Îngrijirea părului este o procedură esențială pentru menținerea sănătății.

Dar nu fiecare fata poate face masti diferite de 2-3 ori pe saptamana.

O cale de ieșire din această situație este o procedură unică pe termen lung.

Laminarea și ecranarea: ce ar trebui să fie preferat? În acest articol vom vedea ce diferențe fundamentale au aceste proceduri și cum să facă alegerea potrivită.

laminare

Procedeul de laminare este un produs special aplicat părului, care sigilează cântarele de păr, restabilind integritatea acestora. Un strat subțire de celuloză protejează împotriva influențelor externe și conferă coafurii un aspect estetic. Esența laminării este aceea de a crea un strat de protecție pe suprafața părului.

Ingrediente naturale conținute:


Compoziția acoperă numai părul exterior, eliminând structura poroasă.

Punctele tari și punctele slabe

Pro:

 • de recuperare. Filmul protejează nu numai aerul și lumina soarelui, ci și expunerea la temperaturi ridicate;
 • procedura, efectuată imediat după vopsire, va face culoarea mult mai strălucitoare și va ajuta să reziste mai mult;
 • împărțirea capetelor și uscarea sunt eliminate. Compozițiile de lipit comprimate deteriorate și detașate, restabilind integritatea părului. Strandurile dobândesc un luciu natural, devin ascultători și nu există nici un efect al "armei";
 • consolidarea. Buclele devin elastice și rezistente, căderea este redusă.

Dezavantajele pot fi atribuite doar unui efect neașteptat. Se poate întâmpla ca părul să nu devină același cu cel publicat. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de experiență a maestrului sau a unui produs de calitate slabă.

Durata efectelor

Efectul procedurii durează între 3 și 6 săptămâni. Totul depinde de structura părului, de nivelul de deteriorare, de profesionalismul specialistului și de calitatea produsului care se aplică buclelor.

screening-

Screening-ul este, în primul rând, o procedură medicală. Aceasta constă în aplicarea unei remedii pe toroane.

Cu ajutorul elementelor naturale și utile conținute în compoziție, hrănește și vindecă părul din interior, dar, de asemenea, la fel ca laminarea, îl acoperă cu un film de protecție.

Pătrunzând în adâncimi, componentele saturează părul cu sănătate, apoi sigilează cântarele și vârfurile părului, le fac protejate, puternice, elastice și elastice.

Pro și contra

Pro:

 • îmbunătățește structura datorită efectului terapeutic;
 • protejează părul de influențele externe și de temperaturile ridicate;
 • vindecă leziunile și fragilitatea;
 • crește volumul prin creșterea grosimii părului;
 • face ca părul să pară docil și să facă stilul mai ușor.

contra:

 • părul devine mai dur;
 • după spălare poate crește fragilitatea;
 • munca glandelor sebacee se amplifică.

Cât timp?

Ecranul este menținut puțin mai puțin decât laminarea, deoarece se pune un accent mai mare pe tratament. Filmul de protecție este ceva mai subțire. Rezultatul va persista de la 3 la 4 saptamani.

După 5-6 sesiuni, părul în sine devine sănătos și fără ca operațiile repetate să devină strălucitoare, matase, netede și sănătoase.

Care sunt procedurile diferite?

Laminare și screening - proceduri care vizează îmbunătățirea aspectului, restaurării și tratării firelor deteriorate. Dar care este diferența? Să ne dăm seama!

Procesul de laminare are o funcție de protecție, ascunde defectele externe și protejează buclele de elementele toxice și contaminanții.

De asemenea, hrănește în afară, dar nu înăuntru. După această operație, se adaugă volumul, strălucirea și aspectul sănătos.

Escapingul penetrează părul, îmbunătățește structura acestuia, se hrănește din interior, folosește capete divizate, are proprietăți de vindecare și acoperă cu o peliculă subțire de celuloză pentru protecție.

Ce le unește este că ambele proceduri pot fi colorate și incolore.

Care este mai bine?

Pentru a face o alegere în favoarea unei proceduri, trebuie să știți despre obiectivele, meritele și rezultatul așteptat.

Procesul de laminare vizează îmbunătățirea aspectului, a stării părului și a protecției acestuia. Consolidarea stratului exterior prin fixarea cântarelor le va proteja de efectele dăunătoare ale unei carcase din celuloză inofensivă. Efectul și durata laminării este mai lungă decât cea a analogului.

Laminarea se face de la mijloc până la capetele părului și se menține sub o temperatură scăzută de 20-30 minute pentru ca efectul să fie mai bun.

Procesul de screening vizează tratamentul, protecția din interior și crearea unui aspect estetic al părului. Pe lângă densitate și strălucire, părul se hrănește cu vitamine, keratina naturală este restaurată, iar sănătatea și frumusețea buclelor este prelungită. După mai multe sesiuni, firele vor arăta sănătoase fără ecranare.

Durata efectului de screening este mai mică decât cea a aceleiași metode - o medie de 3,5 săptămâni.

Procedura de screening se poate face acasă. Instrumentul se aplică pe întreaga lungime și efectuează operația în trei etape:

 • aplicarea aerului condiționat;
 • instrument de recuperare;
 • amestecul de fixare a uleiurilor.

Contraindicații

Ca și în cazul oricărui complex pentru restaurarea și tratamentul acestor proceduri, există contraindicații.

Parul laminat nu poate fi în următoarele cazuri:

 • Cu pierderea abundenta de par. După laminare, părul devine rădăcini grele și slabe nu poate rezista la greutatea lor.
 • Din același motiv, merită refuzat fetele cu păr lung (lungime sub talie).
 • Dacă există o deteriorare a scalpului, trebuie mai întâi să vă consultați cu medicul dumneavoastră.
 • Bolile de piele, cum ar fi seborrhea, sunt, de asemenea, contraindicate.

Escaparea este interzisă dacă:

 • Pierderea abundentă. Țesăturile devin grele și foliculii sunt greu de ținut.
 • Păr gros și dur. După sesiune, vor deveni și mai dure.
 • Bolile de piele și deteriorarea scalpului.

Ce metodă de îngrijire a Quafure este de preferat, este decisă numai de proprietar. Cele mai recente tehnici de la experți vor contribui întotdeauna la păstrarea și restabilirea stării de sănătate a părului, făcându-le și mai frumoase.

Screening sau laminare a părului: ce este mai bine și care sunt diferențele

Fiecare fetiță dorește să aibă bucle lungi și să uite pentru totdeauna împrejurări divizate. Datorită serviciului de coafură de screening și laminare, veți uita ce este părul plictisitor și lipsit de viață și obțineți o tunsoare ca vedetele de publicitate pentru produse de păr populare. Vom înțelege ce este mai bine ecranarea sau laminarea, ce este comun și care sunt diferențele în aceste proceduri.

Ce este laminarea

Laminarea părului - procesul de aplicare a părului cosmeticelor profesionale, care creează un film de protecție pe bucle. Laminarea se face în saloane, în acest scop se aplică compoziții speciale pe păr, pe bază de proteine ​​din grâu și soia, vitamine și alte substanțe biologic active.

Masca este distribuită uniform pe suprafața capului părului, lăsând timp de 20-30 de minute, apoi spălată cu grijă. Acest timp este suficient pentru ca fiecare păr să fie acoperit cu un film de protecție, datorită căruia structura neuniformă a buclatului este netezită. Ca rezultat, parul devine neted, neted, strălucitor, efectul durează 3-6 săptămâni.

Video: Ce este laminarea - răspunsul expertului.

Procedura de screening

Acesta este un serviciu de wellness, al cărui scop este de a restaura părul din interior, și nu doar în afară. Când sunt protejate, toate substanțele benefice care alcătuiesc măștile penetrează structura părului, restabilind structura, hrănindu-l, creând un strat protector pe suprafață.

Există două tipuri de mijloace de ecranare: transparente și colorate. Primul ajută la îmbunătățirea aspectului părului, al doilea pentru a obține o nuanță diferită. Această colorare nu dăunează unui cap de aud, dar culoarea se poate spăla în 3 săptămâni. Citiți mai multe despre protecția parului.

Efectul rezultat

Pentru a compara aceste două servicii pentru îngrijirea părului, trebuie să știți ce rezultat veți obține după procedură.

Laminarea are următorul efect:

 1. Coafura dvs. va fi protejată de influența factorilor externi agresivi: lacuri, aer cald, lumina soarelui, prin crearea unei folii protectoare după aplicarea măștii.
 2. Poți să scapi de capetele fragile și împărțite. Faptul este că structura părului seamănă cu celulele strâns atașate unul de celălalt, cu timpul încep să se exfolieze și coafura devine neatractivă. După laminare, structura părului este acoperită cu un film nou, rezultând că toate cântarele intră în loc și coafura devine netedă și frumoasă.
 3. Dupa procedeul de laminare, coafura devine cu 15% mai voluminoasa, buclele stralucesc, styling-ul preia minimum.
 4. Datorită filmului de protecție, culoarea buclelor colorate își păstrează umbrele mai mult timp.
 5. Efectul după laminare durează 4-6 săptămâni.

Ecran de protecție:

 • părul devine mai fin și strălucitor, dar nu la fel de mult ca în timpul laminării;
 • shagly vindecă din interior spre exterior;
 • coafura devine mai grea si nu pufa;
 • părul după ecranare devine cu 10% mai voluminos
 • efect după screening durează 2-4 săptămâni.

Prețul emisiunii

Screeningul este o procedură mai ieftină decât laminarea. În saloane, în funcție de lungimea părului și abilitățile comandantului, veți fi numit prețul de la 1000 la 5000 de ruble. Setul pregătit pentru protecția costurilor de la 1.700-3.000 de ruble, cel mai scump este produsul PaulMitchell, prețul său putând ajunge la 8000 de ruble. Acest set poate fi suficient pentru 3-5 proceduri, în funcție de lungimea tunsoarei.

Vă rugăm să rețineți că prețul laminării depinde de lungimea părului și de calificarea coafurii. Prețurile medii la Moscova - lungimea părului până la 50 cm 4000 de ruble., Mai mult de 50 cm - 5000 ruble.

Laminarea și ecranarea casei

Dacă doriți să faceți scuturi acasă, trebuie să cumpărați unelte profesionale. Ele pot fi cumpărate în magazine specializate sau comandate de pe site-ul furnizorului. Cele mai populare sunt produsele de ecranare Estel și Paul Mitchell.

Procedura de ecranare se face în 4 etape:

 1. În primul rând trebuie să vă spălați părul cu un șampon curat profund.
 2. Aplicarea balsamului - pulverizați pentru a hidratează și alinia structura părului.
 3. Aplicarea uleiului pentru hrănirea și saturarea umidității fiecărui păr.
 4. Pulverizarea uleiului pentru a crea un film de protecție.

Laminarea la domiciliu este bună, deoarece se poate face fără utilizarea de scule scumpe și folosind o mască de gelatină, preparată la o lingură de lingură. l. gelatină pe 3 linguri de apă cu adăugarea unui ou și balsam (mască) pentru păr. Dacă preferați unelte profesionale, puteți încerca kitul de laminare Estel.

Video: laminare de păr de master de la specialistul Estelle.

Pro-uri de ecranare și laminare

screening-

Pro:

 • părul se vindecă din interior;
 • colorarea cu ajutorul ecranării color este absolut sigură pentru păr;
 • pelicula protectoare creată salvează părul de factori agresivi externi;
 • buclele sunt ușor cusute și supuse la ouat;

dezavantaje:

 • buclele devin mai rigide;
 • după spălarea capului, părul poate fi electrificat;
 • Nu se recomandă să se facă proprietari de păr gras;
 • Filmul de protecție este păstrat pe păr timp de 1-4 săptămâni.

laminare

Pro:

 • potrivită pentru orice tip de păr;
 • numărul de proceduri nu este limitat;
 • laminarea pătrunde în structura părului, umple fisurile și conferă părului o netezime perfectă;
 • Un film de protecție protejează părul dintr-un mediu agresiv și acționează ca agent de fixare atunci când vopsește părul.

dezavantaje:

 • dacă părul este grav afectat, rezultatul poate dura 3 săptămâni;
 • buclele laminate nu pot fi vopsite;
 • produse de păr de calitate scăzută sunt spălate rapid și nu dau efectul dorit;
 • costul ridicat al serviciului.

În concluzie, aș dori să rețin faptul că mulți experți recomandă să alterneze aceste proceduri sau să le conducă simultan, pentru obținerea celui mai bun rezultat.

Principii și diferențe de laminare și ecranare a părului

Remediile cosmetice și folclorice ajută fetele moderne să își păstreze părul în ordine și aspectul excelent. Cu toate acestea, nu există întotdeauna suficient timp pentru a utiliza formulări diferite, păstrându-le ore întregi pe bucle, spălând. Din fericire, există proceduri salon care simplifică foarte mult viața a milioane de femei. Cele mai populare sunt tratamente precum laminarea și ecranarea. Vom înțelege care este diferența dintre ele și ce este mai bine să alegeți.

conținut

Esența procedurilor

Pentru a înțelege ce este mai bine - laminarea sau ecranarea părului, trebuie să dați seama ce este esența lor. Ambele transformă buclele instantaneu, dar în moduri diferite acestea sunt afectate.

 • Laminarea este un tratament salon destinat etanșării stratului superior de bucle. O compoziție specială acoperă fiecare păr cu un strat lucios transparent, netezește cântarele, netezește suprafața firului.
 • Escaping este o procedură în care buclele sunt saturate cu ingrediente utile. Toate aceste substanțe sunt "închise" în interiorul lor cu un călcător sau uscător de păr, care vă permite să restaurați firele de păr.

Se poate concluziona că principala diferență între proceduri este că una dintre ele (ecranare) este curativă, iar a doua (laminare) are ca scop stoparea distrugerii firelor și îmbunătățirea aspectului lor.

Avantajele metodelor

Pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru a restabili aspectul frumos al buclelor, trebuie să examinați cu atenție meritele ambelor proceduri. Și laminarea și ecranarea au multe avantaje. Principalul lucru - realizarea rapidă a efectului dorit. Dar există și alte beneficii.

 • potrivită pentru orice tip de păr;
 • nu are restricții asupra numărului de proceduri efectuate;
 • dă efectul de îndreptare din cauza cântărilor de ponderare;
 • aliniază stratul de ceară de păr;
 • face buclele perfect netede;
 • crește densitatea părului cu 15%;
 • creează un film de protecție pe suprafața toroanelor pentru a preveni deteriorarea influenței negative a mediului.
 • hraneste firele de par cu ingrediente benefice;
 • vindecă interiorul părului;
 • se întâmplă obișnuit și colorat;
 • compozițiile nu conțin amoniac, substanțe alcaline și alte substanțe nocive;
 • formează pe suprafața benzilor un strat care protejează împotriva influenței agresive a factorilor externi;
 • simplifică stilul.

deficiențe

De asemenea, există dezavantajele laminării și ecranării, ca și în cazul oricărei proceduri salon. În primul rând, nu veți putea să vă bucurați de rezultatul de foarte mult timp. Cu toate acestea, cu vizite regulate la salon, efectul se va acumula și de fiecare dată va rămâne mai lung.

 • dă rigiditatea capului;
 • duce la electrificarea firelor după spălare;
 • îmbunătățește producția de sebum, deoarece nu se potrivește proprietarilor de păr salin rapid;
 • dureaza doar 2-4 saptamani.
 • nu este potrivit pentru proprietarii de păr foarte slab predispus la căderea părului, deoarece îi face mai grei;
 • lipseste coafura de volum, deoarece parul este egalat sub greutatea sa;
 • după procedură, colorantul nu pătrunde în bucle prin film;
 • este destul de scump;
 • efectul nu durează mai mult de 3-4 săptămâni.

rezultate

Care este diferența dintre screening-ul și laminarea părului? În primul rând, rezultatele. Pentru a înțelege ce este potrivit pentru buclele dvs., decideți ce așteptați de la procedură.

Dacă firele sunt în stare normală și trebuie doar să le protejați de influența negativă a factorilor externi, laminarea este destul de potrivită.

Dar restaurarea structurii nu poate fi decât protejată. Va da următoarele rezultate:

 • faceti blana stralucitoare, dar nu la fel ca la laminare;
 • va îmbunătăți firele din interior;
 • eliminarea fluctuațiilor excesive;
 • va crește volumul coafurilor cu aproximativ 10%.
 • avertizarea de exfoliere a vârfurilor;
 • protecția fiabilă de efectele negative ale temperaturilor ridicate, radiațiilor ultraviolete, daunelor chimice;
 • eliminarea electrificării buclelor și alinierea lor;
 • avertizare despre spalarea artificiala si imbunatatirea stralucirii.

A alerga acasă

Laminarea și ecranarea pot varia în funcție de cost. Prima procedură vă va costa mai mult, deoarece oferă un rezultat mai lung și durează mai mult. Comentariile clienților confirmă faptul că cu cât este mai lung părul, cu atât va trebui să plătească mai mult comandantului.

Cu toate acestea, există o opțiune mai bună - îngrijirea la domiciliu. Pentru a face acest lucru, va trebui să achiziționați formulări profesionale sau să folosiți trucuri mici.

Protejați părul

Pentru a crea un ecran de protecție pe bucle și pentru a le îmbibăți cu componente utile, trebuie să cumpărați un kit special pentru procedură. Compozițiile Estel sunt cele mai populare - într-un singur pachet există tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea la domiciliu.

Efectuați examinarea după cum urmează:

 1. Spălați-vă părul cu șampon pentru curățare profundă, aplicați un balsam, spălați-l după 10 minute.
 2. Îndepărtați excesul de umiditate din fire cu un prosop moale, apa nu trebuie să se scurgă de la acestea.
 3. Îndepărtați ușor amestecul pentru a proteja de-a lungul întregii lungimi a buclelor, fără a pierde o singură fire.
 4. Menținem timpul specificat în instrucțiuni, clătiți cu apă, uscați părul.
 5. Am pus mijloacele de fixare.

Liniile de laminare

Zalaminirovat păr poate fi cu ajutorul unor compoziții profesionale speciale, care sunt vândute în magazine pentru coafor. Costul seturilor poate ajunge până la 10.000 de ruble, însă acestea sunt suficiente pentru mai multe proceduri.

Dar există mai multe opțiuni de îngrijire la prețuri accesibile, care nu vă vor lua mult timp și bani. Reteta de laminare la domiciliu:

 • Se toarnă o lingură de gelatină comestibilă cu trei linguri de apă caldă fiartă. Lăsați până când granulele se umflă.
 • Am plasat compoziția într-o baie de apă. Așteptăm până când devine omogen. Este important ca gelatina să fie complet vândută, dar amestecul nu se fierbe.
 • Adăugați o lingură de balsam de păr la produs, amestecați bine.
 • Aplicati pe bucle umede curate, retragand de la radacinile de 1,5-2 cm. Deasupra acoperim capul cu film aging si un prosop.
 • Lăsați timp de 15 minute. Pentru a spori efectul, puteți usca părul prin țesătură cu un uscător de păr, pornit-l la capacitate minimă.
 • Spalam resturile mastii, uscam parul natural.

Care este mai bine?

Mijloacele pentru laminare și ecranare pot diferi în ceea ce privește prețul și tehnologia, dar principalul lucru este că acestea dau rezultate diferite. În afară, se pare că buclele arată la fel după proceduri - devin strălucitoare și bine îngrijite. De fapt, o îngrijire vizează restaurarea, iar cealaltă - pentru a proteja firele.

Experții recomandă laminarea și ecranarea să fie alternate dacă este posibil, și chiar mai bine - faceți-le în același timp. Acest lucru va da un efect cu adevărat minunat - firul dvs. va arăta luxos și mai sănătos.

Cu proceduri regulate în șase luni, veți observa că și fără a merge la salon, părul va rămâne frumos și sănătos.

constatări

Screeningul și laminarea sunt proceduri foarte populare care îmbunătățesc semnificativ aspectul buclelor și starea lor. Au multe în comun, dar există și diferențe semnificative.

Pentru a obține rezultate maxime, specialistul recomandă combinarea îngrijirii. Dacă nu aveți ocazia să participați în mod regulat la acest salon, puteți face totul acasă. Aveți grijă de părul dvs. în mod corespunzător, și ele vor fi întotdeauna sănătoase și frumoase.

Care este diferența dintre laminare și protecția parului?

În ciuda aceluiași scop (pentru a vindeca părul), aceste proceduri diferă în principiul acțiunii. Ce sunt și ce să oprească?

screening-

Pelicula, care acoperă părul, reține componentele de umiditate și nutriție, iar acidul său oleic întărește structura curlului. Ca rezultat, părul este plin de vitalitate și aspect vizual, neted, strălucitor și voluminos.

Procedura de screening este deosebit de populară printre proprietarii părului lung, deoarece îngrijirea unor astfel de bucle necesită o atenție sporită. Nu numai cei care au părul grav deteriorat, recurg la ea, dar și ca măsură preventivă.

Cu toate acestea, această procedură nu este potrivită pentru toți oamenii. Abținerea de la screening este necesară pentru cei care:

 • suferă de alopecie sau pierdere intensă (o peliculă protectoare poate afecta părul, dăuna foliculilor și poate cauza pierderi mai mari);
 • are răni, iritații, înroșire sau deteriorare a capului;
 • are un tip de grăsime de păr (compoziția provoacă producerea de sebum);
 • bolnav cu alergii sau prea sensibil la unele elemente ale compoziției.

Principalul avantaj al ecranării este că procedeul elimină capetele divizate, netezește și hrănește părul deteriorat, îmbunătățește aspectul și face ca buclele să fie rezistente la influențe negative. Avantaje suplimentare includ:

 • compoziția ecranării: nu include amoniac, există ingrediente naturale;
 • chingi ușor de pieptene, nu se încurcă;
 • umbra galbenă, "fluffiness" de păr dispar;
 • îngrijire ușoară;
 • Nu este nevoie de stil.

Dezavantajele procedurii sunt:

 • efect de scurtă durată (unul, maximum trei săptămâni);
 • nevoia de tratament antistatic, balsam (după spălare părul începe să electrolizeze);
 • greutatea părului;
 • Când este folosit pe părul gras, problema de "grăsime" a pielii este exacerbată.

Tipuri de ecranare

Ecranul are 2 tipuri:

 1. Culoare. Este folosit pentru a crea un efect luminos. Principalul avantaj al acestei protecții este compoziția sigură: nu există nici o substanță amonică sau alcalină în ea. O astfel de "vopsea" este cea mai loială și naturală, printre alte vopsele. Singurul efect negativ - efect de scurtă durată.
 2. Incolor. Ecranul normal, care este utilizat pentru părul nevopsit. Efectul nu este mai puțin.

laminare

Procedura de laminare afectează structura părului din exterior, îndepărtând capetele divizate și rugozitatea. Hrănește buclele din exterior, previne deformarea și deteriorarea, împiedicând dezvoltarea problemei.

Când se lamină o soluție specială se aplică părului, acoperind toate buclele cu un film. Acest film protejează arborii de păr, îmbunătățește aspectul părului, face ca părul să fie voluminos și ascultător. Compoziția soluției include vitamine și proteine, netezind structura părului.

Principalele avantaje ale laminării:

 • părul devine mai voluminos, mai ascultător, arată neted și sănătos;
 • structura curlului este aliniată, devine mai puternică;
 • procedura oprește distrugerea arborelui de păr și protejează împotriva temperaturii și a altor tipuri de expunere;
 • elimină electroliza părului.

Dezavantajele laminării includ:

 • efectul este scurt și ineficient (compoziția este menținută pe păr timp de cel puțin două săptămâni, un rezultat bun poate fi așteptat numai cu terapia obișnuită timp de 3-6 săptămâni);
 • filmul este spălat parțial după prima spălare a părului;
 • câmpul de spălare se usucă mult timp;
 • au nevoie de îngrijire specială și cosmetice.

Tipuri de laminare

În cosmetologie, există șase tipuri principale de laminare:

 1. Culoare / Transparent. Compoziția de laminare a culorilor include pigmenți coloranți, pentru a crea o nuanță luminoasă. Transparent - oferă un efect lucios. În ceea ce privește rezistența, laminarea transparentă este inferioară culorii.
 2. Rece / cald. Nu există nici o diferență fundamentală. În primul caz, compoziția impune buclele spălate obișnuite. În cel de-al doilea - fixați aerul cald cu un uscător de păr.
 3. Biolaminare / laminare standard. Numai ingredientele organice sunt prezente în biolaminare. În standard - sunt permise elemente ne-naturale (o mică parte).

Care sunt procedurile diferite?

Principala diferență dintre ecranare și laminare este modul de acțiune.

 • Ecranul hrănește, hidratează și restabilește părul din interior, la bază, adică are un efect de vindecare. Laminarea acționează în exterior, netezește părul, dă un aspect frumos, bine îngrijit. Aceasta oprește procesul de distrugere la nivelul la care este, dar nu vindecă buclele.
 • De asemenea, procedurile diferă în ceea ce privește tehnica aplicării unei compoziții speciale.
 • Screening-ul are loc în trei etape: balsam (pentru a netezi părul și pentru a lămâi cojile) - ulei care dă viață (chiar substanța care pătrunde în inimă și îl hrănește, umplând porii) - ulei pentru fixare ).
 • În timpul laminării, o compoziție este aplicată pe păr, selectată de un specialist pe baza tipului de păr. Compoziția este ținută pe păr timp de 20-30 de minute, apoi supusă tratamentului termic. În funcție de tipul de amestec de laminare, părul este "închis" cu un uscător de păr sau un fier.
 • Ultima diferență a procedurilor este costul acestora. Ca regulă, laminarea costă mai mult în saloane decât screening-ul. Există diferite mărci de compoziții de laminare și ecranare, care diferă în preț.

Mulți experți recomandă utilizarea procedurilor în același timp ori de câte ori este posibil. Deci se completează reciproc și dublează efectul.

 • În primul rând, funcția de protecție a procedurilor va fi îmbunătățită de mai multe ori: compoziția dublă nu va permite nici măcar efectele cele mai agresive să penetreze arborele de păr și să-l deterioreze.
 • În al doilea rând, netezirea, elasticitatea și rezistența vor deveni de două ori mai saturate. Chiar dacă una dintre compoziții începe să se spele, cealaltă va menține rezultatul.

În plus, protecția părului va fi cuprinzătoare și bilaterală. Pentru a prelungi efectul de laminare și ecranare (atât individual cât și în combinație) cât mai mult posibil, este necesar să se utilizeze exclusiv produse cosmetice fără sulfat pentru spălare și îngrijire.

Fă-o tu acasă

Procedurile de screening și de laminare sunt o plăcere scumpă, mai ales dacă sunt realizate simultan sau în mai multe cursuri. Salon de îngrijire alternativă - tratamente la domiciliu.

screening-

Singurul lucru necesar pentru această procedură este uneltele profesionale speciale, câteva prosoape și apă caldă.

Tehnica de protecție: spălați bine părul cu un șampon special, aplicați balsamul timp de 10 minute. Uscați buclele cu un prosop moale și frecați cu grijă amestecul de protecție în păr (de-a lungul întregii lungimi). După timpul specificat în instrucțiuni, spălați soluția din păr, uscați buclele și aplicați un fixativ.

laminare

Laminarea se poate face în două moduri: cu ajutorul unui instrument de laminare profesionist (tehnica va fi aproape identică cu cea din ecranare, citiți cu atenție instrucțiunile și urmați-o) și pregătiți un agent de laminare din produse naturale.

Componenta principală a tuturor agenților de laminare la domiciliu este gelatina. Corectează structurile de păr și le face netede.

Cantitatea de gelatină specificată în rețetă este calculată pentru părul cu lungime medie, astfel încât doza poate fi modificată în funcție de grosime și dimensiune.

Alegerea unei proceduri ar trebui să se bazeze pe obiective. Dacă o fată se descurcă bine cu sănătatea părului ei, puteți să le laminați pur și simplu, după care vor obține o imagine estetică frumoasă. În caz contrar, este mai bine să alegeți scutul și să restabiliți părul din interior.

Protecția părului: dezvăluie secretele procedurii pentru bucle strălucitoare

Femeile moderne au noroc - au la dispoziție o mulțime de instrumente care vă permit să vă îngrijiți, în special, pentru încuietori. Una dintre cele mai noi tehnologii pe care industria de frumusețe le oferă astăzi este protecția parului, care se numește și strălucire. Al doilea nume vine de la cuvântul englez "shine", tradus ca "strălucire". Tehnologia are multe avantaje, ceea ce atrage femeile.

Maeștrii confirmă beneficiul acestei tehnici, deoarece setul de instrumente utilizate pentru aceasta include multe elemente utile.

Care este această tehnică, ce efect se poate aștepta de la aplicarea sa, care este beneficiul său?

Care este esența protecției părului?

Se află în faptul că toroanele sunt tratate cu o compoziție specială. În timpul procedurii de screening, acestea sunt acoperite cu un film strălucitor.

Instrumentul pătrunde în structura părului, hrănindu-l din interior cu elemente naturale care compun compoziția acestuia. Printre aceste componente se numără aminoacizii, uleiurile, proteinele.

Agentul aplicat protejează firele de efectele dăunătoare ale diferiților factori.

Există 2 tipuri de screening:

 • Inofensiv - când este folosit, tonul buclelor nu se schimbă, primesc doar o strălucire lucioasă și protecție împotriva factorilor externi, tratamentului;
 • Culoare - implică schimbarea culorii firelor. Îngrijorarea cu privire la faptul că acestea vor fi afectate negativ de coloranți nu merită - compoziția instrumentului nu include astfel de substanțe agresive precum, de exemplu, peroxidul de hidrogen, amoniacul.

Datorită învelișului fiecărui fir de păr devine mai luxuriant, voluminos. În acest sens, un astfel de eveniment ca screening-ul este prezentat în primul rând proprietarilor de bucle subțiri, rare. Pentru a păstra efectul obținut, procedura trebuie repetată în fiecare lună, deoarece după câteva săptămâni de la punerea în aplicare, filmul este spălat.

Evenimentul nu durează mult - durata acestuia este de aproximativ o jumătate de oră.

Beneficiile procedurii

Beneficiile ecranării sunt multe. Aceasta este ceea ce atrage femeile:

 • compoziția aplicată pe fire le hrănește, afectând pozitiv creșterea lor, sănătatea din interior;
 • datorită faptului că părul înfășoară pelicula, acesta nu mai este fragil, subțire, vulnerabil la cele mai mici deteriorări mecanice;
 • cum ar fi procedura de laminare, tehnologia poate îmbunătăți în mod semnificativ aspectul buclelor.

Această tehnologie este utilizată în cazul în care părul trebuie restaurat după leziuni și efecte negative ale soarelui, a apei reci, a apei grele etc.

Subțire subțire, divizate, cu structură deteriorată, trebuie, de asemenea, să le aplice această tehnică. Curls obține un aspect frumos, bine îngrijit, dar acestea nu devin moale. Datorită aspectului filmului, ele devin mai groase și la atingere - grosiere. Cu toate acestea, ele devin netede, devin ascultatoare.

Folosirea tehnologiei aduce beneficii fără îndoială, dar, în ciuda faptului că remedia folosită în ecranare alimentează buclele cu un întreg complex de vitamine și alte elemente utile, există și contraindicații.

Contraindicații pentru

 • Nu utilizați ecranare dacă ați suferit recent sau ați prezentat în prezent boala scalpului sau un prejudiciu. În particular, aceste boli includ infecții fungice;
 • Proprietarii părului gras și scalpului ar trebui să renunțe, de asemenea, la această metodă de îngrijire a buclelor. Procedura dă o hidratare puternică, datorită căreia scalpul și firele vor apărea neplăcute, neplăcute chiar și după spălare. Dar fetele cu piele uscată și aceleași componente ar trebui să acorde atenție acestei tehnologii - aceasta va permite să-și normalizeze starea, precum și starea scalpului;
 • În condițiile unei pierderi abundente de păr sau alopecie, procedura nu este recomandată. Acest lucru se explică prin faptul că buclele vor deveni mai dificile, prin urmare, procesul de pierdere va crește. Din același motiv, nu ar trebui să aplicați tehnologie pentru părul lung, prea gros, dur și gros.

Procedura poate fi efectuată atât pentru fire colorate, cât și pentru cele naturale.

În ceea ce privește vopsirea, aceasta poate fi realizată chiar înainte de ecranare, dar aceasta nu se referă la înălbirea buclelor, precum și la îndoire. În cazul pre-colorării, produsul aplicat va ajuta la restabilirea mai rapidă a părului după utilizarea colorantului. La fel ca laminarea, cromarea și multe alte manipulări cu păr, ecranarea necesită pregătire preliminară, care constă în rasul de la capetele divizate, datorită cărora va fi mai ușor să se îngrijească de păr și aspectul său va fi mai atractiv.

Dacă se dorește, este posibil pentru un timp înaintea procedurii, pentru a trata toroanele folosind măști nutritive, balsamuri etc.

Diferențele de ecranare și laminare

Unele fete sunt convinse că aceste proceduri sunt aceleași. De fapt, există diferențe între ele, în ciuda faptului că rezultatul este similar din punct de vedere vizual - păr neted, strălucitor, bine îngrijit. Iată diferența:

 • În primul rând, vorbim despre scopul activității ambelor proceduri. În cazul laminării, buclele sunt tratate cu un compus special care oferă doar o funcție protectoare împotriva factorilor externi și conferă esterii toroanelor. Screening-ul este destinat nu doar să aibă un astfel de efect, ci și să îmbunătățească firele, să le hrănească;
 • Aceste două proceduri diferă în ceea ce privește metoda de aplicare și compoziția acestora. Trei substanțe sunt utilizate pentru ecranare. Primul (balsam) este aplicat astfel încât buclele să fie mai bine pieptărate și cântarele de pe păr să se usuce. Aerul condiționat contribuie la faptul că acestea devin mai maleabile față de efectele fondurilor care vor fi aplicate în continuare. Apoi, buclele sunt prelucrate cu ulei dătătoare de viață, care este substanța principală din această listă. Pătrunde în păr, îl hrănește și umple porii. Ultimul este aplicat ulei de fixare, care contribuie la faptul că toroanele primesc forma, volumul, fixează efectul obținut din procedură.

Screening sau laminare - care este mai bine?

Multe femei sunt interesate de ceea ce este mai bun și mai eficient - ecranare sau laminare? O astfel de întrebare este incorectă în esența sa, deoarece aceste manipulări sunt diferite și îndeplinesc sarcini diferite. Ambele sunt eficiente, dar atunci când alegeți între ele, trebuie să vă gândiți la ce fel de rezultate doriți să obțineți.

Mulți experți spun că pot și, în unele cazuri, chiar să fie utilizați în tandem. Acest lucru va spori efectul ambelor evenimente. Compozițiile se completează reciproc, nu numai prin "lipirea" părului stratificat, ci și prin asigurarea unui efect terapeutic.

Ele compară ecranarea cu cromarea părului, dar pentru a înțelege diferența dintre aceste proceduri, ar trebui să aflați ce este. Ca și ecranare, cromarea ajută la hrănirea buclelor. Penetrând interiorul structurii părului. Compoziția aplicată contribuie la conservarea culorii firelor, oferindu-le strălucire, strălucire, aspect frumos și sănătos. Ca și în cazul laminării, cromarea poate fi utilizată, de asemenea, împreună cu uneltele pentru strălucire.

Este posibil să faceți scutul de unul singur?

De asemenea, puteți utiliza tehnica de screening la domiciliu dacă nu aveți capacitatea sau dorința de a aplica pentru un serviciu profesionist la salon. Apropo, nu este ieftin. Mai întâi de toate, obțineți produsul pe care îl veți folosi. Cele mai populare truse de ecranare sunt Estel Q3 Therapy și Paul Mitchell. Există alți producători ai compoziției, dar nu sunt atât de solicitați.

Procedura este după cum urmează:

 1. Spălați bine firele, aplicați prima substanță în timp ce acestea sunt încă ude.
 2. Dați părului un pic uscat, apoi aplicați alternativ a doua și a treia substanță.
 3. Se usucă firele cu ajutorul unui uscător de păr, care fixează căldura.

Indiferent dacă produceți o procedură de laminare sau o procedură de ecranare, compoziția nu trebuie spălată cu apă și șampon. În salon, evenimentul se desfășoară în conformitate cu același algoritm. Înainte de a continua, trebuie să vă asigurați că nu aveți contraindicații.

Protecția parului: de ce este necesar și cum să faci acasă

Protecția parului a apărut relativ recent și mulți vizitatori ai saloanelor de înfrumusețare încă nu știu exact ce este această procedură și cine are nevoie de ea. Pentru a înțelege beneficiile examinării și pentru a prezenta rezultatul final, trebuie să înțelegeți principiile întregului complex de instrumente.

Numirea și utilizarea protecției părului

Screeningul este un set de proceduri care vizează restabilirea părului și crearea unui "ecran" de protecție care va împiedica deteriorarea părului. Principalele componente active ale ecranării sunt uleiuri valoroase, inclusiv ulei de argan - cel mai scump ulei din lume.

Inițial, acest serviciu a fost prezentat ca salon de îngrijire, efectul căruia trebuie menținut acasă cu ajutorul cosmeticelor profesionale. Dar, după câteva luni, după ce clienții au "gustat" efectul, întreaga linie profesională, destinată inițial doar pentru utilizarea în showroom-uri, a apărut pe piața liberă.

Pentru cine va fi deosebit de util

 • Pentru locuitorii orașelor mari, a căror păr în mod constant absoarbe praful și gazele de evacuare din mașini;
 • Pentru iubitorii de unelte termice - uscătoare de păr, ployk și fier de călcat, mai ales dacă sunt folosite zilnic;
 • Pentru proprietarii părului deteriorat - după înălbire, evidențiere, spălare, etc;
 • Pentru proprietarii de păr curat dezordonat.
Parul puternic frizzy nu va îndrepta ecranul

Trebuie să înțelegeți că nici o procedură nu poate face părul deteriorat sănătos și frumos o dată pentru totdeauna. Acest lucru se aplică tuturor serviciilor salonului, inclusiv screening - implică regularitate și respectarea tehnologiei pentru a menține rezultatul.

Cu o vizită sistematică la domiciliu și o îngrijire adecvată la domiciliu, screening-ul vă oferă un rezultat uimitor - părul dvs. va fi moale, strălucitor și sănătos.

Important: în cursul screening-ului este extrem de nedorit să se vopsească părul, ceea ce va anula întregul efect al procedurilor.

Etape în cabină

 1. Spălați părul cu un șampon special cu ulei de argan;
 2. Aplicarea unei măști din aceeași linie cosmetică;
 3. Uscarea usoara a parului cu un uscator de par si aplicarea unui balsam hidratant pe toata lungimea;
 4. Aplicând un ulei revitalizant, frecându-l în cuticula părului;
 5. Aplicarea lustruitului termic;
 6. Uscarea și întinderea finală a părului cu uscător de păr sau călcat.
Marca "Estel" este cea mai des utilizată pentru procedura în saloane

Unele doamne sunt alarmate de ultima etapă - un efect intens asupra părului unui instrument termic. Se pare că este dăunător părului, dar în cazul ecranării, temperatura ridicată este benefică numai: vă permite să "sigilați" toate substanțele benefice din interiorul părului.

Screening sau laminare - care este mai bine?

Screeningul și laminarea sunt adesea confundate între ele, deoarece efectul primei proceduri este foarte similar - părul devine neted, strălucitor și devine sănătos.

Principala diferență între aceste proceduri este că laminarea este practic o procedură cosmetică care face ca părul să fie frumos datorită filmului siliconic, dar nu le vindecă. Laminarea durează până la trei luni (cu grijă corespunzătoare), după care procedura trebuie reluată.

Screeningul vizează o recuperare profundă pe termen lung, care conferă părului o frumusețe și o sănătate naturală. Pentru a menține efectul salonului acasă, puteți cumpăra un șampon special și o mască cu ulei de argan.

Tabel comparativ de argumente pro și contra

Important: pentru a menține efectul de ecranare și laminare, numai cosmeticele fără sulfat trebuie utilizate în îngrijirea părului la domiciliu.

Reguli de procedură de calitate

Pentru a obține efectul maxim de protecție a părului, trebuie să efectuați un curs de 5-7 proceduri salon. Cu fiecare procedură, părul va primi mai multe și mai multe substanțe nutritive, iar efectul cumulativ va deveni mai vizibil.

Întregul complex de screening constă din 5 mijloace:

 1. Sampon hidratant;
 2. Mâna de hrănire;
 3. Conditioner hidratant (faza I);
 4. Ulei de regenerare (faza II);
 5. Spray de ulei de protecție termică (faza III).

Șamponul și masca pot fi achiziționate în magazine speciale de produse cosmetice profesionale și să mențină cu ele efectul de ecranare la domiciliu.

Un set de balsamuri și uleiuri pot fi de asemenea cumpărate pentru uz casnic (costă între 1500-2500 ruble), dar acestea sunt produse concentrate extrem de dificil de dozat pe cont propriu.

Stăpânul din cabină determină în mod clar cât trebuie să fie aplicată fiecare fază și este dificil pentru un profesionist să afle acest lucru "cu ochi". Dacă nu aplicați suficient, nu va fi nici un efect, dacă este prea mult, părul va fi greu și poate chiar ar părea orez. Prin urmare, cursul principal de proceduri se efectuează cel mai bine în cabină.

Cât de mult este deținut, cât de des puteți cheltui și care este costul

Costul unei proceduri poate varia de la 500 la 1 mii de ruble, în funcție de nivelul salonului și de starea părului. În consecință, un curs de 5 proceduri va costa 2, 5-5 mii de ruble, iar altele vor da o reducere bună dacă vă înscrieți pentru întregul curs imediat.

Frecvența ecranării este foarte individuală: foarte mult depinde de starea și structura părului. În medie, vizitarea unui salon pentru o procedură obișnuită costă 3-4 spălări de păr (cineva își spală părul în fiecare zi și cineva de două ori pe săptămână), când cuticula devine mai puțin densă și mai sensibilă la efectele uleiurilor.

Din punct de vedere vizual, s-ar părea că efectul de ecranare nu mai există, dar de fapt uleiurile continuă să funcționeze în arborele de păr. Și pentru a continua procesul trebuie să fie hrăniți din afară - înseamnă că este timpul să vizitați stăpânul lor.

După prima procedură, părul devine vizibil mai fin, mai moale și mai strălucitor.

Cum să faci acasă

Aproape orice procedură salon de îngrijire a părului poate fi făcută acasă, dacă aveți cosmetice bune și instrucțiuni adecvate pentru utilizarea sa. Cosmetica pe care se efectuează screening-ul este făcută în Rusia, este adecvată pentru utilizare în saloane și pentru uz casnic.

Algoritmul de screening al casei nu este diferit de versiunea salonului, dar trebuie să urmăriți cu atenție tehnologia.

 1. Spălarea părului: înainte de aplicarea șamponului, părul și scalpul trebuie ținute la cel puțin 5 minute sub apă curgătoare. Apoi, o cantitate mică de sampon fără sulfat trebuie să fie aliniată în palma mâinii tale, să-ți pui părul, să-ți faci un masaj timp de 3-5 minute și să clătești bine. Se termină clătirea părului cu apă rece.
 2. Aplicând o mască de pe aceeași linie cosmetică: masca este aplicată cu mișcările de netezire pe toată lungimea (părul trebuie să fie înfășurat cu un prosop astfel încât apa să nu se scurge), nu mai puțin de 5 centimetri de la rădăcini. După 10 minute, masca este spălată la fel ca șamponul.
 3. Aplicarea balsamului: pe palma trebuie să stoarceți balsamul (3-4 prese) și să-l distribuiți ușor prin păr, fără a afecta rădăcinile. După aplicarea balsamului, părul este uscat la uscător de păr de 80%.
 4. Aplicarea unui ulei revitalizant: 2-3 prese ale uleiului pompei sunt stoarse afară pe palmă și se împrăștie prin părul 10 centimetri de la rădăcini.
 5. Aplicând uleiul de strălucire a ecranului termic și uscarea și întinderea finală a părului cu uscător de păr sau călcare. Este important să elaborăm fiecare componentă pentru a "lipi" în păr toate substanțele nutritive care sunt conținute în fiecare fază de ecranare.

Video despre cum să vă faceți singur

Ce să acorde o atenție deosebită

 • Dificultățile pot apărea la momentul aplicării balsamului și a uleiului pe păr, deoarece acești agenți sunt destul de groși și este dificil pentru ochi să determine cantitatea potrivită.
 • Este foarte important să uscați părul corect - nu-i frecați cu un prosop, nu excesați cu uscătorul de păr și nu ardeți prin fier.
 • În acest proces nu este de dorit să se utilizeze piepteni de metal și lemn.

Acasă Măsuri de siguranță

 • Haine pe tine trebuie să fie închise cu o căpăstru de protecție;
 • Toate suprafețele din jurul locului de muncă trebuie să fie închise cu un film sau hârtie, deoarece uleiul capturat pe mobilier sau îmbrăcăminte nu va fi ușor de curățat;
 • Cu o zi înainte de procedură, trebuie să verificați reacția la uleiurile din ecranare: puneți o picătură pe cot și așteptați ca pielea să reacționeze. Dacă apare roșeață și mâncărime, procedura nu trebuie efectuată.

Opinii cu fotografii înainte și după

Primit ca ziua de naștere un set de ecranare, împreună cu fierul. După ce am citit tot ce promite producătorii, cu siguranță nu mă așteptam la un astfel de efect. De asemenea, am privit pe Internet și am auzit de la prietenii mei că acest set nu este de vânzare în magazine și numai pentru utilizarea în saloane, sau coaforii înșiși vinde cu o suprataxă mare. La prima vedere poate părea că acasă va fi dificil să se efectueze screening-ul, dar dacă încercați, este posibil. Acest set protejează pentru îndreptare, pe măsură ce se formează un scut de protecție pe păr, care protejează când părul este încălzit, datorită unui uscător de păr, călcat, curling. Dacă părul îndreptat uneori are senzația de păr murdar, plictisitor și elegant, atunci după ce a strălucit părul a devenit voluminos, strălucitor, moale, viu. Nu am scris o revizuire imediat după prima utilizare, am vrut să aștept data viitoare să îmi spăl părul, deoarece ei promiseră că, chiar și după spălare, efectul va continua. Dar așteptările mele nu au fost pe deplin îndeplinite. După șamponarea părului nu sa schimbat prea mult. Dar dacă utilizați acest instrument după fiecare îndreptare, atunci puteți închide ochii la defecte, deoarece părul nu se deteriorează, spre deosebire de laminare. O mulțime de timp nu este necesară, dar efectul merită. Mulțumesc, dacă ați citit până la sfârșit, vă doresc păr frumos și sănătos.

Părul a fost restaurat instantaneu, a devenit mai dens și mai ascultător

Bhbyf 123
http://otzovik.com/review_569186.html

În această amintire, vreau să-i avertizez pe cei care vor să facă o protecție împotriva părului în speranța unui efect pe termen lung. După o vacanță pe mare, părul meu era într-o stare tristă și am nevoie urgentă să o readuc la normal, așa că am mers imediat la cel mai apropiat coafor. Maeștrii lucrează acolo numai pe produsele Estel, iar din serviciile de îngrijire mi sa oferit protecția parului. Desigur, după procedură, părul părea uimitor, dar efectul era pur decorativ! Efectul a durat doar o zi, în a doua zi părul a început să se înrăutățească, după prima spălare a capului totul a scăpat. Smoothness sa dovedit, în principal, din cauza călcatului, care este un fel de obligatoriu. Și așa - acoperirea obișnuită cu silicon. Orice picături de lustruire dau același rezultat.

Rezultatul este bun, dar instabil

La_Sirene
http://irecommend.ru/content/ekranirovanie-volos-ot-estel-samyi-deshevyi-salonnyi-ukhod-za-volosami-kotoryi-vse-ravno-ne

Părul meu este natural - nu vopsit (aș dori să adaug, nu rupt))), evidențierea a crescut mult timp, dar viața și energia după iarnă, în mod clar, nu au avut: erau niște sfaturi uscate, obraznice și fragile. Rezultatul ecranării este vizibil imediat după prima aplicare - părul devine moale, neted, dobândește o strălucire naturală. După a doua oară, părul a câștigat strălucirea suplimentară, dar nici măcar nu sunt - un pic "cu val". Mi sa părut personal - uleiul a fost aplicat un pic mai mult, așa că parul pare puțin "murdar" și ponderat. După a treia sesiune, părul, după laminare, este neted, strălucitor, bine îngrijit și docil. Pentru a obține efectul pe care trebuie să-l faceți de la trei la cinci sesiuni. Am făcut fiecare procedură la intervale de o săptămână. Rezultatul este foarte multumit. Acum, pentru o restaurare eficientă a părului, voi folosi ecranarea.

Părul a devenit neted și strălucitor - ca și în publicitate

Valyana
http://otzovik.com/review_1019046.html

Procedura în sine poate fi comparată cu laminarea părului - aceasta este una dintre variațiile sale. Compoziția include ulei de macadamie, ulei de argan. Este aproape ca apa din punctul de vedere al consistenței, deci nu puteți aștepta la ponderare :) La recomandarea tehnologului, pot spune că procedura trebuie făcută o dată la 10 zile, doar 5 aplicații. Și timp de șase luni, poți uita de asta. Dar este opțional :)

Structura părului sa aliniat, fluența și electrificarea au dispărut.

Anna_Maksik
http://irecommend.ru/content/nu-nakonets-nakonets-ekranirovanie-v-prodazhe

Reglarea periodică vă oferă protecție parului împotriva efectelor nocive ale factorilor externi: praf, soare, schimbări de temperatură, deteriorări mecanice. Popularitatea screening-ului se datorează combinării disponibilității financiare cu o eficiență ridicată - o procedură de salon rară are un astfel de avantaj. Ca și în restul ritualurilor de frumusețe, principalul lucru aici este respectarea sistematică și a tehnologiei, astfel încât părul să fie mereu sănătos și frumos.