V-ați hotărât să schimbați imaginea cu ajutorul hennei iraniene, dar ați fost nemulțumiți? Sau te-ai săturat de acest ton roșu strălucitor? Nu vă grăbiți să cumpărați vopsea de altă culoare! Mai întâi, dați seama dacă vă puteți vopsii părul după henna?

Pot folosi vopseaua pe fire de henna?

Majoritatea experților vor da un răspuns clar - acest lucru nu se poate face!

Faptul este că în acțiunea coloranților chimici și naturali există o diferență semnificativă. În cazul în care primul pur și simplu înfășoară părul, acesta din urmă umple întreaga structură a firelor. În plus, henna are un pigment mai puternic decât un colorant artificial. Din acest motiv, combinația de henna cu vopsea chimică poate da rezultate foarte neașteptate. Ce probleme puteți întâmpina?

 • Vopseaua nu va fi luată sau va cădea în bucăți, pătrunzând în acele zone din care se spală henna;
 • Culoarea va deveni verde, albastru sau albastru - acest lucru se întâmplă adesea atunci când aplicați vopsea de lumină maro și lumină;
 • Tonul va fi ruginit - mlaștina - acest lucru se poate întâmpla când pictați într-o culoare întunecată;
 • Henna își va spori umbra și va deveni mult mai strălucitoare. În acest caz, notele de cupru vor apărea chiar și după reaplicarea vopselei.

Este important! Unii cred că utilizarea simultană a vopselei și a basmei va putea să înece henna. De fapt, acest lucru nu este în întregime adevărat. Chiar dacă la prima vedere nuanța roșie este invizibilă, atunci cu lumină bună, părul va străluci cu toate culorile curcubeului.

Cât de mult poți să pictezi?

Cât timp după utilizarea henna poate vopsea să fie vopsite? Experții spun că între aceste proceduri ar trebui să dureze cel puțin o lună. Apropo, se referă nu numai la roșu, dar și la henna incoloră. Acestea din urmă, deși nu dau buclelor o nuanță de cupru, ci formează pe ele un strat subțire special care protejează părul de factorii de mediu negativi. Același strat nu va permite pigmentului să pătrundă în interior, așa că procedura va fi inutilă. Calitatea, producătorul sau costul vopselei nu joacă nici un rol. Nici un brand la modă, nici o vopsea bugetară de la un supermarket nu pot face față cu henna.

Sfat! Reacția firelor de henna depinde de structura lor. Deci, cel mai bine este să păstrați pigmentul păr subțire, neted și blond - acestea sunt cele mai dificil de spălat henna de la ei. Ghimbirul sau părul brun în această privință vor fi mai ușor. Ei bine, și cel mai rău dintre toate, henna se sprijină pe firul întunecat și buclat.

Care sunt opțiunile?

Pentru cei care doresc să-și vopseze părul după vopseaua magazinului henna, există mai multe scenarii.

Opțiunea 1. Așteptați până când părul crește complet și apoi tăiați. Dar, desigur, foarte puțini oameni folosesc această opțiune, deoarece durează mult timp.

Opțiunea 2. Așteptați până când henna se va spăla sau se va întuneca pe cont propriu. Este adevărat că acest proces durează mai mult de o lună, deci această opțiune este de asemenea ineficientă.

Opțiunea 3. Spălați henna cu ajutorul unor mijloace speciale. Astfel de proceduri durează până la o săptămână sau mai mult - totul depinde de regularitatea implementării lor și de eficacitatea medicamentului selectat. Dacă reușiți, puteți picta cu siguranță vopseaua obișnuită - nu va exista probleme.

Cum și ce se spală henna?

Nu vrei să aștepți o lună, vizionând zilnic părul firesc? Această perioadă poate fi redusă. Este necesar doar să încercați spălarea profundă a hennei. Acest lucru este foarte ușor de făcut cu ajutorul instrumentelor disponibile.

Numărul de rețete 1. Cu ulei vegetal

 1. Căldură de floarea soarelui sau orice alt ulei vegetal (migdale, castor, măsline, brusture) pe vapori de apă. Ar trebui să fie la temperatura camerei.
 2. Aplicați amestecul pe fire, distribuindu-l uniform pe toată lungimea.
 3. Înfășurați-vă capul cu un capac de încălzire (capac de duș sau pungă de plastic + prosop de terasă).
 4. Așteptați cel puțin o oră, încălzind periodic părul cu uscător de păr.
 5. Spălați părul cu șampon. Pentru a spăla complet uleiul, repetați de câteva ori.
 6. Fă-o în fiecare zi.

Numărul de rețetă 2. Cu oțet

 1. Se diluează 1 lingură. l. oțet în 1 litru de apă.
 2. Se amestecă bine.
 3. Se toarnă lichidul într-un recipient înalt și nu prea lat.
 4. Scoateți firele în el și țineți-le timp de 10 minute.
 5. Clătiți-le bine cu apă caldă menajeră - nu este necesar să vă spălați părul cu șampon.
 6. Repetați procedura de 4 ori pe săptămână.

Numărul de rețetă 3. Cu kefir și drojdie

 1. Se încălzește la căldură scăzută cu 200 ml de kefir.
 2. Se adaugă 40 g drojdie uscată și se amestecă bine.
 3. Aplicați amestecul pe toroane.
 4. Încălziți capacul.
 5. Așteptați 2 ore.
 6. Spălați-vă părul cu șampon.
 7. Pentru a aduce momentul vopsirii vopselei de păr, repetați această procedură zilnic.

Este important! Masca din kefir și drojdie nu numai că spală henna, ci și întărește rădăcinile, restabilește structura toroanelor și accelerează, de asemenea, creșterea lor.

Numărul de rețetă 4. Cu săpun

În numărul de mijloace cele mai eficiente și disponibile, cu ajutorul căruia puteți spăla rapid henna de la capul părului, este săpun obișnuit. Fiind alcalin, deschide cântarele pentru păr și promovează spălarea rapidă a pigmentului roșu. Pentru a accelera procesul, înlocuiți-vă șamponul cu o bară de astfel de săpun și spălați-vă părul timp de mai multe zile la rând.

Sfat! Acest instrument este foarte uscat, asa ca dupa ce-l folositi, nu uitati sa va ingrijiti parul cu ajutorul preparatelor hidratante - seruri, masti, balsamuri, lichide etc.

Numărul de rețetă 5. Cu smantana

 1. Aplicați smantana uniform pe întreaga lungime.
 2. Acoperiți-vă cu un capac.
 3. Așteptați cel puțin o oră.
 4. Spălați firele cu șampon.

Este important! Această metodă nu va permite să eliminați complet henna, ci să mușcați culoarea roșie și cu ajutorul ei veți reuși. În plus, cu ajutorul smântânii, puteți organiza o îngrijire deplină pentru părul mușcat și deteriorat.

Sfaturi pentru spălarea culorii hennei înainte de vopsirea părului:

Numărul de rețetă 6. Cu alcool și ulei medicinal

 1. Îndepărtați un burete de bucătărie curat cu alcool medicinal.
 2. Ștergeți părul cu acesta, umeziți foarte puternic.
 3. Așteptați 5-7 minute.
 4. Aplicați orice ulei vegetal deasupra.
 5. Izolați-vă capul cu un capac.
 6. Cât de mult să păstrați acest instrument? 40 de minute sunt suficiente.
 7. Spălați firele cu șampon. Este recomandabil să alegeți pentru tipul de grăsime de păr.
 8. Repetați procedura aproape zilnic - până la sfârșitul săptămânii nu va mai fi nici o urmă de henna.

Sfat! După utilizarea acestor produse vopseaua chimică pentru vopsele de păr nu va dura mult timp. Principalul lucru este să respectați rețeta și să efectuați aceste proceduri în mod regulat. Pentru fiabilitate, puteți combina mai multe rețete.

Vedeți mai multe rețete eficiente pentru spălarea hennei aici!

Cum de a alege vopseaua potrivita?

Pentru părul pre-vopsit cu henna, cel mai bine este să aplicați fără compoziție de amoniac - este mai puțin traumatic și rareori dă un efect neașteptat. Pentru a nu fi confundat, aplicați acest instrument pe un fir subțire și verificați rezultatul. Dacă noua culoare a părului ți se potrivește, nu ezitați să aplicați vopseaua pe întregul cap.

Printre cele mai bune branduri se numără:

Desigur, după ce hena nu poate deveni imediat o blondă. Vă recomandăm să vopsiți tonuri întunecate - castan, cafea, ciocolată, negru etc.

Este important! Prima colorare dupa henna permite doar parul tonifiat. Culoarea profund frumoasă va apărea numai după a doua sesiune.

Sperăm că aceste mici trucuri vă vor permite să vă vopsiți părul după henna fără probleme și să vă recâștigi atracția anterioară.

A se vedea, de asemenea, cum să alegeți și să utilizați o vopsea profesionistă de păr (video)

Caracteristicile și complexitatea colorării părului după henna

Din ce în ce mai mult, culorile naturale vin în viziunea fetelor. Foarte popular de mai mulți ani este compoziția făcută din frunzele de lasodia. Este vândut sub numele de henna, este de origine indiană, persană sau iraniană. Puteți obține orice umbrire de la aplicarea produsului - de la castan închis până la castan închis sau chiar negru, dacă folosiți în plus basma. În unele cazuri, rezultatul nu este satisfăcut de proprietarii lor, sau repede se plictisesc. Se ridică o întrebare rezonabilă dacă părul poate fi vopsit după henna.

conținut

Motivele eșecurilor

Coloranții chimici rezistenți nu pot fi utilizați imediat după henna. Compoziția pulberii, obținută din frunzele de lausonie, include un pigment portocaliu. Este activat când este combinat cu apă, în special acidifiat. Pătrunzând pe păr, particulele colorate sunt încorporate în keratina naturală a părului, ceea ce îi ajută să se stabilească ferm.

Amoniacul face parte din vopselele permanente. Este o substanță chimică puternică care reacționează cu pigmentul henna sau basma. Rezultatul acestei interacțiuni poate fi radical opus celui dorit.

De exemplu, nuanțele pot apărea după cum urmează:

 • Luminarea, evidențierea sau colorarea în nuanțe luminoase dă o mlaștină murdară sau un ton purpuriu.
 • Când utilizați un colorant de culoare roșie, puteți obține o coafură de nuanță verzui.
 • Încercarea de a picta henna cu culoarea neagră va da un ton neuniform pete, care la soare se va distinge prin maro închis.

O schimbare accentuată a culorii după aplicarea unui colorant natural dă nu numai nuanțe neașteptate, ci și colorare neuniformă. Aceasta se datorează fixării pigmentului vegetal în stratul de cheratină din păr. Datorită densității crescute a stratului exterior, particulele artificiale pur și simplu nu pot pătrunde adânc în toroane.

Cât timp să așteptăm?

Și totuși, când îți poți vopsi părul după henna? Specialiștii au opinii diferite în această privință. Unii sfătuiesc să așteptați până când buclele tonifiate sunt complet tăiate. Acest lucru are sens, deoarece în timp, pigmentul vegetal nu este spălat, ci pur și simplu se întunecă, astfel încât atunci când este în contact cu compușii de amoniu, se poate manifesta.

Alte coafuri recomandă să aștepți câteva luni pentru ca umbra să-și piardă strălucirea. Cel mai bine este să utilizați după acest non-amoniac mijloace sau tonice. Ei nu pătrund în structurile profunde ale încuietorilor și nu intră într-o reacție chimică cu henna.

Cu toate acestea, prima dată de câteva ori culoarea nouă nu va dura mult timp. În timp, particulele artificiale vor înlocui legumele și timpul lor va dura.

Tipuri de păr

Important este tipul de păr, dacă vorbim despre revopsire după henna. Faptul este că pigmentul durează mai mult sau mai puțin, în funcție de structura toroanelor. Pentru a înțelege ce să vă pregătiți, studiați cu atenție părul și următoarele informații:

 1. Dacă aveți fire fine și subțiri, va fi foarte greu să spălați pigmentul portocaliu. Pe astfel de bucle, se ține foarte ferm.
 2. Este extrem de nedorit să repară păr blond și blond imediat după henna blond. Particulele colorate din legume sunt ferm încastrate în păr, deci în loc de o grâu delicată sau de o cenușă rece, puteți obține verde, mlaștină sau violet.
 3. Fetele cu părul roșu și femeile cu păr brun vor fi cele mai ușor de eliminat umbra de cupru. În structura lor, este încorporat fragil.
 4. Proprietarii părului frizzy și poros pot elimina mult mai rapid pigmentul roșu. Stratul de cheratină al buclelor lor este slăbit, deoarece particulele colorate sunt fixate în ea în mod liber.
 5. Proprietarii lungimilor lungi de lumină trebuie să-și cântărească foarte bine decizia privind colorarea cu henna. Este posibil ca ei să-și poată repara buclele numai după tăierea întregului cap de păr, tratat anterior de lawsoni.

Fiti pregatiti ca nu orice coafor sa efectueze colorarea cu compusi de amoniac dupa produse naturale.

Aplicarea expertului henna sau basma trebuie să fie avertizată, chiar dacă au trecut mai mult de două luni. În unele cazuri, chiar și acest timp nu este suficient pentru decolorarea pigmentului și neutralizarea acestuia.

Afișează culoarea

Judecând după recenzii de stilisti și fete care au folosit henna, deplasarea tonului de cupru din păr poate fi accelerată cu ajutorul unor mijloace. Dacă aveți nevoie de un rezultat de 100%, este mai bine să contactați salonul unde veți fi decapitat. Aceasta este o procedură, esența căreia este de a împinge pigmentul introdus anterior din bucle.

Există, de asemenea, opțiuni mai accesibile pentru spălare. Faceți o compoziție care elimină roșu, puteți acasă. Pregătiți-vă pentru a vă asigura că după prima aplicare a nuanței de henna nu dispare, pentru a obține rezultatul dorit, va trebui să efectuați mai multe proceduri cu un interval de 4-6 zile.

Între timp, este necesar să aveți grijă de păr, să-l stoarceți cu componente de umiditate și regenerare cu ajutorul măștilor.

Pentru părul gras

Se diluează trei linguri de lut albastru cosmetic cu grăsime de grâu sau iaurt. Produsul lactat pre-fermentat este încălzit într-o baie de apă. Combinăm componentele astfel încât consistența măștii seamănă cu smântână groasă. Să pregătim un sfert de oră. Aplicați la firele curățate de la rădăcină la vârf, puteți utiliza o perie. Am pus o pungă de plastic pe cap, pe care o încălzim cu un prosop. Se spală resturile cu apă caldă după 20 de minute.

Reprimarea culorii apare datorită acțiunii acizilor lactici prezenți în kefir. Îndepărtează cu atenție pigmentul și, simultan, saturează firele cu substanțe utile. De asemenea, masca se descurcă cu conținutul excesiv de grăsime al dermei, curăță porii și reglează glandele sebacee.

Pentru fire normale

Se amestecă un gălbenuș de ou cu brandy de 50 ml. Întrerupeți cu atenție compoziția cu ajutorul unui butuc. Aplicați-l pe părul spălat de la rădăcină la vârf. Am pus un capac de încălzire cu un capac de duș și prosoape, lăsând masca timp de 20 de minute. Se spală cu apă caldă. Dacă mirosul de alcool nu dispare, efectuăm ultima clătire cu adăugarea a două picături de eter de citrice.

Produsele care conțin alcool fac față cu pigmenții artificiali. De asemenea, ele întăresc rădăcinile părului și declanșează creșterea lor, deoarece accelerează circulația sângelui în dermă. Gălbenuiele hrănesc firele cu componente benefice și contribuie la regenerarea lor rapidă.

Cu toate acestea, rețineți că acest instrument nu poate fi utilizat dacă scalpul are leziuni sau erupții cutanate.

Pentru bucle uscate

Se amestecă într-o lingură de măsline, brusture și ulei de ricin, se încălzește într-o baie de apă. Introduceți în compoziție o lingură de miere lichidă și un gălbenuș de ou, amestecați bine. Aplicați pe curele curățate, este mai bine să le spălați cu un șampon de curățare profundă, astfel încât să fie dezvăluite cântecele de bucle. Încălzim capul, spălăm resturile produsului după trei ore cu un șampon ușor.

Experții recomandă utilizarea uleiurilor tuturor fetelor care suferă de uscăciunea excesivă a părului. Acestea saturează firele cu componente utile, combate peelingul și iritarea scalpului, accelerează creșterea buclei, promovează regenerarea colagenului și a elastinei. În plus, masca îndepărtează ușor pigmenții de henna.

Spălarea acetică

Într-un litru de apă caldă, adăugați două linguri de oțet de cidru de mere. Se toarnă amestecul în pelvis. În ea trebuie să înmuiați firul spălat și să țineți timp de 7-10 minute. După aceea, clătiți părul cu apă curată, aplicați un balsam hrănit.

Clătirea cu apă acidată dă rezultatul după 3-4 sesiuni. Veți observa că culoarea focului se estompează treptat, iar firul devine moale și matasos.

Această acțiune asigură prezența acizilor fructiferi în oțet. Îndepărtează pigmentul și închid baloanele pentru păr, făcându-le netede. Cu toate acestea, rețineți că acest instrument are proprietăți de uscare.

Recomandări generale

Cum sa-ti vopsesti parul dupa henna? Dacă doriți să evitați tot felul de surprize cu nuanțe, este mai bine să contactați un maestru experimentat care vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru procedură.

Nu riscați prin clarificare sau evidențiere, deoarece rezultatul poate fi complet neașteptat. Este mai sigur să se suprapună cuprul ca tonuri cât mai apropiate de schema de culori naturale.

De asemenea, luați în considerare următoarele nuanțe la pregătirea procedurii:

 • Șampoanele pentru curățarea profundă sau pentru îngrijirea părului gras vă vor ajuta să spălați rapid pigmentul roșu. Cu toate acestea, ei dezvăluie balanțele de păr și le usucă.
 • După fiecare șamponare, utilizați clătiri naturale cu proprietăți strălucitoare. Un decoct de mușețel sau urzică, apă, acidificat cu suc de lămâie sau oțet de cidru de mere va face.
 • Cu cât începeți mai repede procesul de spălare a hennei, cu atât mai multe șanse trebuie să eliminați cantitatea maximă de particule pigmentate. De-a lungul timpului, ele sunt foarte ferm încorporate în bucle și le aduc aproape complet imposibil.
 • Orice mijloc de decapitare (acasă sau salon) a firelor uscate și a scalpului. Între procedurile de îndepărtare a culorilor, asigurați-vă că faceți măști nutritive și hidratante.
 • Înainte de a utiliza noi formulări, testați alergii. Aplicați o cantitate mică de produs la încheietura mâinii și așteptați 20 de minute. Dacă nu există roșeață, mâncărime, umflături și alte reacții negative, puteți folosi o mască.
 • Pentru îngrijirea părului utilizați cosmetice profesionale. Va repara repede structurile deteriorate după spălare.

Dacă tot decideți să pictați cu henna, alegeți produse de calitate. Acordați atenție mărfurilor de la "Lash". Compoziția include nu numai Lawson, ci și extracte de cafea, urzică și alte substanțe benefice. Din utilizarea acestui instrument, buclele nu se usucă, iar umbra este calmă și adâncă. Produsul este vândut sub formă de plăci cu o frumoasă ștanțare, înainte de a fi folosit, trebuie să fie măcinat pe un răzuitor.

Desenează concluzii

După pătarea cu henna, rezultatul poate fi complet diferit de cel așteptat. Pigmentul de legume se manifestă în moduri diferite pe firele fiecărei femei, după cum reiese din fotografiile fetelor care au îndrăznit să schimbe umbra cu ajutorul pulberii lonsonia. Nu vă grăbiți să blocați imediat culoarea cu mijloace permanente, astfel încât să exacerbați doar situația. Utilizați formulări profesionale sau de acasă pentru a elimina tonul de cupru și numai apoi continuați experimentele.

O abordare competentă pentru dezmembrarea vă va permite să eliminați ușor și ușor umbra nedorită și să restabiliți părul.

Pot să-mi vopsesc părul după henna?

Buclele frumoase bine îngrijite au fost mult timp considerate bogăție feminină. Schimbarea culorii părului este una dintre cele mai rapide metode de a face schimbări drastice în aspectul dvs. Există numeroase moduri diferite de a schimba nuanța și tonul firelor, de exemplu utilizarea șampoanelor sau a măștilor de nuanțare, utilizarea cernelurilor convenționale permanente sau non-amoniac. Printre doamnele care doresc să-și dea părului o nuanță de foc, henna este populară. Dar nu există nimic permanent în această lume, mai ales când vine vorba de apariția unei femei. Prin urmare, o dilemă ar putea apărea în curând: "Este posibil să vopsim părul după henna?" Să vedem cum să scăpăm de tonul de cupru, rezultatul hennei, și cum să o facem cât mai dureros posibil, fără a deteriora buclele și a nu obține un rezultat nedorit din colorare.

De ce nu imediat?

Orice specialist de coafură sau coafor vă va spune că nu este imediat posibil să vă vopsiți părul după henna, altfel puteți obține un efect neașteptat și neplăcut care va fi foarte greu de scăpat. Henna este produsă dintr-o plantă specială - frunze de Lawsonia. În ciuda faptului că compoziția acestui preparat pentru vopsire include coloranți de portocale, pulberea însăși este mai mult ca o nuanță de mlaștină. Colorantul portocaliu este eliberat la contactul cu un lichid, de exemplu apă acidă (unele frumuseți se diluează cu kefir).

Dupa colorarea cu henna, ingredientele sale active, vopselele, pătrund adânc în structura părului, reunind cu keratina. Prin urmare, se dovedește culoarea suculentă, care are o rezistență ridicată.

Nu se recomandă utilizarea imediat a altor coloranți, care includ amoniacul. Amoniacul este o substanță destul de agresivă, care intră imediat în contact cu vopseaua naturală a lavsoniei. Prin urmare, puteți obține un efect foarte neașteptat, care nu vă va face plăcere.

Iată câteva exemple:

Atunci când se iluminează sau se utilizează alte vopsele de tonuri ușoare, se obține nuanța purpurie sau mlaștină a firelor.

Punerea vopselei în culoarea roșie poate da o nuanță verzui părului.

Vopsirea în negru poate duce la faptul că umbra poate fi colorată, iar părul în lumina soarelui va avea un ton maro închis.

Aproape întotdeauna o schimbare dramatică în umbra firelor poate provoca un ton neuniform, firele vor deveni multi-colorate și vor fi vopsite sau va fi destul de greu să corecteze acest efect. Prin urmare, profesioniștii în îngrijirea părului sunt sfătuiți să așteptați ceva timp înainte de a efectua procesul de evidențiere, vopsire sau iluminare.

Pentru a înmuia culoarea roșie pronunțată după aplicarea hennei, puteți folosi balsam tonic sau de nuanță. Aceste produse cosmetice vă vor permite un ton ușor neted și veți elimina roșeața.

Dar este necesar să fie extrem de atent și prudent, pentru a nu provoca daune ireparabile părului. Este mai bine să nu riscați și să așteptați un timp când culoarea saturată se estompează puțin.

Cât de mult să pictezi?

Există două opinii:

Unii experți cred că nu puteți folosi alte coloranți până când părul nu crește pe deplin, iar unele dintre firele vopsite cu legea, nu vor fi întrerupte.

Alți experți nu sunt atât de categorici și permit punerea în aplicare a picturii la tăierea completă a părului, care a fost vopsit cu henna. Insa ei insista ca un anumit timp ar trebui sa treaca, cel putin 2 luni de la momentul folosirii medicamentului cu legumonia. În caz contrar, cealaltă culoare nu va lua, iar rezultatul vă va dezamăgi.

Un rol important îl joacă tipul de păr:

 1. Henna durează cel mai mult pe filare fină și fină și este spălată cu greu.
 2. Parul maroniu și blond sunt foarte sensibile la efectele legumonului. Prin urmare, după ce ați folosit henna, va fi foarte dificil să vă vopsiți imediat blonda părului. În loc de luminare, puteți obține o culoare verde, mlaștină sau violet.
 3. Cea mai ușoară modalitate de a elimina efectele expunerii la femeile brune și la femeile cu părul roșu.
 4. Cel mai probabil această umbră este spălată cu părul creț. Dacă firele dvs. se înfundă și se caracterizează printr-o porozitate ridicată, atunci va fi mai ușor pentru voi să scăpați de nuanța roșiatică.
 5. Blondele și fetele cu părul lung, cu păr lung, drept, caracterizate printr-o densitate medie, își vor întoarce culoarea obișnuită de fire mai lungi decât de obicei. Prin urmare, acestea ar trebui să le analizeze serios decizia privind utilizarea coloranților naturali.
 6. Este necesar să fim pregătiți pentru faptul că nu fiecare coafor decide să efectueze procedura de vopsire, iluminare sau evidențierea firelor după aplicarea hennei. Vă recomandăm să scăpați treptat de tonul roșu-maro, efectuând așa-numita procedură de albire și, în timp, veți obține umbra dorită.

Cum sa faci o spalare de henna acasa?

Există un număr mare de metode populare care vă vor ajuta să eliminați roșu. Ar trebui să fie pregătit pentru a scăpa complet de pigment nu va funcționa. În funcție de tipul de păr, puteți utiliza una dintre următoarele măști:

 • Pentru toroane diferite în ceea ce privește conținutul de grăsime, aplicați o mască delicată, principalele ingrediente ale cărora sunt lut vindecător și chefir sau lapte acru. Argila trebuie diluată cu produs lactat înainte de formarea unei consistențe spinoase. Țineți acest instrument necesar timp de 15-20 de minute.

Cum se face masochka pe kefir, vedeți următorul videoclip:

 • Pentru tipul normal de instrument perfect, care include gălbenuș de pui și brandy. Luați 1 ou, în care gălbenușul este amestecat cu o ceașcă de patru ori de coniac. Se amestecă totul bine și se aplică la bucle pe toată lungimea. Pentru a susține o astfel de mască este necesară timp de 15-20 de minute.

Informații utile despre mască, pe bază de gălbenuș și brandy, pot fi găsite în următorul videoclip:

 • Lady cu fire uscate, este mai bine să utilizați masochka, care include o varietate de uleiuri. Păstrați pe păr o astfel de unealtă ar trebui să fie pentru o lungă perioadă de timp, aproximativ 2-3 ore. Uleiul este absorbit mai încet decât alte ingrediente. Înainte de a utiliza masca de ulei, capul trebuie spălat cu apă caldă sau spălat cu alcool. Această procedură preliminară trebuie efectuată pentru a se deschide baloanele pentru păr și preparatul medicinal pătrunde adânc în structura fiecărui păr.

Rețetele pentru diverse măști, bazate pe uleiuri, pot fi vizualizate în următorul videoclip:

Încălziți unul dintre următoarele uleiuri într-o baie de apă:

Colorarea părului după henna: recomandări eficiente pentru succesul procedurii

Henna este un colorant natural care ajută nu numai la schimbarea culorii naturale a buclelor, ci și la vindecarea lor. Nu este surprinzător faptul că femeile folosesc pe scară largă acest dar al naturii pentru a-și schimba imaginea, deoarece această pictură este considerată cea mai sigură. Cu toate acestea, culoarea obținută vreodată cu henna se poate plictisi, iar femeile au dorința de a spăla acest colorant.

Și apoi există întrebări logice: după ce vă puteți colora părul după henna cu un agent chimic și cum va afecta culoarea, structura și aspectul general în ansamblu? Această problemă nu apare în zadar.

Colorarea părului după henna este o sarcină dificilă, dar poate fi rezolvată. Există secrete care vor ajuta la restabilirea culorii părului anterior.

La urma urmei, toate mijloacele naturale de pigmentare necesită o abordare specială în reproducere. Și pentru a răspunde cu exactitate la întrebările puse, este necesar să înțelegem modul în care componentele acestui instrument acționează asupra buclelor și modul în care fac coaforii profesioniști dacă sunt reparate după acest colorant natural.

Acțiunea Henna atunci când pictează capul

Henna este un colorant natural, greu de îndepărtat, care vopsește părul în tonuri roșii și vindecă părul.

O astfel de pulbere de colorant este obținută din frunzele Lawsonia, un arbust cultivat în unele țări asiatice. Pictura cu acesta se datorează acțiunii elementului principal inclus în compoziția sa - lavson.

Este imposibil să se prezică pe deplin ce nuanță de bucle se va produce atunci când se utilizează henna practic din prima aplicație. Ca urmare a picturii, firele pot deveni roșiatice, roșu-portocaliu și maro-roșu.

Umbra buclelor va afecta porozitatea lor, starea de timp, respectarea tuturor regulilor de colorare. Alte tonuri pot fi obținute prin amestecarea hennei cu basma, cafea și un număr de alte coloranți (pentru mai multe detalii, vezi cum să faceți acest lucru). În orice caz, toți se dovedesc a fi rezistenți, greu de dedus, iar culoarea rezultată va dura o perioadă foarte lungă de timp.

Acest lucru se datorează faptului că atunci când pictura pigmentului se acumulează în cuticula și se formează un film pe partea de sus care protejează umbra rezultată de distrugere. Adică, în timp, pudra de lavonă vopsită poate să se estompeze puțin, dar culoarea lor naturală nu se va întoarce singură, deoarece substanța activă este rezistentă la ultraviolet, apă și chimie.

Pigmentul Henna pătrunde adânc în cuticula de păr, ducând la persistența colorării. Prin urmare, înainte de a decide asupra acestui lucru, merită să cântăriți argumentele pro și contra.

Prin urmare, acele femei care schimbă radicale și de multe ori nu trebuie întotdeauna să gândească cu atenție înainte de a folosi un colorant natural dacă ar trebui să facă un astfel de pas. În caz contrar, în curând se vor confrunta cu problema cum să-și picteze părul după henna.

ON NOTĂ! Utilizarea pe scară largă a pudrei lavson se explică prin faptul că acest colorant natural nu numai că permite să se facă noi note în aspectul său fără a afecta sănătatea, dar, de asemenea, tratează efectiv buclele. Dacă analizăm proprietățile sale utile mai detaliat, atunci sub influența sa se reglementează activitatea glandelor sebacee, se diminuează formarea matreții, crește circulația sângelui, buclele devin mai fluide, mai puternice și crește strălucirea lor. Toate aceste calități utile de henna sunt detaliate aici.

Ce se întâmplă pe fire de culoare henna după expunerea la coloranți sintetici

Vopsirea părului cu coafuri obișnuite după henna poate da un rezultat imprevizibil.

Este posibil să se vopsească părul după henna cu coloranți sintetici și ce ar trebui să fie luată în considerare la re-vopsire? Chiar și coaforii experimentați rareori se angajează să poarte substanțe chimice pe bucle după ce au fost expuse preparatelor de pigment de plante. Și indiferent cât timp a fost efectuată această procedură.

Acest lucru se explică prin câteva fapte:

 1. Combinația de reactivi chimici și reactivi chimici duce la cele mai neobișnuite reacții. Ca rezultat, părul poate fi portocaliu, verde și chiar albastru. Garanțiile pentru a obține un anumit ton după aplicarea acestui colorant nu vor da nici un maestru.
 2. Majoritatea coloranților chimici de la henna se găsesc neuniform, iar firele vor deveni mai întunecate în unele locuri și mai ușoare în altele. Uneori, pentru a obține rezultatul dorit, coaforul trebuie să picteze clientul de mai multe ori cu părul după tratamentul cu pulbere de laffson.
 3. Reacția chimică între henna și coloranții sintetici în majoritatea cazurilor agravează starea părului. Ele devin mai uscate, puternic dezghețate și pot să înceapă mai târziu să cadă în număr mare. Nici un maestru nu vrea să fie vinovatul pentru un astfel de rezultat.

ATENȚIE! Dacă maestrul răspunde la întrebarea cum să-și vopsească părul după henna, că nu există dificultăți în această procedură, atunci cel mai probabil nu are experiență în acest caz. În acest caz, este mai bine să contactați un specialist mai competent.

Henna se spală acasă

Obryganie treptat sfaturi regrowwn - un mod eficient, dar lung pentru a elimina henna de la par.

În general, vopselele de înaltă calitate după henna sunt posibile numai după ce firele își recapătă culoarea naturală. Cu toate acestea, este nevoie de mult timp pentru creșterea lor, dar pur și simplu nu poate fi din anumite motive.

Apoi, cel mai rapid mod de a scăpa de tonul roșu este să spălați părul cu anumite soluții. Chiar și după aceea, dacă este necesar, pot fi aplicate vopsele chimice.

Instrumentul profesional Estel va scăpa rapid de pigmentul de henna din păr.

La domiciliu, puteți utiliza ajutorul acelor substanțe care pot fi cumpărate întotdeauna la o farmacie sau într-un magazin. Îndepărtarea vopselei folosind rețete populare favorabil de securitate. Dar au un minus - puteți obține rezultate numai în câteva sesiuni.

Pentru a îmbunătăți eficiența spălării la domiciliu, este recomandabil să urmați aceste sfaturi:

 1. Buclele înainte de aplicarea compoziției de spălare a hennei nu necesită spălare.
 2. Fibrele loose sunt mai întâi recomandate să se umezească cu alcool de 70 de grade. Această procedură oferă dezvăluirea fulgilor de păr, care vor facilita îndepărtarea pigmentului.
 3. Spălarea pregătită trebuie distribuită cu grijă și abundentă de-a lungul firelor. Prin urmare, volumul amestecului preparat ar trebui să fie în stoc.
 4. După aplicarea măștilor sau frecării, capul trebuie încălzit cu ajutorul unei folii de polietilenă, batistă sau prosop.
 5. În plus, se recomandă încălzirea capului timp de 5-10 minute sub capotă cu un uscător de păr. Acest lucru va spori penetrarea compoziției de spălare în interiorul arborilor de păr.
 6. Spălați capul după spălare cu șampon și un volum mare de apă caldă.

Atunci când decideți cum să vă vopsiți părul după henna cu vopsea obișnuită, trebuie să alegeți una dintre cele mai eficiente rețete pentru spălarea compozițiilor. Unele dintre ele sunt descrise mai jos.

Remedierea uleiului

Uleiurile de păr pentru spălarea hennei sunt mai bine utilizate, în funcție de tipul lor.

O mască de ulei de până la trei ori pe săptămână va întoarce o nuanță naturală. Principalul lucru este să puteți utiliza corect acest remover.

Instrucțiunile pentru prepararea și utilizarea spălărilor de ulei sunt după cum urmează:

 1. În primul rând trebuie să alegeți unul dintre uleiurile vegetale. Poate fi ca floarea-soarelui, de obicei, de măsline, de migdale, de brusture.
 2. Apoi, uleiul este încălzit la 37-40 grade într-o baie de apă.
 3. După ce un lichid uleios cald este distribuit pe toată lungimea benzilor. O atenție deosebită este acordată rădăcinilor.
 4. Timpul de ședere al măștii este de o oră.
 5. Uleiul este spălat în felul următor: mai întâi trebuie să aplicați șampon părului și numai atunci umeziți capul cu apă. Această abordare asigură o adeziune maximă a moleculelor de ulei și șampoane, după care se facilitează spălarea buclelor.
 6. În plus, după aplicarea și îndepărtarea spălării, se recomandă folosirea apei la sfârșit, acidulat cu suc de lămâie sau oțet de cidru de mere. Puteți utiliza și alte produse de îngrijire a părului, care sunt scrise în acest articol.
la conținutul ↑

Kefir pentru îndepărtarea drojdiei

Masca de kefir și de drojdie pentru spălarea hennei din păr trebuie să fie pregătită din produse proaspete imediat înainte de procedură.

Această rețetă este potrivită pentru bucle de orice tip. Puteți să-l utilizați zilnic până când obțineți rezultatul dorit.

Colorarea părului după henna, caracteristici și recomandări

Utilizarea hennei cosmetice pentru păr este în mod tradițional considerată cea mai sigură și mai naturală colorare. Îmbunătățește buclele, ajută la scăderea cu succes a mătreții și doar adaugă strălucire și forță părului.
Multe femei folosesc henna ca parte a măștilor de păr de casă și o folosesc și pentru colorare.

Cu toate acestea, nu este la fel de inofensiv cum pare la prima vedere. Cel mai mare "păcat" este considerat un rezultat imprevizibil după aplicarea vopselei obișnuite. Cum să pictezi vopseaua de păr după ce ai folosit henna, articolul nostru îți va spune.

Caracteristici de henna

Această vopsea unică este obținută din frunzele unei plante Lawson. În est, acesta a fost folosit de mult timp pentru o varietate de scopuri cosmetice și terapeutice.

Acest asistent de Est a venit de asemenea pentru noi de mult timp, există puțini oameni care nu sunt familiarizați cu acest produs.

Culoarea Henna este destul de populară până acum, deși sortimentul de magazine are nenumărate compoziții color.
Printre avantajele acestei metode se numără siguranța și utilitatea recunoscute, deoarece procedura poate fi efectuată cu succes la domiciliu. Henna are, de asemenea, un efect benefic asupra stării părului, întărirea și hrănirea rădăcinilor și bulbului. Adesea se folosește în compoziția măștilor cosmetice de casă, în tratamentul matreții și pentru vindecarea globală a părului.
Marele avantaj al acestei vopsele este naturalețea și prețul accesibil, precum și ușurința vopsirii în culoarea ciocolatei de lapte de păr sau roșu. Spre deosebire de produsele cosmetice organice ale brandurilor de renume mondial, achizitia sa nu va afecta semnificativ bugetul, mai ales ca puteti cumpara compozitia potrivita in aproape orice magazin.

Este posibil să se vopsească părul după henna?

Principiul efectului hennei asupra structurii părului este foarte simplu: moleculele de tinin din compoziția amestecului penetrează adânc în straturile interioare ale mantalei de cheratină și se leagă puternic de acesta.

Astfel, henna face părul mai gros și mai gros, în timp ce repara zonele deteriorate și slăbite.
O astfel de legătură puternică nu este întotdeauna benefică, deoarece spălarea hennei de păr este destul de dificilă.

De aceea nu se recomandă utilizarea vopselei obișnuite după aplicarea hennei. Faptul este că pigmentul colorant de origine artificială înfășoară părul din toate părțile.

Dacă este inclusă peroxidul de hidrogen, se produce o reacție chimică, în timpul căreia oxigenul este eliberat și luminează pigmentul părului. Utilizarea vopselelor chimice după aplicare naturală nu aduce întotdeauna efectul dorit.

Reacții negative posibile:

 • Vopseaua netezește neuniform fire de păr, penetrandu-se numai în locurile de zone pigmentate deja spălate.
 • Un efect secundar neașteptat ar putea fi o colorare în verde, albastru și albastru.
 • Pigmentarea naturală după aplicarea hennei poate fi îmbunătățită de un agent chimic de oxidare și veți obține o gamă roșie strălucitoare.
 • După vopsire, o nuanță de cupru va apărea chiar și pe o altă culoare.
 • Modificările vizibile ale culorilor nu vor fi, nici măcar așezate pentru a folosi vopsea puternică.

Trebuie să așteptați cel puțin trei săptămâni între tratamente. În acest timp, pigmentul va avea timp să alunece puțin din păr, iar vopseaua va funcționa mai bine. În cazuri individuale este mai bine să suferiți o lună sau mai mult.

Un "pericol" special este colorarea cu un amestec de henna și basma. Astfel, ei încearcă, de obicei, să obțină un ton mai întunecat, dar utilizarea în continuare a colorării chimice poate da o nuanță neașteptată de verde.

Acest lucru se aplică nu numai culorilor luminoase, ci și castane sau negre, care pot străluci cu scânteie verde sau albastră la soare.

Nobilimea atractivă și opacitatea nuanțelor de cenușă a fost mult timp un rezultat dorit atunci când vopsesc părul. Cu toate acestea, acestea sunt destul de greu de realizat, mai ales acasă. Cum de a alege culoarea parului cenușă umbra și care este potrivit pentru o astfel de culoare, veți învăța de la articolul nostru.

Repere parul vă permite să schimbați modul obișnuit și să creați un coafuri cu adevărat neobișnuite. Citiți despre cele mai bune coloranți pentru colorarea părului aici.

Mijloace de spalare

În ciuda unor fapte și a unei experiențe negative privind utilizarea vopselei după henna, o asemenea colorare nu aduce întotdeauna numai dezamăgire.

Totul depinde de structura și culoarea naturală a firelor, precum și de vopseaua utilizată și de perioada care a trecut după utilizarea hennei.

În orice caz, rezultatul este dificil de prezis, și puțini oameni vor dori să efectueze astfel de experimente pe ei înșiși, prin urmare, există metode mai puțin riscante pentru a scăpa de o reacție chimică negativă.

Metodele de albire a părului după henna sunt diverse, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit mod pentru dvs. Nu trebuie să vă bazați pe efectul instant: după cum sa menționat mai sus, henna pătrunde foarte bine în structura părului. Pentru ca efectul să fie vizibil, va dura cel puțin o lună de utilizare. Durata cursului depinde de caracteristicile individuale ale organismului, precum și de starea părului.

Rece nuante de culori de păr sunt acum mai mult decât oricând în tendință. Alegerea unei culori potrivite pentru dvs., nu uitați de regulile de bază ale combinației de culori, astfel încât opțiunea aleasă să fie garantată pentru a se potrivi cu pielea.

Masti de ulei

Pentru a face acest lucru, trebuie să folosiți uleiuri naturale, măsline perfecte, nucă de cocos sau jojoba.

Încălziți o cantitate mică într-o baie de apă, evitând fierberea. Se amestecă amestecul în vârfuri și se distribuie de-a lungul lungimii.
Acoperiți capul cu un capac din plastic și un prosop. Păstrați pe păr cel puțin o oră, încălzind periodic cu un uscător de păr.

În plus față de îndepărtarea vopselei din păr, astfel de măști perfect hrănesc și tonifiază scalpul și părul. Utilizați o dată sau de două ori pe săptămână până când rezultatul este obținut.

Spălarea acetică

Oțet de masă diluat (într-un litru de apă - o lingură) diluat în apă caldă, utilizați pentru clătire sau pur și simplu imersați-vă părul în el. Păstrați-vă capul în această poziție timp de cel puțin o jumătate de oră, apoi utilizați șamponul obișnuit. Această metodă trebuie aplicată de cel puțin trei ori pe săptămână.

Unul dintre cei mai eficienți activatori de creștere a părului este piperul roșu fierbinte. Substanțele de ardere care intră în ea au un efect de încălzire asupra pielii, stimulează munca foliculilor de păr și astfel activează creșterea buclelor. Alegeți cele mai bune rețete de măști cu piper roșu pentru creșterea părului.

Kefirno - măști de drojdie

Căprioară caldă amestecată cu drojdie de baker (proporții: 40 grame de drojdie per cană de chefir). Amestecul rezultat dă o mică brânză și apoi se aplică părului. În plus, înfășurați-vă capul cu un prosop și așteptați aproximativ o oră. Astfel de măști se pot face cel puțin în fiecare zi, dacă aveți timpul și dorința necesare.

A îndepărtat masca

Această metodă este utilizată pentru a opri culoarea și nu pentru ao elimina complet. Cel mai bine este să luați smântână de casă, care este puțin acidificată.

Alegerea oricărei metode convenabile de aplicare, distribuirea amestecului pe cap și înfășurarea unui prosop. După o oră, clătiți cu apă caldă, dacă este necesar, împreună cu șampon.

Spatele se termină - una dintre cele mai frecvente probleme cu părul, care apare adesea la fetele cu bucle lungi. Capetele despicate pot fi tratate cu diverse uleiuri cosmetice. Aflați cum să tratați părul uscat cu ulei.

Căi rapide

Dacă umbra după vopsire nu vă convine complet, puteți utiliza metoda expresă.

Pentru a face acest lucru, umeziți vata de bumbac cu alcool și ștergeți fiecare curl. Trebuie să utilizați un alcool medicinal, cel puțin 70% și, de asemenea, să vă asigurați că lîna nu se usucă.

După procesarea tuturor firelor, umeziți părul cu orice ulei potrivit și acoperiți-l cu un capac termoizolant. După ce așteptați 40 de minute, clătiți-vă părul cu șampon. După doi sau trei pași, părul își va schimba considerabil umbra.

Dezavantajul acestei metode este considerat un efect chimic grav asupra părului, după care pot să se estompeze și să devină mai fragile. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se alterneze procedurile cu întărirea și restaurarea măștilor de casă sau a compozițiilor achiziționate.

Urmăriți videoclipul: povestea transformării într-o blondă după colorarea cu henna

Cresterea lenta a parului este o problema fixabila. În astfel de cazuri, atât măștile de casă improvizate, cât și cele de marcă funcționează perfect. Citiți mai multe despre măștile eficiente de creștere a părului.

opinii

speranță

Am folosit henna pentru o lungă perioadă de timp, dar cu vârsta am început să observ că nu mai putea să se descurce complet cu părul gri. Nu știu care este motivul, poate că compoziția a devenit greșită, iar schimbările legate de vârstă pot. Acum folosesc vopseaua obișnuită pentru păr, rezultatul este mai bun, deși părul nu era atât de supus. Am hotărât să alterneze procedurile pentru a nu-mi răni prea mult părul. Vopseaua după henna este luată bine, dar mulți spun că este posibil să se transforme în verde sau albastru. Nu vreau să verific zvonurile, așa că aștept de obicei o lună și abia apoi folosesc vopsea.

Victoria

Odată a existat un caz curios de a aplica vopseaua după henna. Și totul sa întîmplat aproape accidental, am uitat că înainte am încercat o nouă mască bazată pe henna incoloră. Ei bine, părul nu este prea pictat, dar la vârfuri au devenit aproape albastru. Culoarea mea naturală a părului este brun deschis, de obicei într-o culoare blondă de cenușă. A trebuit să folosesc un balsam de nuanță și să pretind că era destinat. Data viitoare voi fi mai atent la astfel de lucruri.

Yana

Vopsea cu henna pentru o lungă perioadă de timp, alternând între vopseaua obișnuită și din diferite companii, dar nu sa întâmplat nimic supranatural. Încă nu găsesc o culoare confortabilă pentru mine, așa că nu încetăm să încercăm tonuri noi. Îmi place să folosesc henna, pentru că părul este mai viu și nu este evident că a fost vopsită, dar culoarea limitată de culori nu se potrivește, vreau noi experimente.

Hernă iraniană este un pigment natural și eficient pentru păr, care a fost folosit de secole. În Est, această plantă a fost folosită de mult timp în scopuri cosmetice, deoarece, în plus față de efectul decorativ, are proprietăți bune de vindecare. Singurul dezavantaj al unei astfel de colorări este incapacitatea de a folosi vopseaua convențională după henna. Pentru a nu obține un rezultat imprevizibil și să nu strălucească cu toate culorile curcubeului, este bine să așteptați o anumită perioadă de timp, chiar dacă henna a fost folosită în scopuri terapeutice. Cea mai bună modalitate de a vă proteja în astfel de experimente este descrisă în informațiile din articolul nostru.

My-Krem

cosmetice de la A la Z

După henna când îți poți vopsi părul

Vopseaua de păr după vopsirea cu henna și basma

În urmă cu o lună, mi-am vopsit părul cu coloranți naturali (cu un amestec de henna și Basma) Acum vroiam să mă vopsesc cu vopsea dar vopseaua fără amoniac este Schwarzkopf Perfect Mousse: castan negru. henna si basma pot da un rau.In Internet am citit si ca este imposibil sa pictez peste henna si basma cu vopsea chimica Dar aceasta vopsea nu contine amoniac, nu este considerata chimica Acum stau, nu stiu ce sa fac: Vreau sa vopsesc parul dar mi-e teamă că ar putea fi ceva teribil otom.Posovetuyte: dacă să o facă?

oaspete

Alege un salon bun și un maestru experimentat. A fost vopsită cu henna de aproximativ 8 ani, apoi am terminat evidențierea cu fire subțiri și colorare. Totul a fost bine.

autorul, vopsea calm, nimic nu se va întâmpla. Sunteți pictat într-o culoare închisă și nu decolorați. Am făcut-o de o sută de ori, obosită de roșu din henna, repetată imediat într-o castan sau vernisată. Totul este ok

155

henna a fost vopsita cu vopsea neagra, totul este bine. Acum mă duc cu henna pe vopsea și intenționez să îmi vopsesc părul într-un castan închis cu vopsea obișnuită. Autor, nu-ți face griji. Efectul neașteptat va fi numai dacă vă decideți să vă vopsiți în blondă

Ozha

henna și basma pur și simplu nu se colorează deloc, nu are rost. Pur și simplu nu vor schimba culoarea și nu ceva care "nu poate", nu vor exista efecte neașteptate. Ele, în general, se răstoarnă. Dacă nu doriți să umblați în două culori, ridicați o culoare în salonul dvs. care este aproape de hno-basmanul dvs. și tentați rădăcinile de ceva timp și tăiați capetele astfel încât culoarea să rămână aceeași, dar în timp devine posibilă repetarea, vopseaua obișnuită este aproximativ aceeași culorile repierării vor ceda deja atunci când se termină capetele cu henna-basma.

Ozha

Sunt doar o școală pictată doar cu henna. O prietena mi-a amestecat henna cu Basma, din păcate, așa că a apărut o groază multicolore cu blocuri verzi, dar era imposibil să picteze peste ea.

Vizitatorul

Am luminat pentru henna, că a fost o oroare portocalie pe capul meu!) Și dacă o pictezi, atunci nici o problemă, principalul lucru este să alegi o vopsea bună. Al tău va spăla într-o săptămână 100%

Milavshapke

dacă sunteți vopsit în culori întunecate după vopsirea basma și henna, atunci credeți că nimic nu se va întâmpla și, dacă este lumină, va fi verde, așa că în cazul tău poți picta!)

Iepurașul este pufos.)

În culoarea întuneric, vopsea - puteți în siguranță. Am mers de la camelina la negru fără probleme. Înapoi în școală.. Ani 10 ani în urmă.. Când în orașul nostru mic, nimeni nu a auzit vreodată despre problemele de vopsea și henna..

Vizitatorul

De asemenea, vreau să-mi vopsesc părul după o henna nereușită cu basma în culoare neagră Cred că va funcționa

viespe

Tocmai mi-am vopsit culoarea părului din castan negru color Schwarzkopf și sa dovedit excelent! Sunt o bruneta cu par gri, a pictat henna timp de cateva luni

Catherine

fete, și mine, henna, un an mai târziu, i-am făcut părul maro. Poate acest lucru în revopsire vopsea roșie? Sau vor fi verdele?

Svetlana

după vopsirea cu henna în loc de culoarea maro deschisă a promisului, sa dovedit a fi o culoare foarte închisă, aproape negru - teribil, pot obține o culoare roșie după utilizarea vopselei de amoniac?

Hairstilist

Orice vopsea chimică are amoniac sau derivații săi și este chimică.
Dacă doriți să vă vopsiți părul negru, nu vă faceți griji pentru nimic fără probleme !!
Dacă vă doriți brusc să deveniți mai ușoare, probabil că veți fi verde, veți avea nevoie de un test pentru a vă face stăpânul și apoi, după vopsirea Soarelui, veți avea o nuanță mai strălucitoare și vă veți salva părul și veți obține rezultatul.

kc

într-o lună poți probabil, dar după ce ai folosit șampon pentru curățarea profundă a părului.

Alena

Mi-am vopsit recent parul, acum o saptamana, in acest moment este rosu deschis, este posibil sa o vopseasca cu henna intunecata, dar nu cu negrul?

Alena

Mi-am vopsit recent parul, acum o saptamana, in acest moment este rosu deschis, este posibil sa o vopseasca cu henna intunecata, dar nu cu negrul?

alla

Am pictat cu Basma, la început am amestecat-o cu henna, a devenit maro. Următoarele 2 ori doar basma și a adăugat suc de sfeclă, a avansat părul întunecat, dar nu negru. In lumina, pietrele au fost roscate in primele zile, iar dupa 3 sampoane, rosul a devenit rosie, nu mi-a placut si dupa cateva zile, dupa ce am vopsit cu basma, mi-am vopsit parul cu vopsea maro-saturata, mi-a fost frica sa-mi stric parul, min, când m-am spălat, am fost încântat. Părul sa vopsit foarte bine, culoarea sa înclinat, nuanța roșie a fost pictată și culoarea sa întunecat, așa cum am vrut. Basma, din păcate, nu am primit o astfel de culoare, dar a întărit părul înainte de chimicale. Paint))

Irada

fete, păr vopsit cu henna, doar un fir - culoarea neagră sa dovedit, dar mi-am dorit un castan închis, pot să-mi vopsesc părul într-un garnier de vopsea de castan închis?

Alina

pictata recent cu henna, dar nu a fost aproape nici un rezultat, puteti vedea doar putin in soare. Acum am decis sa ma vopsesc cu vopsea chimica, culorile de caramel direct la henna. Așa că voi fi verde? OO

Lyudmila

Alina, cel mai probabil vei deveni verde sau albastru (cunosc din propria mea experiență) vopsite cu henna, iar o lună mai târziu am decis să pictez cu chimicale. Ca urmare, ea a devenit maro deschisă, cu o nuanță albastră. Albastru nu este tot păr, dar numai în părți (probabil în cazul în care henna este lăsat) acum nu știu ce să se spele albastru ((

Larissa

Am citit pe forum că dacă vopsea în castan negru sau întunecat după henna, nu este înfricoșător - vopsea-te! Am pictat. ))) Am cumpărat 3 pachete de castan închis și 2 palete de vopsea neagră. Părul de sub preoți și gros, și, prin urmare, o mulțime de culoare. Deci, am devenit întunecată cu o roșcată. Dar nici castan simplu întunecat, nici întunecat și nici măcar negru, dar albastru închis. :))) Ce sa fac? Și mi se potrivește. :)))

Guzel

Spune-mi, cineva a încercat după henna, vopsea în ciocolată neagră, vopsea garnier

Guzel

Am supravietuit 3 saptamani si inca am vopsit ciocolata neagra de la garnier, totul a decurs ;-)

Katia

oameni, spune-mi! Timp de mulți ani am folosit pentru a picta cu o culoare închisă, acum vreau să trec la culoarea întunecată cu henna și basma. Nu voi fi verde? Și cât de mult și în ce proporție trebuie să păstrați henna și basma. Și cum se vopsește chiar și pentru a obține o culoare de castan? Vă mulțumim în avans!

Victoria

și-a vopsit părul cu henna, după aproximativ o lună mi-am dat seama că îmi doream propriul castan închis. Vorbind cu maestrul, a spus că totul va fi bine. Am fost încântat, am cumpărat vopsea, acum părul meu este negru. Sunt înspăimântată, nu știu ce să fac. Urăsc culoarea neagră, dar nu este spălată în nici un fel. Dacă în două săptămâni nimic nu va schimba fuga la stăpân, pe al său, și va corecta greșelile.
Concluzie: să nu ascultăm mai bine pe nimeni, chiar pe maeștri. Asta înseamnă că nu faceți nimic singur. Lăsați cel mai bun profesionist să facă totul bine, cel puțin să nu vă ucidă părul.

Helga bi

dragi fete! Fără vopsea de amoniac nu există, precum și henna-eatlo supra alb este la fel! Vorbesc cu tine ca un coafor! Dacă ați înțeles puțin cum are loc procesul de pictura, ați ști asta. Amoniacul nu este numai în tonice, balsamuri și alte coloranți temporari.
Autorul vopsea calm, nu se va întâmpla nimic groaznic.

Helga bi

oameni, spune-mi! Timp de mulți ani am folosit pentru a picta cu o culoare închisă, acum vreau să trec la culoarea întunecată cu henna și basma. Nu voi fi verde? Și cât de mult și în ce proporție trebuie să păstrați henna și basma. Și cum se vopsește chiar și pentru a obține o culoare de castan? Vă mulțumim în avans!


Se recomandă să așteptați 2-3 luni și numai atunci vopsea basma și henna, este mai bine să utilizați coloranți naturali pentru păr natural care nu este colorat. Este culoarea neagră neagră sau este maro închis?

Fatima

Bună tuturor, vreau să-mi vopsesc părul negru după henna și basma, dar este scris în manual că nu puteți să-l vopsim, nu știu dacă să-l risc.

aleasă a inimii

Alina, cel mai probabil vei deveni verde sau albastru (cunosc din propria mea experiență) vopsite cu henna, iar o lună mai târziu am decis să pictez cu chimicale. Ca urmare, ea a devenit maro deschisă, cu o nuanță albastră. Albastru nu este tot păr, dar numai în părți (probabil în cazul în care henna este lăsat) acum nu știu ce să se spele albastru ((
Am aceeași situație, blond albastru. Ce să faceți Este pictat în castan. Evidențierea albastră nu înscrie.

Vizitatorul

henna și basma pur și simplu nu se colorează deloc, nu are rost. Pur și simplu nu vor schimba culoarea și nu ceva care "nu poate", nu vor exista efecte neașteptate. Ele, în general, se răstoarnă. Dacă nu doriți să umblați în două culori, ridicați o culoare în salonul dvs. care este aproape de hno-basmanul dvs. și tentați rădăcinile de ceva timp și tăiați capetele astfel încât culoarea să rămână aceeași, dar în timp devine posibilă repetarea, vopseaua obișnuită este aproximativ aceeași culorile repierării vor ceda deja atunci când se termină capetele cu henna-basma.


Apropo, sfaturi utile)

Olga

Nu uitati, mirosul dupa henna si vopsirea lui Basma este specific, ar trebui sa te gandesti la el, nu-mi place. Prima zi miroase ca samponul 2 zile)))) Fu!

Alenchik

Nu uitati, mirosul dupa henna si vopsirea lui Basma este specific, ar trebui sa te gandesti la el, nu-mi place. Prima zi miroase ca samponul 2 zile)))) Fu!


Și îmi place. Și cum ar fi acțiunea hennei și basmei.

Alina

Nu cred că acest rezultat ar putea fi obținut. Am cumpărat henna neagră și mi-am vopsit părul, dar reacția a fost de așa natură încât am pierdut puterea de vorbire pentru a-mi pierde părul transformat în verde, așa că m-am dus la o culoare de cafea vopsită

Lilith

acum o lună, mi-am vopsit părul cu henna și acum vreau să pictez cappuccino cu vopsea, ar trebui să încerc?

Daria

Eu, de asemenea, după Basma și henna doriți să fie vopsite în maro închis, (Basma nu ia părul gri), eu sunt doar frica de ceea ce făcuse afaceri cum ar fi, pentru ca o nunta este iminentă, iar eu pentru nunta si doresc sa fie vopsite, spune cât de mult ai nevoie pentru a păstra vopseaua ??

xenia

De asemenea, am pictat Basma cu henna. 2: 1. Numai de două ori. Odată henna și basma, a doua oară doar henna. Asta a fost acum o lună. Acum vreau să pictez în culori negre și roșii. Este posibil, culoarea verde nu va fi? Cineva poate să știe.

xenia

Oh, îmi pare rău A doua oară este doar o basmă. Nu henna.

marina

Bine ai venit! Am culoarea părului blond deschis, acum 2 zile purtam henna, din anumite motive nu a luat-o, dar a apărut o nuanță roșiatică. Ieri a fost pictat cu vopsea obișnuită "syosh" cupru. Și ea nu a luat-o (((((ce să fac?

Aidan

Toți sunt bineveniți.Membrii răspund! Aveam propria-mi culoarea ciocolată-nativă (acum o lună).
Ceva în capul meu a bătut dorința de a decolora ashen, de 3 ori timp de 3-4 săptămâni, m-am transformat într-o blondă de cenușă lumina ca hotela.Vchera pictat peste rădăcini otrosshie.Segodnya deja re svetlenkie vrut să fie, vreau să-mi în amar shokolad.Reshila vopsea basmoj (nu în îngrijirea lor pe ambalaj în mod clar atât de clar a fost scris care trebuie să fie amestecat cu hnoy.Nu aici am pictat. de la mijloc la vârfurile rădăcinilor au devenit ryzhiy.A exprimate verde-albastru pigment.Znayu că scrisul nu poate fi coloranți sintetici cu materie organică. Dar nu ca punk Sper că totul va funcționa.
Deci, ce sfat este necesar: dacă am să Basma și henna nu se obține dorit, ce arme pot fi aplicate la rezultatul dorit Efluentul Care companie Cât costă financiar 5.17 cutie de vopsea de culoare fără a daet.Uzh verzi spun că nu știu ce ????? și să gândești, sper pentru un experiment de succes cu Basmo și henna și pentru sfatul tău înțelept.

Milano

Bine ai venit! Vă sfătuim. Culoarea mea naturală a părului este blondă, nu mi-am pictat părul, am folosit henna-rubin timp de aproape un an. Sincer, obosit de această culoare. Părul crește foarte repede, în 2 săptămâni - la aproximativ 2 cm de la rădăcini. Și arată urât atunci când coroana este albă și restul părului este roșu, iar în fiecare lună este prea rău pentru a fi frumos. Capul meu in fiecare zi, timp de 1,5 luni nu am vopsit cu henna, pot sa-mi intorc culoarea veche a parului? Și cum? Vopsea de păr sau de păr complet (păr lung). Nu mi-e teamă să experimentez, am de gând să fac o ombre purpurie pe părul blond. Așteptare pentru sfaturi)

Yefrosinya

Bine ai venit! Vă sfătuim. Culoarea mea naturală a părului este blondă, nu mi-am pictat părul, am folosit henna-rubin timp de aproape un an. Sincer, obosit de această culoare. Părul crește foarte repede, în 2 săptămâni - la aproximativ 2 cm de la rădăcini. Și arată urât atunci când coroana este albă și restul părului este roșu, iar în fiecare lună este prea rău pentru a fi frumos. Capul meu in fiecare zi, timp de 1,5 luni nu am vopsit cu henna, pot sa-mi intorc culoarea veche a parului? Și cum? Vopsea de păr sau de păr complet (păr lung). Nu mi-e teamă să experimentez, am de gând să fac o ombre purpurie pe părul blond. Așteptare pentru sfaturi)


Am văzut pe YouTube că unele fete nebune în 2-3 etape au ars părul de la henna la blond. Și pe lângă arderea cu un produs chimic de îndepărtare, nu se poate face asta. Puteți încerca să impuneți o lună de măști diferite pe ulei de ricin, drojdie sau oțet (citiți pe Internet), dar în plus față de chim. Spălați blondul nu merge. Mai ales dacă ai o culoare atât de strălucitoare după henna.
După prima chemare. Spălați veți fi dezgustător roșu-galben.
După cea de-a doua spălare, cel mai probabil veți fi galben. Dacă culoarea este încă lumină, puteți picta aici în cenușă sau paie. Și dacă nu vă deranjează părul sau vă este frică să rămâneți cu pete verzi, atunci ardeți al treilea remover pentru fidelitate. Dar, vă rog, gândiți-vă încă o lună, beți câteva vitamine înainte de toate aceste spălări.
În general, încercați, experimentați. Este mai bine să luați o vacanță bine sau în timpul sărbătorilor să o faceți. : Dd

Pauline

vă rog să-mi spuneți, am literalmente vopsite cu henna acum o săptămână (mahagon abia vizibil) acum vreau vopsea în culoarea vinetei beaujolais, poate cireșelor sălbatice. Este posibil? Nu va fi un lucru neașteptat?

Julia

și-a vopsit părul pentru o lungă perioadă de timp cu henna și basmo, durează aproximativ 5-6 luni în urmă. Voiam să-mi ușurez părul. Se poate face acest lucru fără verde? Industria părului puțin, dar nu aș vrea să taie totul.

Vizitatorul

Ce idiot a venit cu acea henna nu este spălată. 
Îl pot spăla o lună, mai ales dacă sunt tot felul de uleiuri și măști.
Parul este lung și gros. Decupați în fiecare lună pe podea un centimetru pentru a nu se împărți

Helena

Alina, cel mai probabil vei deveni verde sau albastru (cunosc din propria mea experiență) vopsite cu henna, iar o lună mai târziu am decis să pictez cu chimicale. Ca urmare, ea a devenit maro deschisă, cu o nuanță albastră. Albastru nu este tot păr, dar numai în părți (probabil în cazul în care henna este lăsat) acum nu știu ce să se spele albastru ((


Zdravstvuyte.Ya prea după henna + Basma du-te cu comanda volosami.Hochu albastru un striper profesionist, dar mă tem că nu va lua salon de golubiznu.V spune nu își asumă nici o responsabilitate, și dorogo.Esli ceva ce încercați și spălați albastru, scrie Multumesc.

Ksiuta

fată. Mă grăbesc să liniștesc toți cei care au citit coșmaruri pe forumurile despre "verdeață, mlaștină, albastru" și ororile similare. Dă-i drumul! Iată povestea mea. Părul ei este blond deschis, vopsit cu henna în roșu de cupru timp de 12 ani. Foarte obosit de procedura de pictura în sine, iar culoarea dorea o culoare mai strălucitoare, o idee a apărut să treacă la vopseaua obișnuită. Am citit în rețea despre posibilele consecințe surprinzătoare, mi-a fost teamă înfricoșător. Dar, așteptați până când otrastet henna de neconceput - părul sub talie, de lux și gros, a decis să-l risc) sa dus la salon, a declarat comandantul despre henna, ei bine, acum cred că ușa mea și a pus pentru vremuri mai bune, dar frizerul auzit despre „verde“ doar a râs! Se pare că există vopsele profesionale costisitoare care nu dau astfel de rezultate nedorite și le puteți picta după henna în orice culoare! ) Dixon ma pictat cu vopsea, totul era în culoarea fină, strălucitoare, netedă și strălucitoare, despre care am visat. Deci, nu ascultați tot felul de prostii vechi, progresul nu merită! Ceea ce a fost imposibil până acum devine real! Fiți îndrăzneți și aveți încredere în profesioniști! Mult noroc pentru tine! Fii luminoasă și frumoasă! Dorințele femeilor trebuie întotdeauna îndeplinite!

Ksiuta

ps: pentru pictura nu a fost folosit vopsea

Pot să-mi vopsesc părul după ce am folosit henna?

Elkhan Aliyev

Vopsirea părului după henna nu este recomandată, deoarece rezultatul după aplicarea pigmentului de colorare chimică poate fi cel mai imprevizibil.
De exemplu, dacă doriți să faceți firele foarte ușoare sau blond, puteți obține o nuanță de mlaștină.
Și după utilizarea coloranților întunecați, pentru a obține o vopsire neuniformă, cu unele bucle, nu va avea o culoare atractivă, maro-maro.
Odată, după ce au schimbat culoarea părului cu henna, foarte puțini oameni vor risca să repete această procedură, deoarece nu va fi posibil să producă colorarea părului după henna în umbra dorită în viitorul apropiat. În plus, nici un coafor nu va întreprinde procesul de vopsire, deoarece știe sigur că este o pierdere de timp. Pudra de Henna mănâncă în structura părului atât de ferm încât nu numai vopseaua, ci și permeaua chimică nu sunt luate pe ea.
Se pare că există o singură cale de ieșire, așteptați până când firele de culoarea hennei cresc, apoi le tăiați. Și numai după aceea, va fi posibil să culoarea în culoare, indiferent de dorința inimii voastre. Va dura mult timp să așteptați, dar dacă nu doriți să utilizați sfaturile noastre despre spălarea hennei.
Dacă aveți nevoie pentru a efectua colorarea părului după henna, stocați-vă pe produsele care vor fi necesare pentru procedura de spălare:
ulei natural (jojoba, nucă de cocos, migdale etc.);
otet de masă;
drojdie uscată și kefir;
săpun de rufe;
smantana acru;
alcool 70%.
Deci, încercați henna folosind următoarele metode:
Faceți o mască de ulei natural, puteți cumpăra un produs cosmetic la orice farmacie. Încălziți ușor uleiul într-o baie de apă, apoi aplicați firele și rădăcinile. Puneți un capac de plastic peste cap și un prosop de terasă deasupra acestuia. Masca trebuie păstrată timp de cel puțin o oră, pentru că din când în când, pentru ao menține caldă, folosiți un uscător de păr pentru ao încălzi. După timpul specificat, spălați-vă capul cu apă caldă și săpun.
Procedura se efectuează de 2-3 ori pe săptămână, până când firele își obțin culoarea naturală.
Luați un litru de apă caldă 1 lingură. l. 9% din oțet, se toarnă soluția în recipient și se lasă complet bucle. După 10 minute, spălați-vă părul cu șampon. Faceți această procedură de 3 ori pe săptămână, primul rezultat poate fi văzut după prima dată. Este important ca soluția de oțet să facă firele uscate, așa că după spălarea capului se recomandă aplicarea unui balsam nutritiv pe acestea.
Pregătiți o mască de drojdie, în acest scop într-un pahar de chefir cald, dizolvă 40 g de drojdie. Aplicați masa rezultată pe toroane, după două ore, clătiți. Efectuați procedura zilnic, până la rezultatul așteptat.
Aplicând săpunul obișnuit, puteți obține o scurgere de henna. Aici, merită să vă amintiți că va trebui să vă ocupați de alcaline, care are proprietatea de a deschide cântare de păr. Prin urmare, după spălarea capului cu săpun, asigurați-vă că faceți o mască de ulei pentru firele dvs.
După ce ați folosit săpunul timp de o lună, puteți să vă vopsiți părul în orice culoare.
În cazul în care culoarea de bucle colorate cu henna, se pare prea luminos pentru tine, se înmoaie cu smântână. Pentru a face acest lucru, periați-l cu părul și, după o oră, spălați smântână cu apă caldă cu săpun.
Scoateți rapid henna pe păr va ajuta 70% alcool, pentru aceasta, umeziți-l cu un burete, aplicați alcool la părul ei. După cinci minute, deasupra acestuia, ungeți toroanele cu orice ulei vegetal. Apoi puneți un capac de plastic peste capul dvs., pe un prosop fript. După 30-40 de minute, spălați-vă părul cu șampon de păr gras. Procedura se efectuează de 2-3 ori.

Julia

Este posibil, dar va fi luat greșit, neuniform și cu culori imprevizibile. Mai ales dacă nu a trecut mult timp după henna. În special nu se recomandă clarificarea. În mod ideal, henna crește și se taie, apoi se aplică coloranți chimici.

vopsea obișnuită după henna

fete. salut tuturor și cu preotul trecut!

Afftograzhdanka

Încercați henna obișnuită. Va deveni roșu

Vizitatorul

poate că nu merită, nu se știe care va fi reacția.

Olga

Nu am luat vopsea după henna (adică atât culoarea, cât și prețul).

Vizitatorul

autorul, coaforul mi-a spus că, după henna, este foarte dificil de colorat în mod normal, henna foarte bine penetrează părul și îl spălați de acolo (cu timpul, bineînțeles). Dar am vopsit cu henna - efectul nu este deloc ceea ce mi-am dorit, ei bine, voi supraviețui, dar vopselele chimice mi-au ruinat foarte mult părul. Acum mă angajez în restaurare intensivă.

Vizitatorul

De asemenea, mi-am prăbușit mirosul negru, gri-ul mouse-ului meu,
Nu sfătuiesc să merg la vopsea.
Poate fi vopsea obișnuită de henna

Shoko

vopsite maron de henna, bine, nici minte, nici inima. 6 ore păstrate, puneți fierbinte (într-o baie de apă păstrată). Hue dacă nu există ceva care merită toate aceste mutoteni. După prima spălare, părul este gras, după ce al doilea este confuz. Brrrr. Părul pictat înainte de faptul că în ciocolată, chiar acum culoarea este smudged, crezut henna va da adâncime, sclipici. Nifiga.

Sandra

Shoko, ai păstrat greșit timp de 6 ore! Henna părul același păr ca și scoarța Duda dacă nu poleshe! Nu toate părurile sunt în mod normal tolerate. Este necesar 3 ore. Pentru a păstra maximul și culoarea trandafirului numai pe vopseaua n-ny apare. Însuși henna am pictat o simplă fitochimie iraniană de marcă timp de 8 ani și foarte mulțumită. Adevărat, există astfel de tipuri de păr pe care henna, dintr-un anumit motiv, nu are culoare peste (

hachu

Ehhhhh.. Ei bine, chiar vrei.

Lapanechka

după henna, este luată doar vopseaua neagră, m-am verificat

Seuss

tot timpul am vopsea palete în ciocolată neagră. 4 săptămâni după vopsire, a vopsit cu henna, a fost prea dureros să devină roșu, dar miracolul nu sa întâmplat. Părul a rămas foarte întunecat. După ce am vopsit cu henna, mi-am spălat părul de două ori. Acum, până la noul an, vreau să mă pictez din nou pe palete, nu doar în ciocolată neagră, ci în roșu. Cine știe, poate face asta sau nu? Care este culoarea? Poate cineva a făcut deja asta?

Vizitatorul

vopsite maron de henna, bine, nici minte, nici inima. 6 ore păstrate, puneți fierbinte (într-o baie de apă păstrată). Hue dacă nu există ceva care merită toate aceste mutoteni. După prima spălare, părul este gras, după ce al doilea este confuz. Brrrr. Părul pictat înainte de faptul că în ciocolată, chiar acum culoarea este smudged, crezut henna va da adâncime, sclipici. Nifiga.

vopsite maron de henna, bine, nici minte, nici inima. 6 ore păstrate, puneți fierbinte (într-o baie de apă păstrată). Hue dacă nu există ceva care merită toate aceste mutoteni. După prima spălare, părul este gras, după ce al doilea este confuz. Brrrr. Părul pictat înainte de faptul că în ciocolată, chiar acum culoarea este smudged, crezut henna va da adâncime, sclipici. Nifiga.


Și tu încerci să folosești henna naturală.

Vizitatorul

Îmi vopsesc părul negru, rezultatul este un fel de maro roșcat, cum ar fi și să păstreze 10 ore, va lua vopseaua neagră, după henna sau nu?

Anna

Sunt întuneric, acum 5 luni m-am pictat cu henna incoloră, iar acum vreau să mă pictez cu vopsea obișnuită. Spune-mi, va dura?

Helena

așa că mă împinge atât de mult, sentimentul că oamenii nu înțeleg limba rusă, i sa pus o anumită întrebare, dar ei scriu în afara subiectului, vreau să-l vopsesc în roșu după ce henna spera să citească cine a făcut-o deja. ((((((((

Gau

privet vsem
Ya vsegda ispolzovala temno-korichnevuyu krasku ot loreal. Doi mesaaca nazad rewila pokrasitsya 4ernoi indiskoi hnoi. Spustya nedelyu ya obnarujela, 4to moi volosy stali jestkie, ne upravlyaemye (ya ranshe ispolzovala utyug dlya volos, tak vot on ne pomogaet). I samoe glavnoe volosy na poverhnosti golovy kakie la lipkie kak budto ya coca coloi myla volosy a ne vodoi. Nu uitați să faceți clic pe butonul din stânga al mouse-ului, nu este coplesit nicakih balzamov i mask. Eu vse ravno. Tu te ustala, tu nu te plictisesti, te rog sa te faci bine. Plătiți-vă 4 de delat, esli u vas fost takaya este problema. Bps)))

Vizitatorul

Henna nu mă ajută, am încercat să pictez în henna cu henna, nu sa întâmplat nimic, nu sa întâmplat nimic clar

Vizitatorul

și cel puțin un răspuns normal. Întrebarea este simplă: este posibil să pictezi cu vopsea după henna și ce efect va fi. Nu, toată lumea începe să dea sfaturi prostești.

Svetlana

Intotdeauna mi-am vopsit parul o culoare de castan, este cel mai apropiat de cel natural pentru mine, acum 3 zile am vopsit-o cu henna. Efectul nu a funcționat. Este necesar să se alinieze culoarea părului, să se vopsească peste rădăcini. După ce oră pot să-mi vopsesc părul cu altă vopsea?

Vizitatorul

poate arunca verdele.

Cine a vopsit părul cu henna după vopsea?

natural - castan, strălucit într-o blondă, apoi vopsit cu un non-amoniac din nou în culoarea sa, dar este spălat. și vreau să-mi crească propria mea și să nu stric mai multe culori. pot încerca să tentativă henna + basma? sau mai bine nu merita? împărtășiți experiența dvs. vă rog

Vizitatorul

culoarea sa este castan ușor, a apărut gri, a început să picteze cu culori. Părul a început să se deterioreze. Trecut pe cafea de henna-basma-musetel, totul pictat fara probleme. Dar nu pentru prima dată, ci după aproximativ trei vopsele. Vopsea o dată pe lună. Dar când henna începe să se estompeze (am cam trei săptămâni după pictura), este clar că părul părului care a fost vopsit anterior cu coloranți chimici are o culoare roșiatică-rugină-maronie.

Luba

un vi tolko odin volos krasite.

Vizitatorul

fetele sunt drăguțe, salut! Și eu sunt un fan al henry.TK. La un moment dat mi-am ruinat si parul cu vopsele, am fost zdrobit neintrerupt de multi ani.Natur.Parcul este un castan intunecat.Basma nu a incercat niciodata.Parcare, pliz, experienta.In ce proportii amesteci henna cu basma.Ce citesc instructiunile basma de pe cutie, Este scris că, la început, părul este pătat cu henna, ca de obicei. Atunci henna este spălată și aplicată Basma. Matured pe păr, atâta timp cât este necesar și spălate. Și am auzit întotdeauna că ar trebui să amestecați henna cu Basma Ce spuneți despre asta Autorul, iartă-mă pentru includerea unui nou thread în subiectul dvs. Nu vreau să creez un fir nou pentru o întrebare. În ceea ce privește întrebarea dvs. Acest lucru este parțial de acord cu invitația 1. Dar, cu doar o graniță, că la mine părul devreme vopsit cu o vopsea va dispărea mai multă lumină decât rădăcinile regresate. Iar rădăcinile regresate, în care există păr gri, nu sunt întotdeauna pictate uniform. Parul gol este mai saturat, griul are o nuanta de cupru mai mare. O nuanta ruginita apare pe gri, dupa 2-3 saptamani. Acesta este motivul pentru care, deseori, mă vopsesc pentru a evita această culoare multicoloră. Dar foarte mulți oameni vorbesc și întreabă cum obțin acest efect, deoarece Se pare că mătrea.

Vizitatorul

Basna mea henna este mai rea decât henna.

Lula

și verde, nu-i așa? Aceasta este întrebarea principală. Și părul devine mai bun după hnyu?

ale

Alo Te rog sa-mi spui unde poti sa cumperi basma? Si in ce proportie cu henna trebuie sa iei.. Sunt o bruneta in sine.. Astept un raspuns.. Nu gasesc Basma nicaieri in Donetsk.. Poate cineva este din Donetsk (Ucraina)

ale

Apropo, puteți deveni verde în acest caz.. Dacă aplicați doar Basma.. Dar dacă Basma plus henna. Acest lucru nu ar trebui să fie verde.. Trebuie să știți ce proporții să ia.. Aceasta este în funcție de culoarea părului

Lizet

prima cruce cu henna și apoi cu Basma! Și dacă sunt amestecate, vor fi confundate doar de la henna, și se vor trezi roșii și nu bruneta

Lula

iar părul albite nu va deveni verde. Și 8, cum anume distrugi totul? Cât de mult țineți?

3

lizet, și este posibil în mai multe detalii? Pentru a face o nuanta maro, nu rosu, cat timp ai nevoie pentru a tine henna, si apoi basma?

Postarea mea 1

Pentru a evita neînțelegerile, încercați să pictați un fir. Dacă nu devii verde, atunci întregul cap.
N-am pictat prima henna, apoi Basma. Doar un amestec. Două pungi de henna (25 de grame), un pachet de basmy. Toate acestea se prepară cu un decoct puternic de mușețel și se adaugă două lingurițe de cafea proaspăt măcinată (dacă doriți o nuanță mai închisă) sau două linguri de cacao (umbra mai ușoară). Stau 2 ore. Se transformă într-o culoare de castane ușoare, cu un luciu de aur. Parul gri este mai ușor, se pare că se evidențiază. Am fost întrebat de multe ori despre cum îmi culorez părul, toată lumea îi place. Dar puteți găsi numai umbra dvs. și proporțiile amestecului experimental, în funcție de culoarea naturală a părului, tipul de păr etc.
O alta foarte buna preparare de henna kefir. Amestecul devine plastic, este mai ușor de aplicat și culoarea este mai interesantă. Uneori, în intervalele dintre colorarea principală se aplică un astfel de amestec timp de 15-20 de minute. Culoarea părului este răcoritoare, dar ce strălucește!

Musya

și dacă părul meu este vopsit în negru, hena le dă o nuanță de castan? Deci, obosit de acest negru de cărbune! Părul lor este negru, dar nu atât de cărbune, cu nuanță de castan. Vopsesc din cauza părului gri. Deci vrei culoarea ta naturala inapoi!

Irisul de aur

11, henna trebuie să toarne kefir rece sau căldură mai întâi? Spune-mi mai multe pliz

Pom de Crăciun

fetelor, bună după-amiază! Spune-mi, te rog, ce să faci? Mama a adus henna din India, ambalajul spune "maro", adică maro. Am hotarat sa-mi vopsesc parul, maro deschis. A urmat instrucțiunile, potrivit cărora a fost necesar să se amestece henna cu șamponul atașat, apă, să se pună pe păr și să se aștepte o oră. Când am spălat totul și am privit în oglindă, am fost îngrozit - părul meu era albastru și negru. Am încercat să mă spăl cu diferite șampoane - totul este inutil! Am venit la serviciu, oamenii sunt în șoc! Sunt lumină, pe față sunt niște pistrui, ochii sunt maro deschis. Și părul negru! Dimineața a fost colorat - groază, fata era "ieftină".. Am trebuit să spăl totul: (stau și mă gândesc ce să fac, cum să-l schimbe!) Stăpânul meu a spus că nu poți picta cu vopsea chimică, trebuie să aștepți cel puțin 2 luni. Este adevărat? Nu există într-adevăr nici o modalitate de a scăpa de ea? Mulțumesc!

Postarea mea 1

13, cumpăr kefir (1% grăsime) și lăsați-l la temperatura camerei. Preîncălzirea este riscantă, serul poate coagula. Se toarnă henna sau henna-basma kefir la temperatura camerei, închideți borcanul cu un capac și costă 2-3 ore. Desigur, din kefir, chiar și 1% din păr este gras. A doua zi am spălat cu șampon. Dar aceasta nu este o modalitate de colorare, doar o culoare răcoritoare. Doar blondele nu recomanda, devin morcovi.

Postarea mea 1

14, nici măcar nu știu ce să vă sfătuiesc. Este posibil să mușcați prea strălucitor culoarea parului vopsit cu henna-basmoa folosind orice ulei: măsline, floarea-soarelui etc. Dar trebuie să mușcați, să nu spălați. Cum pot obține o nuanță neagră de negru, nici măcar nu-mi pot imagina. De asemenea, știu că unele șampoane spală vopseaua, cum ar fi molto ben cu cărbune. Dar henna indiană este renumită pentru (spre deosebire de iranian), care ia strâns. Și dacă părul este poros, deteriorat, apoi se spală vopseaua în mod egal nu funcționează, acesta va fi pătat. Poate că încercați niște spumă colorată? Dar cum se va culca?

Pom de Crăciun

postul meu 1_a ce sa fac cu uleiul? Doar frecați?

Lizet

9 mai bine să pictezi singur! Mai întâi henna, apoi basma! Dacă le amestecați împreună, nu veți obține o castan sau o culoare neagră
10 Păstrați tot ceea ce spune pachetul. Ora Henna și jumătate sau două, oră Basmu sau două (în funcție de culoare, cu cât este mai întunecată). Și, cel mai important, atunci nu vă spălați părul cu șampon! Și apoi Basma va fi spălată și numai henna va rămâne în păr!

Postarea mea 1

copac, aici este un extras din site-ul despre colorarea henna si basma:
Cum se neutralizează culoarea prea luminoasă
Încălziți puțin ulei vegetal și masați-l complet în păr. Uscați-le puțin cu un uscător de păr, apoi clătiți cu șampon. Uleiul absoarbe henna. Dacă rezultatul nu este prea vizibil prima dată, repetați procedura.

Lula

și cine din părul henna sa îmbogățit cu adevărat?

Irisul de aur

Lula, am devenit mult mai bine. Henna este deosebit de bună pentru păr subțire gras, deoarece Utilizarea regulată le face mai groase și ușor uscate.

Lula

22, și ce fel de henna aveți?

3, 9

fete, salut! Ieri am folosit Basma pentru prima data, iar instructiunile spun ca poti sa pictezi in doua moduri: primul este acela de a amesteca henna cu o nuanta basma, iar al doilea este vopsirea alternativa, prima henna, apoi basma. N-am avut timp pentru alterne și a fost o aranjare planificată și mi-a fost frică de eventuale surprize după Basma - dacă ar fi prea negru sau verzui și niciodată nu știți. Asta am folosit. Am amestecat. 2 pungi de 25 g de henna și Basma a fost ambalat în 125 g Am tocmai l-am împărțit în 4 părți și am turnat o pătrime, poate puțin mai mult... Întotdeauna am adăugat un gălbenuș la amestec În general, am rezistat puțin mai mult de trei ore, spălate, după cum se spune, fără șampon, dar apoi puneți balsamul pe păr, altfel nu veți rupe, ce vă pot spune? Umbra sa schimbat in directia rosu, dar nu maro. Da, parul a devenit putin mai intunecat. În general, arătați mai întunecat. Dar am vrut doar un ton roșu, nu roșu. Dacă după henna părul era mai roșu, atunci acum e mai roșu în "mahon". Parul gri arată la fel ca după henna. Odată ce încerc să pictez unul câte unul, să vedem ce se întâmplă.

Irisul de aur

Lyulya, 23 iranian natural 5 freca pe sac :)

Lula

24, și care este natura ta? Încercați să amestecați 1: 1. Și adăugați krutosavarenny de cafea, de exemplu, sau fără ea

24 (Ea 3.9)

Lula, un castan natural întunecat, în general. Dar am pictat henna mult timp. Voi încerca, după cum vă sfătuim. Nu am îndrăznit pentru prima dată - mi-a fost frică de rezultatul unor neașteptate.

Yaion

lula, nu-ti vopsi parul cu un bas. Doamne ferește! Atunci, căldura nu mai pictează.

Lula

parul ei este negru, tot timpul, părul cenușiu era vopsit cu coloranți chimici, ea a hotărât să picteze cu basma pentru că a început deja să-și scoată părul din vopsea chimică.

Olga

Acum 3,5 luni au vopsit ciocolata neagra. Acum am decis sa ma vopsesc cu henna si basma (1: 2). Foarte mult timp păstrat. Orele 6. Dar pe părul vopsit apare doar o nuanță roșiatică (văzută la soare, dar nu așa) și aproape de rădăcini, unde era o culoare a părului (maro deschis), părul era ușor întunecat. Spune-mi te rog, într-adevăr nu pot picta peste această rușine cu vopsea neagră? Chiar vreau să fiu negru, din păcate, cu ajutorul hennei și basmei acest lucru nu este atins.

Julia

Bună Olga.
Părul meu este același ca al tău și este colorat. Ai găsit o cale de ieșire?

Pu

Și eu, nu mă simt bine, saturat cu vopsea de henna, nu-mi dă vopsea și totul, deși părul meu este blond, iar părul gri nu trebuie să fie pictat prea mult.

Bovarovna

Bună ziua, am vopsit acum câteva zile cu henna naturală indiană de culoare neagră (am cumpărat 2 pliculețe de 15 grame la o expoziție din India în orașul nostru) pentru culoarea mea neagră de lumină naturală de castan, părul meu a devenit mai neagră decât negrul, a avut loc timp de 30 de minute, în instrucțiuni, am vrut să experimentez cu culoarea, părul a devenit de fapt mai dens, mai gros și strălucit a trădat henna, a spălat vopseaua cu șampon imediat după vopsire, așa că a fost indicat în instrucțiune și din nou după câteva zile, am crezut că se poate spăla, - negru, așa și a plecat. Vreau propria mea culoare, dar nu știu cum să o spăl complet, am părul de lungime medie, nu vreau să am o tundră scurtă, chiar dacă toată lumea spune că am o nouă culoare a părului, dar nu vreau să rămân cu această culoare mai mult de o lună, au scris despre henna neutralizantă petrol, va ajuta? Sau este mai bine să nu pierdeți timpul, pur și simplu spălați cu șampon și așteptați ca totul să se spele? Pentru cei care doresc să vopsească negrul, de fapt, o iau strâns și pictează peste sfaturi arse și păr gri, dacă cineva le are, părul lor arată mai sănătos, dar nu mă pot obișnui cu o culoare neagră (nu are culoarea verde sau albastră pe păr). ((

Bovarovna

Ce am găsit despre henna și culori diferite, sper că cineva va veni la îndemână.
Henna este combinată cu succes cu alte vopsele pe bază de plante. Într-un duet cu ei puteți obține o gamă largă de nuanțe de păr vopsit:
Saturate de aur? Tenta galbenă
Rubarbă. Pentru a face acest lucru, luați 200 g de tulpini uscate de plante, combinați cu o sticlă de vin alb uscat (fără vin) și fierbeți până când jumătate din lichid se fierbe departe. În compoziția rămasă adăugați o pungă de henna. Compoziția se aplică părului și se menține timp de aproximativ o jumătate de oră.
Culoarea aurie veche
Saffron. 2 grame de șofran fiert timp de 5 minute, adăugați henna.
Gros de miere galbenă
Musetel. Se amestecă 2 linguri de ierburi, se filtrează și se adaugă henna.
Vinete cu strălucire purpurie
Suc de sfecla Încălziți până la 60 de grade, adăugați o pungă de henna.
Culoare de mahon
Cacao. Henna este combinată cu 3? 4 Art. Linguri de cacao. Se amestecă amestecul cu apă fierbinte până când este rece, se aplică rapid pulpa pe părul curat și uscat.
Câștig roșu
Roibă. Rădăcina (2 linguri de linguriță) este fiartă într-un pahar de apă, se adaugă henna.

Bovarovna

continuarea, poate, totul nu se potrivea într-un singur mesaj.
Saturate - castan
Cafea de cafea. 4 lingurițe cu partea superioară a cafelei naturale măcinate toarnă un pahar de apă clocotită. Se fierbe timp de 5 minute. Se răcește ușor. Se toarnă o pungă de henna în soluție.
Culoarea ciocolatei
Frunze de nuc. Se fierbe 1 lingura, adauga o punga de henna.
Scorțișoară neagră
Nucule de nuc. Cojile zdrobite sunt fierte pentru o lungă perioadă de timp (aproximativ 2 linguri linguri).
Culoarea bronzului
Basma. Este o pulbere de frunze indigo gri-verzui, care este aproape inodoră. Henna este consumată fără basma. Basma fără henna vopsea părul într-o nuanță verde-albastru. Pentru "bronz", este necesar să luați 2 părți de henna și 1 parte din basma.
Castaniu de castan
3 părți de henna și 1 parte din basma.
Albastru negru
Henna și Basma în cantități egale. În primul rând, pictați părul cu o hennă, țineți-l timp de cel puțin o oră. Spală-te. Apoi aplicați basma.

ea

informații valoroase! Și cum să-l aduci pe Titian?

Vizitatorul

prima cruce cu henna și apoi cu Basma! Și dacă sunt amestecate, vor fi confundate doar de la henna, și se vor trezi roșii și nu bruneta


Nu sunt de acord. Am folosit henna și basma de mai mulți ani. Culoarea originală este foarte maro închis. Dă-i pe negru. Am amestecat 2 plicuri de basma cu 1 plic de henna. Stau aproximativ 2 ore. Recent, a început să folosească henna incoloră. Ryzhina este complet absentă și nu există verdeață. Părul poate deveni verde dacă nu adăugați henna.

morcovi

. Sfătuiască. Mi-am vopsit părul roșu, chem.Colour, am întors părțile morcovului, piese puțin cupru, maro deschis, cu nuanță roșiatică. Dacă vopsea de henna, atunci ce se întâmplă? Spune-mi.

Lena

da la simtul pe care îl amestecați henna cu basma nu va. Culoarea va deveni bogat roșu.
Și eu sunt interesat să știu acest lucru, am vopsit negru, și pentru a treia lună am spălat it off.Acum vreau să-mi lumineze parul cu henna lumina naturale, dar mi-e teamă că brusc nu va lucra, spune-mi, te rog, poate cineva să știe ce să fac?

Morcovi, deja șocați), dar curând din nou

este posibil să nu fie luată pe părul tău sau să o faci greșit)))) și, în ceea ce privește henna de pe vopsea, să nu-ți asumi riscuri. Nu reușiți. Clătiți liniștit cu metode uzuale și faceți-o în fiecare noapte și o dată pe săptămână pentru noapte.

vulpe

Și eu i-am vopsit ieri vopseaua obișnuită și, înainte de asta, henna + basmo, s-a dovedit a fi roșu la rădăcini și apoi cupru, cum poate fi? Pot să-l pictez imediat cu henna + basma?
Morcovi, cum poate fi fixată culoarea?

morcovi

N-aș fi acum vopsit cu henna sau basma sau cu toți împreună. Du-te la salon (de preferință în cazul în care acestea vopsea "0-zone"), apoi ce se agită lapte. În general, vopsea scump bun, economisire. Și este mai bine să consultați la fața locului un specialist. Și eu, culoarea nu este chiar. Pe rădăcini, cireșele și capetele sunt maro o_o) și nu știu ce să se aștepte de la henna. Mă duc la salon a doua zi. Este mai bine să plătească un denyuzhku în acest caz, serios. Există o mare experiență =))))

vulpe

Nu v-am ascultat și v-ați vopsit părul mai întâi cu henna și apoi cu Basma. Și iată și iată că părul a devenit culoarea castanului normal))
Poate că este individual)))

morcovi

O_o) și am avut o astfel de ouă. Da, și în realitate, probabil în mod individual. Și care a fost vopseaua? (Normal) garnier sau Schwarzkopf. Ce companie? Poate acest rol joacă?

vulpe

milanshine italiană. Profesionist, cu peroxid

morcovi

multumesc) uite! Și vreau să uit henna ca un vis rău;)

Doamnă o

oameni! Voiam să pictez cu henna, apoi m-am săturat de ea și am hotărât să-mi vopsesc părul cu vopsea. Pictat deja de mai multe ori. Primele 4 zile după vopsire culoarea este frumoasă. Dar după 4 zile o roșcată se rupe prin cel maroniu și totul se întoarce din nou.
Nu-mi spuneți, este posibil să-i înălbim părul după henna?

iulie

Am oferit henna indiana pentru par si un tatuaj bio.
E-mail de contact: [protejat prin e-mail]

Arina

fete! henna vopsea după vopsea Garnier, vopsite cu vopsea în grâu, ieri pictat henna rosu cu cafea, cum ar fi ciocolata, culoarea sa transformat roșu aprins, rădăcinile maro, se deplasează ușor de observat doriți Brown, eu sunt pictura acum henna cu cafea, treptat, trebuie de ciocolată vin, și apoi după părul de vopsea oțel complet uscat. Și eu folosesc balsamul pluse, oțel foarte plin de viață.

Tasha

Aceasta este ceea ce vreau să vă spun, dacă v-ați pictat în negru pentru prima oară și acum doriți să vă luminați în nici un caz cu roșu henna, dar mai ales alb, am suferit din cauza asta, este mai bine să cumpărați doar iluminare simplă, dar nu și henna. Culoarea părului era foarte teribilă.

Cine a vopsit părul cu henna după vopsea?

Luda

50. Nu sunt de acord. 5 ani au vopsit părul în coloranți chimici negri. Spoilați-le complet. A început să picteze cu henna. Negrul nu este pictat peste, dar se pare că este prea rece de la cupru la negru. Părul a devenit minunat. Mai puțin murdar, gros..

Coldy

dacă sunteți vopsit cu doar henna, puteți obține o mulțime de lumină asupra sănătății dumneavoastră. Dar dacă folosești Basma pentru asta. Basma usucă părul puternic, așa că, în general, părul uscat nu este recomandabil să se folosească, deci dacă doriți nuanțe întunecate, este mai bine să rumeni vopselele cu un conținut minim de amoniac (sau absența completă). Și asta nu strică părul, ca Basma. Era un doctor-tricholog, a spus ea.
Și ea a spus că este mai bine să nu pictezi deloc nimic. = P

Coldy

deși henna usucă de asemenea părul. În general, fetele cu păr uscat nu ar trebui să le folosească pe toate. =

Natusik

fete, dacă doriți să obțineți o culoare de castan (nu roșu sau negru), trebuie să amestecați 1x1 și dacă părul are o lungime medie sau mai mult. Apoi, 2 pachete de henna și basma. Am folosit henna timp de 20 de ani, vopsind periodic culori, dar revenind la henna cu Basma

Elenka

Sunt vopsita mai intai cu henna pe kefir, apoi cu Basma cu cafea. Culoarea este foarte frumoasă: castanul natural întunecat, părul a devenit mult mai bine. Și când henna a fost amestecată cu basma, rădăcinile erau roșii, iar lungimea nu schimba culoarea. Pe scurt, metoda fazei de colorare a taxiurilor)))

jajaja

47.Miss o
Este spălat pentru că nu ați așteptat trei zile după vopsirea henna și basma. Este necesar ca culoarea să fie fixată. Și apoi spălați capul cât doriți, henna nu este spălată decât dacă rădăcinile cresc. Ei bine, maximul care va fi - această strălucire va dispărea și vor deveni plictisiți. Apoi folosiți ulei de măsline sau lămâie pentru strălucire sau re-vopsea) este absolut inofensiv

Winnie Winnie

dar părul meu este foarte întunecat, aproape negru. Le-am luminat și pictat în roșu! Ei nu sunt atât de grav afectați de acest lucru, dar groaza iese ca și cum (((și acum rădăcinile negre cresc, iar acum cred că dacă o pictezi cu henna?
Nu vreau să fie o nuanță foarte întunecată și mă tem că rădăcinile unei culori vor fi, iar restul părului altui = (
Ce ar trebui să fac? Vă mulțumim anticipat

Julia

Am vrut să întreb), am o jumătate de an în urmă, a fost vopsită în alb cu henna, iar acum vreau să pictez vopseaua la culoarea mea a fost mai mult alb, ca părul după henna începe să crească și a văzut rădăcinile mele, ele sunt prea luminoase, dar diferă de la bitul henna) și aici Poți să pictezi pictat. Nu voi deveni verde? Numai că mulți oameni scriu că, dacă este vopsit într-o culoare deschisă după henna, atunci culoarea din mască nu este ceea ce vrei, dar înțeleg că este scris doar despre henna întunecată, da. Ajutor plizzzzz)

Maria

cum să faci verde? Părul meu este decolorat, ruginit după diferite vopsele. Ei scriu multe despre ceea ce se poate face pentru basma pe brightener, sau pentru strălucirea hennei. Cum se face? Cineva poate reuși accidental, să împartă și el. )))

Lupul

după ce vopseaua obișnuită poate fi vopsită cu henna și basma? Și vopsiți doar rădăcinile sau puteți întregul cap? Răspundeți vă rog pe săpun)

Diana

Spune-mi te rog, dar mi-am vopsit parul cu henna alba cu cruce de hidrogen, 4 luni au trecut deja. Acum vreau să vopsesc culoarea rădăcinilor mele și să cresc părul, această henna cu oxidanți va lua vopsea.

Sindi

yaion
Lula - nu-ți dai niciodată părul cu un bas. Doamne ferește! Atunci, căldura nu mai pictează.
Cine altcineva, am pictat cu o Basma, a ținut-o timp de 2-3 ore. Sa dovedit o culoare închisă, dar nu verde. Dacă brusc deveniți verde - Basma este complet instabilă (pentru a menține culoarea imposibilă de spălare a părului timp de 3 zile) și puteți să o spălați imediat
=)

Vizitatorul

xocu okrasitsia xnoi s kofe no boiusi, hias u menia krahenii temno kohtanovii.La vi cum se face cto polucitsia posle kofe s xnoi?

Tosya

Un coafor familiar mi-a spus că după substanța chimică. Culorile nu pot fi vopsite cu henna, deoarece părul va începe să cadă. Ultima dată când mi-am pictat părul era acum 2,5 luni. Ce credeți că pot fi pictate cu henna?

Asya.

salut! Am 3 ani parul cu vopsea henna, care a adus spets.Iz Iranul., Par sunt mai bune, dar am apărut părul gri, îmi place 3mesyatsa nu fac nimic, și vreau să le pokarsit, dar mi-e teamă pentru că eu spun că pot deveni verde! Ce să faci? Ajută-te!

Lena

Buna ziua, am pictat mereu cu vopsea si acum parul meu a devenit rasfatat. Acum 2 zile a fost pictat cu henna și raportul basmo 1: 1. Culoarea sa dovedit a fi ușoară, cu o nuanță de roșie, nu sunt foarte drăguță cu ea, dacă mă vopsesc cu Basma, voi deveni mai întunecată și nu voi deveni verde?

ajun

Bună ziua tuturor Sunt nou în această afacere. Vă rugăm să dau sfaturi primele curse am vopsite cu henna și Basma un raport de 1 2k - dorit negru, dar sa transformat kashtan.Vtoroy ori mai Basma - 3 la 1 și încă nu negru - un pic a devenit mai inchisa. Aici nu știu ce să fac pentru a obține în cele din urmă negru. Părul este lung, îl pictase înainte. Vopsea, rădăcini de auburn. Vreau să devin negru, fără impurități!

Helena

Obișnuiam să-mi vopsesc părul cu o Basma și culoarea era negru. Cu toate acestea, înainte de aceasta, părul a fost vopsit cu henna de mai multe ori pentru o lungă perioadă de timp. Am încercat să amestec henna și basma - culoarea oricum a apărut roșu.
Cred că verdele nu ar trebui să funcționeze dacă părul era deja colorat cu henna.
Acum am o altă problemă - am început să folosesc vopsele chimice, am fost pictat doar de trei ori, dar părul meu a reușit deja să strică. Acum culoarea este roșiatică. Vreau să-mi întorc întunericul, dar mi-e teamă să pictez în basma, nu știu ce se întâmplă:

Dasha

Buna ziua, am o întrebare: am 2 luni pentru a merge păr negru, și aș dori să încerc să picteze rădăcinile basmoj, dacă se amestecă 2: 1 (50:25) Basma: henna, veți obține culoarea neagră pe părul meu?

Anastasia

Bună ziua tuturor
Subiect foarte interesant, am învățat multe! De asemenea, vreau să mă pictez cu henna, dar problema este că există trei culori pe capul meu
În primul rând: naturale, rădăcinile industriei
În al doilea rând: castan (vopsea profesionistă)
În al treilea rând: roșu închis (încă nu pot scăpa de el)
Cine știe ce se poate întâmpla din aceasta)

Olesia

Am această situație. Obișnuiam să-mi vopsesc părul negru o dată pe lună. Apoi ea a mers la întuneric krattanovy. Din moment ce părul meu a slăbit și a început să cadă, am decis să nu vopsesc timp de 3 luni și după aceea am vopsit părul cu henna și basma (1: 3) timp de 1 oră și 30 de minute. Acum regret. Părul ei era uscat și nu vopsit, doar o nuanță de bronz, iar apoi henna din Basma era proaspătă. Așa cum era de așteptat. Cum ar trebui să fiu? Nu este clar cum culoarea parului. Au trecut 4 zile. Pot să-l pictez cu o vopsea obișnuită, întunecată, de kottan sau altceva? Te rog ajută din această situație. Mulțumesc.

pistrui

Văd, aici oamenii cu experiență s-au adunat, ajutați!)
Crash ultimele luni în negru cu vopsea obișnuită (garnier bezammiachnoy). Ultima dată când am colorat rădăcinile, m-au ars și am refuzat temporar să pictez. Rădăcinile sunt deja bune în industrie (eu însumi sunt blond deschis), vreau să încerc o altă culoare. Spune-mi, este posibil să pictezi cu vopsea obișnuită de henna? Și cum vor fi toate acestea, dacă rădăcinile mele sunt luminoase și sunt încă negre pe toată lungimea?

Daria

Bine ai venit! Chiar am nevoie de ajutorul tău!
Chiar îmi este frică să fiu verde.
Am acum 2 culori:
- Mie natural (rădăcinile au crescut 2-3 cm)
- Chem. Vopsea (vopsita cu parul in jur de 2 luni in culoarea ciocolatei, acum doar rosii si blonde sunt lasate, nu intuneric si nu lumina.
Întrebarea este:
Aș vrea să am o culoare ciocolată.
Este posibil Dacă da, cum?
Și eu merg verde?
Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dvs.

Xu

Am lightens de două ori blondoranom de păr 12 la suta comburantului, pe același păr zi vopsit cu henna, transformat de culoare mandarină)) Am avut o culoare de cafea, am aplicat imediat la părul ei, care deține o oră, ce crezi ?? Totul este pictat bine peste, acum sunt blond cu tentă roșie)) adevărul înainte de toate aceste experimente am încercat totul pe fire separate, mi-a fost frică să devin verde sau altul)

Anuta

Am petrecut două ore și jumătate pe Basma.. Nici o culoare verde.. Sedin, bineînțeles, parțial pictată peste)) Am păr brun închis, aproape negru) a doua zi vreau să încerc henna.. Astăzi nu am găsit-o nicăieri) și să folosesc doar coloranți naturali ceea ce vreau tuturor!

Anuta

dacă sunteți vopsit cu doar henna, puteți obține o mulțime de lumină asupra sănătății dumneavoastră. Dar dacă folosești Basma pentru asta. Basma usucă părul puternic, așa că, în general, părul uscat nu este recomandabil să se folosească, deci dacă doriți nuanțe întunecate, este mai bine să rumeni vopselele cu un conținut minim de amoniac (sau absența completă). Și asta nu strică părul, ca Basma. Era un doctor-tricholog, a spus ea.
Și ea a spus că este mai bine să nu pictezi deloc nimic. = P


Două la medicul tău! Citiți compozițiile tuturor acestor vopsele ieftine (de la 200 la 1 TP, și mai mult) înfiorător! De la care dioxinele se acumulează în organism, se formează și cancerul!) Contribuie la pierderea parului și, ca urmare, la chelie, etc. Și cei care economisesc sau nu îl primesc nu sunt importanți, toate aceste culori sunt făcute pentru noi - fete și femei din Rusia În Europa și America, nu veți vedea aceste produse care produc pentru noi)
Ce este doctorul parțial drept - ca să nu picteze deloc... Dar cum rămâne cu părul gri atunci?
Și apoi doctorul, bănuiesc că va promova produsele cu care are un acord. Acest lucru este ușor de ghicit. De exemplu, calendare agățate în birou, tot felul de notebook-uri de la medici.. Fii atent la ei.. Și tu poți ghici cine sponsorul lor..
În general, dacă doriți să continuați să fiți zugrăvit cu aceste Londra, Loreale, Guaraniras, paleți și așa mai departe X. Alegerea este a voastră.. Dar, atunci nu fi surprins dacă muriți dintr-o dată din timp de cancer și nu spuneți că nu ați fost avertizați..
Și basma și henna sunt foarte utile pentru păr - foarte mulți oameni scriu despre asta aici)) și mulțumiri tuturor pentru comentarii.

lelik

49. Arina, îmi pictez și părul cu garnitură, iar culoarea este și grâu. Vreau să mă pictez cu henna, dar mi-e teamă dacă ea cade pe el. Vopseaua va fi verde. A fost bine? Dacă nu l-au pictat 2 luni. Vopsea henna în mod normal ia?

Natalia

culoarea mea naturală a părului este blond deschis, în mod regulat nuanțează fire individuale în tonuri mai ușoare. Recent, ea a început să observe că părul ei devenise slab, și ce credeți că nu m-am gândit la nimic mai sensibil cum să-mi întăresc părul cu henna. Această groază, am devenit roșu-foc. Culoarea este cu adevărat înfricoșătoare.Acum, aici este balsamul meu de tonic tonic (ciocolată) (nu există miros de ciocolată acolo, dar în orice caz, nu este roșu, dar nu voi dura atât de mult.) Balsamul este spălat și, din nou, ce trebuie să fac? După câteva luni, poți încerca să fii vopsit? Vreau cel puțin o culoare blond închisă la culoare.

Natalia

Vreau să readuc culoarea normală a părului. Ajutor.

Anuta

fete, bine, ceea ce împiedică să picteze cu coloranți naturali - henna și basma, pe internet o mulțime de rețete, cum să obțineți această sau acea nuanță)) care este problema atunci..

Natalia

Am și pictat cu henna.. Și ce?

Maria

vă rog să-mi spuneți că mi-am vopsit părul întunecat și sa dovedit a fi roșu, roșu roșu însuși.. Rădăcinile au devenit paznici.. În salon au spus că vor spăla supra.. Și nu vreau.. Dacă sunt vopsită cu henna, voi întoarce culoarea roșie.. Vă rog scrie

Maria

Văd, aici oamenii cu experiență s-au adunat, ajutați!)
Crash ultimele luni în negru cu vopsea obișnuită (garnier bezammiachnoy). Ultima dată când am colorat rădăcinile, m-au ars și am refuzat temporar să pictez. Rădăcinile sunt deja bune în industrie (eu însumi sunt blond deschis), vreau să încerc o altă culoare. Spune-mi, este posibil să pictezi cu vopsea obișnuită de henna? Și cum vor fi toate acestea, dacă rădăcinile mele sunt luminoase și sunt încă negre pe toată lungimea?


Am aceeasi problema.. Mi-e teama sa ma vopsesc cu henna.. Parul este negru iar radacinile sunt rosii.. Este necesar sa lumineze culoarea neagra.. Ai facut ceva ?? Ajutor

Klinova

Vreau o culoare roșie foarte strălucitoare! Sfatuieste ceva! Mulțumesc. Ultima dată când garnierul a fost pictat a fost roșu, dar ea sa spălat rapid.

Autor de 25 de ani.

Vreau o culoare roșie foarte strălucitoare! Sfatuieste ceva! Mulțumesc. Ultima dată când garnierul a fost pictat a fost roșu, dar ea sa spălat rapid.

Nu este o crusta mai bună decât henna, pentru că atunci nu vei putea să o pictezi cu vopsea, numai că va fi mai întunecată și nu va fi plată, ai încercat pe tine însuți (

Mersedess

culoarea mea naturală a părului este blond deschis, în mod regulat nuanțează fire individuale în tonuri mai ușoare. Recent, ea a început să observe că părul ei devenise slab, și ce credeți că nu m-am gândit la nimic mai sensibil cum să-mi întăresc părul cu henna. Această groază, am devenit roșu-foc. Culoarea este cu adevărat înfricoșătoare.Acum, aici este balsamul meu de tonic tonic (ciocolată) (nu există miros de ciocolată acolo, dar în orice caz, nu este roșu, dar nu voi dura atât de mult.) Balsamul este spălat și, din nou, ce trebuie să fac? După câteva luni, poți încerca să fii vopsit? Vreau cel puțin o culoare blond închisă la culoare.


Simt cu tine ((așteptați 2 luni și în cabină! Perekrastes))

Mersedess

Spune-mi te rog, dar mi-am vopsit parul cu henna alba cu cruce de hidrogen, 4 luni au trecut deja. Acum vreau să vopsesc culoarea rădăcinilor mele și să cresc părul, această henna cu oxidanți va lua vopsea.

Spuneți-ne ce este această rețetă de henna albă și erexis? Ce culoare va fi?)))

Vizitatorul

Îmi cer ajutorul, am folosit vopseaua cu vopsele chimice pentru câțiva ani acum câteva luni, acum este maro deschis, vreau să devin mai întunecată cu Basma și henna, cu metoda vopsirii alternative, dar după ce am citit multe komenty, a devenit înfricoșător și dacă parul meu nu dă-i lui Dumnezeu roșu și tava roșu mai rău, crezi că ar trebui să fac asta?
Pentru rezultate mai bune, pentru a face mai mult, adăugați kefir la henna și apoi măcinați cafea la Basma, dacă da, în ce cantități și cum să adăugați exact, mai întâi puteți fierbe și adăugați sau, atunci când gătiți basma, adăugați câte linguri de cafea!
Răspundeți la această întrebare foarte chinuitoare = (

Anuta

trebuie doar să încerci pe o parte a părului.. Vedeți ce culoare se va dovedi.. Și mai departe pe circumstanțe.. Dar, în general, henna este de culori diferite..

Vizitatorul

Natalia

natural - castan, strălucit într-o blondă, apoi vopsit cu un non-amoniac din nou în culoarea sa, dar este spălat. Și vreau să-mi cresc propria mea și să nu stric mai multe culori. Pot încerca să tentez henna + basma? Sau nu mai bine? Împărtășește experiența ta vă rog


Bună, sfatul meu nu este să fii frumoasă. Este mai bine să suferi și să crești în curând părul lor bun

Nastya

Sunt blondă întunecată și vreau să mă pictez cu basma albă, ce se va întâmpla?

Nimic de înțeles.

Nastya și tu ai văzut undeva o basma albă. Există henna albă, n-aș sfătui vrăjmașul... l-aș putea speria, avea paie în loc de păr.

Victima))

pe scurt.. Spun. Mai ales pentru consilieri, cum ar fi: "Va fi la două luni după ce ați picurat cu henna și apoi puteți să vă refaceți într-o culoare diferită." Nimic de genul acesta a durat mai mult de 2,5 luni. Bliss Nimic nu o va lua. Este necesar să se taie treptat.

Nastya

Am părul negru pe care vreau să-l vopsesc cu henna. După pictura, ce culoare vor fi acestea? Spune-mi

Nastya

Am părul negru pe care vreau să-l vopsesc cu henna. După pictura, ce culoare vor fi acestea? Spune-mi

Vizitatorul

fete, blonde, cu păr frumos de aur! Nu vă vopsesc părul cu henna, nu trebuie să vă stricați părul și imaginea dvs. Sincer, dacă aveți nevoie să întăriți sau să stimulați creșterea părului, atunci există o mulțime de alte căi. Aveți propria experiență. Regret că la un moment dat nu am ascultat sfatul unor oameni care m-au îndemnat să las o idee proastă de a picta părul cu henna.

Natalia

Am părul negru pe care vreau să-l vopsesc cu henna. După pictura, ce culoare vor fi acestea? Spune-mi


În cazul în care culoarea naturală a părului dvs. este castan negru sau întunecat, atunci henna vă va da părului un aspect frumos, ușor abia vizibil. Ceea ce poate fi prins în lumină puternică, pentru a putea picta pentru o schimbare / dar vă sfătuiesc să nu o țineți pentru prima oară pentru o lungă perioadă de timp. Un minut 10 va fi suficient.

Katia

Bună fete! Vreau să întăresc părul cu henna) spune-mi) Am culoarea părului meu cenușie. Ochii căprui. Voi vopsi in caramel, ma duc, dar parul meu este subtire si calitatea sa se deterioreaza chiar si de la vopselurile slab tonifiante (poti sa te atingi cu henna daca parul este deja pictat? Toti speriati sa obtineti culoarea nebuna.. Dar prietenul meu a trecut la henna Sunt foarte multumit de aceeasi culoare ca mine si vreau o nuanta frumoasa cu o nuanta rosiatica, dar nu cu o rosie simpla, pur si simplu Henna daca folosesc acea calitate si una scumpa.Nu stiu inca care este cea mai buna si unde poti sa o cumperi. ) multumesc anticipat))

Natalia

Bună fete! Vreau să întăresc părul cu henna) spune-mi) Am culoarea părului meu cenușie. Ochii căprui. Voi vopsi in caramel, ma duc, dar parul meu este subtire si calitatea sa se deterioreaza chiar si de la vopselurile slab tonifiante (poti sa te atingi cu henna daca parul este deja pictat? Toti speriati sa obtineti culoarea nebuna.. Dar prietenul meu a trecut la henna Sunt foarte multumit de aceeasi culoare ca mine si vreau o nuanta frumoasa cu o nuanta rosiatica, dar nu cu o rosie simpla, pur si simplu Henna daca folosesc acea calitate si una scumpa.Nu stiu inca care este cea mai buna si unde poti sa o cumperi. ) multumesc anticipat))


Bună ziua! Sfatul meu nu este să pictezi cu henna, cu atât mai mult, dacă intenționezi să îți crești părul natural. Și pentru a vă întări părul, atenție la hrană - ce fel de alimente mănânci. Foloseste un sampon diluat cu apa (deoarece o puternica concentratie de sampon pe parul le distruge) dupa spalarea principala, spala-ti parul cu un extract de musetel sau urzica usoara. Daca o faci in mod regulat, rezultatul nu va dura mult) Va doresc mult noroc si par frumos.