Colorarea părului este o procedură destul de laborioasă și foarte dăunătoare. Dar popularitatea sa creste in fiecare zi, pentru ca acolo puteti imbunatati aspectul parului. De regulă, femeile de astăzi cumpără o nuanță cât mai aproape de cea naturală. În acest caz, scopul colorării lor este de a da un accent ușor, dar în nici un caz o schimbare cardinală a imaginii.

Puțini oameni cunosc efectul benefic al colorantului pentru păr incolor. Din păcate, acest produs cosmetic din Rusia nu a primit încă o distribuție atât de largă, prin urmare, haideți să ne oprim în acest sens mai detaliat.

Influență utilă

Fiecare femeie visează la părul frumos și sănătos. Dar ce să faci atunci când culoarea ta nativă nu se potrivește? Există un mod - vopsea incoloră. Nu are proprietăți de colorare și nu dă nici o nuanță.

În timpul îngrijirii părului, are o serie de proprietăți:

 • întărește;
 • dă părului un volum și strălucește;
 • "Solder" păr;
 • zăvoiește cântare de păr;
 • curăță și hrănește pielea capului.

Colorant de păr colorat conceput special pentru a elimina procesul de chelie, pentru a întări foliculii de păr și a îmbunătăți circulația sângelui pe pielea capului. În plus, acest produs este capabil să trezească foliculii de păr latenți.

Dacă îl folosiți în mod regulat, puteți face față în mod eficient rugozității pielii, eliminați uscăciunea și uleiul. Vopsea incoloră are un efect anti-seboreic. Datorită componentelor active ale vopselei, este posibilă îmbunătățirea imunității scalpului și protecția împotriva alergiilor, mâncărime.

Pe vopseaua de păr video-incoloră:

Cea mai valoroasă proprietate a hennei este capacitatea sa de a se îngroșa și a face un arbore puternic de păr, restabilind astfel structura sa. Proprietățile terapeutice prezentate ale coloranților sunt utilizate în mod activ în cosmeticele organice de la producătorii de frunte, precum și în liniile medicale ale produselor cosmetice pentru păr.

Unele fete folosesc vopsea incoloră ca șampon vindecător. Datorită lui, puteți obține un efect de curățare și exfoliere, pentru a elimina mătreața. Această vopsea nu este absolut costisitoare, deci este o modalitate excelentă de a adăuga frumusețe, sănătate, volum și strălucire la fire.

Toată lumea cunoaște efectul laminării. Această procedură se face în salon și este foarte utilă pentru păr. După aplicare, părul va obține o netezime perfectă, stralucirea, sfârțiturile și semnele de oboseală dispar.

În plus, laminarea este o mare oportunitate de a îndrepta firele ondulate. Dacă utilizați în mod regulat o vopsea incoloră, puteți obține un efect complet similar. Nu este nevoie să vizitați salonul și să cheltuiți bani. Puteți utiliza vopseaua incoloră complet calm și nu vă faceți griji că culoarea va fi schimbată.

Astfel, este posibil să se evite o situație neplăcută, care apare adesea atunci când se utilizează o vopsea obișnuită, culoarea tivului nu coincide cu ceea ce a fost declarat de producător.

O calitate indispensabilă a colorantului incolor este adăugarea de volum la coafura. Compoziția unică a acestui produs cosmetic acoperă fiecare păr. Ca rezultat, se formează un film invizibil. Ea a fost cea care elimină toată rugozitatea de la coșurile de păr și, de asemenea, dă volumul de păr.

Ce este vopseaua pentru olia de păr, precum și care sunt recenziile despre acest produs, puteți învăța din conținutul acestui articol.

Dar ce este culoarea părului L'Oreal nuanțe de ciocolată, puteți înțelege dacă citiți conținutul acestui articol.

Care sunt nuanțele răcoroase ale vopselei de păr Preferință, puteți înțelege citind conținutul articolului aici: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/xolodnye-ottenki.html

Dar ce este cel mai bun colorant pentru păr, precum și care sunt recenziile despre această vopsea, descrise detaliat aici în articol.

Cum să utilizați

Este posibil să aplicați vopsea incoloră absolut în orice condiții. Cel mai adesea este folosit ca o mască de întărire după vopsirea părului. În acest caz, trebuie să respectați următorul plan de acțiune:

 1. Îndepărtați contaminarea din păr. Acest lucru ar trebui făcut pentru a filma cât mai bine înfășurat în jurul fiecărui păr. Ar fi ideal să vă spălați părul de 2 ori, folosind șampon pentru senzație profundă.
 2. După aceasta, puteți efectua diverse manipulări cu colorare și apoi aplicați o vopsea incoloră. Deși acest produs nu oferă nici o umbră, masa trebuie distribuită cu grijă pe tot capul.
 3. Durata efectului mascului este de 30 de minute. După acest timp, eliminați compoziția din păr fără a utiliza șampon. Puteți proceda la instalarea unui uscător de păr. Efectul obținut din acțiunile efectuate se va asemăna cu laminarea. Durata acestui efect durează o lună.

Producătorii și prețurile

Astăzi gama de vopsea incoloră este destul de largă. Aproape orice brand popular conține acest produs cosmetic în colecția sa.

KUENE Semi ColorClear

Această vopsea este foarte costisitoare. Costul său este de 2500 de ruble. Acest preț se datorează calității sale înalte.

Înainte de aplicarea compoziției, trebuie combinată cu un activator din aceeași serie. După aplicare, părul este egalat, devine mai bine să le pieptezi, capetele despicate și mătreața pleacă.

MATRIX Color SyncClear

Această vopsea incoloră câștigă în mod activ popularitatea în rândul femeilor de astăzi. Este foarte ușor de glazurat folosind acest produs. Printre umbra vopselei Matrix, tonurile transparente obișnuite ale Clear au început să folosească o mare cerere.

Când se utilizează vopsea Matrix incoloră, se formează un glazură pe suprafața buclelor. Compoziția sa conține ceramide. De îndată ce filmul incolor acoperă firele, ele devin netezite și strălucitoare. Pentru a observa efectul este deosebit de puternic atunci când vopseaua este utilizată pe bucle deteriorate. Sub link-ul - o paletă de culori pentru vopselele de păr Matrix.

Tonurile transparente pot fi folosite ca un instrument separat sau în combinație cu orice nuanță de culoare a vopselei Matrix. Este posibil să obțineți un produs incolor la prețul de 458 de ruble.

Estel Essex Corect

Costul acestei vopsele nu este atât de ridicat, dar calitatea rămâne ridicată. Efectul utilizării sale este similar dacă s-au utilizat formulări mai scumpe pentru tratarea toroanelor.

Vopseaua se bazează pe un complex special dezvoltat care asigură îngrijirea blândă a părului în timpul vopsiturii. Costul de producție este de 415 de ruble.

LOREAL Richesse Clear

În colecția L'Oreal există multe produse eficiente pentru îngrijirea părului. Unul dintre ele este colorantul pentru păr incolor.

După folosire, părul devine neted, sănătos, iar culoarea rămâne neschimbată. La baza ei nu este o vopsea, ci o compoziție specială care corectează structura deteriorată a firelor. Puteți cumpăra vopsea de la L'Oreal la un preț de 780 de ruble.

Dar cea mai rezistentă vopsea pentru părul gri este prezentă în prezent. pot fi citite în acest articol.

Ce este vopseaua de păr pentru palete, precum și care sunt recenziile despre acest produs, este indicată în acest articol.

Dar care este paleta de culori de par L'Oreal Paris Preference, puteți afla din acest articol.

De asemenea, ar trebui să acordați atenție paletei existente de coloranți pentru păr Tseko, deoarece această vopsea vă va permite să găsiți culoarea părului.

Merită, de asemenea, să citiți informațiile despre paleta farurilor de păr Farmavit.

opinii

 • Ksenia, în vârstă de 34 de ani: "Am o culoare naturală de păr blond natural, așa că nu am vrut să schimb complet imaginea. Dar, sub influența constantă a uscătorului de păr și a călcării, am început să observ că ei și-au pierdut sănătatea și strălucirea naturală. Am decis să folosesc vopseaua incoloră de la L'Oreal. Acest produs uimitor este foarte ușor de aplicat. Am pus-o pe parul meu după spălare, țineți 20-30 minute, apoi spălați-o. Efectul este pur și simplu uimitor. Părul este matasos și strălucitor, ca și cum tocmai tocmai am părăsit salonul.
 • Tatiana, în vârstă de 23 de ani: "Folosesc vopsea incoloră de păr în fiecare lună. Am parul creț, așa că trebuie să-l îndrept constant cu ajutorul unui fier. Dar dupa 3 ani de un astfel de efect asupra parului, am inceput sa observa cum au inceput sa dispara. Vopsea incoloră Estelle ma ajutat să restaurez fosta lor frumusețe și sănătate. Îmi permite nu numai să îmi îndrept buclele, ci și să le dau un strălucire natural ".
 • Marina, în vârstă de 43 de ani: "Aplic o vopsea incoloră după ce am făcut vopseaua cu vopsea colorată. Datorită ei, sunt în stare să restaurez părul deteriorat și să-i dau o strălucire sănătoasă părului. În aceste scopuri, folosesc o linie de produse cosmetice marca Matrix. Aceste produse au grijă de păr, dau volum, stralucire și moale. În plus, prețul de vopsea nu mușcă, astfel încât o dată pe lună îmi pot permite această plăcere. "

Colorantul de păr colorat este un produs mai vindecător. El nu pictează firele într-o anumită culoare, dar numai grija cu grijă pentru ele, restabilind structura lor deteriorată. La alegerea vopselei este necesar să se acorde atenție nu numai producătorului, ci și compoziției. Prefer produsul, unde sunt ingrediente naturale.

Colorarea părului incolor

O metodă relativ nouă de îngrijire a părului - colorare incoloră. Astăzi vă voi spune în detaliu despre el. Veți afla ce este, la cine se poate face, cum se face, pentru ce și ce vopsele incolore în acest scop ar trebui folosite.

Ce este colorantul pentru păr incolor?

Vopsea incoloră sună ciudat, dar nu este numită așa din întâmplare. Rezultatele sale sunt similare cu laminarea, dar acționează exact ca vopseaua, se aplică și se diluează în mod similar. Acesta este motivul pentru care multe companii care au o linie de culori desemnează tonul 00. Această vopsea este fără amoniac, ceea ce permite oricui să o folosească, chiar și femeile însărcinate și cele care au scalp sensibil.

Ce rezultate are utilizarea colorantului pentru par incolor?

Rezultatele utilizării vă vor încânta! Iată ce obțineți după ce ați folosit-o:

 • frumusetea parului va fi restaurata, ele vor deveni mai sanatoase;
 • vopseaua vă va proteja părul de orice efecte agresive: de la lumina soarelui și praf, până la uscătoare de păr și ploek;
 • a face părul și coafura vor fi mult mai ușor;
 • filmul creat pe păr nu va deveni un obstacol pentru hrănirea măștilor, a uleiurilor și a altor mijloace și, de asemenea, nu va interfera cu schimbul de aer;
 • culoarea părului va rămâne neschimbată;
 • volumul părului va crește;
 • părul va deveni mai fin și mai dulce, se vor opri pentru a împinge;
 • părul va fi semnificativ mai puțin divizat;
 • vopseaua va da o strălucire naturală, iar firele de păr vor mânca unul la celălalt.

Opțiuni pentru utilizarea vopselei incolore

 1. Puteți îmbunătăți efectul regenerării procedurilor prin vopsirea părului imediat după el. Colorantul va acoperi părul cu un film care va fixa toate substanțele nutritive din interiorul fiecărui păr. Ca rezultat, efectul de recuperare va crește de zece ori.
 2. Acest instrument poate fi folosit după vopseaua uzuală, va avea grijă de păr, va păstra aspectul frumos și nu va lăsa culoarea să se spele.

Cine este colorantul pentru păr incolor?

Oricine poate folosi această vopsea. Este complet inofensiv și hipoalergenic. Doriți să vă dezvoltați culoarea părului? Vrei părul după laminare, dar pentru mai puțini bani? Sau poate vrei doar să-ți tratezi părul? Colorarea părului incolor este soluția perfectă! Vă sfătuiesc să faceți o fotografie a părului înainte și după, cu siguranță doriți să scrieți o recenzie sau să vă laudați prietenilor.

Cum se utilizează colorant pentru păr incolor?

Spre deosebire de vopseaua obișnuită, înainte de a aplica acest lucru, părul trebuie să fie spălat bine, de preferință de câteva ori, astfel încât să nu existe nici un grăsime sau murdărie.

După aceasta, puteți aplica o mască sau alte mijloace pe care doriți să le tratați și să vă hrăniți părul. Țineți amestecul cât mai mult posibil și clătiți-l.

Acum dizolva vopseaua cu fixatorul și aplicați-vă părului ca orice vopsea obișnuită. Aplicați foarte atent astfel încât să se afle peste tot în mod egal. Cât de mult să-i păstrezi părul în instrucțiuni. Timpul poate fi diferit, în funcție de producător. După ce timpul s-a ridicat, clătiți-l cu apă caldă menajeră. Poți folosi balsamuri după colorarea aceluiași brand. IMPORTANT! Nu utilizați șampon pentru spălare.

Cât de des se utilizează colorant pentru păr incolor?

Trebuie să folosească vopseaua obișnuită, o dată în 3-4 săptămâni. Vreau să notez separat că efectul crește de la aplicare la utilizare.

Ce colorant de păr incolor sunt?

Prima vopsea pe care o voi vorbi este KUENE Semi Color Clear. Acest brand nu este cel mai ieftin, dar este incredibil de bun. Pentru părul scurt, compoziția va fi suficientă pentru trei utilizări, deci nu diluați prea mult vopsea, este mai bine să terminați puțin mai mult decât să o aruncați.

A crescut-o cu activatorul KUENE Semi Color.

Marca următoare Color Sync Vopsea cremoasă fără amoniac, Matrix. O altă vopsea fără culoare. Singurul lucru care este IMPORTANT de remarcat este că ea își ușurează ușor părul, așa că blondele o iubesc.

Următoarea vopsea este ESSEX Corect 0 / 00N de la Estel. Este mai ieftin decât ceilalți și nu este renumit pentru rezultatul său special. El este, dar nu același lucru cu alte compoziții similare. Dacă este prima dvs. vopsea incoloră, atunci, cel mai probabil, veți fi nemulțumiți.

Vopsea bună în mijlocul gamă Richesse Clear L'oreal Professionnel. Rezultatul după utilizarea sa este minunat, veți fi cu siguranță mulțumit de ea. Prețurile și calitățile încântă cel mai mult.

Există o altă vopsea bună, dar este dificil de a cumpăra în Rusia. Poate fi comandat în magazinele străine online. Se numește Ion Culoare Brilliance intensivă Shine DEMI Permanent 00 Clear.

Atunci când cumpărați vopsea, nu uitați de agenții de fixare sau de activatori, în funcție de producător.

Vrei să ai un păr frumos care să fie ascultător și sănătos? Utilizați colorarea părului incolor. Dacă aveți întrebări sau sfaturi, scrieți-le în comentarii.

Pentru a afla alte știri despre frumusețe, modă și stil, abonați-vă la pagina mea VKontakte.
Postat de: TyttaYa

Incolor de păr incolor - frumusețe care nu necesită sacrificare!

O procedură relativ nouă pentru îngrijirea buclelor este procedura de colorare incoloră.

Din acest articol puteți afla ce este și pentru ce este folosit, precum și ce efect se poate obține cu ajutorul unei astfel de colorări.

În plus, articolul oferă o imagine de ansamblu a celor mai populare vopsele de culoare de astăzi de la branduri cosmetice bine-cunoscute.

Pentru ce este nevoie de colorare incolor?

Vopsea incoloră - sună destul de ciudat, dar a primit un astfel de nume pentru un motiv. Conform rezultatelor sale, produsul se aseamănă cu laminarea, dar are efectul unei vopsele obișnuite, trebuie aplicat și diluat în același mod. Prin urmare, majoritatea companiilor cosmetice care produc vopsea de păr, o marchează ca "ton 00".

Amoniacul este absent în vopseaua incoloră, precum și în vopseaua de păr Schwarzkopf, datorită căreia poate fi utilizată chiar și de către femeile însărcinate sau de fetele cu scalp sensibil.

Un colorant incolor este utilizat în diferite cazuri - pentru a spori efectul procedurilor de restaurare imediat după vopsire sau ca o componentă de îngrijire auxiliară. Când se utilizează împreună cu coloranții convenționali, culoarea rezultată se conservă mult mai mult, precum și aspectul frumos al buclelor.

Dacă vorbim despre rezultatele cererii, ele pot duce la încântare! Iată ce vă puteți aștepta după aplicarea vopselei incolore:

 • există o restaurare a frumuseții naturale a părului, ele devin mai sănătoase;
 • colorantul protejează firele de păr de diverse efecte agresive, cum ar fi praful, lumina soarelui, precum și uscătoarele de curling și de păr;
 • mult mai ușor de creat coafuri și coafuri;
 • filmul care apare pe păr nu interferează cu penetrarea în structură a încuietorilor de măști, uleiuri sau alte mijloace de hrănire, nu interferează cu schimbul de aer;
 • rămânând neschimbată în nuanța părului;
 • volumul crește;
 • părul devine mai docil și mai neted, încetează să împingă;
 • după un colorant incolor, firele de păr se despart mult mai puțin;
 • datorită procedurii, este oferită strălucire naturală, iar coafura va părea ca și cum ați părăsit salonul de frumusețe de foarte mult timp.

Aplicarea colorantilor de par incolori ar trebui sa fie exact aceeasi ca de obicei - adica, la fiecare trei pana la patru saptamani. Trebuie remarcat faptul că, în cazul aplicațiilor repetate, un rezultat pozitiv pentru păr va crește doar.

Alegerea spumei perfecte de la Schwarzkopf pentru vopsirea buclelor, obțineți toate avantajele vopsirii salonului la un preț scăzut, părul bine îngrijit și minimul de hassle. Citiți comentariile despre spuma perfectă pentru vopsea de păr Schwarzkopf.

Afla de ce nu poți să-ți vopsești vopseaua de păr pentru sprâncene aici.

Vopsele lucioase

Acum, procedăm direct la revizuirea diferitelor variante ale colorantului incolor:

 1. Matrix Color Seanc Clear - acest produs cosmetic poate fi utilizat pentru a restabili vopselele rezistente la nuanțe și pentru corecția culorii. Vopseaua se uniformizează fără sedimentarea pigmentului în unele zone. Ajută la obținerea unei străluciri uimitoare, precum și efectul firelor de mătase. Matrix Color Seanc Clear conține un complex cu ceramide care acționează pentru a restabili zonele poroase de păr, care formează o suprafață netedă și lustruită a cuticulei pentru păr. Paleta de culori a Matrix este foarte bogată, nu există doar o colorantă incoloră.

Uită-te la ciocolata cu lapte de păr pentru vopsea foto.
Singurul lucru pe care trebuie să-i acordați atenție este că, deși vopseaua este incoloră, vă poate ușura puțin buclele. Din acest motiv, utilizarea sa pentru blonde este perfectă.

 1. Estel Essex Corect - acest instrument este recomandat de producător pentru a obține nuanțe intermediare. În cazul amestecării vopselei cu corectori de culoare, aceasta ajută la obținerea tonurilor pastelate pe bucle decolorate sau ștanțate. Diferă expunerea netedă.
 2. Loreal Richesse Clear - ajută la modificarea echilibrului acid pH cu pH-ul maxim natural al părului. Vă permite să afișați cu ușurință pigmenții când sunt combinați cu colorantul obișnuit. Datorită polimerului cationic, Dialight restaurează cuticula de păr, buclele obținând astfel o strălucire bogată de vinil.
 3. Londa - la fel ca versiunile anterioare, ajută la îmbunătățirea semnificativă a stării părului și conferă aspectul încântător. Poate fi folosit împreună cu coloranții convenționali.
 4. Kemon - aplicația este similară cu vopselele descrise mai sus. Această opțiune, probabil, nu este atât de populară, spre deosebire de cele anterioare, dar este, de asemenea, un produs cosmetic de înaltă calitate. Îmbunătățește o stare a firelor de păr și se va satura cu luciu stralucitor.
 5. Redken Slear - această nuanță incoloră poate fi utilizată pentru a străluci părul până la trei tonuri, inclusiv pe buclele pictate anterior. În plus, desigur, face părul neted și strălucitor.

Atunci când alegeți un colorant, nu uitați de activatorii și fixatorii speciali, care sunt utilizați în mod suplimentar și trebuie să fie neapărat de aceeași marcă ca vopseaua în sine.

Multe femei folosesc henna ca parte a măștilor de păr de casă și o folosesc și pentru colorare. Dar, uneori, poate acționa în modul cel mai imprevizibil. Citiți dacă este posibil să se vopsească părul cu vopsea obișnuită după henna.

Costați unde să cumpărați

Prețurile pentru coloranții coloranți incolora nu sunt inferioare celor obișnuite și, în unele cazuri, chiar le depășesc ușor.

Mai jos este costul mediu al vopselei din revizuirea noastră.

Rețineți că prețurile nu sunt finale și pot varia ușor în funcție de regiunea de cumpărare și de locul de cumpărare.

 1. Matrix Color Seanc Clear - costul mediu al acestui produs este de 430-500 ruble ruse pe tub cu un volum de 90 mililitri.
 2. Estel Essex Corect - prețul acestei vopsele este oarecum mai ieftin - începe de la 169 de ruble pentru 60 de mililitri de produs.
 3. Loreal Richesse Clear - va costa o medie de 400-600 ruble, volumul tubului este de 50 de mililitri.
 4. Londa - acest produs este mai economic, costul său începe la 200 de ruble.
 5. Kemon - costul vopselei în acest caz pornește de la 700 de ruble.
 6. Redken Clear este un produs cosmetic de elită, al cărui preț nu este mai mic de 900 de ruble pentru un tub de bani.

Puteți achiziționa primele patru opțiuni dintr-un magazin obișnuit de cosmetice sau puteți comanda online. Culorile Kemon și Redken pe care le puteți cumpăra pe site-ul oficial al producătorului sau puteți face comanda prin Internet pe orice altă resursă de internet (bun, cumpărăturile on-line online sunt destul de populare și nu ar trebui să apară probleme cu găsirea acestui sau acelui produs cosmetic).

Pentru a exclude posibilitatea de a obține un fals, merită să faceți o achiziție numai în magazine specializate!

opinii

Alena, 33 de ani. Am devenit interesat de procedeul de glazurare de la Matrix (este un tip de păr de laminare). Dar costul saloanelor este prea mare (începe de la 2000 de ruble), dar nu aveam de gând să cheltuiesc foarte mulți bani, așa că am decis să caut o alternativă. Și am găsit!

Era o vopsea incoloră a aceleiași companii, a cărui preț nu depășește 500 de ruble pe tub, dar este suficient de două ori pentru bucle nu foarte lungi. Impresii de utilizare - doar o încântare! Păr, desigur, nu a devenit mai gros, dar au găsit doar o strălucire nebun! Și, de asemenea, au început să se deterioreze semnificativ mai puțin. În general, am fost foarte mulțumit, voi continua să folosesc un astfel de instrument minunat.

Vera, 29 de ani. Ce femeie nu vrea să fie frumoasă? Pentru mine, unul dintre principalii indicatori ai frumuseții este buclele îngrijite. Nu este întotdeauna posibil să vizitați saloane de înfrumusețare scumpe, așa că trebuie să găsiți mijloace pentru a îmbunătăți aspectul părului pentru utilizare acasă.

Recent, am decis să încerc o noutate - o vopsea incoloră de păr, despre care am auzit multe despre. Și-a ales alegerea pe marca Estel - adesea a cumpărat produsele acestei companii și a fost mereu mulțumită de ea. Acest timp nu a fost o excepție, de îndată ce am spălat vopseaua, am observat că părul meu era foarte strălucitor și chiar aș putea să-l piept direct cu părul umed (mai devreme trebuia să aștept până au uscat sau au uscat-o cu un uscător de păr). În viitor, vopseaua mă mai bucura de mult timp - aspectul firelor de păr a fost revigorat considerabil, le-a fost mult mai ușor de așezat, nu sunt atât de confuze și arată chiar superbe!

Evgenia, 41 de ani. Loreal Richesse obținut Vopsea clară pentru a realiza următoarea etapă de vopsire, deoarece rădăcinile limpezite cu un alt colorant au fost gălbui și, de asemenea, ca un mijloc de strălucire suplimentară. Amestecați-o în proporție egală cu culoarea principală. În ceea ce privește rezultatele - am fost foarte mulțumit de ei, am culoarea pe care am visat-o și mi-am îmbunătățit părul - au început să arate mult mai bine, s-au despărțit mult mai puțin.

Singurul "dar" - vopseaua este spălată foarte repede, chiar și în mai puțin de o lună. Dar acest lucru, în măsura în care știu, este inerent în toate vopselele Loreale, deși prețul pentru ele este destul de scump. Voi lua din nou acest produs - trebuie să vă gândiți, deși dacă doriți doar să vă îmbunătățiți buclele și să nu le dați o anumită culoare, atunci ar trebui să cumpărați cu siguranță, efectul este acolo și este evident.

Sonya, de 24 de ani. Îmi place să am grijă de părul meu și încerc să urmăresc apariția noilor produse cosmetice. Când am auzit pentru prima dată despre colorarea incoloră, am vrut imediat să încerc și m-am dus la magazin pentru o achiziție. Consultantul a recomandat-o pe Londa, a pictat toate proprietățile ei minunate și ma asigurat că, cu siguranță, nu aș fi dezamăgit.

Există o vopsea în regiunea de 200 de ruble (nu-mi amintesc exact), un tub pentru părul meu lung era suficient. Despre rezultat: după cum se indică în descrierea produsului, părul devine, de fapt, moale, un volum și arată mult mai bine decât înainte de utilizare. Mi-am dat seama că se poate combina cu vopseaua obișnuită, de asemenea, pentru îngrijire, astfel că părul va suferi mai puțin în procesul de vopsire, mai ales în culori deschise. Dar nu voi schimba culoarea mea nativă, așa că o voi folosi exclusiv ca terapie de întreținere.

Vă recomand tuturor celor care doresc să obțină efectul de laminare fără laminarea însăși (și, în același timp, să economisească o sumă decentă).

Se poate rezuma că vopseaua incoloră a părului nu este doar o noutate pe piața cosmetică, ci o noutate care este foarte utilă. Acesta va aduce buclele in forma corecta, le va oferi o stralucire luxoasa si neteda, precum si facilitarea unei ingrijiri ulterioare.

Cu toate acestea, nu ar trebui să economisiți pe astfel de coloranți - cele mai ieftine tind să se spală rapid și să nu dea un efect uimitor ca opțiunile mai scumpe.

Rețete măști pentru bucle cu mumie aici.
Acasă măști împotriva împărțit se termină în acest articol.

Vopsea cremă fără amoniac MATRIX Color Sync - recenzie

Colorare incoloră MATRIX - un cadou pentru părul subțire și uscat longitudinal! Multe fotografii!

Dragi fete, salut!

În această revizuire, vreau să vă împărtășesc o nouă procedură pentru mine și părul meu - tonifiere incoloră (vopsire incoloră). În esență, aceasta este culoarea obișnuită, dar nu cu scopul de a schimba culoarea părului, dar cu scopul de a se vindeca, făcându-l vizual mai bine îngrijit. Conform rezultatelor, această procedură este similară cu laminarea. În vopseaua incoloră, spre deosebire de culoare, nu există amoniac, deoarece poate fi chiar folosit de femeile însărcinate!

Am aflat despre el acum 2 luni și am vrut să încerc totul, dar mi-a fost teamă că mi-aș face rău părul în loc de beneficiile așteptate.

Părul meu: subțire, densitate medie (8,5 coada în circumferință), poroasă, fuzzy, uscată în lungime și la capete. Pictată în mod repetat cu henna (cu câțiva ani în urmă, cu henna + basma). Lungime - 68 cm.

După ce am citit recenzii în grupuri despre păr, în care sunt membru și participă activ, am decis să aflu ce culori incolore sunt, ce proprietăți au, dezavantaje și avantaje. Dar cel mai important în momentul alegerii am avut 2 criterii - siguranță pentru păr și preț. Două culori au venit sub aceste criterii - Richesse Clear Loreal Professionel și Matrix Color Sync Clear. I-am ales pe acesta din urmă din anumite motive: este mai ieftin decât primul (460 ruble), ușurează ușor părul.

Avantajele colorării incolore:

- părul devine mai sănătos (fără rău);

- acționează ca o protecție termică și UV, deoarece acoperă fiecare păr cu un strat subțire;

- această peliculă subțire nu împiedică penetrarea proprietăților benefice ale măștilor, uleiurilor și, de asemenea, nu interferează cu părul care respira;

- culoarea părului nu se schimbă;

- părul la atingere devine mai elastic, ca și cum ar deveni mai mult;

- cu toate procedurile ulterioare, efectul va crește;

- Puteți să vă dezbrăcați tunsul, deoarece acestea sunt foarte saturate, nu lipiți.

Deci, am cumpărat vopsea și un oxidant (2,7%) - mai puțin de 1,9% este posibil, dar Matrix are nu mai puțin, și nu se recomandă să se amestece vopseaua unei companii și oxidantul altui.

Cum se aplică:

1) Spălați-vă părul cu șampon pentru curățare profundă (SHGO), dar nu am avut unul și tocmai am spălat capul cu șamponul meu preferat O suta de retete de frumusete "Pepper";

2) Aplicați orice mască de îngrijire timp de 20-30 de minute. Poți sări peste acest element dacă te bazezi pe feedbackul de la alte fete, dar am aplicat aer condiționat de la Ollin Ice Cream timp de 25 de minute;

3) Spalarea balsamului, mi-am imbracat parul cu un prosop, l-am impartit in 2 parti, si pe alta 3 pe alta, si cu grija purtand manusi (nu exista vopsea, de aceea am cumparat intr-o farmacie) a ratat fiecare fir de vopsea larg, de la rădăcini de 10 cm (pentru a nu pierde volumul la rădăcini), fixat pe partea de sus a crabului și a mers timp de 25 de minute, fără a acoperi sau a împacheta;

4) În timpul spălării, am simțit o alunecare puternică, părul părea a fi înfășurat într-un film. I-am spălat cu apă caldă, fără șampon, timp de aproximativ 20 de minute, deoarece apa curgea în mod constant cu spumă;

5) După clătire, am aplicat o mască de eșantionare de la Estelle din seria de primăvară pentru câteva minute și am spălat-o.

În timp ce părul era umed, nu am observat un efect special, eram chiar puțin supărat, dar când s-au uscat, am fost plăcut surprins. Primele senzatii sunt capete drepte, netede, netede, devin un pic mai greu. Efectul este ca o mască rece.

My-Krem

cosmetice de la A la Z

Recenziile colorate ale culorii părului

Glazerea părului la domiciliu, corecția culorii, efectul firelor arse. Tonarea de la matrice.

Bună fete!

Vreau să vă spun despre încă un produs de păr, care nu a părăsit indiferența și, în plus, a devenit favorit.

Aceasta este o serie de cerneluri de culori fără amoniac de Color Sync de la MATRIX.

Am încercat-o pe La_Sirene să mă inspire să încerc vopseaua incoloră din Matrix cu propria mea revizuire și bineînțeles cu rezultatul.

Aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru asta.

Înainte de asta am folosit o vopsea bună de la Wella Color Touch.

Având o experiență în îngrijirea părului, știu aproximativ ce rezultat se așteaptă.

În procesul de tratament activ, am încercat să renunț la toate substanțele chimice și să trec la cele naturale, evitând siliconii, SLS și multe altele.

Aceasta este o alegere conștientă și trucurile de marketing nu au nimic de a face cu ea.

Un mic tratament medical, sau mai degrabă o mulțime de păr, m-am întors la grija mea preferată.

Și am avut mereu procedurile salonului meu preferat, cum ar fi laminarea, recuperarea keratinei, reconstrucția și multe altele.

Am decis să actualizez această listă cu o nouă procedură pentru mine - geamuri.

Ce sunt vopselele de cremă de culori Matrix Color Sync?

De la producător:

Color Sync cream-paint este o vopsea profesionala non-amoniac pentru par de la compania americana Matrix. Perfect pentru refacerea culorii, colorării, tonării, colorării, modificării nuanței curente. Absența amoniacului în compoziție vă va ajuta să vă păstrați sănătatea părului. Nu se usucă prea mult, nu sunt expuse la efecte chimice dăunătoare. Elementul de colorare este depozitat pe suprafața părului fără a deteriora structura. Această proprietate permite utilizarea vopselei destul de des. Utilizarea regulată a agentului de colorare permite pigmenților să se acumuleze în păr, ceea ce contribuie la o culoare uniformă și profundă. Vitaminele incluse în vopselele cremă acționează în mod activ după păr. Dupa procedura de colorare, ele arata grozav: umbra impecabila, stralucirea chic, moale si elasticitate de neegalat.

Nu toate vopselele din această serie pot fi utilizate frecvent, după cum scrie producătorul.

Aceasta se referă la prima umbră, despre care voi vorbi - CLEAR (transparent).

De fapt, aceasta este umbra care ne va da parului șic strălucire și stralucire.

1. Pret: 126 grivne.

Din păcate, din cauza creșterii generale a prețurilor, vopseaua de la 88 grivne a crescut la o valoare atât de sălbatică. Dar, ca Activator, care costa 90 grivne, iar acum 126.

2. Volum: 90ml

Parul meu durează de 2 ori 45 ml.

3. Producător: Matrix (SUA).

Și aici vom înțelege cine înșeală pe cine.

În rețea o mulțime de informații pe care producătorul din Statele Unite, inclusiv pe site [link], dar le trimite vopseaua produsă în Spania.

Nu contează pentru mine producătorul, dar ar trebui să fiți atenți la informațiile despre clienți.

Și am observat acest lucru doar din cauza scrierii revizuirii.

4. Ambalare:

Ei bine. aici totul este "cum îmi place". În același mod ca și vopseaua preferată a culorilor Wella color touch, doar instrucțiunile și tubul.

Ambalarea tipică a uneltelor profesionale. =)

Tub de vopsea

instrucție

5. Compoziție:

Aqua, alcoolul cetearil, propilenglicol, Deceth-3, Laureth-12, etanolamină, oleat-30, acidul lauric, distearatul de glicol; Polyquaternium-22, Carbomer Mica Acid eritrobic CI 77891 -1,3-octadecandiol, tioglicerină.

Îmi prezint părul înainte de vitrare

Ce este geamurile?

Matlasarea geamului de păr este acoperirea suprafeței sale cu un compus special numit glazură. Se compune dintr-un complex de ceramide necesare pentru a restabili structura părului și a nutrienților de origine vegetală.

Indicații pentru geamuri

Procedura de sticlă este complet inofensivă pentru păr, dimpotrivă, pentru părul uscat, slab, subțire sau capetele divizate, va fi foarte util. Pentru geamuri, se folosesc preparate care nu conțin aditivi de amoniac în compoziție, conțin ingrediente hidratante și ceramide. Ceramidele au capacitatea de a penetra structura deteriorată a părului și a le alinia. Cel mai subțire film creat pe toată lungimea parului ca și cum ar fi sigilat părul, îl îngroșă ușor, îl ridică în zona rădăcinii și, prin urmare, părul pare sănătos, gros și are o strălucire naturală. Dacă nu este necesară acoperirea completă a părului, numai vârfurile deteriorate pot fi glazurate.

Glazură la domiciliu

Culoare netedă (transparentă)

Glazura este incoloră și colorată.

Am încercat ambele opțiuni, dar din moment ce am început cu o umbra de Clear, vă voi spune mai întâi despre asta.

Vreau să observ că această procedură este mai protectoare și mai estetică decât vindecarea.

Dar fie ca atare, merita!

Procesul în sine seamănă cu colorarea obișnuită a părului, scurtă doar de 2 ori.

Nu este nevoie să utilizați un stabilizator de culoare, un balsam sau orice alt mijloc.

Șampon, vopsele și activator - acesta este kitul nostru pentru această procedură.

1. Culoarea sincronizată a culorii de culori este clară.

Volum: 90 ml

2. Șampon pentru curățarea profundă. Am o curățare profundă de la Estel.

Nu toți sunt de părere că ar trebui folosită o curățare profundă.

Dar, observ o diferență semnificativă dacă parul meu este un șampon obișnuit.

În primul rând, cu utilizarea constantă a uleiurilor și a siliconilor (da, câteodată am păcătuit în această chestiune), părul este înfundat și trebuie curățat profund.

În al doilea rând, culoarea cade mai uniform, adâncimea ei fiind mai intensă și mai bogată.

3. Oxidator, cunoscut și sub denumirea de Activator activator de sincronizare a culorii Matrix 2,7% V9.

Volum: 90 ml

Vreau să observ că pentru această paletă se folosește numai acest activator și nici unul altul!

Dacă nu sunteți un stilist super mega care știe foarte multe despre proporțiile de culori, amestecându-le și este încrezător în rezultat, atunci nu risca.

Nuanțele de sincronizare a culorilor sunt amestecate numai cu un activator de 2,7% V9.

Nuanțe de sincronizare a culorilor suplimentare cu un activator de 6% V9.

Activatorul de peste 6% din aceste serii nu este utilizat.

Cred că 2,7% este mai mult decât suficient pentru o umbra de Clear.

Costul activatorului:

1000 ml: 115-130 grivne. Puteți cumpăra la [link]

90 ml: 15 grivne (pentru îmbuteliere în magazine profesionale).

Mod de utilizare:

1. Pieptene și spălați-vă părul.

2. Uscați cu un prosop

3. Se amestecă vopseaua și activatorul. O jumătate de tub este suficient pentru părul meu, adică 45 ml de colorant și 45 ml de activator.

Se amestecă activatorul de vopsea și cremă Sincronizarea culorilor matrice în proporții egale. În cazul aplicării primare, se aplică amestecul pe rădăcini și se întinde pe toată lungimea părului. În colorația secundară, în prima jumătate a timpului vopseaua ar trebui să fie doar pe partea rădăcină și apoi distribuită peste zonele rămase. Pentru tonarea simplă, țineți mașina timp de 20 de minute fără a utiliza căldură suplimentară. Pentru tonifierea profundă a părului gri condițiile sunt aceleași, numai părul trebuie acoperit cu un capac. Pentru a obține o nuanță transparentă, colorantul de sincronizare a culorii Matrix este amestecat cu un activator într-un raport de 1: 1 și aplicat pe păr. Pentru a "dilua" un ton prea întunecat, trebuie adăugată o nuanță transparentă la vopseaua pe care o utilizați.

În ceea ce mă privește, raportul 1: 1 este destul de confortabil. Mai ales pentru acele fete care sunt confuze în calcule și nu știu ce este 2: 3, de exemplu.

Uită-te la aspectul vopselei și al activatorului.

Are o umbra cu adevarat perle, care nu apare imediat (dupa aproximativ un minut).

Hue CLEAR Hue CLEAR

4. După 20-25 de minute, clătiți cu apă.

rezultat:

După spălarea vopselei, datorită absenței unui stabilizator de culoare, ca de exemplu, Wella color touch, Eu folosesc una dintre măștile mele de păr (Planet Organic "Deep Recovery", "Retete de drojdie" a bunicii Agafi pentru a spori creșterea, Mască de păr pentru proteine ​​(foarte recomandată), Planeta Organica Hrănitoare "Aleppsky").

Hue CLEAR Hue CLEAR

Mai întâi spălați-vă părul.

Pentru mine, problema de "spălare" a vopselei nu există după trecerea la șampoane ușoare. Rețetele preferate de bunică Agafi (nr. 1 pe propolisul de cedru "Strengthening"), nr. 3 pe propolisul de brusture "Împotriva pierderii părului", Nr. 2 pe propolisul de mesteacăn "Restorative" și nr. 4 pe propolisul de floare "Volum și fluffiness".

Hue CLEAR Hue CLEAR Culoare Hue CLEAR Hue CLEAR Hue CLEAR

Hue 6A (blonda de cenușă închisă)

Aplicația nu se deosebește de umbra Clear.

Se simte la fel.

Am folosit această umbră pentru a elimina culoarea și pentru a netezi contrastul rădăcinilor regresate.

Nu vroiam sa devin roscata dupa Clear Clear.

Din anumite motive, nu am nici o îndoială că, dacă vă duceți departe, atunci la 3-4 tone se luminează ușor.

rezultat:

Hue 6A (blondă asye blonda) Hue 6A (blondă asye blonda) Hue 6A (blondă asye blonda) Hue 6A

Pictura ulterioară:

Tenta clară luminează părul puțin. Din acest motiv, există aceeași strălucire magică.

A doua colorare nu a provocat o astfel de încântare și cred că nu este recomandabil să folosim această umbră de 2 ori la rând. (Utilizarea ideală este înlocuirea culorii incolore în culori.)

Este foarte "mâncat" de culoare în timpul celei de-a doua colorări. Dar, apropo, aceasta este o trăsătură a vopselei în sine, astfel încât ar fi o nebunie să o învinovățești.

Una dintre posibilitățile unei nuanțe incolore este efectul firelor arse.

Pentru un bun maestru sau doar pentru un om curios în culoarea stradă, CLEAR poate fi un instrument excelent pentru zborul fanteziei.

Când am pictat prima dată, am folosit o opțiune de corectare a culorilor foarte folositoare!

Nu cu mult timp în urmă, a scris o recenzie despre vopsea bugetară Acme color Rowan, care nu și-a putut satisface culoarea.

Deci, Matrix sa descurcat perfect cu problema. Acest colorant a adăugat luciu la păr și adâncimea de culoare!

Impresiile mele:

 • nu face părul greu (în comparație cu laminarea)
 • Clear Shade oferă o strălucire mai notabilă decât vopseaua de culoare
 • protejează ușor părul
 • durabilitate mai mare de 1 lună (folosesc șampoane cu surfactanți moi, prin urmare vopselele durează până la 2 luni)

Culoare Hue CLEAR Hue CLEAR Hue CLEAR

Beneficiile produsului:

- ușurința utilizării

- Opțiunile clare de culoare

(Corectarea culorii, efectul firelor arse, diluarea unei nuanțe și, bineînțeles, vitrajul)

Necesarul produsului:

(Numai în magazinele profesionale)

Folosesc vopsele de la Matrix mai mult de 5 luni.

Măști de păr preferate de casă

- Mască pentru păr AEVIT

- Măști de muștar pentru accelerarea creșterii și întărirea părului

- Ulei de masla pentru par

Colorarea părului:

- Colorant pentru păr fără amoniac Culoare acme Rowan SOFT SILK

- Wella Color Touch vopsea

Șampon Rețete bunică Agafi Siberian tradițional fără SLS și siliconi:

- Nr. 1 pe propolisul de cedru "Firming"

- Nr. 3 privind propolisul de brusture "Împotriva pierderii părului"

- Nr. 2 pe propolis de mesteacăn "Restaurare"

- 4 pe volum și propolis propolis floral

Gliss kur sampon de volum extrem

Baikal Herbals restaurarea șamponului

Șampon organic:

Natura Siberica Șampon

Șampon care stimulează creșterea părului

Ulei cosmetic de nucă de cocos

Ulei de brusture

Macadamia ulei de regate de aromă

Ulei de păr Gliss kur "6 Efecte"

Nesmyvashki:

Spray-conditioner Expertico

Brelil Bio Liquid Crystals

pericol:

Protecție termică prin pulverizare pentru păr

Acme Gel de păr

NIVEA Hair Mousse

Vă mulțumim pentru atenție, părul sănătos și puternic!

Repararea părului prin vopsire după vopsire (0-00 nuanțare) + FOTO

Toate frumusețile unei minunate dispoziții!

Astăzi voi scrie o revizuire despre modul în care, după matricea de amoniac, mi-am restabilit părul prin re-colorare cu igora fără amoniac.

Am auzit o dată că acești coloranți profesioniști / coloranți acționează pe păr ca laminare (înfășoară părul cu un film de protecție, îndepărtează fluența și fac culoarea mai viu). Prin urmare, după colorația "mortală" mi-am hotărât să încerc această procedură.

Este oarecum ciudat, dar am gasit doar 2 comentarii despre alte resurse despre nuanta iluminatoare, practic toti scriu despre alti producatori, dar din anumite motive, am vrut doar sa il incerc pe Igor).

Am cumpărat-o într-un "Master Center" profesional / magazin. Costul acestei vopsele variază de până la 300 de ruble. Și am avut noroc, l-am cumpărat cu o reducere la acțiuni de doar 116 p. + doi oxizi de 1,9% din londa. Totalul mi-a costat întreaga achiziție de 220 de ruble.

Secvența de acțiuni este logică: am deschis-o, am amestecat-o, am citit instrucțiunile) Și nu am putut înțelege dacă am făcut-o corect sau nu, deoarece instrucțiunile conțin o descriere a amestecării fie cu un balsam, fie cu oxid, bine, în general, ușor de înțeles de utilizatorul mediu. Ei bine, am decis, așa că voi încerca.

Mirosul amestecului este similar cu pulberea bunicilor.)) Și are o culoare portocalie! În aplicarea luminii, 1 tub a fost suficient pentru părul meu până la lamele umărului. A rămas cu amestecul timp de aproximativ 25 de minute. Când a fost spălată, apa curgea cu portocaliu! Pentru un suporter curat blond fără galben, este înfricoșător să vezi o astfel de culoare, pentru că nu înțelegi dacă această portocalie a afectat umbra.)

Parul era deja moale când spălați, uscați, așezați - SOFT! ATI VENIT! Glitters! Iarna incoloră a economisit părul după vopsirea amoniacului.

Ei strălucesc la soare (în fotografie se pare că culoarea a devenit portocalie, dar este atât de strălucitoare, atașată o fotografie doar pentru a arăta cât de strălucitoare este părul). Capetele sunt îngrijite.

După cea de-a doua spălare a capului, vopseaua continuă să "tunde" apa puțin mai mult în piersică, dar moale rămâne, pentru mine acesta este cel mai important lucru, deoarece m-am trezit după matricea cu paie pe cap, pe care nu am putut să o piept fără pierdere.)

Rezultate: acest produs (umbra iluminat) Pot să vă sfătuiesc cu adevărat să restaurați tipul de laminare. Deja această colorare nu vă va face rău, ci vă va ajuta să aduceți părul în ordine.)

Vă mulțumesc tuturor pentru atenție!

Henna incoloră este utilă nu numai pentru păr, ci și pentru față. Experienta mea cu henna ca o masca de fata pentru acnee.

Buna ziua tuturor! Astăzi vreau să vorbesc despre experiența mea cu henna ca o mască de față. Faptul este că, recent, fața mea a început să fie stropită. Urcat nu doar acnee obișnuită, ci dureroasă subcutanată.

Am cunoscut henna incoloră pentru o lungă perioadă de timp. La un moment dat mi-a plăcut să mănânc acasă măști. Acum mi-am amintit că henna este unul dintre cei mai accesibili, ajutători bugetari în auto-îngrijire.

Cumpara henna incolora poate fi aproape pretutindeni. Ultima dată, dacă nu mă înșel, am cumpărat-o în Ruble Boom.

Am luat cel mai mic sac - 25g.

Henna însăși este verde, foarte fin măcinată.

Pe spate există informații manuale și alte informații.

Pentru a pregăti masca va fi nevoie de o cantitate mică de henna.

Apoi trebuie să-l umpleți cu apă fierbinte, lăsați-l să bea câteva minute și puteți aplica amestecul pe față!

Am pus o mască cu o perie specială.

Păstrați timp de 15-20 minute, apoi spălați cu apă caldă. Dacă hena devine dificil de spălat, atunci folosesc acest burete.

Fața mea "pentru a" masca:

Nu arată cel mai bun mod - puteți vedea inflamația, strălucirea, porii extinși.

În timpul mascării:

după:

Piele complet diferită! Fața este mată, curată și nu vei spune că a fost recent problematică.

Acum încerc să fac o mască de henna incoloră pentru fața de 1-2 ori pe săptămână. În perioada de exacerbări, o pot face în fiecare zi.

Deoarece am pielea grasă, în principiu, nu există probleme cu uscăciunea.

Dacă simt că pielea mea se usucă, aplic imediat un hidratant.

Îi recomand tuturor tuturor o mască de henna incoloră nu numai pentru față, ci și pentru păr. Când părul meu a căzut rău, am aplicat o mască de henna timp de o oră la rădăcini în fiecare săptămână. Rezultatul a fost super. Adevărat, singurul negativ - spălarea hennei din păr nu este cel mai plăcut lucru.

Argila masca - un mod eficient împotriva acneei!

henna împinge filtrele de grăsime afară + fotografii răi)))

Vopsea care creează magie cu părul tău! Încă mai crezi că vopselele îți fac rău? Apoi încercați acest lucru;) (4M Mocha umbra)

După ce am încercat colorarea Kutrin, m-am gândit că am găsit același colorant pentru părul meu)) Și m-am gândit că nimic nu ar putea fi mai bun.

Am auzit de Matrix destul de mult timp, mi-a plăcut paleta lor, în special nuanțele de ciocolată și cafea, și judecând după recenzii, vopseaua este bună, blândă. În plus, un pic mai ieftin decât Kutrin. Așa că am decis - de ce nu.

Preț: 270-300 de ruble. Volumul este mare, 90 ml. Kutrin 60ml și am avut de a cumpăra 2 pachete, unul nu a fost suficient pentru mine.

Am cumpărat-o în magazinul online, deoarece în oraș, chiar și în magazinele profesionale, este foarte greu să găsești vopseaua acestei companii, deoarece Matrix are voie să o vândă doar acolo unde există un coafor sau un tehnician instruit în pictura cu această vopsea. Acesta este un mic minus, ca probleme cu livrarea, trebuie să comandați în avans și prozapas.

Dar merită!

Vopsirea:

Când am colorat, am folosit 3% oxid de Kutrin, o astfel de combinație s-au adunat și nu a avut niciun efect asupra rezultatului, chiar dacă eram puțin prudent.

Amestecat 1: 1. Nu exista miros neplăcut de amoniac, dimpotrivă, aroma era ușor fructată. Spălați vopseaua din păr ca o mască spa scumpă! Pentru a opri oxidarea, am folosit un șampon și un balsam special pentru a spăla vopseaua din păr.

A atras atenția asupra faptului că petele de pe temple și frunte nu erau deloc, decât păcatele kutrin (din urmele ei păstrează până la 3 băi)

Ce altceva mi-a plăcut - vopseaua este foarte saturată cu pigment, culoarea sa dovedit atât de frumoasă și strălucitoare. De la Kutrin, nu era cazul din nou - în ceea ce mă privește, Kutrin nu este atât de pigmentat, culorile sunt frumoase, dar nu atât de saturate, sunt spălate rapid.

Sclipiciul este minunat, moale. Este necesar să simțiți. Și cel mai important - a trecut o lună, două, trei. Iar strălucirea și moaletea nu mergeau nicăieri, totul era ca și cum numai după vopsire.

2,5 luni mai târziu

De asemenea, culoarea era ținută, era mai degrabă naturală, cu o culoare deschisă.

Pentru a rezuma, vreau să spun: într-adevăr, într-adevăr, vă sfătuiesc să încercați, o vopsea decentă, în special pentru preț

atentă clarificare fără miros

Voi spune imediat că sunt întuneric prin natură - blonda mea întunecată, crește rapid, mor 9%, întotdeauna pictată cu igora - mirosul era teribil. Un prieten a bătut pentru a încerca să se vopsească cu Inoa și am mers la asta de multă vreme! Dar totuși a decis - a cumpărat 9.2. Impresii - fără miros, mi-au strălucit rădăcinile neagră și sentimentul că rădăcinile mele erau în ulei - așa că nu-i face rău părului! A fost lovit în mai multe locuri. Dar erau pete pe frunte, dar faptul că vopseaua are componente naturale și poate provoca cu ușurință alergii la persoanele predispuse la un astfel de dezastru. Pe restul lungimii (în plus față de rădăcini), am aplicat o vopsea incoloră de strălucire iar părul mi-a înmuiat și strălucit - după o mască bună. Inconveniente - un oxidant nativ numai în cutii uriașe și, desigur, prețul! Bifați prețurile în legătură cu Igora, matricea și alte vopsele obișnuite. În plus, dacă luați oxidantul, se poate să nu fie foarte plăcut! Sunt deja tăcut despre cei vopsite de Inoa în saloane (((((În general, recomand tuturor să încerce - dacă există o oportunitate și alegeți tonul dvs., vopseaua este foarte bună!

Tinting cu vopsea incoloră Ollin +++ fotografie de păr

După cum se știe toate fetele brunetă, care sunt pictate la nivelul 4-6, în timp, când pictezi lungimea, se pare că nu este o nuanță închisă-castan-medie, ca în paletă, dar acumularea de lungime se acumulează. Și dacă în soare sau în lumina zilei puteți vedea strălucire de nuanță de castan, atunci fotografia se transformă într-o culoare pur negru.

Există o singură cale de ieșire din această situație: pentru a preveni acumularea de negru, este necesar fie să se vopsească părul mai rar, fie să nu se vopseze deloc, ci să se tenteze numai rădăcinile. DAR, după cum știți, vopseaua începe să se spele din păr, iar părul nu devine atât de dens, iar din nou vreau să pictez lungimea pentru a simți acea netezime, densitate și strălucire experimentată pe păr. Laminarea în salon este o procedură destul de costisitoare, în special pentru părul lung. Seturile de laminare la domiciliu costă, de asemenea, bani și încă mai trebuie să mă ocup de ele, dar aici întotdeauna am dat peste sfaturile fetelor care fac așa-numita acasă tentativă cu ajutorul vopselei incolore, care este aproape liberă.

Am ales o vopsea de păr bugetară, care nu mi-a fost cunoscută în fața acestei firme profesionale Ollin, dar care începe să cucerească contoarele de magazine în liniște. Întreaga achiziție de vopsea + oxidant mi-a costat 150 de ruble.

Deci, ceea ce este necesar pentru procedură:

 • Paint, este un corector incolor 0,00
 • Oxidator 1,5%
 • 2 flacoane din hack-ul Estel (acest lucru este opțional, dar vă recomand să adăugați câteva flacoane ale companiei preferate, care pot fi adăugate la vopsea)

Am pictat acasă pe cont propriu, plecând de la rădăcini de aproximativ 1,5 cm. Nu vă puteți retrage, dar în curând voi răsturna rădăcinile, de ce să le ating încă o dată. A cauzat amestecul, puteți înfășura într-un bun, dar coaforul meu nu-l recomandă, spune că trebuie să faceți oxigen, așa că mă duc cu libertatea. Lăsați timp de 30 de minute.

Mirosul vopselei este caustic, să zicem, poate că am folosit amestecul cu inexactitate, dar mi sa părut foarte puternic, deși vopseaua se poziționează ca amoniac scăzut. Consistența este groasă, dar după adăugarea fiolelor devine apoasă.

Vopseaua este spălată bine, părul devine foarte neted, care curge sub degete. Nu există nici un indiciu de uscăciune sau rugozitate a părului. Spălat ca de obicei cu un șampon hrănit, plus aveți nevoie de un balsam pentru păr vopsit pentru a opri procesul de pictură. Olatonul meu avea un fel de ser din vopseaua mamei mele.

rezultat:

Deja pe părul umed, am observat că părul de-a lungul lungimii era ușor luminat. Ei bine, cred că este pentru cele mai bune, este literalmente o jumătate de ton. Și astfel umbra nu sa schimbat deloc. După uscare, părul pare a fi de 2 ori mai mare, în mod evident când îl colectați în coadă. Ele sunt mult mai dense, strălucesc ca nebunia și incredibil de netedă. Se observă că fiecare păr este un film invizibil invizibil care o protejează.

Nu-mi îndrept părul, nu folosesc uscător de păr și nici nu am proceduri. Uscate și pieptănate

Vă recomandăm cu siguranță această procedură numai dacă părul este mai deteriorat, totuși vă sfătuiesc să alegeți o vopsea care să economisească cu un procent redus de amoniac.

Hemă incoloră, vindecare, întărirea părului! Etape, PHOTO

Bună copii!

Vreau să vă arăt cum fac o mască de henna incoloră de la Art Color!))

Nu are culoarea părului, are proprietăți de vindecare)

Și astfel proprietățile sale:

-se usuca perfect radacinile de par

-întărește foliculii de păr

-părul se îngroațește, oprește împingerea

-păr mai elastic, greu, strălucitor

-mai rămân curat!

Sfatul meu: dacă sunteți proprietarul părului uscat (sfaturi sau lungime), asigurați-vă că adăugați uleiuri la mască, altfel nu veți fi rezultatul! (Doar dacă utilizați uleiuri, spălați cu șampon!) (Uscați)

Rețeta măștii mele:

-25g henna (într-un castron, nu metalic)

-apă (80-100 de grade), astfel încât consistența a fost smântână densă.

-ulei de germeni de grâu (1 lingurita), ulei de migdale (1 lingurita), vitamina A IN ULEI (5 picaturi)

proces:

Se amestecă henna cu apă, se adaugă restul ingredientelor, se așteaptă aproximativ 10 minute ca henna să se fierbe, se răcește în acest moment și se poate aplica.

Este mai convenabil să aplicați cu o pensulă pentru pictarea părului. În primul rând, rădăcinile, apoi lungimea.

Este posibil să se aplice numai rădăcinilor (fără uleiuri), pentru uscarea rădăcinilor grase.

Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte, pălărie pentru izolare. Facem totul rapid, astfel încât henna să nu aibă timp să se usuce pe păr, efectul nu va fi așa.

Asteptam cel putin o ora. 15-20 de minute sunt scrise pe cutie, aceasta nu este deloc!

Apoi clătiți bine cu apă, spălați bucățile, puteți folosi un balsam de păr (pentru o clătire mai bună).

Parul meu se usuca in mod natural.

Pentru un rezultat bine marcat, ar trebui să faceți cel puțin 10 măști (nu mai mult de 2 ori pe săptămână).

Reține: henna usucă părul adăuga uleiuri (orice cosmetice).

1 cutie foto henna

2 pachete foto cu henna arata asa (100g acolo este)

3 amestecuri de fotografii după preparare

4 fotografii aplicate pe păr + perie exemplu

5 foto-uleiuri și vitamina

6 fotografii de păr după mască

Vă mulțumesc pentru atenție, sper că a fost util!

❤Pentru iubiți de îngrijire personală, precum și machiaj, manichiură etc. ❤

Păstrez un blog pe YouTube (recenzii, machiaj, măști, îngrijire etc.) Mă bucur să fiu util și interesant pentru tine. Scrie în mesaje private, îți voi arunca o legătură) Mă bucur să comunic și cunoștințe! Channel-Enjoyourself.