, l-am folosit timp de două luni.

Folosit așa cum sa spus în instrucțiuni, șapte pshikov pe cap, dimineața și seara. Asta este, de două ori pe zi, fără nici o notificare a programului, am frecat acest spray în rădăcinile mele de păr. La început, părul a căzut, ca de obicei, și la aproximativ două săptămâni după ce a început să-l folosească pe Aleran, părul a început să se prăbușească cu adevărat... Se formează adevărate fire de baldachin, era dureros să te uiți.

Am renunțat la folosirea lui Alerana, iar părul și-a redus pierderea. Ca urmare, ei înșiși au încetat să mai cadă în aproximativ o lună. Acum ei nu cad, probabil deja pur și simplu pentru că nu există nimic care să cadă acolo acum)) Așadar, fii atent cu acest spray, uneori cu ajutor doar dăunează.

Am cumparat sampon pentru parul colorat si spray 5%. A fost o umflatură teribilă a întregii fețe! Nu sunt alergic, nu am avut niciodată semne de alergii. De ce producătorul nu scrie în instrucțiunile privind cazurile de alergii. Nu poate fi faptul că eram singura așa!

NICIODATĂ să cumpărați nimic de la Alerana din nou!

Alerana spray pentru căderea părului - Mai mult rău decât bine.

 • convenabil să se aplice
 • nu are miros ciudat
 • Nu am observat efectul
 • este necesară o aplicare constantă
 • părul crește grasimea rapidă

Undeva în urmă cu șase luni, fără niciun motiv aparent, a început creșterea pierderii părului. Dermatologul ia sfătuit pe Alerana să bea 2 ori pe zi. În același timp, a avertizat că efectul poate apărea abia după câteva luni. Cu toate acestea, folosind 2 sticle de 60 ml (suficient pentru aproximativ 2 luni), am oprit aplicarea sprayului. Am observat că atunci când Alerana își folosea părul, ei au început să crească rapid și să cadă chiar mai mult decât înainte, ea nu a găsit o nouă creștere. A existat, de asemenea, o mâncărime foarte puternică a scalpului și a matreții, și una destul de mare (nu au existat astfel de probleme înainte de a utiliza pulverizarea). Utilizarea șampoanelor cu matreță nu a dat rezultate, pentru a nu aduce părul și scalpul într-o stare mai proastă, am oprit folosirea lui Alerana. După aceea, mătreața, mâncărimea și parul uleios excesiv au încetat în aproximativ o lună.

Am început să folosesc aceste spray-uri după o boală, din cauza căreia am pierdut mult păr.

Uleiul ca brusturele nu ma mai ajutat și alte mijloace simple nu aveau nici un efect, aveam nevoie de ceva mai puternic.

În farmacie, am văzut pentru prima oară șampoanele de la brandul Allern și am decis să cumpăr câteva piese cu un spray.

Nu mi-a plăcut prea mult șamponul, dar această pshikalka a fost foarte mulțumită la început.

A fost necesar să se aplice pe scalp doar de câteva ori pe zi, dacă îmi amintesc corect, câteva pshikov. Am făcut puțin mai mult decât presiunea recomandată asupra pulverizatorului.

Instrumentul miroase foarte frumos, mirosul este transmis părului și toate acestea dau emoții pozitive. =))

Câteva zile mai târziu am observat că scaderea a fost redusă! Acest lucru ma făcut incredibil de fericit, dar nu a durat mult. După o săptămână sau două, parul real a început! Mai mult, a fost atât de înspăimântător încât nu l-am putut accepta.

Am folosit-o timp de încă două săptămâni în speranța că totul s-ar opri, dar nu sa oprit. (A trebuit să părăsesc acest caz.) În acele zile, am pierdut mult păr, nu am pierdut niciodată atât de mult, părul sa înrăutățit și mai mult.

Au apărut firele mici ale antenei, erau puține, dar ele au fost observate.

Am petrecut doar două sticle, pentru fiecare am plătit 450 de ruble. Cred că instrumentul nu mi-a încântat. Știu oameni care sunt mai norocoși decât mine.

Părul a devenit și mai puternic!

Când părul meu a căzut rău, am încercat multe vitamine și rețete folclorice pentru întărirea părului. Chiar îmi aduc aminte că am făcut o mască de ceapă, după care părul mi-a stricat teribil - era suficient să ajungi în ploaie sau altfel să-l umezi ușor. Toate aceste fonduri de la cădere a ocupat un decalaj din timpul meu și o mulțime de bani, dar ei nu au dat un rezultat vizibil - părul meu a căzut la o viteză terifiantă, a fost groaznic de pieptene.

Farmacia a dat peste o singură dată spray-ul lui Alerana, a citit adnotarea - mi-a plăcut abordarea profesională și ingredientele terapeutice reale din compoziție. Am cumpărat două bule deodată, l-am folosit timp de două luni.

Folosit așa cum sa spus în instrucțiuni, șapte pshikov pe cap, dimineața și seara. Asta este, de două ori pe zi, fără nici o notificare a programului, am frecat acest spray în rădăcinile mele de păr.

La început, părul a căzut, ca de obicei, și la aproximativ două săptămâni după ce a început să-l folosească pe Alerana, părul tocmai a început să se prăbușească cu adevărat... Se formează niște patch-uri adevărate cheli, era dureros să te uiți.

Am renunțat la folosirea lui Alerana, iar părul și-a redus pierderea. Ca urmare, ei au încetat într-un fel să scadă singuri în aproximativ o lună. Acum ei nu cad, probabil deja pur și simplu pentru că nu există nimic care să cadă acolo acum)) Deci, fii atent cu acest spray, uneori în loc să-l ajuți doar să dăuneze.

Comentarii neutre

Sincer, nici măcar nu știu dacă e mai bine sau mai rău. Înainte de acest spray, părul a căzut timp de 2 ani în mod constant. De fiecare dată, pe măsură ce părul stătea, cel puțin trei fire de păr în mână. Apoi a început să folosească acest spray. Așa cum a fost avertizat, părul a devenit și mai puternic. Această groază a durat aproximativ trei săptămâni. În final, jumătate din coada șoarecelui meu a rămas. Și apoi, "Oh, bucurie", furtuna sa oprit.

Îmi pare rău, nu văd părul nou. Acum mă duc cu trei fire de păr pe cap, care acum nu cad.

 • se potrivește bine cu sarcina sa - oprește pierderea părului
 • scump
 • părul cade la începutul aplicării
 • așteptați mult timp pentru efect

Ohhhhh, parul ăsta a început acum 2, 5 luni. Dermatologul a recomandat șampon-clătiți, pilule și spray seria Aleran. Sincer, nici măcar nu am înțeles cât de brusc părul meu a început să cadă așa.

Dar toate fondurile au luat împreună o sumă destul de ordonată. Voi adăuga că există foarte puține despre această serie de recenzii pe Internet, și chiar și acestea nu sunt foarte pozitive. Deoarece mulți medici prescriu adesea cele mai publicate produse, mai degrabă decât omologii ieftini și la fel de eficienți, am decis să nu cumpăr totul dintr-o dată dintr-o rețetă.

Am luat deja comprimate Perfectil, nu am oprit cursul și mi-am terminat șampoanele. Oricare dintre părul meu reacționează așa cum doresc, poate să ia și poate rămâne murdar și tractată, așa că nu am cumpărat șampon-clătiți sau pastile, dar am decis să cheltuiesc bani pe spray. Prețul, desigur, este destul de scump pentru el - 550 de ruble pentru 50ml (dar voi adăuga imediat un spray destul de economic).

Nu pentru nimic în recenzii a avertizat că părul va cădea chiar mai puternic la începutul aplicației, dar apoi se oprește și începe să crească. Această perioadă a fost teribilă. Nu am turnat timp de 2 săptămâni, ca în instrucțiuni, dar în săptămânile 3-3, 5. (o mică observație - ca un cos pe capul meu la temple - pulverizat pe vârful sprâncenelor, așa că a doua zi am văzut niște fire de păr căzând). Acest lucru mi-a pus in grija mea, asa ca poate nu si cei care cad in viitorul apropiat, asa cum este scris in instructiuni, dar majoritatea celor pe care pulverizarea a cazut.

Credeam că nu se va opri niciodată. Dar cu cât îl folosiți mai mult, cu atât mai puțin scade, iar puful apare de la nou, începând să apară fire de păr. Funcționează, dar mai întâi trebuie să treceți prin fața unei spații extinse și să o experimentați moral și acest lucru este dificil. Și apoi uita-te la rezultat.

Voi adăuga încă o pisică pe părul umed, care tocmai a fost spălat cu o presiune puternică, am făcut aproximativ 4-5 pisici peste tot în capul meu, dar uneori părul a rămas murdar când o mulțime de pulverizare a căzut într-un singur loc, cu siguranță nu este foarte bună.

P. S. a folosit în același timp să-și spele părul cu ulei de brusture, a folosit 32 de tuburi, pot să presupun că părul ei a devenit mai puternic și a început să scadă mai puțin datorită acestei proceduri.

 • ajută la alopecie, dar numai cu ea
 • dacă păr sypytsya din nervi - nu va ajuta

Ajutor Alerana - ajută. Cu toate acestea, numai dacă suferiți de alopecie. Asta înseamnă că părul a început să urce din cauza bolii și nu pentru că ești nervos sau că nu ai reușit.

Greșeala mea a fost că am avut "pshikala" timp de o jumătate de an cu privire la acest spray fără să-l consult cu doctorul. Tocmai am văzut o sticlă într-o farmacie și șampon și balsam. Am un obicei stupid de a avea încredere în ceea ce sfătuiește farmacia. Efectul spray-ului a fost, dar mic, pentru că problemele mele principale erau în capul meu, nu pe ea))). Eram nervos, isteric, m-am despărțit de "drăguț" atunci, am primit un prim loc de muncă, dar și un examen pe nas.

În general, verdictul este. Dacă observați că sunteți foarte nervos și că în această perioadă părul a început să se prăbușească - petreceți aceeași cantitate (500 ruble, dacă nu mă înșel) pe vitamine pentru păr, piele și cuie. Ei ar trebui să ajute cu orice problemă, deoarece complexul de vitamine cu un grup puternic B și sistemul nervos este bine afectat. Tratați și nervii și părul, dar și pielea, unghiile.

Totuși, vitaminele sunt mult mai bine absorbite de organism. Și dacă în cazul tău căderea părului este doar o consecință, nu o problemă, atunci este în primul rând necesară eradicarea ei.

Din alopecie va ajuta, dar din nervi - nu

Alerana pulverulează împotriva pierderii părului - Alerana - o impresie dublă

 • convenabil să se aplice
 • miros plăcut
 • nu necesită mult timp
 • ajută, dar nu toate
 • așteptați un rezultat de lungă durată

Am început să folosesc spray-ul cu mama, aproape simultan cu mai mult de un an în urmă. Mama mea a avut o problemă în ceea ce privește faptul că erau mari zone chelate în frunte și în partea de sus a capului și am început pierderea sezonieră a părului din cauza lipsei de vitamine.

Mama a folosit în fiecare zi, eu în fiecare zi, înainte de a merge la culcare, frecat în scalp.

După 4 luni de utilizare, rezultatul a fost diferit. Mamele de pe fața solului au apărut păr (bine, nu curls, dar un puf de păr) și, în general, părul a devenit mai dur, după 4 luni petele golale nu mai erau vizibile, în locul lor erau părul.

Situația mea după 4 luni nu sa schimbat în general, părul meu a urcat în același mod și, de asemenea, a devenit gras.

Nu știu de ce sa întâmplat, poate pentru că l-am folosit zilnic, sau poate că nu m-am potrivit. În orice caz, nu va exista nici un rezultat într-o săptămână sau o lună, cel puțin o jumătate de an de utilizare permanentă.

Mama mi-a plăcut foarte mult și părul ei a devenit evident mai gros, nu ca în publicitatea "lungă și matasoasă", dar mult mai bună decât era. Acum folosește șamponul Aleran și vrea să cumpere un complex de vitamine. Mă gândesc să încerc și eu, poate că te va ajuta.

Am folosit Aleranna timp de un an și jumătate. Nu aveam un tricholog, știu că testosteronul este înălțat. Inițial, spray-ul a fost aplicat timp de 3 luni - părul a încetat să cadă aproape imediat. După trei luni, am luat o scurtă pauză, dar impactul a început să reia, a continuat până la Alraran (alte 3 luni) - totul a revenit la normal. Apoi au folosit fiolele Vichy cu amineksilom. Am luat o pauza de 4 luni. Parul a recâștigat pierderea parului, dar în cantități mult mai mici. Acum îl folosesc pe Aleran din nou - ajută. (La începutul aportului lui Alerana, capul a început să crească pe jumătate din sticlă, a apărut peeling, am cumpărat o nouă sticlă - mâncărimea și peelingul au dispărut).

 • După eliminarea medicamentului totul se întoarce
 • preț ridicat

Bine ai venit! Prima dată când am întâlnit problema pierderii părului la 20 de ani, vei fi de acord, foarte devreme. În acel moment, am suferit un stres sever, în urma căruia am pierdut 10 kg și mi-am pierdut jumătate din păr. În acel moment eram student, iar mijloacele scumpe erau prea scumpe pentru mine. Cu toate acestea, situația ma speriat atât de mult încât am crezut publicitatea și am mers la farmacie pentru Aleranna. Neplăcut surprins de prețul său, și a cumpărat un spray.

O sticlă obișnuită, de neuitat, cu un spray. Dar aici este mirosul unui fel de chimicale, din care am un gât rigid. Dar nu ma oprit de la aplicarea produsului. Trebuie să plătim un tribut, după două săptămâni pierderea a căzut, nu complet, desigur, dar în mod evident.

A doua oară am întâlnit acest remediu nu cu mult timp în urmă, când, după naștere, am început să pierd din nou părul.

Sticla mi-a fost de ajuns pentru o lună și jumătate. Ca și ultima oară, după două săptămâni de aplicare, efectul a fost ușor redus. Dar a trecut o luna de cand sa incheiat. Și totul a revenit la normal.

Nu voi argumenta că pierderea părului după naștere este o problemă dificilă și este asociată, inclusiv cu hormoni. Cu toate acestea, doriți să credeți într-un miracol. Din păcate, nu sa întâmplat.

Cine știe, cine știe... Cu toate acestea, vreau să avertizez în multe forumuri care indică faptul că Alerana conține pinacidil, D-panthenol, cu siguranță stimulează creșterea părului, dar sunt dependente (adică) necesitatea acestui medicament a apărut. Însă majoritatea răspunsurilor sunt pozitive, deși nu imediat. Mulți oameni au în stadiul inițial de aplicare a pierderii abundente a părului, dar tot mai târziu crește.

El însuși a început să folosească spray-ul pentru a întări părul. Să vedem ce se întâmplă.

Comentarii pozitive

Soțul a folosit sprayul lui Aleran 5%, are chelie ereditare, iar acum la vârsta de 35 de ani a început să apară chel. Trichologul a recomandat acest spray. La început, nu am crezut cu adevărat, dar după câteva săptămâni de utilizare, a început să apară fluff și apoi părul plin. Un remediu eficient. Și nu chel))

Soțul meu, din anumite motive, a început să-și piardă părul, nu mai avusese niciodată așa ceva. Poate o mâncare puțină de vitamine. În farmacie pentru tratament, a fost achiziționat spray de 5% Aleran, pe care farmacistul la recomandat. Au fost tratați timp de 3 luni și, mulțumesc lui Dumnezeu, tratamentul a fost bine primit. Fallout sa oprit complet. Acum nimic nu-i amenință părul. Acum bea vitamine pentru a întări sistemul imunitar.

Când tatăl meu a început să pară chelie în capul lui, mama și cu mine am cerut o soluție la această problemă pe Internet. Citiți forumurile și recenziile, vorbiți online cu trihologul și decideți să încercați sprayul Aleran. Papa a rezistat în mod activ grija noastră, dar el este unul, și avem două)) De aceea, el a trebuit să accepte soarta lor și să spună la revedere cu un loc chel) Deoarece acest spray de a opri într-adevăr pierderea parului si mai mult au început să apară deja o lună și jumătate după începerea aplicării.

Spray Alerana Am fost sfătuit de un medic tricholog, a venit la el cu o cădere grozavă a părului. Au fost încercate tot felul de remedieri populare, toate măștile s-au dus la un endocrinolog, au fost verificate, nu a existat anemie și, totodată, părul se toarnă și ieșea. Trichologul a spus că pur și simplu am rădăcini foarte slabe, iar ocazional pot apărea și părul. Recomandat să utilizeze Aleran. Spray-ul contine minoxidil, care intareste sistemul radicular si imbunatateste alimentarea sangelui si nutritia foliculului de par. Femeile sunt prescrise o doză de 2%, bărbați 5%. Spray am cumpărat la farmacie. Sticlă convenabilă cu distribuitor. Site-ul conține instrucțiuni detaliate pentru toate produsele, inclusiv spray-ul. Ei au nevoie de splash de 2 ori pe zi. Nu miroase urât. După 3 luni de utilizare, părul meu a încetat să cadă complet, chiar și în timpul spălării și pieptănării))) Nu pot să-mi ajung destul. A devenit puternică și puternică.

Foarte mulțumit de acest instrument.

Cu un an în urmă, părul a căzut pe fondul stresului sever. Nici nu au căzut, ci au căzut din cap. Craniul strălucea. Eram în pragul disperării. Sobbed pentru mai multe luni. A ocolit toți doctorii. Nu sa găsit nimic grav. Ca urmare, medicul a prescris Minoxidil Aleran 2%. La trei săptămâni după începerea utilizării, părul a început să scadă și mai activ. A fost colectată într-un pumn și a continuat. După o lună și jumătate, pierderea sa oprit complet și părul a început să crească. Utilizat 10 luni. Parul nu a căzut deloc și a crescut activ. În cea de-a zecea lună, am avut deja destul păr bun. Apoi brusc scalpul era acoperit de ulcere, începu să dureze, era o senzație de arsură și mâncărime. După fiecare aplicație, Aleran a ars întregul cap. A decis să nu mai folosească. Părul a început să se toarne aproape imediat. După o lună și jumătate, totul sa întors la cel de-al doilea. Cu fiecare atingere, părul rămâne în mâini. Din nou, ea a strâns tot ce a rămas într-o coadă scurtă, groasă ca un creion, și a început să-l folosească pe Aleran. Este foarte înfricoșător să rămâi chel. Deja, rușine să iasă. Se pare că fără minoxidil, părul meu nu poate fi restabilit.

 • Creșteți în mod activ părul nou

O zi bună pentru toți! La trei luni de la naștere, părul a început să cadă foarte puternic. Știam că femeile care alăptează se confruntă cu acest lucru, dar atât de mult nu se aștepta. Imediat ce a terminat alăptarea, sa dus la farmacie pentru Alerana Spray.

Acum trei ani, mi-am amintit povestea unei fete de la o farmacie, deoarece părul prietenei ei a crescut după livrarea de la Alerana (spray). De aceea, el a mers pentru el. Am cumpărat un șampon cu balsam de la aceeași companie.

Produsele de păr cum ar fi, de la pulverizare se încinge foarte cap. Am auzit că acest lucru este normal, astfel încât firele de păr noi își fac drumul, așa că țâșnesc. Pulverizatorul are un dozator foarte convenabil. Este lung și se întâmplă exact pe piele în orice punct al capului pe care îl puteți obține.

Două luni mai târziu, a început să observe că templele din spatele firelor de păr au crescut. Căderea părului a încetat. Căderea mai puternică nu a început. Și pe frunte creștea și părul. De-a lungul întregului cap, firele de păr au devenit prea scurte. Pe corp nu a crescut mai puternic, deși producătorul a avertizat că acest lucru este posibil. Am folosit-o undeva timp de patru luni, prima lună de două ori pe zi, în alte luni o dată pe zi, sa întâmplat în fiecare zi.

După anulare, părul nu a căzut din nou. Totul până în prezent este frumos și frumos cu părul. Rezultatul este satisfăcut. Înainte de a cumpăra instrumentul, am citit recenzii șocante, dar mi-am luat riscul.

Rezultatul este fericit, am avut noroc. Vă doresc mult noroc!

Alerana mă ajută, dar după terminarea cursului lunii după 3-4 luni totul se reia, încep din nou. Eu folosesc doar spray, pentru că șamponul și balsamul nu au ajutat, după anularea spray-ului când le-ai folosit, a reluat spargerea. Cred că dependența sa dezvoltat, dar nu voi renunța. Am avut deja patch-uri chel și subțierea parului șic de patru ori. Acum, părul la lamele umăr și gros. Am folosit Alerana timp de 3 ani. Un efect secundar este că calitatea părului sa îmbunătățit pe tot corpul și a devenit mai întunecată. Pe fata ca nimic, deși foarte frică. Cred că toată lumea are o reacție diferită față de acest produs și trebuie să mergeți la medic.

Ca multe mumii, o chelie parțială nu a mers în jurul meu. Părul meu era peste tot: pe un pieptene, pe podea, într-o salată odată, într-o chiuvetă și în baie, în pat. A ajuns la punctul în care mi-a fost frică să îmi pieptăn sau să-mi spăl părul, deoarece părul a blocat complet scurgerea și apa nu a dispărut. Ea a făcut diferite măști, chiar și cu suc de ceapă, din care părul sa zdrobit încă trei săptămâni, în ciuda spălării. Ca urmare, am cumpărat un spray de la farmacie împotriva pierderii părului și pentru a stimula creșterea părului lui Aleran. După aproximativ patru ani în urmă, mi-a ajutat prietena mea balding.

Preț de aproximativ 550 de ruble. Folosit aproximativ o lună în fiecare zi, a stropit-o.

Potrivit rezultatelor utilizării, pot spune că cantitatea de păr care se încadrează a scăzut drastic, nu mai mi-e frică de pieptene))) Noi păruri pufoase au început să apară pe frunte și zonele chelate de-a lungul conturului de creștere! Sunt atât de bucuroasă! Sunt atât de bucuroasă! Și, în general, starea părului sa îmbunătățit. Voi continua. Sper că recenzia mea va ajuta pe altcineva să facă față acestei probleme.

Spray Alerana folosesc deja o jumătate de an. Ajută foarte bine. Căderea părului sa oprit. O multime de par puternic puternic creste. Am de gând să o folosesc mai departe. Este foarte important ca tratamentul cu Alerania să nu se oprească, efectul fiind vizibil nu mai devreme de 4-5 luni. Sora mea a crescut părul pe lama de umăr datorită acestui instrument.

Spray "Alerana"

În acest articol vă voi spune despre spray-ul de creștere a părului marca Aleran. Sprayul este destul de scump și nu este potrivit pentru toată lumea, așa că am adus două analogice. De asemenea, la sfârșitul articolului veți citi recenziile reale, atât pozitive, cât și negative. Alegerea este a ta. Considerați că reacția tuturor este individuală; recenzii pot fi citite, dar acestea nu ar trebui să aibă o influență puternică asupra alegerii dumneavoastră.

Spray ALERANA® 5% pentru uz extern

Recomandat pentru tratamentul pierderii intensive a părului.

 • restabilește dezvoltarea normală a foliculilor de păr
 • oprește pierderea intensă a părului
 • stimulează creșterea noilor păruri
 • crește durata fazei active de creștere a părului
 • ajută la creșterea grosimii părului
 • crește densitatea părului
 • medicamentul este eficient în tratamentul alopeciei androgenice

Demonstrat clinic: pierderea crescută a părului se oprește după 6 săptămâni de tratament în 87% din cazuri *

* Studiu deschis non-comparativ pentru a evalua eficacitatea, siguranța și tolerabilitatea medicamentului ALERANA® (soluție 2% și 5% a Minoxidil), Academia Medicală Militară numită după SM. Kirov, 2012 (6 săptămâni / 4 luni)

Dacă doriți să vă îmbunătățiți starea părului, trebuie acordată o atenție deosebită șampoanelor pe care le utilizați. O cifră înfricoșătoare - în 97% dintre șampoanele brandurilor renumite sunt substanțe care otrăvesc corpul nostru. Componentele principale, datorită cărora toate problemele, pe etichete, sunt desemnate drept laurilsulfat de sodiu, sulfat de lauret de sodiu, sulfat de cocos. Aceste substanțe chimice distrug structura buclelor, părul devine fragil, își pierde elasticitatea și forța, culoarea se estompează. Dar cel mai rău lucru este că această murdărie intră în ficat, inimă, plămâni, se acumulează în organe și poate provoca cancer. Vă sfătuim să nu folosiți mijloacele în care sunt localizate aceste substanțe. Recent, experți ai personalului nostru de redacție au efectuat o analiză a șampoanelor fără sulf, unde primul loc a fost realizat cu fonduri de la compania Mulsan Cosmetic. Singurul producător de produse cosmetice naturale. Toate produsele sunt fabricate sub sisteme stricte de control și certificare a calității. Vă recomandăm să vizitați magazinul oficial mulsan.ru. Dacă vă îndoiți de caracterul natural al produselor cosmetice, verificați data de expirare, nu trebuie să depășească un an de depozitare.

Mecanism de acțiune

Spray-urile ALERANA® afectează în mod direct rădăcinile părului. Spray-urile cresc microcirculatia in scalp, restabilind nutritia normala a foliculilor de par. Datorită acestui fapt, acestea opresc pierderea intensă și stimulează creșterea părului nou.

Metoda de aplicare

Către exterior. Indiferent de mărimea zonei tratate, aplicați 1 ml soluție utilizând un dozator (7 taps) de 2 ori pe zi în zonele afectate ale scalpului, începând de la centrul zonei afectate. Spălați-vă pe mâini după utilizare. Doza zilnică totală nu trebuie să depășească 2 ml. Nu necesită spălare.

Contraindicații

Hipersensibilitate la minoxidil sau la alte componente ale medicamentului; vârsta sub 18 ani și peste 65 de ani; încălcarea integrității pielii; dermatoza scalpului; utilizarea simultană a altor medicamente pe scalp; sarcinii; perioada de alăptare.

ambalare

Spray ALERANA® 2% pentru uz extern

Recomandat pentru tratamentul pierderii intensive a părului și stimularea creșterii părului.

 • restabilește dezvoltarea normală a foliculilor de păr

Demonstrat clinic: pierderea crescută a părului se oprește după 6 săptămâni de tratament în 87% din cazuri *

* Studiu deschis non-comparativ pentru a evalua eficacitatea, siguranța și tolerabilitatea medicamentului ALERANA® (soluție 2% și 5% a Minoxidil), Academia Medicală Militară numită după SM. Kirov, 2012 (6 săptămâni / 4 luni)

Mecanism de acțiune

Spray-urile ALERANA® afectează în mod direct rădăcinile părului. Spray-urile cresc microcirculatia in scalp, restabilind nutritia normala a foliculilor de par. Datorită acestui fapt, acestea opresc pierderea intensă și stimulează creșterea părului nou.

Metoda de aplicare

Către exterior. Indiferent de mărimea zonei tratate, aplicați 1 ml soluție utilizând un dozator (7 taps) de 2 ori pe zi în zonele afectate ale scalpului, începând de la centrul zonei afectate. Spălați-vă pe mâini după utilizare. Doza zilnică totală nu trebuie să depășească 2 ml. Pacienții care nu observă o creștere a părului satisfăcătoare cosmetic atunci când utilizează o soluție 2% și pacienții pentru care se dorește o creștere mai rapidă a părului pot utiliza o soluție de 5%. Nu necesită spălare.

Contraindicații

Hipersensibilitate la minoxidil sau la alte componente ale medicamentului; vârsta sub 18 ani și peste 65 de ani; încălcarea integrității pielii; dermatoza scalpului; utilizarea simultană a altor medicamente pe scalp; sarcinii; perioada de alăptare.

ambalare

Iubitorii Alerani ieftine

 • Revasil (spray)

Producător: Patent - Farm (Rusia)

Forme de eliberare: flacon, 2%, 50 ml; Preț de la 341 ruble

Revasil este un spray realizat de ruși, unul dintre cei mai ieftini înlocuitori ai lui Alerana de astăzi. Deoarece ingredientul activ conține același minoxidil la o doză de 2% și este prescris pentru tratamentul cheiliei la femei și bărbați.

Forme de eliberare: flacon, 2%, 60 ml; Preț de la 485 de ruble

Generolone - un medicament mai ieftin pentru tratamentul alopeciei cu același ingredient activ în compoziție. Vândut în flacoane de 60 ml și este destinat utilizării externe. Contraindicat la vârsta de 18 ani, precum și în încălcarea piele holistică a scalpului.

Opinii Alerana spray

L-am folosit timp de trei luni, nu m-am oprit, ca niște noi au avut trei lucruri în cinci rânduri... dar nu am observat niciun efect special pentru mine... dar individual

Nu cred nimic nou cardinal. la fel ca și alte mijloace de cădere. poate sau nu poate ajuta. doar un anunț bun cu pantofi păroși

Oh.. fetitele... esti atat de rau in legatura cu acest Aleran

Folosesc încă de la început modul în care a apărut această serie...

ca spray și șampon cu balsam.

Am parul subțire... și chiar de la un uscător de păr și vopsirea permanentă a început să cadă și să se despartă!

și după o utilizare lungă totul a devenit doar SUPER!

părul a încetat să cadă... a devenit strălucitor de viață... și, în plus, a început să crească noi))) !!

Am folosit Aleranna timp de o săptămână și jumătate, se pare că TTT-ul a devenit mai bine acum... Novot nu știu de ce, de la ea, sau m-am absorbit... Dar voi continua să o folosesc, principalul lucru înainte de a ieși din casă nu este să mă uit, apoi părul meu este gras doar câteva ore Am facut-o...) Dar daca faci totul pe timp de noapte pentru aspiratie si parul tau nu arata gras I-am pshikal de doua ori pe zi, acum sunt mai putin probabil ca nu am timp, dar voi continua...

Pluses: Eficace, nu provoacă efecte secundare

De când eram copilăresc, aveam părul subțire și rar, dar în ultimii doi ani au început să scadă mai intens, ceea ce a afectat în mod semnificativ pompa și volumul coafurilor. Am decis să nu-mi salvez frumusețea și sănătatea părului și mi-am luat pulverizarea Alerană, pe care un prieten apropiat mi-a sfătuit-o.

Am aflat de la ea că ingredientul activ minoxidil este inclus în compoziția acestui agent, care extinde vasele în scalp și astfel activează creșterea părului nou. Alegerea lui Aleran nu este ieftină - mai mult de 600 de ruble. După cum am înțeles cu timpul, trebuie să fie aplicată în mod constant, deci acesta este un element bugetar serios. Dar merită.

Îl folosesc după spălarea părului, o dată pe zi, numai pe pielea uscată, aproximativ 10-12 robinete pe sticlă. Un rezultat pozitiv a fost observat după 3 luni și la acea dată a încetat utilizarea acestuia. În decurs de o lună, părul începu să se subțieze din nou. Trebuia să cumpăr din nou sprayul Aleran și să-l folosesc. Mai puțin de 2 luni, când părul a devenit mai gros.

Ce este neplăcut - adesea există o ușoară senzație de mancarime după aplicare. În rest, nu am dezvăluit niciun efect secundar. Acum încerc alte remedii de la medicina tradițională, dar e înfricoșător să nu mai folosesc sprayul lui Aleran. Prea mulțumit de rezultat.

Pro: întărește părul și stimulează o nouă creștere a părului

Dezavantaje: Pentru a păstra rezultatele, trebuie aplicată în mod constant

Am aflat despre Alerana de la publicitatea la televizor și, de vreme ce eu sunt proprietarul părului lung, am vrut să-mi cumpăr acest instrument pentru a-mi întări părul.

Am mers în jurul a cinci farmacii, cu intenția de a cumpăra Alerana mai ieftin și a fost foarte surprins de modul în care prețul acestui instrument fluctuează în diferite farmacii. Am cumpărat acest instrument pentru 517 de ruble.

Alerana este produsă într-o concentrație de 2 procente și 5 procente, mi-am cumpărat mai puternică, pentru a-mi întări structura părului.

În interiorul cutiei am găsit instrucțiunile de utilizare și o sticlă de pulverizare din sticlă cu o duză fixă ​​suplimentară atașată.

După cum am aflat mai târziu din instrucțiuni, acest atașament este proiectat pentru părul lung, astfel încât să puteți aplica spray-ul sub părul dvs. fără al ridica.

De asemenea, am învățat din instrucțiuni că acest remediu poate fi aplicat pe scalp nu mai mult de două ori pe zi și produce numai 7 prese pe sticlă la un moment dat, indiferent de cantitatea zonei tratate. Doza zilnică totală nu trebuie să depășească 2 mililitri.

După ce am studiat cu atenție compoziția, am constatat că: substanța activă este minoxidil, excipienți: propilenglicol, etanol 95% (alcool etilic), apă purificată.

Când am început să scriu o recenzie, am decis să aflu mai multe despre ce substanță este minoxsedil. Am descoperit că este un vasodilatator care, atunci când este aplicat local, stimulează creșterea părului la bărbați și femei care suferă de chelie. Începutul creșterii părului începe după aproximativ 4-6 luni de la medicament. După încetarea utilizării soluției, creșterea parului nou se oprește și, după câteva luni, se poate aștepta revenirea aspectului anterior. Asemenea cazuri. Deci, dacă începeți să utilizați Alernan, trebuie să fie utilizat în mod constant pentru a menține rezultatele obținute de întărire și creștere a părului. Va fi mai ușor să cumpărați ulei de in și ulei de muștar, care nu obligă să-l utilizați în mod constant pentru a salva rezultatul.

Am avut această sticlă timp de o lună, timp în care părul meu sa întărit de fapt și a devenit strălucitor, am aplicat-o după ce mi-am spălat părul pe scalp uscat. Numai șapte robinete, așa cum am indicat în instrucțiunile pe care nu le aveam, și am făcut aproximativ zece robinete într-o singură procedură. O sticlă goală mi-a servit mai bine mai târziu, am turnat un alt remediu împotriva căderea părului în el Lotionul Esvitsina pe care l-am cumpărat mai târziu.

Mi-a plăcut mijloacele și efectul utilizării sale, aș dori cu siguranță să o aplic în mod constant, dar ceva în timp ce sunt lacom nu este încă o plăcere ieftină.

Pluses: efect 100%

Dezavantaje: este nevoie de o utilizare prelungită, medicamentul nu este ieftin

Alerana Balsam Spray este una dintre preparatele care conțin ingredientul activ Minoxidil, care promovează creșterea părului nou și își oprește pierderea pe zonele balding ale capului. Mulți oameni încep să utilizeze medicamentul, așteptând în câteva săptămâni pentru un efect uimitor, păr gros, creștere nebună etc. Deoarece nu au văzut cele de mai sus în cel mai scurt timp, ei încetăm să mai folosim, aruncăm drogul și îi spunem tuturor despre ineficiență și costuri ridicate. Dar acest lucru este departe de caz. Pentru a obține efectul, trebuie să știți câteva "subtilități", și anume: 1) începutul creșterii părului începe după aproximativ 4-6 luni de la medicament; 2) Minoxidil este conceput pentru a restabili creșterea părului la bărbați și femei cu cea mai comună formă de chelie - alopecie androgenică, minoxidilul nu împiedică pierderea părului cauzată de anumite medicamente, malnutriția (deficit de fier sau vitamine în organism), precum și pierderea părului rezultatul așezării în coafuri strânse (coada, fasciculul); 3) când apare parul nou, în nici un caz nu opriți consumul de droguri, dar continuați să utilizați de două ori pe zi pentru a crește numărul și a susține creșterea; 4) încetarea utilizării medicamentului până la recuperarea completă va determina cel mai probabil să vă pierdeți părul nou în câteva luni de la încetarea utilizării. Fiți persistenți, răbdători, studiați cu atenție instrucțiunile și recenziile, respectați toate regulile și apoi veți avea un rezultat.

Chiar vreau sa cresc parul lung, dar, din nefericire, ele cad din capul meu foarte mult. Ce mijloace nu au încercat. Am decis să încercați spray "ALERAN", am cumparat-o pentru stoc - două spray în set pentru prețul de unu (ca), nu părea atât de scump.

Aplicat spray undeva timp de trei luni, poate ceva mai mult. Rezultatul este cu adevărat vizibil - mai puțin părul a început să se prăbușească, iar pe cap a apărut un "substrat". Dar, de îndată ce aplicația de pulverizare a fost terminată, întregul efect vizibil a dispărut...: (Probabil, pentru a obține efectul dorit, trebuie să aplicați în mod constant spray-ul, dar apoi se dovedește a fi costisitor atunci Rezultatul: Nu îl mai folosesc și nu îl recomand altora.

Pluses: ajută la alopecie, dar numai cu ea

Dezavantaje: în cazul în care păr sypytsya din nervi - nu va ajuta

Ajutor Alerana - ajută. Cu toate acestea, numai dacă suferiți de alopecie. Asta înseamnă că părul a început să urce din cauza bolii și nu pentru că ești nervos sau că nu ai reușit.

Greșeala mea a fost că am "pshikala" timp de o jumătate de an cu privire la mine acest spray fără a-mi consulta un medic. Tocmai am văzut o sticlă într-o farmacie și șampon și balsam. Am un obicei stupid de a avea încredere în ceea ce sfătuiește farmacia. Efectul pulverizării a fost, dar mic, pentru că problemele mele principale erau în capul meu, nu pe ea))). Eram nervos, psihiatru, apoi m-am despărțit de "dulce", am primit un prim loc de muncă, dar am avut și teste de nas.

În general, verdictul este. Dacă observați că sunteți foarte nervos și că în această perioadă părul a început să se prăbușească - petreceți aceeași cantitate (500 ruble, dacă nu mă înșel) pe vitamine pentru păr, piele și cuie. Ei ar trebui să ajute cu orice problemă, deoarece complexul de vitamine cu un grup puternic B și sistemul nervos este bine afectat. Tratați și nervii și părul, dar și pielea, unghiile.

Totuși, vitaminele sunt mult mai bine absorbite de organism. Și dacă în cazul tău căderea părului este doar o consecință, nu o problemă, atunci este în primul rând necesară eradicarea ei.

Pluses: Substratul apărut la locul de aplicare

Dezavantaje: părul devine rapid gras, capul este mâncărime

Întotdeauna am avut o problemă cu părul. Le am rare și subțiri și, în ultima vreme, am început să cad în ciorchini. Experimentat special vitamine de păr expert (care îi pasă de revizuirea mea de vitamine expert de păr), dar nu a ajutat. În farmacie, am văzut Balsam-Spray pentru femeile Alerana (Alerana) din căderea părului 2%. Despre acest brand de mult timp auzit. Iar comentariile despre aceasta sunt diferite, atât pozitive, cât și negative. Sprayul este scump, dar cred că a fost, nu a fost, o să încerc.

Manualul spune că ajută la toate tipurile de alopecie (pierdere), inclusiv hormonale. Ceea ce este foarte multumit. Spray Alerana poate stimula, de asemenea, creșterea părului nou, care este, de asemenea, un plus. Căderea părului atunci când se utilizează un balsam se oprește după 2-6 săptămâni. Cursul este de 3-6 luni, adică veți avea nevoie de 2 sticle pentru curs. Trebuie repetată la fiecare 3 luni. Coaforul mi-a spus că, cu condiția părului meu, folosesc acest instrument în mod constant.

Folosesc o dată pe zi 3 - 4 picioare pe partea superioară a capului, pentru că aceasta este partea cea mai "împletită", înainte de a merge la culcare (instrucțiunile spun că este recomandabil să nu spălați balsamul timp de 2 ore). După aceea, mănânc ușor balsamul în scalp cu o perie de peri.

De asemenea, în instrucțiunile indicate că prima dată ar fi crescută pierderea părului ca urmare a stimulării proceselor metabolice în bulb, adică este tipul de păr vechi care ar cădea în decurs de 2 luni.

Nu am văzut o astfel de fază. Am folosit acest instrument în mod regulat timp de 3 ani. Deja în prima săptămână aveam mai puțin păr să cad în timp ce îmi spălaam părul. Și a fost foarte remarcabil, pentru că înainte de asta au urcat în resturi. Pentru a doua săptămână, am observat că capul meu balding nu strălucea. Am avut un tuns scurt și un fir subțire de păr (ca urmare, volumul nu se menține) și scalpul ar putea fi văzut la vârful capului. Acum nu este așa. Chiar și colegii de muncă au observat acest lucru. Și chiar înainte de anul nou m-am dus pentru o tunsoare, iar coaforul mi-a spus că am un fel de sub-acoperire pe capul meu. Cu toate acestea, parul crește și acest instrument mi-a ajutat. După o perioadă lungă de utilizare, îmi pot permite părul lung.

Când am început să folosesc pulverizarea lui Aleran, a fost doar un singur minus în el, după aplicarea sa părul imediat a devenit gras. De aceea, trebuie sa ne spalam parul mai des decat de obicei.

Acum există încă un minus. A devenit un loc foarte mâncărime în care se aplică sprayul. La început, am crezut că a fost datorată utilizării prelungite (deși am luat pauze de 2-3 luni). După ce, pe site-ul oficial al lui Aleran, am citit informațiile despre schimbarea substanței active în altul - Minoxidil. Acum, din acest motiv, trebuie să utilizați mai puțin. Dar, în general, sunt mulțumit de rezultat.

Pluses: ajută pe cineva să crească părul

Dezavantaje: nu ma ajutat sa cresc parul, este costisitoare, o multime de efecte secundare, dependenta, cresterea parului a fetei si a gatului.

Vreau să subliniez imediat - este util să folosiți spray-ul de pierdere a părului de către Aleran când toate celelalte mijloace împotriva pierderii dvs. au fost deja testate și nu au adus nici o îmbunătățire... Am avut exact această situație în toamnă - chiar remedii folclorice (pe care nu le cred) Au fost testate pe deplin - și părul meu a continuat să-mi lase rapid capul. De asemenea, am înnebunit peste Sistemul finlandez scump - 4 - părul meu a început să se prăbușească mai puțin, dar totuși scaderea nu sa oprit... Am decis să văd un doctor, pentru că îmi apreciez foarte mult părul.

Am fost la endocrinolog cu o plângere de chelie și am testat hormoni sexuali și hormoni tiroidieni. totul era normal. în afară de testosteron, iar medicul a sugerat că am o pierdere anormală a părului. Și acest tip de chelie diferă de celelalte prin aceea că este ca și omul, adică în fiecare an suprafața frunții sau partea superioară a capului sau a coroanei se subțiază - ca persoană "norocoasă", în general. Și părul meu este foarte, foarte rar pe ambele părți ale frunții și încerc să acoperim aceste fire de păr cu un bang... În general, mi-am dat seama că am pierderea părului androgenic. Tratamentul la care am fost prescris este - pilulele de scădere a testosteronului și în zonele chelate ale frunții pentru a freca sprayul lui Aleran de 5% timp de cel puțin două luni. Dacă rezultatul va fi vizibil în două luni - în zona de paturi cheli, va apărea un păr nou, atunci trebuie să treceți la un spray de 2% și să îl folosiți pentru restul vieții.

DA! Aceasta este viclenia tuturor produselor cosmetice care conțin minoxidil (și în Aleran este principalul ingredient activ) - trebuie să fie frecat de viață. Fiecare zi, de două ori dimineața și seara. în timp ce o faci - părul tău nu-ți va părăsi capul. Doar opriți frecarea - și în decurs de o lună tot ceea ce a crescut de-a lungul anilor va cădea din nou.

Alerana spray nu este o plăcere ieftină. O sticlă, care este suficientă pentru aproximativ o lună, costă aproximativ 1000 de ruble.

Pe ambalaj și în adnotare se spune că sprayul Aleran poate fi folosit pentru orice tip de chelie. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat - minoxidil în compoziție nu lasă o șansă pentru un rezultat reușit dacă utilizarea zilnică este întreruptă brusc. Întotdeauna tot părul care a crescut cu utilizarea minoxidilului, va cădea după anulare. În general, singura substanță din lume minoxidil are o eficacitate dovedită pentru a preveni chelie (atât la femei cât și la bărbați). În Rusia, pentru a nu plăti drepturile de autor pentru dezvoltatorii de Minoxidil, au folosit aceeași substanță, dar sub numele de penoxidil. Ca urmare, au inceput sa scrie cu onestitate pe ambalaj - "contine minoxidil", dar in acelasi timp si pretul a crescut mult - cu circa 30%. Aparent, eu totuși trebuia să plătesc pentru drepturile de autor)))

Sunt incluse două duze pentru pulverizare. Personal, folosesc unul lung. Aplicați spray pe scalp de două ori pe zi, dimineața și seara. Pentru cele mai bune rezultate, este suficient să aplicați șase până la șapte pshikov prin duza, acest lucru este destul. Atunci când este frecată în scalp, este posibilă o ușoară senzație de arsură care apare datorită expansiunii vaselor și dispare aproximativ cinci minute după frecare. După câteva săptămâni, scalpul se obișnuiește, iar senzația de arsură încetează să mai fie simțită. În recenziile celorlalți, am citit că sprayul cu Alerana irită pielea și mătreața și seborrhea apar, dar eu personal nu am avut astfel de efecte secundare... Scalpul meu a răspuns bine, în ciuda faptului că de obicei am o tendință la uscăciune și mătreață.

Timp de două luni, mie mi-am spus, în mod onest și zilnic, pshikala pe zonele cu probleme. După aplicare, frecată cu atenție spray-ul în piele, cu vârfurile degetelor. A fost un rezultat? Nu, nu am văzut rezultatul. Mai mult, pielea a început să strălucească și pe partea superioară.

Una dintre efectele secundare cunoscute este creșterea părului, inclusiv pe față. se întâmplă dacă pulverizați pe scalp noaptea și apoi dormiți pe pernă... Moleculele de minoxidil cade pe pernă de pe cap și apoi pe față... De aici crește creșterea părului pe față, gât, mâini. Din fericire, eu personal nu am observat acest efect secundar.

În general, pentru mine personal, tratamentul lui Aleranna nu a fost încununat cu succes. Se pare că medicul a greșit și nu am alopecie androgenetică. În cele din urmă, tocmai am aruncat aproximativ 1800, și zonele chelate ale frunții așa cum erau și rămăseseră la locul lor. Am pus două puncte din cauza abundenței efectelor secundare, din cauza obișnuinței cu Minoxidil, din cauza costului ridicat... În general, Aleran are multe minusuri și totuși acest spray special poate fi o mântuire pentru baldachinarea oamenilor.