Despre pericolele vopselelor de amoniac cunoscute cu mult timp în urmă. Mirosul său neplăcut, capacitatea de a provoca alergii, arsurile membranelor mucoase și a tracturilor respiratorii este o imagine neplăcută. Mai mult decât atât, amoniacul se poate acumula în pori și otrăvește corpul cu substanțe toxice! Vopseaua profesională de păr fără amoniac va evita toate aceste surprize!

Avantajele vopselelor fără amoniac

Vopselele fără amoniac au multe avantaje importante, care explică popularitatea acestor produse:

 • Culoarea blândă. Coloranții înfășoară părul - nu pătrund adânc în și nu arde pigmentul natural;
 • O paletă largă de culori - mai mult de 50 de nuanțe;
 • Absența unui miros neplăcut de amoniac;
 • Compoziție utilă. Compoziția vopselelor fără amoniac include câteva componente care sunt benefice pentru păr. Acestea sunt vitamine, acizi utili, minerale și extracte din plante care întăresc bulbii, nu dăunează structurii părului și stimulează circulația sângelui în epidermă;
 • Nu există contraindicații. Poți chiar folosi această vopsea pentru femeile însărcinate.

Cu o astfel de listă de avantaje, există mai multe dezavantaje pentru o vopsea economisitoare:

 • Furnizați rezultate pe termen scurt. Nu credeți sloganurile că efectul unei astfel de vopsele va dura ceva timp! Culoarea se va spăla cu fiecare spălare a capului și, după două săptămâni, va deveni plictisitoare. Cu toate acestea, problema poate fi rezolvată! Coloranții fără amoniac pot acumula culori. Dacă utilizați în mod constant aceeași nuanță, va deveni mult mai strălucitoare;
 • Vopsea neplăcută pe părul gri. Cand se aplica pentru a scapa de parul gri este aproape imposibil. Dar dacă te duci la salon, rezultatul va fi excelent. Folosind un gel special pentru a consolida efectul unui coafor va fi capabil sa picteze peste parul gri;
 • Poate clarificare. Dacă vrei să devii o blondă dintr-o brunetă fierbinte, este puțin probabil ca un colorant fără amoniac să poată să te ajute. El nu este capabil să ușureze părul;
 • Cost ridicat Comparativ cu cel obișnuit, un colorant bun fără amoniac are un preț ridicat. Da, și în salonul de înfrumusețare pentru munca depusă veți lua mult mai mult.

Răsfoiți mărcile populare

Pentru a vă facilita alegerea, am compilat o listă de vopsele fără amoniac recomandate de profesioniști cu experiență.

Profesioniști Wella

Serii profesionale non-amoniac. Wella Professionals vopsea blândă adaugă strălucire, umbra bogată și uniformă, precum și netedă și moale la capul părului. Produsele acestui brand îi plac fanii cu o paletă suficientă și preț rezonabil. Dar principalul său avantaj este seria Color Touch Plus. Dacă amestecați această vopsea cu o emulsie de peroxid de hidrogen, puteți picta peste părul gri.

L'Oreal Casting Gloss

L'Oreal a creat o vopsea profesionala fara amoniac doar acum cativa ani, dar a castigat popularitate in timp record. "Defecțiunea" este o compoziție utilă și o paletă diferită (26 de nuanțe - de la blond la negru). Lăptișorul de matcă dă siluozitatea firelor și le hrănește perfect. Vopsele de vopsea de vopsea, inclusiv păr gri. Culoarea vopselei este aroma - boabele colectate în pădure.

Chi ilonic

Producătorul acestei vopsele promite un rezultat care vă va cuceri. Culoare persistentă bogată, compoziție ecologică, componente utile - aceasta este ceea ce este caracteristic pentru coloranții Chi Ilonic. Vopseaua este creată pe mătase și aliaj CHI 44, ceea ce îl face cu adevărat unic. Este perfect pentru cei care doresc să se lumineze fără a afecta structura.

Revlon Professionals

Vopselele acestui brand conțin multe componente utile (cristale lichide, pigmenți cu efect întârziat, activatori bioactivi etc.), care alimentează firele și le restaurează structura. Revlon Professionals oferă o potrivire exactă a culorilor. Este adesea folosit pentru a picta peste gri.

Kadus Fervidol Brilliant

Apărând destul de recent, această noutate la modă a reușit deja să obțină multe feedback de la clienți. Colorantul include minerale, extracte de ulei, compuși naturali de săruri, ceară naturală și activatori cu peroxid de hidrogen. Activatorii pictează firele și le cercetează. Datorită acestei "lucrări", părul devine neted și strălucitor, iar vopseaua nu se întunecă mult timp. Linia Kadus Fervidol Brilliant are 50 de culori - de la blond la brunet.

Igora de la Schwarzkopf

Vopsea profesionala bezammiachnaya Igora oferă o paletă de culori diversă. În compoziția sa, veți găsi două componente active (silice și biotină), care încetinesc îmbătrânirea firelor, precum și intensificatorul de culoare. Părul după vopsire devine gros, puternic și elastic.

Cutrin, atunci

Baza acestui vopsea finlandeză este uleiul esențial de afine arctic, care are o serie de proprietăți utile. El prelungește tinerețea trompelor, previne fragilitatea lor, întărește și facilitează pieptănarea.

Selectiv profesionist

Culoarea minerală italiană strălucitoare Selective Professional a fost creată special pentru cei cu părul deschis. Ea va permite să fie clarificată o dată pe mai multe tonuri, fără a fi făcut mult păr.

Estel

Marca rusă Estelle îndeplinește toate standardele. Este mai ieftin în preț, dar calitatea nu este inferioară probelor străine. Compoziția colorantului a inclus guarana, ceaiul verde și complexul de keratină. Fiecare dintre aceste componente hrănește firele și le vindecă structura.

Culoarea Garnier strălucește

Are o textura cremoasă, include extract de afine și ulei de argan. Garnier Color Shine oferă 16 tonuri și face părul luminos, moale și matasos.

Culoarea Londa

Culoarea Londa este o vopsea de nuanță care oferă până la 37 de nuanțe. Miezul acestui instrument sunt microsferele care vă permit să creați culori luminoase.

Faberlic

Compania Faberlik are, de asemenea, o paletă de culori, în compoziția căreia nu există amoniac. Nu strica părul și-l saturează cu strălucire și întărește rădăcinile. Acest lucru este posibil datorită multor extracte - lotus, aloe, ginkgo biloba și floarea-soarelui.

Amoniacul fără vopsea de păr va da un rezultat bun numai dacă este utilizat corect. Amintiți-vă câteva reguli!

 • Regula 1. Vopseaua trebuie aplicată pe firele contaminate fără reziduuri de produse de coafare și alte produse cosmetice. În caz contrar, umbra poate fi neuniformă. Există posibilitatea ca culoarea să fie complet diferită, pentru că niciunul dintre noi nu știe cum se va comporta colorantul atunci când vine în contact cu spumă și lac.
 • Regula 2. Colorantul este impregnat cu toată lungimea, astfel încât să nu existe lacune.
 • Regula 3. Păstrați compoziția timp de o jumătate de oră, apoi spălați cu șampon.
 • Regula 4. La sfârșitul procesului aveți nevoie de un balsam bun care poate spori efectul uleiurilor și vitaminelor.
 • Norma 5. Când cumpărați vopsea, verificați compoziția. Dacă vedeți pe ambalaj benzonatul de sodiu sau aminele, nu se poate vorbi de vreo colorare blândă.
 • Norma 6. Pentru femeile însărcinate, vă recomandăm să reduceți ușor timpul (aproximativ 20 de minute). Același interval de timp este suficient atunci când părul este prea subțire și rar.

După fiecare pieptănare, găsiți niște smocuri întregi de păr răzuit pe un pieptene? Datorită acestei măști vei uita de această problemă!

Cele mai bune culori de păr non-amoniac

Amoniacul este un produs chimic care emite vapori nocivi și poate provoca arsuri (cu sensibilitate crescută la nivelul pielii). Amoniacul fără vopsea de păr oferă o colorare sigură și blândă. Amoniacul este, de asemenea, un clarificator ieftin, deoarece conține peroxid de hidrogen.

Este posibil să se vopsească părul cu vopsea non-amoniac?

Vopseaua fără amoniac are propriile sale avantaje și dezavantaje. Aceste unelte nu sunt potrivite pentru toate femeile, deoarece nu vopsesc pe părul gri și rădăcinile regresate. Datorită utilizării vopselei fără amoniac, părul poate fi vopsit neuniform, mai ales dacă a fost deja vopsit cu un produs de amoniac.

Avantajele vopselelor fără amoniac:

 • nici un miros ascuțit, neplăcut;
 • colorare blândă care nu traumează bucle sau scalp;
 • o paletă largă de culori (produsele amoniac încă conduc);
 • fără contraindicații.

Vopseaua profesionala fara amoniac nu este ieftina. Indiferent cât de bun este un astfel de instrument, acesta încă nu va da un rezultat pe termen lung. Colorarea, produsă fără amoniac, nu durează mai mult de 2-3 săptămâni. Produsele care nu conțin amoniac, de asemenea, nu permit să ușureze părul câteva tonuri la un moment dat.

Este vopseaua de păr non-amoniac dăunătoare?

Înainte de a folosi orice vopsea, testați pentru o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, aplicați mai întâi produsul pe orice parte a pielii și apoi pe un fir subțire de păr. Această procedură va ajuta la evitarea incidentelor neplacute în viitor.

Produsele profesionale care nu conțin amoniac nu dăunează părului. Acestea pot fi utilizate de femeile însărcinate și care alăptează. Produsul devine automat nociv dacă conține componente toxice (Syoss Oleo Intense).

Cum se face vopsirea fără amoniac?

Nuanțele de vopsea fără amoniac nu sunt destinate buclelor întunecate. Dacă o femeie brunetă dorește să se transforme într-o blondă, atunci va trebui să-i decoloreze părul. Dar procedeul de iluminare riscă considerabil starea buclelor, astfel încât efectul pozitiv al colorantului fără amoniac nu va fi vizibil. Vopseaua fără amoniac în astfel de situații este necesară pentru a nu vă răni mai mult părul.

Amoniacul deschide porii părului, din cauza faptului că buclele devin obraznice și pufoase. După utilizarea remediilor fără amoniac, structura părului nu se schimbă.

Produsul corespunzător de păstrare a colorării trebuie să aibă loc după cum urmează:

 1. Vopseaua este aplicată pe părul nedormit. În același timp, pe bucle nu ar trebui să existe alte mijloace (geluri, lacuri, muse). În primul rând, instrumentul trebuie distribuit pe rădăcini, iar după 10-15 minute se aplică pe întreaga lungime a părului.
 2. Nu clătiți produsul timp de 30-40 de minute. Timpul exact depinde de umbra dorită: dacă o femeie dorește să obțină o culoare luminată și intensă, trebuie să păstreze produsul mai mult timp.
 3. În concluzie, trebuie să puneți pe balsamul de bucle de aprovizionare. Este recomandat să lăsați părul să se usuce în mod natural, astfel încât să strălucească și să nu bea.

Colorantul va acționa mai repede dacă vă împachetați capul într-un prosop (după ce ați pus pe un capac special din plastic).

Cât de repede se spală vopseaua de amoniac?

Vopselele fără amoniac sunt spălate rapid, maximum o lună. Unele produse, cum ar fi Garnier, nu stau deloc pe păr. Instrumentul de înaltă calitate și profesional fără amoniac păstrează puțin mai puțin decât vopseaua de amoniac. Puteți trata permanent părul cu un produs sparing, deoarece acesta nu va face rău.

Dacă faceți un fel de evaluare a fondurilor, atunci pozițiile de lider vor fi luate de produsele de la Kapous, Matrix, Estel. Ele sunt rezistente și utilizarea lor nu se limitează la simpla colorare. Cu ajutorul acestor culori poti par frumos tonat, fara a schimba dramatic umbra.

Revizuirea vopselelor de la cei mai buni producători

De unde să cumpăr? Mai jos este o listă de vopsele fără amoniac care sunt populare pentru sexul echitabil. Pentru a achiziționa, puteți accesa site-ul oficial al producătorului. Produsele profesioniste (Kapous, Matrix) pot fi găsite și în magazinele profesionale de cosmetice. Cum arată acestea pot fi văzute în fotografie.

Syoss Oleo Intense

Producătorul susține că Cies Oleo Intens conține diferite vitamine și uleiuri. În compoziție există substanțe utile, inclusiv - ulei de argon care alimentează părul. Dar instrumentul are un dezavantaj semnificativ: prezența componentelor toxice. Produsul conține sulfați (SLS), linalool (o substanță capabilă să provoace dermatită), aminofenol. Amoniacul poate fi mult mai sigur decât Syoss Oleo Intense.

Produsul nu este recomandat femeilor cu hipersensibilitate la nivelul pielii, precum și pentru cele ale căror păr este în stare proastă. Potrivit clienților Sweat, putem concluziona că vopseaua nu este rezistentă, vopsește ușor părul cenușiu și poate bate buclele. Prețul său variază de la 286 la 409 de ruble.

Estel Sense De Luxe

Estelle este o marca de calitate populara in industria de frumusete. Produsele fabricate de această companie sunt utilizate în aproape toate saloanele de coafură. Estel Sense De Luxe se distinge, de asemenea, prin calitatea plăcută și durabilitatea ridicată. Pigmentul luminos este spălat timp de 3-4 săptămâni, dar umbra durează până la 2 luni. Cu ajutorul produsului, este posibil să se efectueze atât colorarea completă, cât și tonarea.

În scopul de a tuns părul, vopseaua ar trebui să fie păstrate nu mai mult de 15-20 de minute.

Estel Sense De Luxe este o vopsea bună, blândă, potrivită pentru părul slab slăbit. Produsul conține keratină și vitamine, astfel încât instrumentul întărește și restabilește buclele. Costul mediu este de 270 de ruble.

Matrix Socolor Beauty

Vopseaua profesionala Matrix Socolor Beauty are o paleta bogata de nuante si o buna durabilitate. Produsele matrice de păr sunt folosite în saloane. Această companie italiană sa stabilit de mult în domeniul frumuseții.

Paint Matrix Socolor Beauty are un avantaj semnificativ - este potrivit pentru pictura gri. Compoziția produsului este caracterizată prin prezența a 3 uleuri utile: brusture, măsline și jojoba. Produsul conține ceramidele R, care protejează scalpul și fac părul mai puternic. Costă de la 336 la 505 de ruble.

Matrix Color Sync

Tinted Matrix Color Sync cremă-vopsea perfectă este potrivit nu numai pentru colorare, dar, de asemenea, pentru laminare casa. În paletă există un produs incolor care face buclele strălucitoare și netede. Vopseaua conține, de asemenea, uleiuri nutritive și ceramide R (substanțe obținute prin mijloace artificiale din ingrediente naturale). Mijloacele sunt potrivite pentru părul blând fără viață. Vopsesc bine peste părul gri. Preț - 620 de ruble.

Londa

Compania Londa produce produse ieftine pentru păr. Paleta de culori fără amoniac conține nuanțe atât luminoase, cât și întunecate. Aceste fonduri nu sunt de înaltă calitate, dar se află într-o categorie de preț accesibilă. Produsele fără amoniac de la compania Londa pot usca părul, nu dau strălucire și siluetă. Nu este potrivit pentru părul inițial uscat și lipsit de viață. Umbrele de lumină din paletă conțin un agent de oxidare (peroxid de hidrogen), care este derivat din amoniac. Costul variază de la 270 la 350 de ruble.

Kapous

Capus este o companie care produce produse de păr profesionale. Compania Kapous are o paletă populară de culori, numită Non Amoniac (fără amoniac). Acestea conțin diferite uleiuri nutritive și regenerante (jojoba, lemn de argon) și vitamine. Non-amoniacul nu dăunează părului deloc. Linia include o paletă largă de culori. De asemenea, produsele nu conțin parabeni și SLS. Vopselele de la Kapus sunt potrivite pentru pictura acasă și salon. Prețul mediu este de 300 de ruble.

Culoarea Garnier strălucire

Vopsea grasă, care vopsește perfect părul cenușiu și dă un pigment strălucitor părului. Culoarea Garnier Lumanarea hrănește buclele, făcându-le matasoase și strălucitoare. Vopseaua este potrivită pentru experimente. Unele femei, cu ajutorul său, corectează rezultatul nefericit după colorarea cu Tonics. Acest produs de la Garnier este bun pentru toți, dar cu rezistență. O culoare strălucitoare nu va dura mai mult de 2 săptămâni, după care va începe treptat să se estompeze. Culoarea Garnier Shine conține uleiuri nutritive și extract de afine. Compoziția este naturală și inofensivă, probabil de aceea pigmentul este spălat atât de repede. Costați Garnier cam 200 de ruble.

Schwarzkopf Nectra Color

Compania Schwarzkopf poziționează linia de vopsele de cremă Nectra Color, rezistente și inofensive. Pigmentul este într-adevăr spălat din bucle pentru o lungă perioadă de timp (în decurs de o lună), în timp ce agentul în sine nu conține amoniac și derivați. Paleta este redusă, iar culorile luminoase pot să apară neuniform. Nuanțele închise sunt de cea mai înaltă calitate și pigmentare excelentă. În general, instrumentul este potrivit pentru femeile care doresc să vopsească în culori negre sau castane. Compoziția produsului include bio-uleiuri și nectar floral.

Faberlic

Compania Faberlic produce produse pentru corp, față și păr. Compania are o linie de cerneluri persistente non-amoniac cremă. Produsele fără amoniac de la compania Faberlic exudă mirosul vopselei ieftine de amoniac. Acesta este primul punct care este alarmant. După vopsire și în timpul acestuia capul poate prind. Această reacție cutanată menționează, de asemenea, o compoziție nenaturală.

Instrumentul nu este recomandat persoanelor cu piele sensibilă sau cu părul fragil, slăbit. Prețul în catalog este de 179 de ruble.

L'Oreal

Vopseaua fără amoniac de la compania L'Oreal se numește CASTING Creme Gloss. Paleta conține nuanțe foarte atractive. În compoziția produselor există atât componente naturale (jeleu regal, uleiuri) cât și chimice. Paint Casting Creme Gloss nu vă va afecta părul, dar nu o va face mai bine. Principalul efect de îngrijire provine din balsamul conținut în kit. Instrumentele de vopsit de pe linia fără amoniac vopsea grav pe părul gri. Produsul nu este rău, dar este potrivit numai pentru femeile cu păr relativ sănătos. Costul aproximativ - 500 de ruble.

În general, coloranții fără amoniac sunt o soluție bună pentru persoanele cu hipersensibilitate la nivelul scalpului. Și, de asemenea, pentru cei care pur și simplu nu doresc să-și strică părul și să-și schimbe structura.

Revizuirea matricei, Estelle și L'Oreal non-amoniac colorant de păr, recenzii

Împreună cu decizia de a vopsi părul natural într-o culoare diferită, o femeie se confruntă cu problema alegerii producătorului și a compoziției chimice a vopselei. Majoritatea coloranților dăunează rădăcinilor de amoniac ridicat și peroxid de hidrogen. Amestecul de vopsea fără amoniac provoacă daune minore, ideale pentru femei, curat după natură, și sexul corect, ale cărui bucle au o structură poroasă.

Are un colorant pentru păr fără amoniac

Un colorant fără amoniac pentru păr acționează după cum urmează: nu pătrunde adânc în structură, ci doar înfășoară chenarul afară. Pentru a schimba drastic culoarea cu compuși non-amoniac nu va funcționa. Compoziția poate umbri cu o culoare naturală sau cu bucle colorate. Folosind un colorant pentru o lungă perioadă de timp, efectul va deveni mai strălucitor datorită pigmentului acumulat din interior. Consecțiunea fără amoniac nu se usucă, oferă strălucire și asigură îngrijirea necesară.

Un dezavantaj grav al colorantului fără amoniac este prețul, care depășește cu mult costul produselor care conțin o cantitate excesivă de compuși nocivi. Gri rădăcini fărăammiahnye culorile părului nu stăpânește. Nu fiecare femeie poate simți un rezultat pozitiv din utilizarea agenților fără amoniac, în unele toroane, efectul de colorare nu este vizibil deloc. Această viziune este spălată rapid, în decurs de 2-3 săptămâni.

Lucrul cu un colorant fără amoniac este diferit de utilizarea substanțelor obișnuite. Când folosiți ultima, se recomandă să nu vă spălați părul, astfel încât compușii chimici să impregneze mai bine structura părului. Pentru utilizarea cu succes a agenților non-amoniac, firele curate sunt indispensabile - se aplică pe bucle umede sau uscate. Înainte de aplicarea pigmentului pe întreaga lungime a firelor trebuie să se distribuie un agent de protecție. Efectul va fi mai bine dacă întreaga gamă de medicamente utilizate aparține aceleiași mărci.

Lista culorilor pentru păr fără amoniac

Alegerea vopselei de păr fără amoniac pe rafturile magazinelor este minunată. Saloanele de frumusețe se pot bucura, de asemenea, de o gamă largă de coloranți sigure. Nu este ușor să alegeți producătorul care vă convine. Între branduri există o diferență de calitate și durabilitate. Fiecare companie are propria sa paletă de culori. Caracteristicile individuale ale femeilor vor influența alegerea.

profesional

 • "Estelle". Marca este populară în majoritatea saloanelor de frumusețe, deoarece costul său este scăzut, iar eficiența este de până la par.
 • "L'Oreal". Păstrează mult mai puțin, aproximativ două luni, dar starea capului se îmbunătățește considerabil. Loreal paleta de culori.
 • "Matrix". Creat nu numai pentru utilizare în cabină, dar și pentru uz casnic. Unul dintre cei mai buni coloranți pentru blonda.
 • "Schwarzkopf". Compania germană de produse cosmetice. Vopseaua întărește buclele, deoarece conține extract de fructe de lychee și ceai alb. Orice blonda va găsi culori frumoase pentru ei înșiși.
 • „Portar“. Droguri de producție rusească. Există, de asemenea, o paletă uriașă de nuanțe, restaurare a părului și o culoare durabilă și hipoalergenică.
 • "Kutrin". Marca finlandeză, ale cărei produse conțin numai ingrediente naturale.

Creme de vopsele

Opinia potrivit căreia doar vopselele profesionale din afara amoniacului îndeplinesc sarcina stabilită în fața lor de calitate nu are nicio bază. Coloranții din categoria de preț optimă, mass-market, sunt capabili să ofere buclelor un aspect sănătos. Crema delicată pentru păr fără amoniac elimină componenta dăunătoare din compoziție. Compozițiile de consum în masă au ratingul lor printre admiratori.

 • "Garnier". Bucură-te de cele mai populare. Celebru pentru acțiunea sa inofensivă. Paletă largă de culori.
 • „Ei bine“. Componentele medicamentului acționează intens asupra texturii părului, culoarea fiind luminată și saturată. Luminarea semnificativă a buclelor acestor compuși nu este dificilă.
 • "Londa". Una dintre cele mai persistente coloranți cremoși. Tonifierea și luminarea cu ajutorul preparatelor Londa întotdeauna vor satisface rezultatul.
 • "Casting". Produs de calitate din Loreal. Evidențierea acestor compuși va satisface cele mai exigente femei.

Pot femeile gravide să-și vopsească părul fără amoniac?

Femeile se întreabă adesea dacă li se permite să își vopsizeze părul fără compuși amoniac în timpul sarcinii. Este dificil să se ia o decizie fără echivoc atunci când stilistii răspund afirmativ, iar medicii descurajează puternic utilizarea compușilor chimici de coloranți. Opinia medicilor este susținută de faptul că colorantul conține cantități mari de substanțe toxice. Toxinele intră în corpul uman nu numai prin inhalare, ci și prin scalp și pot afecta grav dezvoltarea copilului, în special în primul trimestru.

Compoziția vopselelor fără amoniac substanțe toxice nu sunt incluse, înlocuitori inofensivi sunt utilizate, și vă puteți vopsi părul lor. Este mai bine să luați o nuanță care să fie cea mai apropiată de culoarea naturală, ceea ce va reduce la minimum nivelul de colorare. Puteți modifica culoarea pe cap nu mai mult de o dată pe trimestru. În timpul sarcinii, poate apărea o reacție alergică care nu a fost observată anterior, deci înainte de a aplica componentele pe întregul cap, verificați vopseaua de pe fire.

Cât de des vă puteți vopsi vopseaua fără amoniac

Colorarea de păr sigură nu reprezintă un motiv serios de îngrijorare, o femeie poate fi calmă pentru sănătatea ei. Componentele care alcătuiesc aceste coloranți nu sunt rezistente, deci trebuie adesea să tentați. Experții recomandă folosirea vopselelor non-amoniac nu mai mult de o dată pe lună. Conform revizuirilor femeilor, în tot acest timp vopseaua este ținută pe bucle, nu înfundată. În funcție de textura tricoturilor, culoarea poate dura până la trei luni, mai ales atunci când se utilizează nuanțe care sunt aproape de naturale.

Video despre vopsirea părului gri

opinii

Maria, 25 de ani: a folosit vopseaua fără amoniac de la Loreal. Mi-a plăcut rezultatul. Culoarea era luminos, saturată. Buclele după utilizarea compușilor fără amoniac nu s-au împărțit, nu a creat efectul de viață. Cu plăcere am postat fotografiile după pictura pe rețelele sociale.

Ksenia, 33 de ani: îmi place rezultatul după ce am folosit Estel. Pentru mine sa dovedit a fi opțiunea perfectă. Prietenii fac complimente, bărbații dau flori. Micul meu secret în lupta împotriva buclelor plictisitoare și fără viață. Clarificatorul Estelle nu este dăunător, după un timp capul nu devine galben.

Catherine, 52 de ani: Folosind producătorul de vopsele Schwarzkopf. Am pata rădăcinile cu compoziția obișnuită fără amoniac; coloranți de tonifiere fără amoniac. Este păcat că vopseaua pentru părul gri, cu o compoziție sigură, nu a fost încă creată. Un prieten mi-a sfătuit să încerc un drog italian, dar nu m-am potrivit, sa întors la vechiul, dar dovedit.

Ce fel de colorant pentru păr fără amoniac este mai bun - o revizuire a producătorilor și a recenziilor

Nu este un secret că femeile sunt oameni foarte schimbătoare. Astăzi dorim să fim o blonda de platină și mâine visăm să devenim o femeie cu păr brunet. Ne luptăm cu depresie sezonieră sau cu o stare proastă, de asemenea, cu ajutorul colorării. Puțini oameni decid asupra unei schimbări cardinale a imaginii, dar este foarte posibil să schimbăm umbra. Pentru a nu adăuga stresul la părul în sine și a nu se baza pe frumusețe sau siguranță, trebuie să alegeți cu atenție culoarea parului.

Ce este colorantul de păr non-amoniac

Compoziția coloranților persistenți pentru păr include amoniacul. Această componentă ajută pigmentul de vopsea să pătrundă cât mai adânc în structura părului și să se rețină

rămânând în el pentru o perioadă lungă de timp. Vopsea pentru

(fără amoniac este adesea indicat pe ambalaje), mai degrabă tonifiere sau nuanță, deoarece pigmentul înfășoară părul fără a distruge componentele elastice.
Oferă strălucire părului, asigură elasticitatea și volumul părului.

Și întrebarea apare imediat: dacă bezammiachnaya vopsea de păr este cel mai bun, atunci de ce toate saloanele nu merg la exact aceste? Vopselele vopsite nu oferă o schimbare cardinală a imaginii, permițând schimbarea umbrelor la 1-2 tonuri. Ele sunt mai puțin persistente, dar mai scumpe, cu părul gri mai puțin colorat. Totul în aceste culori este adesea o paletă limitată de culori.

Înainte de a vă face alegerea, merită să aflați pentru dvs. ce vopsea de păr non-amoniac funcționează cel mai bine pentru dvs., de uz casnic sau profesional.

Cum sa alegi vopseaua potrivita

Fiecare producător al unei linii de cerneluri neamoniac prezintă propria sa formulă, prin care vopseaua acestui brand păstrează pigmentul de colorare pe păr.

Este necesar să alegeți:

 • Potrivit portofelului. Alegerea este foarte largă.
 • Se simte bine. Profesioniștii dau un rezultat mai previzibil.
 • Ca păr. Parul are propria structură și propriul istoric de colorare.
 • Volumul tubului. Cu părul lung este mai bine să luați cu o marjă.

Privire de ansamblu asupra producătorilor brandurilor cele mai populare

Culoarea părului Fitokolor (Fito Color)

Volum: 100 ml.
Timp de acțiune: 30-40 de minute.
Paletă: 15 nuanțe.
Uleiul natural și extractele de plante fac parte.

Ce promite producătorul: Colorarea blândă de înaltă calitate cu efectul laminării.

Recenzii de colorant pentru păr fără amoniac Fitocolor

Valentina, 45 de ani

De mult timp a resemnat părul său gri, dar încerc să-i păstrez blondul cu vopsele. Paint Fitokolor a încercat câțiva ani în urmă și a folosit-o în mod constant. Ceea ce îi place - fără iritare a scalpului, deși cu alte culori acest lucru sa întâmplat destul de des.

Irina, 27 de ani

Am cumpărat Fitokolor în magazin, sincer, a dus la preț. Când casa a început să se amestece componente, am fost surprins: amestecul era complet lichid. Ea a pus ceva pe părul ei și se teme că va începe să se scurgă. În zadar îngrijorat. A trecut timpul alocat, iar rezultatul (blondă însorită), am fost plăcut plăcut.

Svetlana, 32 de ani

Parul gri devreme nu mă mulțumește, încerc să-mi fac umbra mai ușoară. Recent experimentat cu vopseaua Fitokolor. În general, mi-a plăcut rezultatul, culoarea sa dovedit a fi destul de așteptată, dar rădăcinile cenușii arată înșelătoare.

Culoarea părului fără amoniac Estel Sense De Luxe

Volum: 60 ml.
Timp de acțiune: 25 de minute.
Paletă: 140 de nuanțe.
Vopsea cu ulei de avocado și măsline. Există o linie pentru vopsea moale peste gri.

Ceea ce promite producătorul: Culoarea strălucitoare persistă mult timp (până la 25 de fluide). Vopseaua este economică de utilizat.

Estelle Paint Reviews

Ilona, ​​35 de ani

După câțiva ani de iluminare cu vopsele profesionale costisitoare, am decis să trec la una mai accesibilă. De mult consultat cu vânzătorul, paleta este cu adevărat impresionantă. Primul lucru care a alertat când sa aplicat - vopseaua a fost mai întunecată decât cele anterioare. Rezultatul - nu sunt o blondă blondă (așa cum am vrut și așa cum este indicat pe pachet), ci un castan ușor. După câteva săptămâni, culoarea s-a spălat neuniform. La acest experiment sa încheiat.

Tatyana, de 22 de ani

Estelle a folosit vopseaua timp de aproximativ un an și nu a regretat-o ​​niciodată. Când se aplică, se simte un miros destul de puternic, ceea ce este surprinzător, deoarece vopseaua nu conține amoniac. Dar părul arată grozav chiar și după vopsirea de două ori pe lună.

Oksana. 33 de ani

În timpul aplicării de vopsea câteva picături lovit pielea, nu a observat imediat, atunci sa dovedit a fi problematică pentru a spăla.

Colorație pentru păr fără amoniac L'Oreal (L'Oreal Casting Crème Gloss)

Volum: 48 ml.
Timp de acțiune: 20 de minute.
Paletă: 28 de nuanțe.
Există o linie specială pentru menținerea blondei.

Ceea ce promite producătorul: O formulă inovatoare nu usucă scalpul. Potrivit pentru rădăcinile rădăcină și părul deteriorat de bucle.

Recenzii de colorant pentru păr fără amoniac L'Oreal

Natalia, 26 de ani

După sărbătorile de vară am decis să-mi dau odihnă părului. Am cumpărat un pachet greu de L'Oreal (este evident că clienții înțeleg pentru ce plătesc banii) și sa pictat. Ce să spun? Ea lucrează. Deși scump, dar efectul este ceea ce se spune pe față.

Irina 35 de ani

Odată, am lucrat pentru distribuitorul mărcii L'Oreal. Îmi amintesc cum au venit antrenorii, le-au prezentat noutăților. Și de atunci, am fost atât de imbold cu respect pentru aceste produse, că le folosesc întotdeauna, iar vopselele lor fără amoniac sunt dincolo de concurență pentru mine.

Galina, 28 de ani

Părul stricat de colorare nesistematică și fiare de călcat a decis să aibă grijă de cel puțin un timp. Dar pentru a merge la muncă și, în consecință, trebuie să aveți grijă de tine. Am decis să fac un compromis - să țin o culoare moale. Răspândiți vopseaua, într-adevăr, practic nu există miros. Consistența uleioasă se aplică și se spală foarte ușor. Poate că veți sfătui cum să combinați colorarea cu terapia cu păr?

Matrix Color Sync Profesional Bezammiachnaya Dye pentru păr

Volum: 90 ml, dar oxidantul trebuie cumpărat separat.
Timp de acțiune: 20 de minute.
Paletă: 50 de nuanțe.
Vopseaua conține ceramide pentru îngrijirea părului și uleiuri vegetale.

Ceea ce promite producătorul: Când vopsesc, vopseaua dă strălucirea părului, asigură tonarea înaltă a părului cenușiu și efectul de "glazurare" asupra părului. Având în vedere că întreaga linie a mărcii este profesională, colorantul pentru păr fără amoniac este cu adevărat blând.

Recenzii ale paletei de coloranți de păr non-amoniac Matrix

Tanya, 27 de ani

De-a lungul anilor de vopsire, am încercat multe vopsele și mă pot numi un expert în vopsire. Și astăzi numărul meu preferat este marca Matrix. Vopseaua este cu adevărat blândă, nu dă acea linie notorie de tranziție de la rădăcini la păr vopsit.

Svetlana, 32 de ani

Colorantul meu principal, care a fost de asemenea un prieten apropiat al meu, a spus că mă pot picta și sfătuiesc cu privire la vopseaua Matrix. Din fericire, structura părului meu este astfel încât fiecare colorant dă un rezultat care este indicat pe ambalaj. Am folosit-o de un an acum, nu există plângeri, în special rădăcinile bine vopsite sunt plăcute. Pentru un blond strălucitor este un plus semnificativ.

Olga, 25 de ani

Matrix are o paletă la fel de bogată de vopsele de amoniac și amoniac. Foarte confortabil cu rădăcinile mele cu probleme. Am vopsea rădăcinile cu vopsea obișnuită și am aplicat non-amoniac pe întreaga lungime a părului meu. Din punct de vedere economic, părul nu se strică.

Cele mai bune culori de păr blânde fără amoniac

Grishkova Marina | Actualizat: 2017-02-04

Buclele colorate frumos sunt cheia reușitei reîncarnări, dar procedurile obișnuite de tentație a rădăcinilor sau lungimilor pot dăuna grav situației firelor. Balsamul profesionist blând pentru păr fără amoniac este ideal pentru femeile însărcinate și fetele care se ocupă de starea coafurilor.

Prezentare generală a vopselelor neamoniac populare

Fără o comparație meticuloasă, este greu de spus care colorant fără amoniac este cel mai bun, dar după ce am analizat numeroase recenzii, vom încerca să găsim răspunsul la această întrebare.

Înainte de a selecta o anumită companie, trebuie să examinați cu atenție compoziția produselor pe care le reprezintă. Adevărul este că amoniacul din vopselele obișnuite este o strălucire, care înnebunește pigmentul natural al părului, desigur, că cosmeticele sunt mai rezistente. În plus, vă permite să colorați firele întunecate într-un ton mai deschis, de exemplu, cu păr brun în roșu sau maro închis la lumină.

Cremă de turnare Glos de la Loreal (cea mai populară, aproape inofensivă colorantă pentru păr, care este produsă fără amoniac). Nu conține peroxid de hidrogen, ci este suplimentat cu substanțe chimice active. Îmbogățit cu lapte de albine, datorită căruia îi hrănește profund firele și le conferă moale. Vopsesc eficient pe părul gri, prezentat în nuanțe naturale. Pentru schimbări mai drastice, L'Oreal Professionnel DIA Richesse din seria Diacolor este potrivit.

Turnarea cremei lucioase

Pentru blonde sau lumină, L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) este mai potrivită - este o vopsea de lumină pentru a produce o blondă fără componente chimice dure. Cel mai bun dintre vopselele cele mai bune, dar costisitoare. Poate chiar să facă o fată cu fire blonde dintr-o brunetă naturală. Acum, această noutate este folosită în mod activ pentru colorarea acasă, degradarea, etc.

Fotografie - L'Oreal Inoa ODS2

Compania Faberlic reprezintă un alt produs similar - este o cremă persistentă fără amoniac pentru părul Faberlic. Aproape nu distruge pigmentul natural, deci este foarte moale si sigur, dar in acelasi timp are un dezavantaj semnificativ - nu pata parul gri. În ciuda nuanțelor întunecate prezentate în paletă, acest produs va vopsi firele de păr de cenușă puțin mai ușor decât cele naturale, din cauza căruia puteți obține un fel de efect de evidențiere.

Spre deosebire de colegii săi, Estel Sense De Luxe (fără amoniac) de la marca Estel este excelentă pentru vopsirea părului gri. Compoziția include ulei de avocado și extract de măsline. Aceasta este o opțiune unică care este potrivită pentru tonarea vârfurilor și pentru o culoare completă. Culorile sunt prezentate în tonuri roșu, negru, cenușă, există și corectori de nuanțe de verde, albastru și galben. În ciuda faptului că este gras, potrivit pentru a picta orice tip de păr, este relativ inofensiv. Omologul ei este Estel Celebrity.

Un analog al L'Oreal este Olia de la Garnier (Garnier) - este o vopsea cremoasă rezistentă, fără amoniac, care închide ratingul celor mai renumite produse. Olia este inclusă în lista celor mai populare culori din 2015, în plus, este completată cu vitamine și ingrediente naturale. Culori moi, care dăunează minim părului, potrivite pentru utilizare frecventă. În plus, mult mai ieftin decât fondurile exprimate.

Olia de Garnier

Luați în considerare ce altceva este vopseaua colorată pentru păr fără amoniac:

Cea mai buna evaluare a colorantilor de par non-amoniac

Colorant pentru păr fără amoniac - avantajele și dezavantajele, o prezentare generală a celor mai bune mărci

De mult timp reprezentanții celei mai frumoase jumătăți de umanitate au căutat să-și schimbe aspectul prin recurgerea la părul de colorat. Cu toate acestea, utilizarea unei varietăți de compuși a dăunat sănătății buclelor. Din fericire, astăzi există o astfel de invenție ca vopsea profesionistă pentru păr fără amoniac, care ajută la schimbarea sigură a imaginii.

Utilizarea vopselei fără amoniac vă va permite să vă păstrați sănătatea părului

Cu toate acestea, nu toate femeile utilizează nuanțe pentru păr fără amoniac sau vopsirea părului, ceea ce se datorează cunoașterii lor slabe în acest domeniu. Astăzi vă vom spune în detaliu ce fel de culori de păr fără amoniac există și cum să le alegeți corect.

Suntem încrezători că instrucțiunea noastră originală va fi utilă chiar și pentru coaforii cu experiență, ca să nu mai vorbim de consumatorii obișnuiți, care pur și simplu doresc să-și schimbe aspectul și stilul cu vopseaua.

Avantaje și dezavantaje

Pentru a ști cum să alegeți un colorant pentru păr fără amoniac, ar trebui să știți despre toate avantajele și dezavantajele acestor amestecuri. Acest lucru vă va permite să navigați mai bine în diferite mărci, precum și să înțelegeți dacă sunteți gata să schimbați culoarea buclelor, folosind vopsea care nu conține amoniac.

Caracteristici pozitive

Principalul lucru care trebuie remarcat este un efect redus asupra părului.

Componenții compoziției de colorare nu distrug structura, în timp ce utilizarea amestecurilor de amoniac duce la faptul că buclele devin:

Dar coloranții de păr non-amoniac au, de asemenea, o cantitate redusă de peroxid de hidrogen, care afectează negativ structura buclelor. Atunci când se utilizează un astfel de instrument, pigmentul înconjoară pur și simplu părul, dar nu penetrează.

Compoziția include ingrediente naturale naturale. De exemplu, extract de mesteacăn

În plus, vopselele profesionale italiene sau orice alte vopsele de acest tip asigură restaurarea buclelor datorită conținutului ridicat de nutrienți și oligoelemente, incluzând:

 • Vitamine B;
 • struguri de semințe de struguri;
 • Extracte de mesteacan;
 • extract de mei;
 • alte componente vegetale.

Adică, este sigur să spunem că această vopsea este aproape naturală și protejează buclele de efectele negative ale razele ultraviolete și ale garanțiilor:

 • normalizarea secrețiilor sebacee;
 • activarea circulației sângelui în piele;
 • hrănirea foliculilor de păr;
 • consolidarea rădăcinilor.

Fiți atenți. Nu fără motiv, stilistii experimentați și coaforii susțin că un astfel de instrument va fi un restaurator excelent. Acesta va reveni stralucirea strălucire, silkiness, va oferi o nuanta naturale, naturale.

Aceste amestecuri de colorare vor permite obținerea oricărui ton de bucle fără a afecta sănătatea lor.

Utilizați amoniac fără culoarea părului este recomandată și în cazul în care vă decideți să experimentați - o nuanță destul de repede spălat, și re-colorare poate fi realizată literalmente în aceeași zi, în cazul în care rezultatele nu sunt îndeplinite. Rănirea părului nu va fi de la asta.

Caracteristici negative

Desigur, chiar și instrumentul cel mai modern, eficient și de înaltă calitate nu poate avea numai caracteristici pozitive. Pentru o mai mare obiectivitate, trebuie doar să subliniem dezavantajele.

Una din caracteristicile negative este spălarea rapidă a compoziției de colorare. Deși producătorii susțin că umbra va dura până la șase până la opt săptămâni, totuși, cu fiecare spălare a capului, culoarea încă mai dispare, chiar dacă nu o observați imediat.

Fiți atenți. Nu este întotdeauna necesar să utilizați această variantă de colorare, dacă aveți nevoie să vă ocupați de părul gri. Singurul caz în care este posibil să se folosească colorarea fără amoniac în lupta împotriva părului gri este în combinație cu geluri de fixare speciale.

Nu este recomandat să folosiți astfel de preparate, chiar dacă doriți să vă transformați dintr-o brunetă într-o blondă - veți reuși să luminați maximul cu trei tonuri, nu mai mult.

Printre caracteristicile negative - prețul ridicat al produselor și înroșirea rapidă.

În plus, după cum menționează experții, nu utilizați instrumentul cu propriile mâini, deoarece este necesar să aveți anumite abilități:

 • pentru a înțelege nuanțele;
 • să aibă o experiență solidă în aplicarea vopselei;
 • cunoaște toate caracteristicile utilizării compozițiilor de acest tip.

Ei bine, ultima caracteristică negativă este un cost mai mare comparativ cu vopselele convenționale.

Consiliul. Nu ar trebui să luați cu bucurie un colorant ieftin non-amoniac de pe raft și să vă grăbiți la checkout la toate perechile. Prețul scăzut indică o calitate slabă.

Cu toate acestea, dacă vorbim despre răul pe care îl au amestecurile obișnuite și cât de mult timp, efort și resurse financiare trebuie uneori cheltuite pentru restaurarea părului deteriorat, atunci este probabil mai bine să plătiți ceva mai mult.

Revizuirea celor mai bune mărci

În special pentru dvs., am făcut un fel de evaluare a coloranților de păr fără amoniac - deși nu am pus în mod deliberat pe nimeni în primul sau ultimul loc, dar am făcut o listă cu caracteristici detaliate. După ce ați studiat-o, veți putea determina pentru dvs. ce vopsea este cea mai bună pentru dvs.!

Wella Professionnals Color Touch

Acest brand a atras consumatorii:

 • compoziție naturală;
 • preț rezonabil - probabil cel mai accesibil dintre toate produsele din acest segment.

După ce se folosește, părul devine:

În produsele foto Wella Professionnals Color Touch

În mod ideal, se fixează pe păr, oferind:

 • uniformă colorare;
 • conservarea lungă a umbrei dobândite.

Fiți atenți. În gama sa, producătorul a introdus un amestec suplimentar. Este ideal pentru pictura completă a părului gri, dacă compoziția adaugă o mică emulsie de peroxid de hidrogen.

L'oreal Casting Gloss

Dacă sunteți în căutarea unui brand care vă poate oferi o selecție incredibilă de culori, atunci este mai bine să nu găsiți acest producător. În total, seria are mai mult de douăzeci și cinci de nuanțe, variind de la negru la blond deschis.

Unicitatea mărcii este în prezența unui jeleu regal care vă oferă părul:

 • moliciune;
 • sensibilitate;
 • mătăsos;
 • străluci;
 • aromă plăcută.

Ingredientele includ jeleu regal

Un alt avantaj în favoarea produselor L'oreal este capacitatea de a picta complet și complet pe părul gri.

Culoarea esențială Schwarzkopf

Este dificil să întâlnești o femeie care nu a auzit despre acest brand, cunoscută în întreaga lume.

Dacă vorbim despre produse de acest tip, atunci a câștigat încrederea consumatorilor datorită compoziției sale, ale cărei ingrediente sunt:

Produsele Schwarzkopf sunt cunoscute pe plan mondial.

În general, linia Schwarzkopf are două duzini de nuanțe care sunt capabile să lupte chiar și cu părul gri, în funcție de tonul ales, picurând-o la 40-100%.

Chi ilonic

Interesant este ca acest producator nu este cunoscut la fel de bine ca si ultimele trei, dar garanteaza si colorarea parului gri, ca sa nu mai vorbim de culoarea persistenta.

Produsele acestui brand vă permit să ușurați părul cu opt tonuri.

Dar principalul avantaj al produselor companiei constă în faptul că compozițiile sale de colorare fac posibilă luminarea buclelor cu opt tonuri fără a afecta sănătatea și structura lor.

Revlon Professionals

Compoziția compozițiilor de colorare ale acestui producător include:

 • restabilirea;
 • componente de alimentare;
 • pigmenți;
 • cristale lichide.

Aceasta este, de fapt, nu este chiar vopsea, ci un fel de cremă-gel. Revlon Professionals este recomandat să utilizeze dacă este necesar:

 • vopsea pe păr gri;
 • dă tonul la ton;
 • dobândiți o nuanță luminoasă, durabilă;
 • va asigura stralucirea parului.

Kadus Fervidol Brilliant

Această marcă, care are mai mult de 50 de nuanțe, este mai bine cunoscută de profesioniști decât de consumatorii obișnuiți.

Amestecul include:

 • extracte din diverse uleiuri vegetale;
 • săruri naturale;
 • minerale;
 • ceară și alte ingrediente naturale.

Esența utilizării Kadus Fervidol Brilliant este după cum urmează:

 • activatorul este colorat cu o curl;
 • apoi etanșarea lor inițială se efectuează folosind ceară naturală.

Vopsea sigură care garantează nu numai colorarea, ci și aspectul excelent al buclelor

Această abordare vă permite nu numai să obțineți o culoare stabilă și bogată, ci și să vă oferiți părul:

La sfârșit

Transformați-vă prin metode sigure!

După cum puteți vedea, un colorant bun de păr fără amoniac este o realitate. Există o gamă largă de produse de acest tip care vă vor permite să schimbați culoarea părului, păstrând sănătatea și frumusețea buclelor.

Videoclipul suplimentar din acest articol vă va ajuta să înțelegeți mai bine subiectul discutat.

Cea mai bună culoare a părului fără amoniac: comentarii

Unele dintre problemele sexului corect, pe care chiar și un psiholog cu experiență o renunță, vor ajuta la rezolvarea călătoriei la coafor. Acest gând aparține unui înțelept care este foarte familiarizat cu natura feminină.

Sunt de acord, este în salonul de coafură faptul că fetele și femeile sunt angajate în două dintre activitățile lor preferate: ei chat și de a îmbunătăți aspectul lor. Este dificil pentru bărbați să înțeleagă, dar o nouă coafură sau culoarea parului poate refresh nu numai imaginea, ci și o privire la unele lucruri. Desigur, acest lucru funcționează doar cu un rezultat reușit, deci nu ar trebui să aveți încredere în tine ca stilist începător.

Dacă v-ați dorit mult timp să deveniți o brunetă roșie sau ciocolată blondă, pasionată - nu abandonați această idee. A realiza planul cu mai putine efecte negative asupra sanatatii va ajuta la colorarea parului fara amoniac. Opiniile și opiniile sexului echitabil cu privire la acest produs de frumusețe sunt împărțite. Vom încerca să rezumăm toate avantajele și dezavantajele și să vă spunem și despre cele mai renumite branduri care produc produse cosmetice pentru păr.

De ce fără amoniac?

În jurul anului 2010, a apărut o reclamă la televizor și în reviste, în care a fost introdus un produs nou - vopsea fără amoniac. Recenzile profesioniștilor au fost confuze, iar multe fete și femei au crezut că a fost doar un pas pentru a crește vânzările.

A durat mult timp înainte de a experimenta avantajul produselor de păr fără amoniac pe propria noastră experiență. Deci, ce este amoniacul dăunător conținut în vopselele persistente?

Cele două componente principale, amoniacul și peroxidul de hidrogen, se găsesc în vopsea obișnuită. Actiunea lor are ca scop decolorarea pigmentului de par, precum si incalcarea suprafetei acestuia, care permite pigmentului sa patrunda cat mai adanc in structura. Acest efect nu trece fără urmă: cu cât vă vopsiți mai des părul, cu atât mai mult devine aspectul.

Bineînțeles, nici un bun colorant pentru păr fără amoniac, recenzii care vor fi prezentate în recenzia noastră, este absolut sigur. Cu toate acestea, producătorii încearcă să reducă cantitatea de substanțe nocive.

Schwarzkopf Henkel

Schwarzkopf este considerat un pionier în crearea colorantului fără amoniac, deci nu este surprinzător faptul că produsele de păr au o reputație excelentă. Șampoane, balsamuri și măști, cosmetice pentru styling - alegerea unei linii pentru un anumit tip de păr nu este dificilă.

Nectra Color - culoarea cea mai populară a părului fără amoniac "Schwarzkopf". Recenzile marchează un preț rezonabil, ambalaje frumoase și ușurință de aplicare la domiciliu, dar calitatea, conform estimărilor clienților, a scăzut puțin.

Ce promite producătorul?

Produsele moderne de păr se pot lăuda cu o gamă largă de substanțe nutritive, iar Nectra Color nu face excepție. Formula specială oferă luciu lucios și o culoare magnifică, netezește o suprafață din fiecare păr și eliberează un păr gri.

Compoziția balsamului de îngrijire include: panthenol, ulei de semințe de caise și nectar floral. Această combinație îmbunătățește starea părului după vopsire.

Toate cele de mai sus sunt indicate în cutia colorată, dar ce înseamnă "lucrează"?

 1. Majoritatea celor care au reușit să încerce noutatea, neagă pictarea părului gri. Într-adevăr, vopseaua fără amoniac este aproape imposibil să facă față acestui flagel.
 2. Complexitatea culorilor la domiciliu - o culoare neuniformă.
 3. Nu prea mulțumit de tehnica de aplicare a vopselei. Este necesar să stoarceți vopseaua însăși într-o sticlă cu un agent de oxidare, să o scuturați și să o aplicați cu ajutorul unei duze la păr. Clientii spun ca o multime de bani care ar putea fi folositi ramane pe peretii sticlei.

În general, Nectra Color a primit note mici. Multe fete și femei au fost de acord că nu vor cumpăra această vopsea a doua oară.

Estel

Cosmetica Estel Professional a apărut pentru prima dată pe piața rusă în 2009, iar din primele zile a câștigat simpatia sexului echitabil. Cu toate acestea, cel mai surprinzător lucru a fost informația că producătorul este o companie din St. Petersburg, deoarece calitatea și aspectul produselor de frumusețe nu erau în niciun caz inferioare brandurilor străine cunoscute.

Cea mai mare cerere este culoarea părului "Estelle" fără amoniac. Recenzii ale SENSE DE LUXE sărbătoresc o paletă bogată (56 de nuanțe clasice). Restaurarea structurii părului, alimentația intensă și hidratarea este asigurată de o combinație de extract de măsline, pantenol, keratină și ulei de avocado.

SENSE DE LUXE face parte din categoria produselor profesionale de îngrijire a părului. Din acest motiv, vopseaua cremă trebuie amestecată cu un oxigen 3% cumpărat separat sau cu un activator de 1,5%, care sunt de asemenea prezentate în seria Estel. Instrucțiuni detaliate sunt în fiecare pachet.

Fetele și femeile care au încercat vopseaua fără amoniac de la un producător din Sankt-Petersburg remarcă faptul că culoarea părului după procedură corespunde paletei. În plus, vopseaua se prăbușește. Datorită lipsei durabilității, culoarea începe să se spele după două săptămâni. Există un efect cumulativ.

L'Oreal

Mulți nou-veniți la vopsire aleg cosmeticele L'Oreal pentru mulți ani de experiență și tehnologie avansată.

Casting Crème Gloss - colorant de păr Loreal fără amoniac, recenzii ale cărora sunt variate.

Conform informațiilor producătorului, o formulă specială de vopsea are grijă de păr, dă un strălucire unică și culoare naturală.

Potrivit clienților, Crème Gloss nu este foarte rezistent. Când spalăți capul de 2-3 ori pe săptămână, noua culoare promite să dispară într-o lună, deși experții L'Oreal vorbesc despre o culoare persistentă, cu până la 28 de utilizări ale șamponului. În același timp, culoarea părului este pe deplin compatibilă cu cea indicată pe ambalaj.

Ca și mulți reprezentanți ai pieței de masă, vopselele de păr fără amoniac "Casting", ale căror recenzii sunt prezentate mai sus, nu se pot descurca complet cu părul gri.

Complexul de plecare după vopsire este îmbogățit cu gelatina regală - componenta nr. 1 pentru hrănirea și refacerea structurii părului. Experții companiei "L'Oreal" pentru durabilitatea vopselelor fără amoniac sunt sfătuiți să folosească în plus produse pentru păr colorat, de exemplu, linia Elseve "Color and Shine".

Garnier

În linia mărcii Garnier în două versiuni este culoarea părului fără amoniac. Comentariile clienților preferă Olia, dar vom începe cu Color. Shine. Paleta este compusă din 16 nuanțe naturale bogate, iar formula este completată de două componente de îngrijire:

 • Uleiul de argan pentru a înmuia pielea și a face părul matasos;
 • extract de afine, care este responsabil pentru efectul antioxidant și protector.

Fetele și femeile care folosesc culoarea Strălucire, rețineți că culoarea parului după trei sau patru săptămâni se estompează. În plus, părul nesănătoasă după vopsire devine foarte uscat.

Olia - cea mai populară vopsea de păr "Garnier" fără amoniac. Recenzile notează un conținut ridicat de uleiuri naturale (până la 60% în compoziție), ceea ce înseamnă că colorarea se obține economisind. Într-adevăr, doar o mică parte din clienți notează lipsa umezelii, în alte cazuri, culoarea cade fără probleme și părul rămâne în viață.

Lipsa vopselei fără amoniac

În rezumat, puteți vorbi și dezactiva utilizarea fondurilor fără amoniac. Și prima dintre ele este persistența. 28 de utilizări ale șamponului sau 5-6 săptămâni - ceva asemănător acestei promisiuni plasează fiecare marcă pe ambalaj. În realitate, culorile vor dura 2-3 săptămâni, și cu spălarea zilnică a capului chiar mai puțin. Lucrul este că, spre deosebire de vopselele convenționale, non-amoniacul nu pătrunde în structura părului în sine, ci doar îl învelește în exterior.

Incapacitatea de a picta complet pe părul gri este al doilea dezavantaj pe care orice colorant fără amoniac are. Recenzile sexului corect indică efectul dorit numai în primele zile după această procedură. Apoi, părul gri începe încet să iasă.

Și, în sfârșit, costul vopselei fără amoniac este mai mare cu aproximativ 2-3 ori. Acest lucru se datorează utilizării unor ingrediente mai naturale.

Opoziție

Unii experți consideră că este imposibil să se creeze o vopsea fără amoniac pe piața masivă. Ca parte a acestor fonduri, există încă substanțe nesănătoase. Nu suntem profesioniști în domeniul produselor cosmetice, însă toate fetele și femeile ar trebui să înțeleagă că colorarea părului, chiar și fără amoniac, este un compus chimic complex, a cărui utilizare va afecta, cu siguranță, parul și scalpul într-o măsură mai mare sau mai mică.

Majoritatea coaforilor sunt sfătuiți să aleagă culorile profesionale ale părului fără amoniac. Desigur, costul lor este mai mare decât cel al L'Oreal sau Garnier, dar calitatea, respectiv, este mai bună.

Culoarea părului fără amoniac

Datorită realizărilor industriei de frumusețe, fiecare femeie își poate crea și schimba imaginea, culoarea și tipul de coafură. Când alegeți, în plus față de o nuanță frumoasă, siguranța compoziției de colorare este, de asemenea, importantă. Înțelegeți ce tip de colorant fără amoniac pentru păr este cel mai potrivit pentru dvs. - profesional sau blând, dând ton sau rezistent. Veți putea decide dacă să vă vopsiți părul în timpul sarcinii și cât de des puteți utiliza compoziții de colorare fără amoniac.

Lista culorilor fără amoniac

Înțelegeți particularitățile compușilor fără amoniac. Tipurile de vopsele sunt diferite, iar compozițiile care conțin amoniac și peroxid de hidrogen dau o colorare durabilă datorită efectului foarte agresiv asupra firelor. Compoziția decolorează și înlocuiește pigmentul natural, ridicând cântarele pentru păr. Ca urmare, coafura devine mai pufoasă, iar textura este uscată.

Dacă doriți să schimbați umbra, aceasta va afecta din nou negativ starea de sănătate a părului. O colorare mai blândă a părului este o compoziție fără amoniac, dar pe baza derivatelor sale - amine. Atunci când se utilizează o astfel de compoziție, efectul de colorare nu este creat din cauza penetrării profunde. Tonul va apărea datorită creării unei cochilii colorate în straturile superioare ale cuticulei.

Trebuie remarcat faptul că colorantul fără amoniac pentru păr este mult mai bun pentru sănătatea femeilor. Adesea, compozițiile sunt îmbogățite cu extracte vegetale sau uleiuri valoroase, dar acestea sunt spălate mai repede. Materiile colorante din ele nu sunt, de asemenea, complet inofensive, așa că, înainte de a schimba aspectul, nu uitați să faceți un test de alergie la test.

profesional

Aceste compoziții complexe sunt primele în clasament în ceea ce privește eficacitatea și calitatea vopsirii, ele sunt foarte diferite în compoziție față de sortimentul prezentat pe rafturile magazinelor. Folosindu-le în saloane, coaforii selectează ele însele proporții, obținând o culoare originală stabilă, pentru a accentua individualitatea femeii și a obține culoarea dorită. Paleta este obținută din blond până la roșu-cupru sau negru bogat. Luați în considerare cele mai populare branduri folosite de experți. Aceasta este:

 • Igora - o paletă de la producătorul german Schwarzkopf, constă din 46 de culori, 4 variante de loțiune oxidativă și 8 mixton, neutralizând sau mărind culoarea dorită. Ajută la obținerea imediată a unei culori uniforme după evidențiere.
 • Kutrin - Vopsea profesionala finlandeza, prezentata in 95 de nuante. Facilitează pieptănarea, nu afectează foliculii de păr.
 • Selectiv Profesional - profesionist pentru colorarea italiană pentru părul fără amoniac, paleta este compusă din 105 culori și 68 de nuanțe. Compoziție foarte stabilă, în viitor, puteți tenta doar rădăcinile.

Cel mai blând

Femeile care au simțit efectele dăunătoare asupra părului lor sunt interesate de întrebarea: care este cea mai inofensivă vopsea de păr? În mod cert, ar trebui să fie o compoziție non-amoniac și ar trebui să se acorde prioritate cernelurilor de cremă care nu strică structura părului. De exemplu, puteți alege culoarea dorită de la blond sau blond la negru în gama de astfel de mărci:

 • Garnier Color - conține uleiuri vegetale, ușor de aplicat;
 • Londa Color - conține ceară și ceară naturală, astfel încât buclele sunt simțite umplute, iar particulele reflexive dau strălucire.

persistent

Una dintre cerințele femeilor moderne este invarianța culorii chiar și după spălarea frecventă a parului vopsit, iar producătorii acordă o atenție deosebită acestui aspect. De exemplu, colorantul rezistent la amoniac de păr L'Oreal Casting Gloss prezintă o paletă variată pentru colorarea rezistentă a 28 de nuanțe. Este convenabil de utilizat acasă. Pro:

 • compoziția de colorare nu se scurge;
 • produsul se spală cu ușurință de pe scalp.

nuanțare

Dacă este necesar să accentuați culoarea naturală sau aveți nevoie de un rezultat nu prea evident al vopsirii care va fi spălată în mod uniform, este de preferat să alegeți tonuri de colorare a părului fără amoniac. Încercați aceste palete de culori:

 • Vella Color Touch - în afară de o gamă largă de culori posibile, dă firul de mătase după vopsire;
 • Vella Ilyumina - în procesul de vopsire, fiecare păr este acoperit cu o compoziție specială strălucitoare, ceea ce face ca coafurile și buclele să fie deosebit de frumoase;
 • Schițarea culorii Schwarzkopf - potrivită pentru culoarea revigorantă sau pentru colorarea intensă.

Aflați cum să alegeți agenți de tonifiere pentru păr.

Potrivit pentru părul gri

Până de curând, sa considerat că numai vopselele de amoniac persistente pot face față cu succes părului gri. Femeile au pictat peste firele albe, sacrificând sănătatea părului lor. Acum nu există un astfel de stereotip, iar producătorii fac palete largi de compoziții de colorare pentru femeile cu această problemă. Datorită diferitelor nuanțe de culori și a compozițiilor de îngrijire înconjurătoare, nu veți înțelege că aveți părul gri, care este în mod obișnuit vopsit. Există o paletă de vopsea pentru părul gri fără amoniac de la producători:

Amidon fără clarificator

Alegerea unui instrument din gama de clarificatoare fără amoniac, trebuie să știți că atunci când lucrați cu formule mult mai sigure, aveți nevoie de pricepere. Pentru a obține nuanța dorită a blondei și noua culoare este distribuită uniform pe toată lungimea, este mai bine să ai încredere în maestru. Pentru clarificare utilizând aceste culori fără amoniac pentru păr:

 • L'Oreal Platinum - această pastă strălucitoare nu usucă scalpul și, datorită ceară de albine conținută în ea, are grijă de bucle;
 • Vella Blondor - luminează bine firul pe mai multe tonuri, fără a lăsa stralucire.

Pot femeile gravide să-și vopsească părul fără amoniac?

Multe femei în perioada de purtare a unui copil se confruntă adesea cu alegerea de a-și colora părul sau de a-și sacrifica aspectul, evitând posibilele riscuri pentru sănătatea copilului. Potrivit experților, alegerea în această situație va depinde de starea psiho-emoțională a femeii. Dacă nu puteți face fără proceduri, culoarea părului fără amoniac pentru femeile gravide este singura opțiune posibilă. În acest caz, numărul de pete trebuie micșorat. Compoziția colorantului încă include o varietate de substanțe chimice care pătrund în organism în timpul procedurilor.

Cât de des puteți să vă vopsiți părul fără vopsea de păr pentru amoniac

Când colorarea este un sens foarte important al proporției. Este necesar să se înțeleagă că este imposibil ca consecințele pentru sănătatea și calitatea coafurii să nu meargă brusc și adesea de la întuneric la lumină blond și invers. Trebuie remarcat faptul că procedura de colorare nu trebuie să fie mai mare de o dată la fiecare 1,5-2 luni, în această perioadă rădăcinile cresc. Pentru ca culoarea să nu se păteze și să fie saturată tot timpul, alegeți o vopsea fără amoniac din paletele Estelle, Matrix, Palette de la Schwarzkopf, Faberlic sau de la alți producători. Folosiți șampoane pentru părul vopsit și măștile de regenerare, buclele nutritive.

Check out paleta de vopsea Loreal pentru mai multe despre alegerea umbrei perfect pentru tine.

Video despre bezammiachnoy vopsea Estelle cu paleta

Pentru a afla dacă să aveți încredere în producătorul vopselei fără amoniac Estel, pentru a afla cum funcționează pe întreaga lungime a părului, urmăriți următorul videoclip. Într-un scurt videoclip, specialistul descrie în detaliu compoziția produsului și o serie de avantaje din utilizarea acestuia, precum și comentarii asupra paletei de culori a mărcii. Sfaturi profesionale vă vor ajuta să maximizați sănătatea părului atunci când vă schimbați imaginea.

opinii

Inga, 27 de ani: Vreau să avertizez toate fetele despre efectele de colorare cu vopseaua cremă Faberlik "Pearl Blonde" - nu vă așteptați la o nuanță de nobil rece, ca în fotografia de pe pachet! Compoziția mea a fost de-abia suficientă pentru coafura mea bob-cut și, în plus, după pictura, a apărut o nuanță roșcat-maronie pe păr (voi încerca să o spăl cât mai curând posibil).

Alina, 39 de ani: După ce am încercat vopseaua regală de la Igor de la Schwarzkopf, am rugat coaforul să folosească numai a ei. Ea îmi vopsește perfect parul cenușiu. Timp de aproape două luni, culoarea rămâne aceeași pe toată lungimea coafurii, așa cum a fost imediat după vopsire. Îmi place calitatea parului vopsit la atingere - moale, elastică, nu prea curată.

Irina, în vârstă de 25 de ani: am fost obosit de culoarea complet albă a părului meu, care, după lumina normală, a devenit foarte fragilă și a căzut. Căutând pe Internet ce fel de colorant de păr sigur ar putea să mă ajute, am decis să încerc compoziția non-amoniac de la Estel și nu am regret. Părul vopsit în mod egal într-o lumină frumoasă lumină bej, eu sunt foarte multumit!

Natalia, 31: Vreau să împărtășesc o revizuire despre linia de coloranți de păr Matrix, am folosit această paletă pentru a picta de la maro deschis la castan și apoi pentru a lumina culorile. Am reușit chiar să devin o blondă, fără a afecta calitatea părului meu! Chiar apreciez că vopseaua miroase bine atunci când este aplicată. Parul este întotdeauna bine îngrijit după vopsire, nu pare a fi plictisitor și lipsit de viață.

Ce vopsea pentru păr este cea mai bună versiune a programului TV "Test de cumpărare"

Mulți oameni cunosc programul de televiziune "Testați cumpărarea". Se poate numi pe bună dreptate folk, deoarece creatorii programului ajută oamenii obișnuiți din țara noastră să aleagă numai produse de înaltă calitate. Recent, televiziunea a arătat povestea despre ceea ce este cel mai bun colorant pentru păr. Așadar, acordați atenție videoclipului:

Programul a implicat vopsele profesionale: L'Oreal și Cios, precum și cele non-profesionale: Garnier, Pallet, Brillance și Londa.

Potrivit rezultatelor programului, două culori au împărțit primul loc în clasament: L'Oreal și Cios.

Vă oferim să faceți cea mai bună evaluare a vopselei în două nominalizări. În primul rând, uitați-vă la câteva informații utile despre fiecare marcă.

Cea mai bună vopsea pentru par

Apoi ne uităm la următoarele mărci: Vella, Matrix, Estel, Kapous și Londa.

Vella

Firma de vopsele Vella produsă în Germania. O caracteristică a vopselei este faptul că amoniacul este complet absent. Nu dăunează părului, ci, dimpotrivă, le restaurează, deoarece conține ceară și ceară naturală. Dupa procedura de colorare, buclele devin netede, aratau sanatoase si lucioase.

Vella oferă femeilor o serie nouă de vopsele: "Rich Naturals", "Pure Naturals", "Special Mix", "Deep Browns", "Vibrant Reds", "Plus", "Relights Red", "Sunlights" și "Relights Blonde".

Vopseaua nu are miros neplăcut, este ușor de aplicat și se spală, și asigură, de asemenea, rezistență la culoare.

matrice

Compania Matrix fabrică următoarele produse: produse de colorare Sinc color, vopsea durabilă de băuturi SOKOLOR, agenți de strălucire V-Light și produse de evidențiere a culorilor SoRed.

Culoare Sinc. Această serie nu conține amoniac, de aceea acționează foarte ușor pe păr. Vopseaua poate fi utilizată atât pe părul vopsit, cât și pe cel natural. Dacă nu ți-ai vopsit niciodată părul, dar și-au pierdut elasticitatea și strălucește, folosește această serie.

SOKOLOR beaty. Vopseaua durează bine câteva luni. Culoarea rămâne în permanență luminoasă și saturată.

V-Light. Aceasta este o serie minunată pentru blonde. Paleta conține nuanțe de aur, platină și nisip.

Pe larg unele. Paleta acestei serii este plină cu tot felul de nuanțe roșii. Ideal pentru brunetele care decid să își schimbe imaginea cu evidențierea.

Estelle

De Luxe. Vopseaua este bogată în vitamine, deci ajută la întărirea părului. Este aplicat perfect buclelor, ceea ce permite utilizarea acestuia foarte economic.

Sence De Luxe. Această serie de vopsele nu conține amoniac, dar în ciuda acestui fapt, culoarea este păstrată pentru o perioadă foarte lungă de timp.

De Luxe Silver. Acest tip de vopsea este conceput special pentru combaterea părului gri. Vopseaua nu numai că vopselează perfect părul, ci și le întărește.

Essex. În această serie sunt prezentate multe culori frumoase și bogate.

Kapous

Vopseaua acestui brand este una dintre cele mai economice dintre vopselele profesionale. Este destul de rezistent și complet inofensiv pentru sănătate. Paleta este foarte diversă. Orice femeie cu ea poate traduce cele mai creative idei.

Dacă aveți de gând să faceți vopsirea părului la domiciliu, aveți grijă, deoarece culoarea umbrei de pe ambalaj poate să nu corespundă rezultatului. Prin urmare, este mai bine să se supună procedurii de colorare în cabina unui maestru bun.

Londa

Aceasta este o vopsea universala, poate fi folosita cu usurinta nu numai in cabina, dar si acasa. Paleta mărcii Londa este foarte bogată și diversă. Colorantul conține lipide benefice și ceară naturală, care promovează îngrijirea îngrijitoare a părului. În ciuda faptului că vopseaua afectează delicat buclele, ea vopsește peste părul gri 100%.

opinii

Larisa, 30 de ani: Recent, am descoperit uimitoarea vopsea Londa. Nu dăunează părului, este ușor de aplicat, culoarea rezultată este saturată și adâncă, care persistă mult timp.

Svetlana, 45: Am folosit vopseaua Kapous de câțiva ani. Vreau doar să spun că procedura de vopsire a vopselei este cea mai bună de a încredința profesioniști. Îmi place foarte mult produsele acestui brand, sunt întotdeauna mulțumit de rezultatul colorării. Vopseaua este foarte rezistentă, culorile sunt saturate și luminoase, și este, de asemenea, buget.

Inna, 36 de ani: Am visat mult timp să devin o brunetă, iar recent, în cele din urmă, am decis. În magazin, am fost sfătuit să pictez Matrix. Rezultatul a fost plăcut surprins. Culoarea este incredibil de bogată și frumoasă. Prosoapele nu se murdăresc în timpul șamponării. Este foarte ușor să folosiți această vopsea la domiciliu.