Pârghiile de coasere magice nu sunt un dispozitiv complicat. Designul și funcționalitatea lor sunt imediat clare. Ele diferă de curbarele clasice într-un format neobișnuit. Benzi de fibre sintetice speciale au o formă de spirală, care permite părului umed să se usuce mult mai repede decât în ​​articulațiile familiare, în aproximativ o jumătate de oră.

Pentru a obține cele mai eficiente rezultate în procesul de uscare, puteți folosi un uscător de păr. Jetul direcțional de aer cald va accelera fixarea. Materialul moale vă permite să lăsați părul pe cap în timpul nopții. Interferența este minimă, dar dimineața nu trebuie să vă petreceți timp pe păr, pentru că rămâne doar să eliberați buclele și să le fixați cu lac.

Caracteristici speciale

Calitățile speciale ale Leverage Magic constau în principal în forma lor neobișnuită și materialul folosit, ceea ce le distinge în mod semnificativ de omologii obișnuiți din plastic sau din lemn.

Și procesul de înfășurare pe toroane este un mod complet diferit. Dacă a fost suficient să înfruntați curlatorii clasici pe o fâșie, pornind de la vârf, apoi cu Leverage Magic, părul trece prin gaura interioară folosind un cârlig special.

Nu toată lumea o poate face prima dată, dar merită, iar procedura va dura un timp minim. În timpul uscării, structura părului nu este deteriorată, deoarece firele se află într-o poziție naturală.

Efectul de temperatură nu este furnizat, dacă excludem participarea uscătorului. Și asta dă motivul pentru a numi această metodă absolut sigură.

Pro și contra

avantaje:

 1. Procedura de utilizare nu dăunează structurii părului.
 2. Miezitatea materialului vă permite să vă răsuciți peste noapte.
 3. Gama de curlatori vă permite să alegeți dimensiunea și volumul potrivit.
 4. Materialul din care sunt fabricate spiralele nu provoacă reacții alergice.
 5. Aplicația convenabilă și ușoară vă permite să efectuați singuri procedura.
 6. Folosirea magiei de pârghie vă permite să creați coafuri diferite la domiciliu.
 7. Ușurința ușoară și mobilitatea vă permit să vă luați un curler cu dvs. în călătorii.
 8. Pur și simplu îndepărtat fără a deteriora părul.
 9. Durabilitate.

dezavantaje:

 1. Un risc mare de a cumpăra un kit de calitate slabă, în special pentru cârlig.
 2. Parul obraznic va necesita mult mai mult timp pentru a curbura decât este reglementat de producător.
 3. Din prima oară este adesea dificil să se finalizeze procesul de fixare a spiralei.

Cum de a alege lungimea și diametrul?

Curlatorii sunt disponibili într-un sortiment de diametre și dimensiuni. Vândute mai des într-un set de mai multe dimensiuni. Prin urmare, înainte de cumpărare ar trebui să acorde o atenție la etichetare. Totuși, trebuie să furnizați numărul de piese pentru utilizare individuală. Se recomandă achiziționarea mai multor seturi pentru părul gros lung.

Când alegeți diametrul, urmați efectul dorit:

 1. Pentru bucle mici - până la 2 cm.
 2. Pentru a crea bucle volumul mediu - până la 4 cm.
 3. Pentru valurile "hollywood" mari - 5 cm.

Lungimea coaserii ar trebui să corespundă lungimii părului:

 • la umeri - 15-25 cm;
 • la lamele - până la 45 cm;
 • sub lamele - până la 55 cm;
 • până la o talie - până la 65 cm;
 • sub talie - până la 75 cm.

Cum se utilizează?

Regulile de utilizare a pârghiei Magic sunt disponibile în caseta kit. Înainte de utilizare, este recomandabil să citiți recenziile și sfaturile celor care folosesc în mod activ curlatorii.

Cu ajutorul informațiilor suplimentare, puteți afla despre subtilitățile și trucurile atunci când vindeți componente:

 1. Părul înainte de coafare trebuie să se spele și să se usuce cu un prosop (nu un uscător de păr). Pânzele prea ude nu trebuie răsucite, deoarece într-o astfel de stare este ușor să se deterioreze firele de păr și becurile. Și procesul în sine va fi dureros.
 2. Pentru a obține un rezultat bun, puteți pune un pic de mijloace de coafare (spumă, spumă, spumă).
 3. Pentru a piepteni părul cu atenție și împărțiți-le în fire. Mărimea fiecăruia ar trebui să fie mai mică decât diametrul coșurilor. Deci ei trec ușor prin gaura spirală.
 4. Introduceți un cârlig special din trusă în interiorul coastelor și apucați firul la o distanță de 4-5 cm de rădăcini. Aduceți-o ușor prin spirală. Este posibil să corectați părul neuniform prin întinderea spiralei.
 5. Trebuie să începeți din partea de jos a capului, fixați fasciculul de sus cu o barretă pentru a elimina interferențele.
 6. La recomandarea producătorilor de a menține curlatorii timp de o jumătate de oră. Dar este necesar să se ia în considerare particularitatea și flexibilitatea părului în fiecare caz în parte. Dintre recenzii, timpul optim este de 1 oră. Polo-uscați timp de 2 minute înainte de a scoate bobinele.
 7. După eliberarea buclelor, lăsați-le să stea încă 15 minute. Numai atunci puteți să vă răsturnați părul la bază cu degetele și, în final, să fixați undele primite cu lac.

Preț și recenzii

Puteți cumpăra coșuri de păr în magazine specializate, într-un teleshop și pe site-urile diferitelor companii. Costul nu este semnificativ diferit.

În medie, kitul poate fi cumpărat pentru prețul:

 • valuri de 45 cm - 1105 ruble;
 • valuri 55 cm - 1387 ruble;
 • universal 50 cm - 1130 ruble;
 • Super lățime de 50 cm - 1860 de ruble.

Comentarii:

Evgenia, 33 de ani

Rafturi publicitare atât de înrădăcinate în cap, încât am decis să încerc eficacitatea lor asupra mea. Părul meu este lung și gros. De îndată ce nu am încercat să repară designul pe bucle, dar nu sa întâmplat nimic. În plus față de părul pierdut prins pe velcro și rupt în consecință, nimic nu sa întâmplat.

Un prieten a luat o mostră. Ei bine, pentru a nu arunca a fost un set frumos multicolore. În dimineața următoare, noi, ca de obicei, ne-am întâlnit la stația de tramvai pe drum spre muncă. Care a fost surpriza mea când mi-am văzut prietena cu o coafură superbă!

Ea a spus că nu au existat aproape nici o dificultate în lichidarea. Poate o astfel de diferență în densitatea și lungimea părului. În ea sunt de lungime medie și densitate nu sunt deosebit de diferite. Aceasta este experiența mea cu magie de pârghie.

Ruslana, 25 de ani

Am visat mereu de bucle frumoase, pentru că, prin natura mea, am părul drept. Am auzit despre pârghiile magice și am decis să le cumpăr.

Din prima oară nu a funcționat un stil frumos. Dar, după mai multe încercări dureroase, m-am implicat și am observat ceva deja aproape de rezultatul așteptat. Cârligul nu părea foarte confortabil. A trebuit să o aplec cu o perie de păr subțire când deschidem capul.

De asemenea, nu am înțeles lungimea dungilor de curling. Când sa încheiat, sa încheiat doar pe lungul părului meu. Și apoi ce să facem dacă părul ar fi mai lung? Ei bine, fie ca atare, ma bucur de rezultatul. Buclele frumoase sunt obținute printr-o metodă sigură, deoarece după curul de păr, părul tău era foarte uscat și împrăștiat.

Victoria, 21 de ani

Folosind panglici magice pentru o jumătate de an. Uneori am rezolvat noaptea și nu interferează cu somnul meu. Sunt obținute curluri frumoase, ca după stilul salonului.

La început, a fost imposibil să croșesc un fir, dar după câteva vizite de instruire am reușit. Datorită progresului pe care îl puteți obține acasă acum, puteți face coafuri atît de frumoase. Nu faceți rău părului, dar salvați încă în salon.

Valentine, 31 de ani

Plăcut surprinzător de calitatea magiei de pârghie. Când am comandat, eram mai plină de curiozitate decât de credință. Și după prima coafură făcută cu ajutorul dispozitivelor simple, m-am bucurat că am luat o decizie de cumpărare.

Sfaturi pentru cei care doresc să cumpere: pentru parul lung și luxos este puțin probabil să se potrivească. Nu dispera, dacă prima dată nu merge să răsuciți firul. Aveți nevoie de puțină practică. Cârligul din kit este un lucru specific. Dacă sora mea nu mi-a spus cum să folosesc cel mai bine, nu m-aș fi ghicit.

Magic Leverage Curler

Femeile au o povară incredibilă și abilitatea de a se schimba dramatic. Parul drept astăzi poate fi înlocuit mâine cu bucle amuzante și în câteva zile se transformă în valuri feminine moi. Desigur, părul în sine nu poate schimba structura și, prin urmare, experientele de vis au nevoie de puțin ajutor în această sarcină dificilă de a crea frumusețe. Magic Leverage Curler - o modalitate rapidă și ușoară de a crea volum de la încuietori ondulat pe cap.

Caracteristici și principiu de funcționare

Magic Leverage nu poate fi numit în mod obișnuit, deoarece, în înțelegerea multora, acestea din urmă sunt o structură rigidă cilindrică, pe care firele de păr sunt înfășurate de la rădăcini și fixate cu o bandă elastică sau un suport de plastic. Perlele, numite "magie", nu au o astfel de bază, având în arsenal numai materiale nețesute și un cârlig.

Deci, curlatorii noii generații în structura lor seamănă cu siliconul alimentar, deși în realitate ele sunt fabricate din material artificial, care se distinge prin ușurința și structura sa. Magnetele de curățare sunt un fel de tuburi goale moi răsucite într-o spirală. Lanțurile de păr vor avea forma unei spirale, deoarece viitorul buclat este plasat în acest tub pentru a da formă. Lanțurile sunt împinse în coaste cu un cârlig de plastic care creează bucle din păr. Acest cârlig poate fi lung sau scurt, în funcție de lungimea bobinei și părului, într-un fel sau altul, capătul său ar trebui să se extindă dincolo de tub.

Astfel de curlinguri se numesc magie pentru un motiv, deoarece cu ajutorul lor părul nu este confuz și nu este rănit de întindere excesivă, așa cum ar putea fi cu tipuri obișnuite. Dimpotrivă, în Magic Leverage nu au nici un disconfort, se instalează liber în tuburi, care, printre altele, nu permit ca firele să fie confuze între ele.

Ceea ce este important în principiu este acțiunea curgerilor și procesul de înlăturare a acestora din cap. Trageți vârful tubului în jos, firul este eliberat treptat și plasat în mod deliberat exact. Buclele libere nu trebuie să se îndrepte în direcția corectă, deoarece forma spirală nu implică.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele coastelor de orice fel asupra numeroaselor fiare de curling și a altor dispozitive care au un efect de temperatură sunt evidente - ele nu perturba structura părului și nu le usucă prin expunerea directă la temperaturi ridicate. Cu toate acestea, coastele magice sunt de asemenea moi, ceea ce este deosebit de bun pentru femeile care preferă să lase buclele să se încurce noaptea într-un mod natural fără a folosi un uscător de păr. Spiralele flexibile și moi se adaptează rapid formei capului, fără a forța proprietarii să caute o poziție confortabilă de dormit.

În plus, este demn de remarcat care bucle sunt obținute folosind Leverage Magic. În primul rând, fragmentarea lor în procesul de curling vă permite să obțineți bucle perfect netede pe suprafață. Cu stilul ulterior, ele pot fi lăsate neschimbate și pot fi combinate pentru a crea o coafură mai luxoasă. Buclele în același timp nu au crease, ca de la curling, creând o imagine incredibil de naturală și atractivă.

Nu putem spune despre avantajele materialelor polimerice. El respiră și trece prin aer, ceea ce înseamnă că părul umed poate să se usuce repede chiar și fără utilizarea unui uscător de păr. Și materialul este durabil și, spre deosebire de șuruburile standard din el, nu pot deveni elemente de fixare inutile și benzi elastice, deoarece în acest model nu există. Materiile prime artificiale nu permit ca firele să cadă din coșuri, eliminând complet alunecarea în procesul de curling.

Femeile din întreaga lume iubesc aceste spirale sintetice pentru o revoltă de culori și un aspect atrăgător al capului, chiar și în timpul perioadei.

În ciuda tuturor avantajelor, Magic Leverage are dezavantajele sale. Astfel, în majoritatea pachetelor există un număr insuficient de spirale capabile să acopere întregul perimetru al capului cu bucle și, prin urmare, dacă doriți să obțineți un rezultat bun, va trebui să achiziționați două sau mai multe pachete.

Unele pretenții sunt exprimate și pe lungimea spiralelor. De regulă, setul standard include curlatori de păr, egali în 25 cm, care coincide cu lungimea părului până la umeri. Este incredibil de dificil să găsiți cele mai lungi care să acopere lungimea taliei sau a lamei și este posibilă numai pe unele site-uri de magazine online.

Este demn de remarcat faptul că firmele magice oferă numeroase companii pe web și în magazinele de vânzare cu amănuntul. Și aici se află dezavantajul lor, deoarece mulți furnizori lipsiți de scrupule își vând similitudinea lor ieftină sub forma unui produs de calitate.

Soiuri principale

Doriți să cumpărați coșuri magice, nu alergați la cel mai apropiat magazin. Este la comercianții cu amănuntul că pot fi prinse falsuri și, prin urmare, este important să se studieze tipurile și dimensiunile reală de îndatorare Magic, oferite pe site-ul oficial al producătorului.

Tipuri de ambalaje Magic Leverage:

 1. mici 18 bucăți;
 2. standard 18 bucăți;
 3. medie 18 bucăți în dimensiune 25 cm;
 4. rotund 18 bucăți;
 5. standard 26 de bucăți;
 6. media 35 cm;
 7. rotund alungit;
 8. media 44 cm;
 9. media 48 cm;
 10. extra lung 62 cm;
 11. Medii la mijloc de 44 cm;
 12. lungime 54 cm;
 13. extra-lat 40 cm;
 14. val de 30 cm;
 15. val de 50 cm;
 16. super-largă de 48 cm.

Evident, varietatea subspecii de aici poate fi invidioasă. În sortimentul furnizorului există șuruburi pentru fiecare lungime a părului și, prin urmare, nu are nici un rost să căutați alte produse de la un furnizor îndoielnic.

Deci, fiecare dintre subspecii de mai sus diferă nu numai în lungimea spiralei, dar și în mărimea curlului și a lățimii. De exemplu, primul soi reprezintă cea mai scurtă helix. Lungimea lor este de numai 14-15 cm, iar cantitatea din pachet este de 18 bucăți. Pentru bucle groase, furnizorul recomandă cumpărarea a două seturi de bobine mici, deoarece diametrul curlului și lățimea buclei sunt de 2 cm.

 • Șuruburile cu spirală standard sunt un set de spirale de 15 și 25 cm în cantitate de 18 sau 26 de piese. Aceste seturi sunt minunate pentru proprietarii de păr de diferite lungimi și, prin urmare, sunt foarte populare.
 • Dacă lungimea părului este egală în jurul perimetrului capului și buclele ajung la umerii sau lamele umărului, furnizorii recomandă să se acorde atenție banderolelor obișnuite. Acest set include 18 bucăți de spirale cu o lungime posibilă de la 25 la 48 cm.
 • Curlatorii rotunzi și rundele alungite creează o formă clasică de bucle elastice și valuri. În set puteți vedea dimensiunile de 14 și 24 cm, precum și de 16 și 29 cm.
 • Cele mai lungi bobine sunt reprezentate de un coaser cu o lungime de 62 cm și un diametru curl de 2 cm. Cârligul pentru această categorie are trei blocuri componente, ceea ce face ca procesul de curling al părului lung să fie mai convenabil.
 • Lamele mari - un alt tip din gama companiei. Lățimea buzei de aici variază de la 2,2 la 3,7 cm. Astfel de dimensiuni mari vă permit să creați un fir de păr fără un desen precis al buclelor. Buclele moi, fără spirală, se lucrează cu ușurință datorită șuruburilor de valuri potrivite pentru păr de 30-50 cm lungime.

Cum se utilizează?

În ciuda numeroaselor revizuiri ale simplității și caracterului elementar al procedurii de curling magie, este de fapt mai greu să le folosești personal, și de aceea este nevoie de o anumită abilitate.

Deci, înainte de a începe curlingul trebuie spălat. Părul ușor curat vă va păstra părul curât. Producătorii unor curlatori recomandă curbarea buclelor ude și apoi uscată temeinic cu un uscător de păr. O astfel de abordare fundamental greșită va face ca procedura de creare a buclelor să fie cât mai dureroasă posibil și, cel mai probabil, prima și ultima.

Parul umed va fi blocat într-o spirală încă la baza, care nu dă să se întindă croșeta de croazieră. De aceea este important să se usuce buclele înainte de curbare, lăsându-le doar o treime umedă.

Când părul este uscat până la nivelul dorit, puteți începe acțiunea în sine. Cu toate acestea, la acest pas, pentru un efect mai mare, experții recomandă aplicarea produselor de styling, cum ar fi spuma ușoară sau spray-ul. O mică cantitate de spumă este strânsă pe peria de masaj, după care este distribuită cu grijă pe tot părul. Astfel, se obtine durabilitatea inalta a coafurii viitoare.

Următorul pas este de a piepteni cu atenție părul și de a le distribui de-a lungul firelor. Începeți perma aici din partea din spate a capului, pentru confort, după ce ați colectat în prealabil restul firelor într-un bun. Și acum, când totul este gata, trebuie să alegi un cârlig cu lungimea necesară și să-l introduci într-o spirală.

Procesul de acțiune al algoritmului:

 • cârlig de cârlig cârlig grosimea dorită grosime, în funcție de tipul de bucle;
 • îndreptați vârful inelului de silicon pe spirală, dându-i o formă ovală;
 • trageți ușor cârligul într-o spirală, tragând un fir;
 • înlăturați definitiv cârligul din elice;
 • repetați toți pașii cu restul firelor.

După ce cârligul a fost îndepărtat, banda spirală alungită își reia forma din nou răsucite.

Când toate firele erau îmbrăcate în spirale strălucitoare, începe procesul de uscare. Și aici puteți merge în două feluri. În prima, versiunea mai rapidă, părul este uscat de un uscător de păr, în al doilea - este uscat în mod natural, cel mai adesea lăsându-l peste noapte. Pentru valurile luminoase, 20 de minute de păr uscat în coșul de păr este suficient, pentru spirale mai elastice - aproximativ o oră.

Îndepărtați Levierul Magic tragând pur și simplu capătul spirală. Buclele elastice nu se pot pieptene și se pot așeza ușor într-o coafură complicată cu bucle, dar puteți folosi un pieptene și puteți crea un val luxos. Pentru a consolida efectul pentru părul gros și greu, coaforii recomandă utilizarea spray-ului de păr cu fixare medie. Această coafură creată conform tuturor regulilor îi va încânta pe proprietar de dimineața până seara, fără a-și pierde farmecul și fără a-și face rău părul.

Cum să faceți bucle frumoase, vedeți următorul videoclip.

Cum să distingi de fals?

Magic Leverage este un produs popular și, prin urmare, un număr foarte mare de vânzători visează să creeze o copie ieftină a acestuia și să prezinte un prototip pentru original. Pentru a evita acest lucru va ajuta la cumpărături curlers pe site-ul oficial, în cazul în care costul de kit nu este mai mică de 600 de ruble. Setul este format din cel puțin 18 spirale multicolore, concepute pentru a trăi toate părurile.

Dacă nu există posibilitatea de a comanda pe site-urile oficiale, puteți încerca să cumpărați mărfuri în magazinele de vânzare cu amănuntul, dar numai după o inspecție preliminară atentă. Deci, originalele și falsurile "magice" au vârfuri de silicon care țin coșurile într-o stare fixă ​​pe păr. Este demn de remarcat faptul că copiile sunt deseori executate neglijent, vârfurile nu se închid, au muchii și burse neuniforme. În originale, siliconul este presat unul împotriva celuilalt, ceea ce face ca funcționarea Magic Leverage să fie lungă, fericită și nedureroasă.

Atunci când cumpărăți coșuri de păr în magazinele de vânzare cu amănuntul și online, este important să aflați și despre garanții. Furnizorul care furnizează produse originale ia întotdeauna produsul defect și își apreciază reputația. Și furnizorii cinstiți întotdeauna posta propriile fotografii de produse fără a le dilata cu imagini găsite în motoarele de căutare.

Din păcate, potrivit multor utilizatori, găsirea originalului în magazinele de astăzi este problematică și aproape imposibilă, deoarece prețurile pentru coșurile originale sunt ridicate și fără o primă de magazin. Este dificil de a vinde bunuri autentice pentru profit, deoarece costurile ridicate îi sperie pe cumpărători. Vânzătorii sunt bucuroși să cumpere copii pentru un ban, uneori fără a avea nimic de a face cu acest produs de înaltă calitate. Comandarea de la un furnizor oficial în spațiul de Internet - acesta este singurul remediu pentru contoarele de copiere.

Sfaturi pentru coafura pentru un efect mai bun

Coafurile profesionale au reușit, de asemenea, să evalueze inovarea în atingerea obiectivului de bucle. Multe dintre coafești sunt de acord cu opinia că Leverage Magic poate fi o alternativă la curling în anumite condiții.

Primul și principalul criteriu pentru profesioniști este caracterul natural al părului. Pentru a ușura tranziția de la părul drept la bucle, se recomandă întinderea firului prin spirală cât mai aproape de rădăcini. Acest lucru vă va permite să creați bucle voluminoase fără părul de la rădăcini, deoarece cu buclele efectul de curling ar trebui să fie cât mai blând posibil.

Un alt secret în munca rapidă a coaforilor din Tandemul Magic Leverage constă în produsele de styling. Spuma sau pulverizatorul trebuie să fie ușoare și să nu aibă efectul lipicios pe care producătorii de produse de styling bugetare sunt cunoscuți. Spinarea netedă este un factor important pentru o procedură rapidă și fără durere.

Recomandări utile sunt oferite de experții despre uscarea părului. Ei sfătuiesc să renunțe la uscarea naturală în timpul somnului, preferând un uscător de păr. De fapt, în ultima versiune, buclele nu se împing spre rădăcini și se usucă de câteva ori mai repede.

După îndepărtarea coastelor de orice formă sau lățime, puteți obține bucle sau valuri. Buclele arată mai solemn și festiv, nu este nevoie să-l pieptești. Dacă aveți nevoie de un arc zilnic la modă, experții recomandă să pieptească buclele, combinându-le împreună, apoi fixați-l cu vopsea.

opinii

Mișcările miraculoase nu încetează să explodeze spațiul de pe Internet și provoacă emoții fără precedent. În ciuda costurilor ridicate pentru curlare, mulți au decis deja să le încerce. Cineva a folosit în același timp copii și produse originale.

Într-un fel sau altul, majoritatea femeilor sunt de acord că 18 spirale nu sunt suficiente pentru densitatea medie a părului, mai ales dacă ele combină curlatorii standard cu coastele scurte. Utilizatorii consideră că un mic percuitor este un element inutil, deoarece tunsul în cascadă nu este foarte popular astăzi și, prin urmare, spiralele scurte rămân culcate pe garderobă. Unele fete încă mai găsesc folosință pentru ele, perforând cârligul prin două spirale scurte, fără a perturba integritatea și frumusețea curlului.

Seturile standard cu mai multe lungimi de spirală rămân pentru utilizatori în fundal, când în mâinile lor sunt coșuri originale cu lungimea și lățimea corectă, potrivite ideal pentru părul specific. Fetele, care au învățat din experiență și au cheltuit bani pe mai multe seturi, recomandă cu fermitate măsurarea lungimii părului înainte de cumpărare și alegerea lungimii potrivite sau mai mult, deoarece creșterea părului este un lucru natural.

Un alt sfat de la proprietarii de Magic Leverage este de a lipi părțile detașabile ale cârligului cu superglue pentru a preveni căderea acestuia în momentul crucial. Merită să spunem că cârligul din copii este într-adevăr un punct slab al tuturor produselor și, adesea, datorită calității sale proaste, recenziile sunt colorate cu emoții negative. Apropo, produsele originale ale acestei lipse sunt lipsite și utilizatorii fac fără lipici, bandă adezivă și alte experimente.

Procesul de fluturări este un subiect cu multe fațete, recenzii care sunt pline de contradicții și dispute. Deci majoritatea ajunge la concluzia că reclamele nu sunt atât de adevărate, iar procesul de lichidare durează mai mult de o jumătate de oră. Nuanța aici se află în vârfurile de silicon, care împiedică alunecarea firelor într-o spirală, iar foaia cu buclă în sine nu contribuie la viteza mare a procedurii. Femeile adaptate împărtășesc secretul acordării vârfului plat unei forme ovale în timpul filetare a părului.

Și, spre deosebire de publicitate, utilizatorii susțin în unanimitate că somnul în spirale de polimeri nu este cea mai bună ocupație. Bineînțeles, ele sunt mai confortabile decât bobinele grele, dar cu greu vor putea dormi și în ele. Uscător de păr - acesta este principalul asistent în experimentele femeilor cu Magic Leverage. Fetele își usucă părul, acordând o atenție deosebită domeniilor în care firele se usucă mai mult. Un fir insuficient uscat se dezintegrează rapid și permanent la bază.

Rezumând numeroasele recenzii, este greu de spus că Leverage Magic a devenit o modalitate ideală și simplă de a crea bucle drăguțe. Unele doamne le îndepărtează pe rafturile de la distanță ale dulapului, fără a învăța cum să obțineți împreună cu aceste panglici sintetice goale. Cu toate acestea, ceilalți proprietari împărtășesc fotografii de lux cu bucle strălucitoare, ceea ce înseamnă că sunt posibile posibilitatea de a se adapta și de a obține coafuri de salon fără a părăsi casa. Răbdarea, produsele de calitate, produsele de styling potrivite sunt ingredientele principale pentru un rezultat excelent cu Leverage Magic.

Magic Pârghii de pârghie pentru diferite tipuri de păr

Pentru o femeie adevărată, totul este simplu - părul scurt trebuie să fie crescut, tăiat îndelungat, curat - îndreptați-o și curba dreaptă. Există multe modalități de a obține bucle - perm, biowave, curling cu curling, curlers și alte tehnici. După cererea populară, editorii au realizat un studiu, iar astăzi vă prezentăm o mică recenzie a publicului larg publicat Magic Leverage miracle curler.

Caracteristici ale curgerii Magic Leverage

Publicitatea acestor agățătoare ne promite că:

 • o alternativă demnă de metodele curling salon;
 • ușor de utilizat;
 • nu răniți părul;
 • vă permit să creați bucle unice în aproximativ o oră;
 • buclele vor fi elastice și fără îndoituri.

Buclele în sine vin în diferite dimensiuni și sunt o spirală de polietilenă netă. Majoritatea materialelor de coasere la atingere seamănă cu grila folosită pentru a proteja ferestrele, doar o structură mai grosieră. Structura ochiurilor de plasă a perlelor permite aerului să pătrundă în interior, astfel încât părul să se usuce mai bine și puteți utiliza și un uscător de păr pentru a accelera acest proces.

Care sunt modelele și tipurile de panglici pentru buclele Magic Leverage

Am studiat oferte de la diferite site-uri web și magazine online, oferind agățătoare Magic Leverage. Prețurile sunt foarte diferite, iar aceste site-uri, în căutarea originalității, vin în mod clar cu numele și gruparea seturilor înseși. Există, de asemenea, seturi de "Rainbow", modele "Julia", seturi de "Elite" și confuzia asemănătoare.

Dacă încercăm să clasificăm curbele Magic Leverage pentru ușurință, putem distinge următoarele tipuri de ele:

 • Magic Panglici de pârghie pentru păr scurt - lungime produs de la aproximativ 15 la 25 cm;
 • Magic Panglici de pârghie pentru fire de păr de lungime medie - lungimea medie a acestora este de 30 - 45 cm;
 • Magic Panglici de pârghie pentru păr lung - lungime de la 55 cm și mai mult.

Prin tipul de curl rezultat:

 • pentru înfășurarea îngustă - curl obține un diametru de aproximativ 1,5 cm;
 • pentru o înfășurare standard - curl cu diametrul de 3 cm;
 • pentru înfășurarea mare - curl cu un diametru de 4 - 5 cm.

Caracteristici de utilizare pe diferite tipuri de păr

Metoda de a folosi curlatorii de păr Magic Leverage pe păr scurt, mediu și lung nu este foarte diferită, iar procesul în sine poate fi văzut în fotografia de mai jos.

Instrucțiuni cu privire la modul de folosire a curbelor Magic Leverage (set de Rainbow).

Pasul 1. Spălați temeinic părul cu șampon și uscați-l cu un prosop. Îți pieptești ușor părul cu un pieptene non-traumatic cu dinți largi.
Pasul 2. Selectați buclele pe care le veți folosi și pliați cârligul (dacă este în două părți).
Pasul 3. Desfaceți curlatorul, introduceți cârligul spre interior. Separați firul de păr, fixați-l cu un cârlig și trageți-l prin ciuruite. Eliberați ușor - produsul se va întoarce înapoi.
Pasul 4. Faceți același lucru cu toate firele.
Pasul 5. Îndepărtați coastele de păr până se usucă. Puteți folosi un uscător pentru a vă usca. Îndepărtați cu atenție coastele.
Pasul 6. Bucurați-vă de rezultat.

Recenzii cu privire la aplicarea de curburi magice Magic Leverage pe păr mediu și lung

Cititorii noștri, care au încercat acasă să folosească curbele Magic Leverage pentru a obține bucle frumoase, și-au împărtășit impresiile cu noi și au lăsat feedbackul.

Antonina, 25 de ani

Am văzut deja publicitatea Magic Leverage. Dar a decis să le încerce abia recent. Pentru mult timp nu am putut decide care dintre ele să aleagă. Prețurile pentru unele dintre ele sunt foarte diferite. Ca rezultat, a cumparat coarne de par in categoria de pret de mijloc intr-un magazin online dovedit. Ce pot spune în cele din urmă? Un pachet pentru păr mai mult sau mai puțin gros nu este suficient. Și procesul de înfășurare nu este la fel de simplu ca cel descris în anunț. Este totuși necesar să vă ajustați pentru a întinde ușor firele de păr prin coșuri și apoi să le îndepărtați la fel de atent. Personal, am rupt mai mult de un fir de păr, până când am învățat-o, deși părul după balm a fost moale, pieptănat bine și a fost confortabil să lucreze cu. Buclele s-au dovedit cu adevărat frumoase, dar mi-au păstrat părul doar câteva zile.

Yarin, 30 de ani

Sora mea ma bătut pentru că folosește Legea Magic. Ea își învârte constant părul cu un fier curling, le-a chinuit deja destul de bine și în cele din urmă a decis să treacă la moduri mai puțin traumatizante de a face bucle și bucle. Eu însumi îmi înălțeam părul, dar m-am hotărât să încerc aceste mișcări minunate. Am cumpărat trei pachete de coaseri de diferite lungimi și dimensiuni și am dedicat seara achiziției de frumusețe. Despre procesul în sine. Am părul lung, așa că pot spune imediat - în stare umedă, nu este deloc ușor să-i întindeți prin coșuri fără a vă răni. Și cârligul nu este foarte convenabil. Să nu mai vorbim de faptul că în timpul utilizării, el se străduiește să se destrame. Părul sorei mele este mai scurt, astfel încât procesul de înfășurare sa dovedit mai ușor. Dar nu ia luat o jumătate de oră, așa cum a promis în publicitate și nu mai puțin de o oră. Buclele mele nu aveau timp să se usuce timp de o jumătate de oră. Acest lucru se întâmplă în ciuda utilizării unui uscător de păr în acest proces. Prin urmare, putem spune cu încredere că trebuie să petreceți cel puțin două ore pentru a obține bucle frumoase cu ajutorul unor panglici Magic Leverage.

Tamara, 29 de ani

Întotdeauna a vrut să aibă bucle șic. Dar părul meu este doar puțin curbat și sunt departe de valurile și inelele superbe. Prin urmare, publicitatea Magic Leverage curlers mi-a rănit și am decis imediat să le încerc. Impresiile mele - dacă ai timp liber și ești un iubitor de bucle - brute de păr sunt în valoare de banii cheltuiți pe ele. Buclele sa dovedit a fi foarte frumoasă, a durat pe părul meu timp de aproape o săptămână. Și în acest timp am reușit să ascult o mulțime de complimente. Singurul lucru care ma confundat a fost mirosul de plastic din bobine atunci când i-am încălzit cu un uscător de păr în timpul procesului de uscare.

Video despre cum să utilizați curgătorul Magic Leverage

Videoclip despre procesul de creare a buclelor folosind panglici Magic Leverage. O nuanță mică - maestrul nu se învârte pe părul umed, ci folosește spumă de păr. Această metodă este mai bine să fie utilizată ca o opțiune rapidă pentru o seară, deoarece părul după piele devine destul de rapid gras.

Magic pârghii magie pârghii - cuceri din primele minute de utilizare

Pentru mulți, o coafură superbă necesită o investiție uriașă de timp, efort. Pentru a obține efectul buclelor ondulate, este necesar să folosiți unelte pentru fixarea unei fixări puternice, diverse dispozitive. Utilizarea constanta a fierului pentru styling, curling poate deteriora grav parul. Panglele originale de pârghie Magic reprezintă un instrument eficient pentru crearea buclelor naturale și durabile.

Ce este

Magic Leverage un set unic cucereste din primele minute de utilizare. La deschiderea ambalajului, proprietarul descoperă un set de panglici spirală strălucitoare de diferite culori.

Fiecare unitate de percuție arată ca o bandă de polimer care are o formă de spirală, la capetele căruia sunt atașate vârfuri siliconice puternice. Pentru formarea buclelor trebuie să folosiți un cârlig special care vine în kit.

Spre deosebire de traversele tradiționale, cunoscute de noi, firele din pârghia Magic sunt filetate în interior cu un cârlig. După ce firul este amplasat în interior, structura însăși se rostogolește și are forma unei spirale. După ce părul se usucă, buclele magice vor apărea ca un val de baghetă magică.

Este important! Toată lumea poate să facă bucle cu ajutorul unor panglici Magic Leverage, chiar și fără pregătire preliminară. Este suficient să exersați puțin și orice femeie va putea să-și înșele rapid capul.

Tipuri de bucle

Îndrăgostitoarele de păr din pârghie Magic sunt potrivite pentru păr de orice lungime, de orice tip. Cu ajutorul lor, puteți face atât bucle mici și bucle elegante mari.

Când achiziționați un efect de îndatorare Magic, trebuie să evaluați trei caracteristici simultan:

 • lungimea produsului;
 • diametru;
 • numărul de unități din pachet.

Dacă vorbim despre lungimea coșilor, atunci ar trebui să corespundă pe deplin lungimii părului. Pentru fetele și femeile care au părul lung, alegeți o dimensiune a coșului - 15-25 cm. Proprietarii capului părului la lamele de umăr trebuie să aleagă produse între 35-45 cm Dacă lungimea părului ajunge la talie, puteți opta pentru coaserii cu dimensiunea 55 -75 cm

În funcție de formular se pot distinge:

articole în formă de spirală;

magie produse roller melc;

produse pentru a crea o ondulație.

Cel mai frecvent model este considerat pârghia Magic, având forma unei spirale. Melci în formă de coajă sunt folosite pentru a forma bucle jucăuș la capetele părului. Și buclele pentru a crea un ondulație ajuta la crearea unei valuri minunate și interesante.

Ce bucle sunt obținute

Mărimea și forma virajului viitor vor depinde de diametrul produsului. Dacă scopul este de a obține bucle mici și flăcătoare, este mai bine să alegeți produse de 1-2 cm lățime. Crearea buclelor de dimensiuni standard este posibilă folosind produse cu diametrul de 2,5-4 cm.

Pentru a obține un val mare și elegant de la Hollywood, puteți folosi buclele cu un diametru de 5 cm. Pentru cea mai convenabilă utilizare de astăzi, puteți găsi în coșul de cumpărături curlatori de diferite diametre.

Setul mediu optim este format din 18 unități de curlatori. Dar puteți găsi de asemenea 6 sau 48 de ambalaje. Un set mic este util pentru cei care doresc să adauge un set existent de curlatori cu un pachet de diametru suplimentar. Un pachet complet este cel mai bun pentru a alege sexul corect, al cărui păr este gros și lung.

Costul pentru

Și dacă considerați că pârghia Magic originală este folosită pentru o perioadă foarte lungă de timp, raportul dintre costul permului și costul coșului va fi ridicol. La urma urmei, pentru a face părul în fiecare zi în salon va trebui să cheltuiți o sumă mult mai mare. Prin urmare, avantajul de cost al spirală miracol este destul de evident.

Costul produsului va depinde de:

 • set complet (prezența unui set de cârlige);
 • lungimea firelor pentru care a fost achiziționat trusa;
 • alegerea diametrului, pentru folie mare, obișnuită și îngustă.

Costul mediu:

 • un set de 12 unități (pentru 55 cm și un cârlig) - 450 ruble;
 • un set de 18 unități (pentru 55 cm și un cârlig) - 660 ruble;
 • un set de 18 unități (15 și 30 cm și un cârlig) - 190 ruble;
 • un set de 18 unități (45 și 58 cm și un cârlig) - 340 ruble;
 • cârlig de rezervă.

Puteți achiziționa un set de pârghii Magic în magazinele online ale reprezentanților oficiali ai mărcii.

Consiliul. Cel mai bine este să alegeți resurse cu o bună reputație. Pentru a face acest lucru, puteți citi pur și simplu comentariile fetelor care au reușit deja să cumpere și să folosească mișcări de miracol.

Cum să utilizați

Pe pachetul cu panglici puteți găsi instrucțiuni detaliate, care descriu modul de utilizare a acestora. Procesul de utilizare este extrem de simplu:

 1. Perlele trebuie curățate numai pe părul umed, altfel firul va fi dificil de trecut.
 2. Printr-o plasă spirală din kit, cu ajutorul unui cârlig, puteți ridica un fir de păr de 3-5 cm de la rădăcini și fir. Dacă spirala a ieșit neuniform - fixați-o.
 3. În mod similar, înfășurați întregul volum de păr.
 4. După ce toate firele de păr sunt înfășurate în firul de păr, este necesar să se usuce părul cu un uscător de păr, să se usuce natural pentru o jumătate de oră sau să se culce dacă aveți nevoie de o coafură dimineața.
 5. Scoateți buclele. Acestea sunt îndepărtate rapid și ușor.
 6. Bateți părul cu mâinile, fixați părul folosind instrumente speciale.

Caracteristici de utilizare

Parul superb și părul creț pot fi create cu ușurință cu agrafe Magic Leverage. Pe Internet, puteți găsi uneori recenzii negative. Atunci când îți imaginezi motivele, se pare că sexul corect, care a folosit deja curlinguri de păr, tocmai a greșit.

Pentru a vă asigura împotriva unei erori, trebuie să urmați câteva recomandări:

 1. Asigurați-vă că ați uscat părul înainte de a utiliza curlers. Procentul ideal de umiditate este de la 65 la 75%.
 2. Parul subțire și slab trebuie tratat cu spumă sau spumă ușoară pentru styling. Datorită acestei coafuri va păstra o formă perfectă pentru o lungă perioadă de timp.
 3. Cu cât părul este mai dur, cu atât umiditatea ar trebui să fie mai mare pentru stil. Pe firul neascultător trebuie să aplicăm compoziții speciale pentru stil.
 4. Imediat înainte de achiziție, întrebați consultanții ce cantitate de spirală va fi necesară pentru o anumită grosime, lungimea părului.

Este important! Nu ar trebui să salvați și să încercați să faceți o tunsoare cu ajutorul a 10 spirale, pe păr, care au nevoie de mult mai multe coaste. Nimic nu va veni din această aventură.

Pro și contra

Avantajele curgerilor Magic Leverage:

 • abilitatea de a crea coafuri unice în fiecare zi;
 • Magic pârghie convenabil, ușor de utilizat. Este suficient să cumpărați bucle de acest brand și nu aveți nevoie să utilizați instrumente scumpe de styling;
 • setul are o greutate mică, este compact și durabil în utilizare.

Dezavantajele efectului de pârghie Magic:

 • Pârghie magică neplăcută pentru somn;
 • trebuie să alegeți cu atenție locul de cumpărare, astfel încât să nu obțineți un fals;
 • prima dată când este dificil să finalizați singur procesul de curling, aveți nevoie de timp și de practică;
 • Curlingul pentru părul obraznic poate dura mult timp.

Magic pârghiile magice de pârghie au reușit să câștige o mulțime de feedback pozitiv. Ele au apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, dar într-un timp destul de scurt au reușit să câștige dragostea multor iubiți de coafuri frumoase.

Magic pârghie este un produs convenabil și sigur pentru crearea atât coafuri simple și destul de complexe. Utilizarea lor nu dăunează părului, are un efect blând și, în același timp, formează astfel de bucle de dorit pentru mulți.

Alte tipuri de perle, în special utilizarea lor:

Videoclipuri utile

Buclele fără rău pentru păr - pentru curbarea Magic Leverag.

Magic Leverage Magic Curler

Ce femeie frumoasă nu visează la bucle perfecte? Din păcate, utilizarea curlingului obișnuit pentru a obține rezultatul dorit este dificilă.

Descrierea produsului

Curlatorii pârghie magie este o noutate modernă a industriei de frumusețe. Producătorul susține că, datorită efectului de pârghie, femeia va abandona utilizarea mijloacelor chimice pentru fixare și va obține bucle perfecte.
Masini de coacere Magic sunt destul de neobișnuite - panglici multicolore spirala. Iată principalele caracteristici:

 • fiecare bandă are o formă de spirală la capetele căreia sunt vârfuri de silicon durabile;
 • formarea unei spirale curl produce un cârlig special (dacă există un set);
 • spre deosebire de perii tradiționale de păr, buclele nu se formează prin răsucirea firelor, iar părul este prins printr-un tub spiralat.

Magneții sunt făcuți din material flexibil, dar durabil, ușor de utilizat și de depozitat, nu necesită dispozitive suplimentare. Setul original conține spirale de diferite lungimi: pentru păr lung, mediu și scurt. Din acest motiv, un set este potrivit pentru proprietarii de par de orice lungime.

Materialul elastic este ecologic. Nu rănește firele în timp ce se curbează. La sfârșitul permului, sunt obținute bucle frumoase, moi și, cel mai important, păr absolut sănătos.

Magic spirals poate varia în formă, dimensiune, număr de componente. Cea mai comună versiune a kitului conține 18 spirale, dar și kituri care conțin între 6 și 48 de piese.

 • seturile mici sunt potrivite pentru cei care doresc să adauge la cele existente;
 • Seturile mari sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de păr gros care doresc să facă o mulțime de bucle de aer.

În plus față de seturile de spirală standard, există și altele specifice:

 • rotund alungit - rola magica rolete. Răsuciți sub forma unui melc, și scopul principal - curling sfaturi;
 • subțire curbate. Ele au forma unui zig-zag, sunt folosite pentru a crea un efect de ondulare asupra firelor.

Cei interesați pot vizita site-ul Aliexpress și pot vedea cât de mult curuciorează magia.

Avantaje și dezavantaje

Numeroase avantaje vă vor ajuta să faceți o alegere în favoarea magilor de magie:

 • stil frumos în fiecare zi deși. Structura tricoturilor nu este deteriorată. Nu există capete divizate și fire de păr proeminente;
 • spiralele nu sunt încurcate în păr, ușor de pus și decolat;
 • cheltuind o sumă foarte mică pentru a cumpăra bucle, economisiți alte instrumente și instrumente de styling: fierari, lacuri, spume. Chiar și cel mai subțire păr va dobândi volumul râvnit și buclele moi;
 • Curlerele sunt ușoare, compacte, durabile. Convenabil pentru calatorii de calatorie sau de afaceri.

Există un produs de mirare și dezavantaje:

 • probabilitatea ridicată de a obține un fals. Magazinele de pârghii magice sunt atât de populare astăzi încât mărfurile sunt adesea falsificate;
 • neconfortabil pentru somn.

Cum se utilizează?

Mai jos sunt instrucțiunile magice de utilizare a levierului.

 1. Spălați-vă părul și uscați ușor părul cu un prosop. În timpul benzilor de înfășurare trebuie să fie umed ușor.
 2. Luați un fir, pieptene, întinzând lungimea.
 3. Introduceți cârligul într-o spirală, astfel încât vârful să privească dintr-o parte.
 4. Apucați cârligul și trageți ușor prin elicea. Puneți capătul firului spre interior astfel încât buclele să fie netede.
 5. Spirala trebuie să aibă forma dorită. Dacă este necesar, strângeți puțin mai mult sau, dimpotrivă, slăbiți.
 6. Faceți același lucru cu toate firele.
 7. Dacă aveți nevoie de un rezultat rapid, uscați-vă părul. Pentru un rezultat stabil al spiralei, nu vă desfaceți 3-4 ore.
 8. Stropiți ușor buclele finite cu lac.

Pentru a utiliza agrafele magice, citiți tutorialul video de mai jos.

Femei recenzii

Conform mărturiilor femeilor care au folosit și continuă să folosească bucle magice de îndatorare, o achiziție utilă care vă permite să creați bucle frumoase și să dați un stil rapid.

Aceste spirale sunt ceva! Pentru un preț accesibil, am obținut un produs pentru curling de par de calitate excelentă. Nu au miros neplăcut, aspect luminos și elegant, nu strică părul. După curling parul doar superba. Deci mi-a plăcut Magic Life. Cumpara, nu vei regreta!

Spirala Viața este super! Am comandat pe Aliexpress. Acest produs a fost în conformitate cu așteptările. Deși mi-a fost îngrijorat să țin un fals. A costat. Curling se dovedește chiar mai bine decât cel prezentat în publicitate.

Vara aceasta a absolvit școala. Nu era timp pentru o coafură frumoasă. Spiralele magice m-au ajutat în acest sens. Acum o folosesc tot timpul. Călcarea, curlingul și permurile sunt în trecut.

Magic Leverage Magic Curler

Magic Leverage Magic Curler - pasul meu spre frumusețe! Tu, ca mine, visezi la bucle? Magic Pârghii colaje magice păr ma făcut proprietarul de păr creț ușor. Voi spune exact cum am decis să vă împărtășesc povestea mea despre reîncarnare. Eu sunt proprietarul de par drept (probabil majoritatea dintre noi pe planetă?), Dar din copilărie am visat să am bucle. Chiar și parul proaspăt spălat nu arată la fel de impresionant ca și buclele.

Părul meu părea foarte sănătos, dar îi lipsea un pic de volum. Desigur, în primul rând, am decis să cumpăr standardizatoare de păr, dar după o noapte fără somn, mi-am dat seama că experimentul sa terminat. Mai mult, când soțul meu ma văzut, a râs mult timp! Am hotarat ca nu-i mai ranesc psihicul :)

Perm nu a fost nici măcar considerat o opțiune din cauza consecințelor. Am incercat sa imi curg parul cu un fir curling, sa fac stil, dar odata ce m-am uitat la mine in oglinda si mi-a fost ingrozit! Părul a devenit fragil, plictisitor... M-am gândit că în visul meu de bucle, aș putea pune o cruce, dar am văzut accidental Magic Leverage balsamuri de păr pe Internet - bucle magice sunt acum partea principală a imaginii mele! ÎN MAGAZIN >>

Revizuirea noastră a Magic Leverage Curlers

Magic Pârghie Curler Caracteristici

Mi se pare că nu eu am găsit-o, dar eu sunt eu! Când am căutat din nou o modalitate de a-mi restabili parul deteriorat, am dat peste un magazin online unde au fost vânduți. M-am uitat, am citit recenziile și am decis: trebuie să o iau!

Pe Internet veți găsi o selecție vastă de opțiuni de pârghie Magic pentru păr de diferite lungimi, creând coafuri originale, dar am ales cea mai standardizată - pentru testare.

Am comandat și am primit o cutie atât de frumoasă. Luați-o în mâinile voastre - și simțiți imediat că acesta este un lucru pur feminin.

Am inceput sa despachetez - soțul meu a alergat, și el sa întrebat de ce am cumpărat.

 • Magic panglici de pârghie sunt realizate din silicon elastic (dense și ochiuri), dar foarte durabile.
 • În pachet 18 bucăți: 9 lungi și 9 coaste scurte pentru bucle.
 • Vine cu un cârlig pliabil, pe care părul este filetat într-o spirală.

Buclele sunt colorate și plăcute la atingere, arăți - și imediat starea de spirit se ridică. Soțul, totuși, la transformat în mâini și a fost sceptic (își amintește cât de multe șuruburi diferite am încercat înainte!). Dar am spus că ar trebui să evalueze deja rezultatul!

Principiul de lucru al cursei de pârghii magice

Am citit că fetele care cumpără Magic Leverage magie coafuri de păr nu înțeleg imediat cum să utilizați! La început, pare ciudat că un astfel de dispozitiv este folosit pentru păr. Dar, după primele experimente la oglindă, mi-am dat seama că nu era nimic greu în legătură cu asta! Hair curlers Magic doar înfășurați noaptea: adormiți fără nici o inconvenientă și vă treziți dimineața cu o coafură de lux.

Pentru mai multe bucle pufoase, tocmai am adormit în ele și dacă vreau ca fiecare buclă să-și păstreze forma, folosesc spumă de păr.

Cum se utilizează Curler Magik

A doua zi după ce am cumpărat un coș de păr, am fost programată pentru o petrecere corporatistă în onoarea zilei de naștere a unui angajat. Am decis, aici este - ora cea mai frumoasă! Înainte de a merge la culcare, sa hotărât să-și facă părul. Iată ce aveți nevoie:

 1. Spălați și uscați părul (dar nu complet!).
 2. Comb pentru a face ușor de împărțit în toroane.
 3. Trecem cârligul în coșurile Magik Leverag.
 4. Luați firul de păr cu vârful cârligului și treceți-l prin spirală.
 5. Buclele nu ar trebui să privească de la curler, altfel coafura nu va fi frumoasă.
 6. În continuare, spiralele se răsucesc.
 7. După ce ați terminat să vă puneți coatele de păr, uscați-vă părul.

Deoarece am vrut să fac o coafură festivă, fiecare fire a fost spartă cu spumă de păr. În timp ce făceam aceste manipulări simple, soțul meu mă privea. După ce a spus că, chiar dacă arăt ciudat, nu arăt ca o matronă de 50 de ani!

Trezirea, am alergat pentru a urmări rezultatul. Îndepărtați coșurile de păr și respirați! Wow! Bucle forma perfecta, pe care am visat mereu! Da, și trageți firul de păr Magik Leverag a fost foarte simplu, nu ca de obicei.

Dignitate Curler Magic Leverage

Mi se pare că după ce am cumpărat aceste mișcări miraculoase, m-am îndrăgostit de mine și de apariția mea. Nu numai pentru că visul din copilărie sa împlinit pentru a avea un păr luxibil, curat. Acum, când mă plimb în oraș, oamenii se întorc după mine și femeile arată cu invidie!

Când vreau să fac o zi specială pe săptămână, folosesc curbele Magic Leverage. Buclele magice provoacă o senzație la lucru, chiar șeful a făcut deja un compliment. Și ce o privire la munca mea este realizată de sotul meu... mă simt direct în seara va fi o cină romantică cu o continuare!

Înainte de sărbătorile acum nu alerg la coafor, dar îmi fac părul acasă. Spumă, curlură, lac - și voila! Arăt ca o stea de la Hollywood!

Pentru 2 luni de utilizare, mi-am dat seama că plusul lor semnificativ este confortul. Curling Magic Pârghie nu părul strans, am alerga în jurul valorii de apartament fără probleme și somn dulce noaptea (eu sunt deja obișnuit cu ea).

Îmi place să schimb fotografiile și coafurile. Curlatorii Magic Leverag - spațiu pentru experimentare. Uneori vânturile se blochează separat sau doar partea inferioară. În general, cu un astfel de "coafor de acasă" nu vă veți plictisi!

Principalul avantaj al curgerilor pentru mine este că ei nu strică părul. 2 luni de utilizare, iar parul arata doar uimitor! Toți prietenii sunt interesați de modul în care o gestionez. Ei bine, eu le recomanda Magic Leverage curlers, pentru ca imi doresc sa se simta la fel de increzatori si de fermecat ca si mine!

Deja, chiar și soacra a apreciat! A venit să ne viziteze și a cerut să-și facă părul. La început, desigur, și-a răsuci nasul, dar când a văzut rezultatul, a întrebat imediat unde să cumpere acest lucru. Cred că perii Magic sunt un lucru universal, potrivit pentru adolescenți și femei adulte, chiar și pentru pensionari (cum ar fi soacra mea).

Mai mult decât atât, obținerea de coșuri magice pentru astfel de bani va fi o idee sensibilă! Nu mai plătesc prea mult în saloanele de coafură și de înfrumusețare, nu aruncați prea mulți bani pentru a restaura părul.

Magic Leverage a deschis pentru mine o nouă eră a economiei, frumuseții, confortului! Fă-ți un astfel de cadou să te simți uimitor în fiecare zi!