Turnul de fier turnat este unul dintre cele mai moderne și convenabile dispozitive de styling pentru păr.

Cu acest dispozitiv compact puteți crea multe coafuri diferite.

Vom vorbi despre cum să alegeți un curling de con, cum să vă pregătiți pentru stil, cum să utilizați acest dispozitiv acasă și cum să fixați coafura finisată în acest articol. Și, de asemenea, arată fotografii de opțiuni de coafuri.

Ce bucle vor fi dacă sunt curlate pe un curling conic?

Potrivit mai multor experți, fierul curling con este mult mai bun la manipularea stylingului decât clemele obișnuite. Este vorba despre designul special al acestui dispozitiv. Fierul curling conic, spre deosebire de cel clasic, nu are o clemă care să fixeze firul.

În plus, modelele moderne sunt cel mai des fabricate din ceramică (cel mai sigur material pentru păr), astfel încât acest perm nu distruge structura părului.

Cu ajutorul unui curling conic, puteți face bucle de diferite diametre (în funcție de ce parte a conului veți înfășura banda). Dacă doriți, puteți obține de la bucle mici obraznic la bucle mari. De asemenea, stilul foarte luxuriant cu bucle, destul de voluminos la rădăcini și înclinat până la capăt. Această coafură arată foarte solemnă și festivă.

Într-un cuvânt, cu ajutorul unui fier curling conic, puteți crea o mulțime de stil diferit. Dacă doriți să vă schimbați cât mai des posibil și să încercați diferite stiluri de coafuri, curbarea conului va fi o soluție excelentă pentru dvs.

Ce trebuie făcut înainte de a fi așezat?

Înainte de a fi așezat trebuie să vă petreceți puțin preparat:

 1. În primul rând, părul trebuie spălat bine. Este necesar să se facă un permis doar pe încuietori pure.
 2. După spălare se recomandă aplicarea suplimentară a unui balsam de îngrijire sau a unei măști de hidratare pe cap. Este important să spălați aceste produse foarte bine, în caz contrar, părul va arăta gras și necurat.
 3. Pe parul umed, puteți aplica imediat un agent de protecție împotriva căldurii care vă va proteja firele de supraîncălzire excesivă în timpul designului.
 4. Tabelele trebuie să fie uscate cu un uscător de păr sau să așteptați până când acestea se usucă în mod natural. Vă recomandăm să faceți un perm pe părul uscat.
 5. Îți îngrijești bine părul
 6. Împărțiți-l în mai multe sectoare pentru confort (fixați fiecare cu un clip sau cu crab).
 7. Înainte de a vâna părul, trebuie să aplicați un agent de styling pe fiecare fir. Poate fi spumă, spumă, gel sau orice alt produs. Vă sfătuim să acordați prioritate produselor special concepute pentru a crea bucle clare și elastice.

Ce să braț?

Pentru a face o coafură la modă un astfel de fier curling, veți avea nevoie de următoarele unelte și accesorii:

 • Perie mare sau pieptene mare pentru pieptene.
 • Pieptene mici cu dinți frecvenți pentru a împărți părul în fire.
 • Dispozitive de protecție termică și de fixare (le-am descris deja mai sus).
 • Mănușă specială din material rezistent la căldură. Este necesar pentru a crea bucle frumoase și nu vă ardeți. Cel mai adesea, acest accesoriu necesar vine cu o curling conic. Dacă nu există mănuși în setul dvs., le puteți achiziționa în magazine specializate de coafură.

Toate aceste dispozitive simple vă vor ajuta în stabilirea și facilitarea acestui proces.

Cum de a învârti părul?

Curlingul folosind un astfel de fier curling este destul de simplu, dar necesită o aderență strictă la algoritmul necesar de acțiuni:

 1. Spălați-vă părul uscat, tratați-i cu produse de protecție și de coafare, împărțiți în fire (așa cum este descris mai sus). Amintiți-vă că mai subțire și mai ușoare firul va fi, coafura mai voluminos și pufos veți primi (dar mai mult timp petrecut pe curl).
 2. Încălziți aparatul la temperatura dorită. Dacă fierul dvs. curling este echipat cu o funcție de termoreglare, selectați modul de încălzire cel mai blând, pentru a nu deteriora firele.
 3. Purtați o mănușă termică pentru a vă proteja pielea de arsuri nedorite și dureroase.
 4. Începeți curlarea din centrul fundului capului. Separă o mică parte și o înfășoară pe un con, alegând dimensiunea dorită. Așteptați până când firul se încălzește. După aceea, îndepărtați cu grijă buclele terminate de con.

După cum puteți vedea, curbarea unui fier curgător conic este destul de simplă. Pentru a face față acestei coafuri nu se poate obține nici măcar o experiență în ceea ce privește fată de styling. Iar rezultatul unui astfel de perm va arata foarte impresionant si cu siguranta te va multumi.

Fixarea curlului

Buclele create cu ajutorul unui astfel de termometru sunt de obicei destul de persistente. Dacă faceți un stil zilnic ușor, puteți face cu ușurință fără fixare suplimentară. Dar dacă vorbim de coafura de seară sau de bucle pentru orice ocazie specială, vă sfătuim să aveți grijă de fixarea suplimentară. Trateaza buclele finite cu spray de par sau cu apa de fixare pentru styling.

Alegeți produse de styling moderne, care sunt invizibile pe păr, dar în același timp fixați sigur rezultatul. Amintiți-vă că bucle lipite împreună cu un lac bogat nu este la modă și nu frumos.

De exemplu, vă sugerăm să vă familiarizați cu fotografia de bucle, curbate cu conuri curbate:

Videoclipuri înrudite

În film, o fată demonstrează că își coafă părul cu bucle folosind o curling con.

concluzie

Conul de fier curling este o mare alternativă la chingi clasice de styling. Buclele curling cu un astfel de dispozitiv este ușor și plăcut, iar varietatea de coafuri pe care le puteți crea, deschide perspective cu adevărat nelimitate pentru experimente creative cu imaginea dvs.

Alegeți o curling con pentru a crea coafuri cu bucle

Tunsoarea este un element foarte important al imaginii fiecărei femei, din acest motiv buclele trebuie întotdeauna să fie frumos așezate. Există multe moduri de a crea stil, în acest scop, o varietate de instrumente sunt utilizate, dar cele mai populare ajutoare sunt instrumente de styling fierbinte, inclusiv curling. În același timp, fiarele clasice de curling sunt un lucru din trecut, deoarece au fost înlocuite de modele cu un tip conic de element de încălzire. Cu acest design puteți face fire de orice dimensiune și tip, indiferent de lungimea părului.

Sfaturi: cum să alegeți un fir de păr curling con

Pentru ca fierul curling să fie cât mai adecvat pentru utilizare și să nu dăuneze părului, este necesar să îl alegeți în funcție de următoarele criterii:

 1. este important ca instrumentul să poată seta independent temperatura de încălzire a piesei de lucru;
 2. Diametrul fierului curling este ales în funcție de lungimea părului și de rezultatul dorit. De exemplu, pentru a obține o bucle mari de la Hollywood, cel mai bine este să cumpărați conuri cu un diametru de 38 de milimetri. Pentru a obține bucle mici, pot fi utilizate fire de curling cu un diametru de 25 milimetri sau mai puțin. Originea suprafeței de lucru trebuie corelată cu buclele lungi;
 3. Trebuie acordată atenție materialului de acoperire al elementului de încălzire, deoarece perdelele de turmalină pot fi utilizate chiar și pentru părul deteriorat în mod semnificativ, iar capacul de catifea al sculei va facilita foarte mult răsucirea lungilor fire;
 4. va adăuga comoditate și un cablu de alimentare articulat, astfel încât cordonul nu va interfera în procesul de curling etc.

Care acoperire este mai bună: catifea, ceramica sau turmalina

Astăzi puteți găsi fier de curling cu o varietate de tipuri de acoperiri, fiecare dintre ele având propriile caracteristici:

 1. catifea - acest tip de acoperire difera de toate celelalte prin faptul ca este destul de usor sa-i puneti parul intr-un strat uniform, datorita carora buclele sunt mai precise si mai expresive;
 2. Ceramica este tipul cel mai practic și cel mai comun de acoperire care este convenabil în timpul funcționării. Nu arde prin păr, firul ușor alunecă de pe o astfel de suprafață, iar calitatea învelișului este de câteva ori mai mare decât atunci când se folosesc cântece metalice;
 3. Turmalina este un material de înaltă calitate care mărește costul curlingului de mai multe ori. Caracteristica sa este că produce un număr mare de ioni negativi, astfel încât umiditatea rămâne în păr, iar structura lor nu este deteriorată în timpul expunerii.

Clasarea celor mai bune plexuri de conuri pentru a crea bucle

Este evident că fierul curling con este un dispozitiv foarte convenabil, care a venit să înlocuiască modelele clasice. Din acest motiv, aproape fiecare producător de echipamente de coafare oferă o gamă largă de bucle de conuri pentru curling. Fiecare dintre opțiuni are caracteristici funcționale unice, astfel încât orice utilizator să poată găsi pentru ele însele exact ceea ce au nevoie. Mai jos este o listă detaliată de pleiok de la diferiți producători, ceea ce va facilita selecția instrumentelor pentru curlingul părului.

Cone curling fier Babyliss / Bebilis

Acest fier curling este un instrument profesionist de styling. Acoperirea părții de lucru este titan cu turmalină, care garantează calitatea și utilizarea pe termen lung a produsului de la Babyliss. Datorită unui astfel de element de încălzire, părul nu este ars în timpul procesării acestuia. Diametrul conului este de 25 și 13 milimetri. Trebuie remarcat faptul că setul cu un fier curling sunt două mini-mănuși confortabile care protejează degetele de arsuri, permițându-vă să efectuați efectiv curl. Este important să notați un fir de rotație confortabil al instrumentului, mai lung de doi metri, precum și un mâner cauciucat care nu alunecă în mână. Există posibilitatea de a regla temperatura de la 120 la 190 de grade.

Philips / Philips

Curlatorul de la Philips este un instrument de calitate pentru curbarea părului lung și mediu. Acoperirea elementului de încălzire este ceramică, diametrul conului este de 13-25 milimetri. Pe fierul curling există un afișaj cu cristale lichide, care reflectă temperatura curentă a dispozitivului. Modul de temperatură poate fi setat independent, are margini de la 130 la 200 de grade. Datorită unui cablu convențional de doi metri pe balamale, procesul de curling nu provoacă disconfort. Este nevoie de doar 60 de secunde pentru a se încălzi complet până la temperatura setată, după care instrumentul semnalizează disponibilitatea de funcționare cu ajutorul componentei luminoase.

Rowenta / Roventa pentru bucle mari

Producătorul de instrumente de încălzire pentru coafura Rowenta oferă o gamă largă de plăcuțe pentru înfășurarea firelor. Curlatorul cu un diametru maxim al conului atinge 42 de milimetri, ceea ce vă permite să suflați suduri destul de mari. Învelișul de scule este ceramica cu turmalină, datorită căreia suprafața de lucru este încălzită uniform și riscurile de deteriorare a părului sunt reduse la minimum. Curlingul descris mai sus are mai multe regimuri de temperatură care pot fi stabilite în funcție de starea părului și de rezultatul dorit. Vârful dispozitivului rămâne întotdeauna rece, ceea ce face ca procesul de curling al părului să fie în siguranță.

Remington / Remington Hair Curler

Coning de fier curling Remington este una dintre cele mai bune opțiuni pentru curling parul de orice lungime. Diametrul conului este de 25 și 13 milimetri, tipul de acoperire fiind ceramica acoperită cu safir. Există un afișaj LCD care reflectă temperatura, care poate varia de la 130 la 210 de grade. Trebuie remarcat faptul că fierul curling se încălzește foarte repede, pentru că are nevoie de doar 30 de secunde. Cablul de balon cu trei metri facilitează lucrul cu dispozitivul, din cauza căruia această ployka este adesea folosită în saloane. Încadrat cu produsul este un termocontact și o mănușă plină cu cinci degete. Acest instrument are multe caracteristici funcționale care facilitează munca, care va face apel la fiecare fată.

Coafură profesionistă

Hairway oferă două tipuri de pleiuri de conuri cu un diametru de 13-25 și conuri de 26-38 milimetri. Trebuie notat faptul că un strat de acoperire unic realizat din titan cu turmalină, precum și argintat, îmbunătățind astfel indicatorii de calitate în timpul utilizării instrumentului de styling. Fierul curling are mai multe moduri de instalare a temperaturii de la 120 la 200 de grade. Mânerul este fabricat din cauciuc, din cauza căruia fierul curling nu alunecă în mână și este plăcut să se simtă. Există, de asemenea, indicatori de lumină ai încălzirii suprafeței de lucru, oprirea automată a dispozitivului etc.

Tongs ratat / ratat

Moser Hair Tongs este un instrument de înaltă calitate pentru nivelarea și îndoirea în siguranță a buclelor. Datorită stratului de ceramică-turmalină, prelucrarea firelor este efectuată calitativ și fără riscul rănirii în orice mod a părului. Utilizând butoanele aflate pe partea exterioară a cleștelui, puteți seta modul de temperatură dorit al dispozitivului. Producătorul vă permite să selectați o temperatură de la 150 la 230 de grade. Această opțiune de fermoare uneste în sine cel mai bun raport dintre preț și calitate.

Cum să folosiți curlingul și să înfășurați bine părul

Există mai multe reguli de bază referitoare la utilizarea unui curling conic, fără de care este imposibil să creați un stil frumos. Primul lucru pe care trebuie să-l acordați atenție este starea părului, temperatura de influență, timpul necesar pentru a ține buclele pe fierul curling depinde de el. Este important să rețineți că procedura de curbare la cald nu poate fi efectuată fără utilizarea unui agent de protecție special care previne deteriorarea părului datorită expunerii la temperaturi ridicate.

Pentru părul sănătos, temperatura maximă de curling nu trebuie să depășească 180-200 grade, iar pentru buclele deteriorate la 160 de grade. După ce ați răsuci o fâșie pe partea fierbinte a fierului curling, timpul de îmbătrânire nu ar trebui să fie mai mare de 10 secunde, altfel puteți arde pur și simplu părul.

Deoarece coșurile conice aproape niciodată nu sunt echipate cu un clip, este necesar să folosiți o mănușă termică specială care vă va permite să creați coafuri mai bune și mai frumoase. Cu toate acestea, există mai multe secrete pentru a obține cel mai bun rezultat:

 • după ce coarda a fost maturată pe fierul curling, nu ar trebui să fie aruncat pur și simplu, este mai bine, după ce ați scos-o din sculă, să o fixați cu o clemă până când răsucirea se răcește. Acest lucru va face o curl mai clar și curly;
 • înainte de înfășurarea firului poate fi pieptănat de la rădăcini, creând volum suplimentar, ceea ce face ca permul să arate foarte curat și volum.

Cu ajutorul curling poate face o varietate de coafuri, care vor varia în funcție de utilizarea instrumentului. De exemplu, aveți posibilitatea să înfășurați părul într-o linie dreaptă sau prin răsucirea unei curluri într-un flagel, rezultând un stil complet diferit. La sfârșitul procesului, puteți aplica un instrument de styling, cum ar fi lac, gel, spumă și altele - aceasta va fixa coafura, rezultând în bucle rămânând în poziția de pornire pe tot parcursul zilei.

Video: cum să curl părul lung și mediu de curling păr

Acest videoclip este un ajutor vizual pentru înfășurarea părului pe un conul curling. Autorul ia în considerare trei moduri de prelucrare a buclelor, explicând în detaliu specificul manipulărilor fiecărui tip. După examinarea rolei, puteți obține instrucțiuni pas cu pas pentru curbarea componentelor lungi și medii.

Video: păr frumos de coafat

Acest videoclip este un ghid pas cu pas pentru a crea o coafură frumoasă și destul de simplă pentru părul scurt. Stilul specific nu este complicat și necesită un minim de timp pentru a crea. Tot ceea ce este necesar pentru materialele auxiliare este un fier curling conic, un pieptene și un agent de styling, cum ar fi lac, gel etc.

Care este diferența dintre fierul curling conic și cel obișnuit?

Conul de fier curling are mai multe diferențe față de forma clasică, chiar și a sculei:

 1. Secțiunea conică a sculei de încălzire la curbarea conică vă permite să creați bucle de diferite dimensiuni;
 2. dispozitivul con nu are un mecanism de blocare;
 3. Viteza de încălzire a acestui tip de zgură este mult mai mare decât cea a dispozitivelor obișnuite de curling.

opinii

Ira: Am un păr lung, pentru că mi-a cumpărat un Hairway cu o secțiune transversală mare - eram foarte mulțumit de alegere.

Katia: Am cumpărat un joc Babyliss ploye - acesta este cel mai bun instrument pe care l-am folosit vreodată. Acoperirea este foarte bună, mâner confortabil, sârmă articulată, se încălzește repede - doar fantastic.

Martha: Soțul meu mi-a dat un con de la Philips - nu aș fi cumpărat-o singur, dar de-a lungul timpului sa dovedit că această opțiune nu este foarte rău.

Traverse lungi, sau programe educaționale pe tema "păr curling conic" (36 fotografii)

Lumea aparatelor de coafare este largă și variată, de la magazinul dvs. vă uitați la un uscător de păr multifuncțional, luați o perie de periere și un difuzor ca prieten, sunt amplasate mai multe dispozitive de îndreptare cu un strat ionizator și aici este - o armată de cozi conice concepute pentru a crea bucle și bucle. Păr curling în formă de păr - ce este, de ce și cel mai important - pentru care, despre acest lucru și despre multe alte lucruri, vom spune mai departe.

Bucle, bucle, valuri, bucle și spirale - cea mai populară coafură a tuturor timpurilor, puteți găsi zeci de nume și câte instrumente pentru a crea

Caracteristici de design

Încă de la același nume devine clar că în fața voastră este un fier curling care are elemente de încălzire în formă de con. Majoritatea modelelor au un con care se extinde la baza, dar există și exemple mai "exotice", cea mai largă parte a cărora cade pe vârf.

Indiferent de modelul pe care îl doriți, obțineți rezultatul cel mai natural. Acest fapt a permis bastoanelor conice curling să câștige rândurile dense ale admiratorilor lor.

Cu toate acestea, nu numai forma fierului curling a devenit cheia pentru obținerea unui rezultat atractiv, din punct de vedere structural, nu presupune prezența clemelor pentru toroane, ceea ce înseamnă că nu veți întâlni problema crețurilor pe bucle.

Concepție clasică cu conuri curbate

Alegerea curling

Specificații tehnice

 1. Primul criteriu care distinge fierul curling unul față de celălalt este diametrul elementului de încălzire. Dimensiunea conului este indicată în caracteristicile tehnice cu un număr dublu, de exemplu, în HARIZMA Creative ployka este "19-33 mm", care, la rândul său, înseamnă că aveți un dispozitiv care vă permite să obțineți o curl destul de mare.
  Cu cât diametrul este mai mic, cu atât vor fi mai brute buclele. Până în prezent, cel mai mic diametru cunoscut este de 1,3 cm (BAB2280TTE).

BAB2280TTE - cel mai subțire fier curgător conic

 1. Mai sus, am observat deja că proiectarea majorității ploilor nu are elemente de blocare. Cu toate acestea, dacă vă considerați un novice și pentru prima dată utilizați un astfel de aparat de coafură, vă sfătuim să vă uitați la modelele cu foi de încălzire dublă, de exemplu, BaByliss Coni Smooth.

Concasorul de conuri împărțit poate fi utilizat nu numai pentru curbare, dar, de asemenea, se ocupă cu succes de funcția redresorului

 1. Numai părul sănătos poate fi frumos, merită să vă amintiți acest lucru atunci când alegeți un material de acoperire pentru curling.
  Placile de titan, ceramica, turmalina si combinate sunt cele mai atente:
  • Dacă vă întrebați o idee, puteți găsi un fier curling cu un con de acoperire metalic. Ei au fost primii din familia lor. Metalul este încălzit neuniform și are un efect extrem de negativ asupra părului. Cu utilizarea sistematică a rezultatului nu durează mult - secțiunea de vârfuri, fragilitate și uscăciune;
  • ceramica este cea mai bună opțiune pentru folosirea la domiciliu, astfel că plăcile durează puțin mai mult pentru a se încălzi, dar distribuie căldura bine;
  • turmalina de acoperire este făcută din piatră, care, apropo, este utilizat în mod activ în industria de bijuterii. Trebuie remarcat faptul că fiarele de curling cu o asemenea pulverizare au în majoritatea cazurilor o bază ceramică, dar acest lucru nu reduce în nici un fel proprietățile pozitive ale turmalinei. Când acționează asupra arborelui de păr, cântarele sunt netezite, iar în exterior buclele obțin un strălucire și o elasticitate sănătoasă;

Regulatorul de temperatură din lama conului poate fi mecanic și electronic, acesta din urmă vă permite să setați o temperatură mai precisă

  • Perdelele acoperite cu teflon sunt cele mai ușor de utilizat, cele mai multe dintre ele având cea mai mare gamă de temperaturi, ceea ce permite utilizarea dispozitivului pentru diferite tipuri de păr;
  • Dacă părul este electrizat, alegeți un model cu element de încălzire ion-ceramic. Ea este mult mai scumpă decât semenii ei, dar ne luptăm pentru părul sănătos;
  • Combinația dintre marmură și ceramică este mai frecventă în redresoare, dar inovația sa reflectat și în curlingul conic. Avantajul este că firele, transformate într-o curbare sub acțiunea temperaturii înalte, se răcesc imediat datorită particulelor de marmură.

Indiferent de ce fel de fier de curling a fost cumpărat, dacă ați preluat gadgetul cu propriile mâini, asigurați-vă că utilizați o mănușă de coafură rezistentă la căldură

Sfat!
Dacă vă place să faceți coafuri diferite și sufletul nu este mulțumit de un tip de bucle, cumpărați un dispozitiv cu duze interschimbabile - conuri de diferite diametre.

Privire de ansamblu a populare ployok

Liderul absolut printre pleiokurile conice sunt modelele brandului francez BaByliss.

BaByliss - liderul în segmentul echipamentului de styling profesionist și semiprofesional, conceptul de brand pune în prim-plan respectul pentru păr

Conic de fier curling

Un eveniment important sau o excursie la o întâlnire, dar nu există posibilitatea de a merge la coafor? Puteți face un frumos și de înaltă calitate perm nu numai într-un salon de înfrumusețare. Eliminați-vă cu această sarcină la domiciliu vă va ajuta să înfruntați conul.

Ce este diferit de modelul obișnuit?

Formatorul de păr în formă de conul are aspectul unui con lung alungit în vârful vârfului. Diferența sa principală față de restul cleștelui curling este aceea că nu are o clemă care împiedică apariția unei crestături pe buclă. De aceea, în primele momente de auto-utilizare va trebui să practice, deoarece va trebui să păstreze atât curling în sine și vârful curl. Când lucrați cu el, trebuie să purtați o mănușă termică specială pentru a vă proteja mâinile împotriva arsurilor. Acest model vă permite să nu stricați părul și să creați bucle netede și netede pe păr. Această cortină este legată de modele profesionale, deoarece va fi dificil pentru un utilizator neexperimentat să facă încuietori perfect curbate.

Dispozitivul unui astfel de model a apărut recent pe piață și este un fel de analog al fierului curling cu un clip sub formă de morcovi. "Morcovul", de regulă, are o acoperire metalică care poate deteriora grav părul.

Avantajele și dezavantajele modelelor în formă de con

Mulți maeștri profesioniști recomandă doar un astfel de model de curling din mai multe motive:

 1. Datorită acoperirii de înaltă calitate și formei raționalizate a elementului de încălzire, este foarte ușor și simplu de înfășurat tachetul. În orice moment al procesului, puteți scoate rapid și liber curlul de la curling.
 2. Datorită absenței dispozitivului de strângere obișnuit, curlarea este obținută fără riduri la vârf, ceea ce face ca aceasta să fie mai naturală și mai curată.
 3. Forma conică vă permite să acordați firului de păr un aspect natural, datorită faptului că buclele finite sunt rotunjite, scăzând în diametru spre sfârșit.
 4. Fierul curling ceramic se încălzește rapid și uniform pe întreaga suprafață. Căldura elementului de încălzire este distribuită în mod egal de-a lungul întregii lungimi a părului, fără a-și mai perturba structura și integritatea încă o dată.
 5. Cu utilizarea corectă a dispozitivului, procesul în sine nu va dura mult timp și va încânta cu rezultatul său magnific.
 6. Cu ajutorul unui curling conic, puteți crea bucle volumetrice din rădăcini.
 7. Cele mai multe modele au un regulator de temperatură special, care nu va afecta părul. Dar, în orice caz, conform recomandărilor profesioniștilor experimentați, este mai bine să folosiți un spray termic sau spumă pentru o protecție suplimentară.

Dezavantajele curlingului sunt doar că trebuie să vă obișnuiți să îl folosiți.

Procesul va implica întotdeauna două mâini. O mână ține dispozitivul în sine, iar cel de-al doilea - cu o mănușă specială. Pe unele modele există un vârf izolat în care puteți apăsa în siguranță capătul firului, fără teama de a fi ars.

Parametrii de bază

Dacă doriți să vă curbați singur părul și să nu cheltuiți bani pe un perm sau o excursie la un salon de înfrumusețare, atunci o soluție excelentă ar fi să vă achiziționați propriul curling conic. Alegerea ar trebui luată în serios, deoarece afectează sănătatea și frumusețea părului.

Primul lucru pe care ar trebui să-l acordați este materialul din care este fabricat dispozitivul.

Mânerul trebuie să fie din cauciuc sau să aibă un înveliș de înaltă calitate și antiderapant pentru a ușura funcționarea. În ceea ce privește conul de încălzire în sine, meseriașii experimentați nu recomandă luarea unui fier de curling cu o suprafață de lucru metalică, este foarte dăunător părului și există un risc mare de arsură a părului. Este mai bine să alegeți o curbare din ceramică, din ceramică sau din sticlă ceramică, deoarece aceste materiale sunt blânde pe păr și nu excesează buclele.

Va fi important să aflați recenziile clienților pentru un anumit model de marcă. Adesea, vânzătorii din magazine nu sunt întotdeauna cinstiți, așa că înainte de a cumpăra, merită citit pe internet despre diferitele modele și caracteristicile lor. Puteți, de asemenea, să clarificați informațiile necesare într-un frizer obișnuit, în plus, de asemenea, pentru a vedea de la bun început modelul necesar de curling, care va da pentru a testa pe loc.

Dimensiunea Cone ar trebui să fie selectate în conformitate cu lungimea firului de par. Acesta ar trebui să meargă de la revers: parul este mai scurt, cu diametrul mai larg al conului, și vice-versa. Este mai bine să cumpere un ondulator cu duze interschimbabile de dimensiuni diferite, este mai ușor să găsească mărimea potrivită pentru bucle, pentru a face să arate armonios și atractiv. Nu uitați de setul complet. Trebuie să fie o parte a dispozitivului în sine, mănuși (există truse, în cazul în care mănușa este de doar 2 și 3 degete), mat sau un stand special pentru curling, în cazul în care nici una, nici alta, este probabil există o buclă specială în cazul suspensie.

În absența unei mănuși de protecție termică, trebuie să existe un vârf izolat pe fierul curling care nu se încălzește atunci când lucrați cu dispozitivul. Modelul selectat trebuie să aibă un termostat.

Fiecare femeie are o structură diferită și o grosime a părului, astfel încât temperatura expunerii la acestea ar trebui să fie, de asemenea, diferită. Este recomandat să verificați imediat lucrul din magazin și viteza de încălzire a curlingului. Un mare plus este prezența funcției de ionizare, care va proteja părul de uscare. Inelele negative neutralizează electricitatea statică pe păr și îi conferă strălucire și aspect sănătos.

Merită să acordați atenție cablului de alimentare. Este necesar să se verifice izolarea sa, deoarece înfășurarea proastă se poate topi și se poate lovi cu curentul în procesul de creare a coafurii. Lungimea firului trebuie să fie de cel puțin 1-1,5 metri, în caz contrar va trebui să stați și să terminați lângă priză, ceea ce nu este foarte convenabil.

O adăugare extraordinară ar fi un program de deconectare automată dacă nu este utilizat timp de 30 de minute sau mai mult. Se întâmplă că, în procesul de pregătire a coafurilor pentru un eveniment important în grabă, puteți uita să opriți fierul curling de la sursa de alimentare. Acest lucru poate duce la deteriorarea dispozitivului în sine sau chiar la aprinderea camerei, deci este mai bine să cumpărați modele de ploi conice cu oprire automată sau cu un semnal sonor.

material

Până în prezent, au fost inventate o mare varietate de acoperiri pentru camerele conice, astfel încât acestea să nu rănească sau să ardă părul:

 • Cel mai vechi și cel mai nociv acoperiș este metalul. Când este încălzit, acest strat eliberează ioni încărcați pozitiv. La temperaturi ridicate și la efectele acestora, baloanele de păr se ridică, provocând umiditatea și grăsimea protectoare a pielii să se evapore. Ca rezultat, părul este foarte uscat și deteriorat.
 • Conflictul dintre metal și metal. Proprietățile distinctive au un fier curling acoperit cu titan. Este perfect pentru părul fragil și subțire, se încălzește rapid până la temperatura de lucru și este rezistent la deteriorări mecanice. De înaltă calitate, titan fier de curling va servi proprietarului, pentru o lungă perioadă de timp.
 • Acoperirea cu teflon este mult mai bună decât metalul obișnuit. Multumita lui, curlul se incalzeste exact si nu arde pe podea. Cu o utilizare frecventă, o astfel de roach va dura aproximativ un an, deoarece teflonul tinde să se estompeze și să se subțieze. În aparență, este dificil să se determine stratul rămas de acoperire, așadar este mai bine să nu folosiți dispozitive vechi pentru curling.

Conic fier de curling: caracteristici de alegere și revizuirea celor mai bune

Toate femeile vis de bucle ascultătoare și elastice. Pentru a crea o coafura stilată, nu este necesar să vizitați zilnic salonul de înfrumusețare. Acum, în magazine, o selecție imensă de produse cosmetice și unelte pentru a crea o imagine perfectă. Unul dintre aceste dispozitive este un aparat de curbare cu conuri fierbinte. Cu ajutorul ei puteți crea nu numai bucle romantice pentru o excursie la o întâlnire, dar și o coafură elegantă pentru o întâlnire de afaceri.

Ce este

Conul curler este un instrument profesional care vă permite să creați diferite tipuri de coafuri. Își bate ușor părul, nu numai în bucle strânse, ci și în bucle ușoare și aerisite. Uneori acest dispozitiv este numit morcov curling.

Datorită formei sale, buclele sunt obținute natural: mai mari la rădăcini, ușor înclinate spre vârfuri. De asemenea, poate fi folosit pentru a face volumul rădăcinilor.

Principiul de funcționare, ca și în cazul tuturor instrumentelor pentru styling-ul cald - impactul asupra structurii părului la temperaturi ridicate.

Conul se deosebește de ploek clasic nu numai prin forma sa, ci și prin absența unui clip pentru fixarea firelor. Datorită acestui fapt, vârfurile buclelor nu au nici o crestătură de pe placa de presare, ceea ce le conferă un aspect natural. La urma urmei, atunci când se utilizează ploek obișnuit la capete rămân, de obicei, crease și părul pare împărțit sau supraîncărcat.

Este important! Pentru a nu fi ars în timp ce se curbează, este necesar să folosiți o mănușă rezistentă la căldură. De obicei, este deja inclus în kit la curling con.

Această fixare este menținută pentru o perioadă lungă de timp, chiar și fără utilizarea unor mijloace suplimentare de fixare, de regulă, buclele se dezvoltă după spălarea capului.

Funcții de selecție

Fiecare producător încearcă să se evidențieze pe piața instrumentelor de coafare, astfel încât toate fierulele de curling diferă nu numai de marcă, ci și de alte funcții.

Atunci când o cumperi, trebuie să știi exact ce finalitate are o femeie care vrea să ajungă în cele din urmă.

 1. Controlul temperaturii afectează nu numai aspectul, ci și sănătatea părului. Fiecare cilindru conic are mai multe moduri de încălzire care se modifică în funcție de structura părului și de imaginea creată. Straturile subțiri, uscate și fragile pot deteriora temperatura peste 170 ° C, iar pentru părul normal și sănătos se potrivește perfect între 200 și 220 ° C.
 2. Companie de producție. Unul dintre factorii importanți atunci când alegeți un fier curbător conic este compania care fabrică dispozitivul. Instrumentele Babyliss sunt foarte răspândite în rândul clienților, deoarece produsele lor sunt produse pentru profesioniști. Pentru uz casnic, ei cumpara de asemenea Philips si Remington, este usor sa lucreze cu ei, iar costul este mult mai mic decat cel al dispozitivelor profesionale.
 3. Dimensiune. Lungimea suprafeței de încălzire este selectată în funcție de lungimea părului. Iar diametrul dispozitivului afectează în mod direct forma coafurii. Pentru buclele mari de la Hollywood, conurile cu diametrul de 38 mm sunt excelente, iar pentru bucle mici este mai bine să cumpărați un fier de curling cu un diametru de 25 mm.
 4. Acoperire. Calitatea valului și prețul dispozitivului depind de materialul de la care se face suprafața de lucru. Tipurile de acoperire și caracteristicile acestora:
  metalul este cel mai ieftin și mai nepopular material, deoarece după ce îl folosește, părul are nevoie de îngrijire și restaurare;
  catifea ajută la crearea de bucle înguste, deoarece este ușor să se răsucească uniform pe ea;
  ceramica - cea mai populara si practica acoperire, nu ingroasa parul;
  turmalina produce ioni negativi care contribuie la reținerea umidității în structura părului și, prin urmare, protejează împotriva deteriorării și uscării;
  Aurul, platina și titanul sunt aplicate modelelor profesionale și sunt considerate a fi cele mai scumpe, acest strat împiedică părul să se umfle și este caracterizat de o conductivitate termică ridicată. Care fier de curling este mai bun: cu turmalina, ceramica sau titanul - veti gasi raspunsul pe site-ul nostru.
 5. Duzele. Pentru cei care isi schimba stilul in fiecare zi, producatorii implementeaza fiare de curling cu difuzoare diferite pentru a ajuta la crearea de bucle spirala, bucle intr-un zig-zag sau bucle cu capete drepte.
 6. Opriți automat. Curlingul cu această funcție este potrivit pentru amante sau fete uitate, care se grăbesc mereu.
 7. Cord. Pentru utilizarea convenabilă a fierului curling, este mai bine să cumpărați un dispozitiv cu un cablu lung, care are capacitatea de a roti 360 °.
 8. Semnal sonor Această funcție vă va spune că blocarea a fost deja fixată și nu va permite supraîncălzirea acesteia.

Consiliul. Înainte de a cumpăra, este mai bine să vă familiarizați cu revizuirile curlingului conic și să alegeți un dispozitiv dovedit care să dureze mulți ani și nu va dăuna părului.

Pentru ce păr este potrivit

Furculul de încleiere este proiectat pentru orice lungime și toate tipurile de păr:

 • suprafața de lucru cu diametru mic este utilizată pentru tunsori, a căror lungime este maximă pentru umeri;
 • firele lungi sunt mai bune pentru a veni pe un con cu un diametru puțin mai mic decât buclele dorite;
 • pentru curățarea părului gros cu cel mai mare volum;
 • părul subțire și uscat trebuie să fie înfășurat pe o suprafață de lucru cu acoperire ceramică sau turmalină, temperatura să nu depășească 170 ° C;
 • Pentru a crea volumul bazal, diametrul este selectat în funcție de rezultatul dorit.

Avantaje și dezavantaje

Dispozitivul are multe avantaje față de tijele standard:

 • design elegant;
 • greutate mică;
 • aderență confortabilă;
 • banda curlată este ușor de îndepărtat din con;
 • pe vârfuri nu vor exista riduri, deoarece nu există clemă;
 • buclele arata natural, pentru ca fiecare curl se ingusteaza;
 • suprafața de lucru se încălzește rapid și uniform;
 • buclele sunt create mai repede decât la dispozitivele clasice de încălzire pentru coafura;
 • funcția termostat;
 • mănușa de protecție termică din pachet va economisi din arsurile accidentale ale mâinilor;
 • forma conică vă permite să creați bucle de diferite diametre;

Dezavantajele dispozitivului pot fi atribuite numai faptului că, din cauza lipsei unui mecanism de blocare, vârful se prăbușește și se îndoaie prost. Pentru a împiedica acest lucru, trebuie să utilizați în mod corespunzător fierul curling și cu experiența de lichidare o astfel de problemă va dispărea.

Cost și unde să cumpere

Puteți cumpăra un conul curling nu numai într-un magazin profesionist, dar și în piețe și magazine online care vând aparate de uz casnic. Prețul produsului depinde de următorii factori:

 1. Opțiuni. Dacă în set este inclusă o mănușă termoprotectoare, un caz și diverse duze, atunci kitul va costa mult mai mult. Dar puteți salva dacă achiziționați separat componentele necesare. În medie, o mănușă costă aproximativ 900 de ruble.
 2. Funcția. Temporizările automate de oprire, alerta de alertă și o schimbare a condițiilor de temperatură măresc și prețul sculei.
 3. Acoperire. Cu cât materialul suprafeței de încălzire este mai bun, cu atât va fi mai scump curlingul.
 4. Producatori de firme. Prețul depinde de popularitatea mărcii.

Este demn de remarcat faptul că cel mai simplu curling conic va costa 2 mii de ruble, iar pentru 3 mii puteți să ridicați deja un instrument modern și de înaltă calitate. Profesioniștii preferă să lucreze cu echipamente de la 5 mii și mai sus.

Prezentare generală a conului conului

Există multe companii producătoare de conic hair curling styling. Cele mai populare sunt:

Babyliss

Una dintre brandurile preferate de stilisti profesionisti. Produce o varietate de modele care diferă în funcție de mărime, caracteristici și echipamente. Toate perdelele au o aderență cauciucată și un cablu lung de rotație. Acoperire - ceramică sau turmalină, dar există și modele de titan. Valoarea minimă a setului - 2100 p.

Remington

Particularitatea companiei este acoperirea cu perle a suprafeței de lucru. Ecranul LCD afișează temperatura de încălzire, care poate fi selectată independent în intervalul de 130-210 de grade. În valoare de 1990 p.

Philips

Majoritatea modelelor prezentate au o suprafață ceramică. Se încălzește în 1 minut și are un cablu de 2 metri pe balamale. Preț de la 1500 r.

Rowenta

Cele mai multe modele au un vârf izolat. Ceramică turmalină de acoperire. Gama de prețuri începe de la 1500 r.

Dewal

Acoperire cu titan-turmalină. Maner anti-alunecare, încălzire uniformă, selectare temperatură. Costul minim de 1800 p.

Hairway

Funcția de ionizare. Acoperire cu titan sau turmalină. Kitul include mănuși termice și un covor. Preț de la 1850 p.

Harizma

Temperatură de încălzire până la 180 de grade. Acoperire ceramică. Prețul scăzut - de la 1100 p.

Erika

Acoperire ceramică, 25 regimuri de temperatură, cablu de rotație de 2,5 m. Cost de la 2500r.

Termeni de utilizare

Principala dificultate în utilizarea unui coaser conic este lipsa de strângere, în caz contrar regulile de utilizare sunt similare cu utilizarea altor dispozitive de fixare la cald:

 1. Înainte de a crea bucle, trebuie să spălați și să uscați părul. Temperaturile ridicate pot deteriora structura părului. De asemenea, se recomandă utilizarea cosmeticelor termoprotectoare.
 2. Pentru a nu fi ars, trebuie să folosiți mănuși speciale neîncălzite.
 3. Setați o temperatură adecvată a părului:
  200-220 ° C pentru părul sănătos, dens și gros;
  180-190 ° C - structură de păr cu densitate medie;
  130-170 ° C pentru păr fin și poros.
 4. Părul bine pieptănat, împărțit în zone cu păr de păr.
 5. Așteptați până când conul este complet încălzit.
 6. Separați firul de pe spatele capului cu o grosime mai mare de 2 cm. Pentru buclele "Hollywood", este mai bine să alegeți fire de diferite grosimi.
 7. Pornind de la vârful părului, bate ușor firul de pe con până la distanța maximă de la rădăcini.
 8. Dacă dispozitivul nu are o funcție de avertizare audio, atunci este suficient să așteptați 5 secunde.
 9. Îndepărtați buclele din con și așteptați răcirea completă. Pentru a crea un "val de Hollywood", părul fierbinte este fixat cu un ac de păr, care este îndepărtat după câteva minute.

Consiliul. După ce toate firele s-au răcit, trebuie să vă coborâți capul în jos și să vă separați ușor buclele cu degetele. Rezultatul este vopseaua fixă.

Măsuri de siguranță

Reguli de siguranță atunci când se utilizează un curling conic:

 • citiți instrucțiunile;
 • nu exagerați firele de pe un con încălzit, pentru a nu le deteriora structura;
 • mâinile trebuie să fie curate și uscate;
 • nu-ți face părul în baie;
 • după procedură, scoateți cablul din rețea;
 • nu lăsați ferăstrăul încălzit încălzit nesupravegheat și aproape de suprafețe ușor inflamabile;
 • nu atingeți elementul de încălzire fără mănuși speciale;
 • puneți fierul curbat încălzit pe o suprafață izolată solidă sau pe un covor special;
 • în timpul funcționării, conul trebuie să fie la mai mult de 10 cm față de față;
 • după utilizare, dispozitivul poate rămâne mijloc de fixare și protecție termică, care poate duce la pete pe fierul curling, astfel încât, după finalizarea lucrului, este necesar să-l ștergeți ușor cu o cârpă uscată;
 • în caz de poluare grea folosiți creioane speciale.

Pentru a vă bucura de buclele elastice, nu este necesar să vizitați saloanele de înfrumusețare, este suficient să alegeți un fier curling adecvat. Cu puțină răbdare și experiență, puteți crea cu ușurință o coafură de lux.

Evaluarea celor mai bune bucle de păr de con (2018)

Fiarele de curling diferă unele de altele de tipul de construcție. Luați în considerare un instrument conic pentru păr, aflați avantajele și caracteristicile sale tehnice.

Caracteristicile modelelor selectate

Din numele în sine este clar că un astfel de dispozitiv are aspectul unui con. Cel mai adesea, îngustarea are loc la vârful fierului curling, dar există și clești electrici nestandard, în care dispozitivul se termină într-o parte largă.

Design-ul sculei în sine nu implică prezența cleștilor, ceea ce înseamnă că nu vor exista crețuri pe părul tău.

Acest tip de pensetă este considerat a fi profesionist, deoarece poate fi foarte dificil să vă înfășurați părul în mod corespunzător.

În general, se remarcă următoarele diferențe tehnice:

 • Buclele pe un astfel de fier curling sunt netede și naturale.
 • Dacă utilizați un converse invers, buclele vor fi mai voluminoase.
 • Pentru a lucra cu scula, este necesar să purtați o mănușă specială de protecție termică.
 • Coardele de par se reduc mai puțin, deoarece nu sunt fixate.

Se remarcă faptul că coafura a făcut conul curling, durează mai mult, chiar și fără unelte speciale.

Avantaje și dezavantaje

Acest dispozitiv de coafură va avea următoarele avantaje:

 • Strandul finit poate fi îndepărtat rapid și ușor de curling.
 • Lipsă de cusături.
 • Buclele arată natural, deoarece până la sfârșitul buclei sunt reduse.
 • Aparatul este încălzit uniform și rapid.
 • După ce ați învățat să vă răsuciți părul, nu trebuie să vă petreceți mult timp pe păr.
 • Designul elegant va plăcea cu adevărat proprietarului său.
 • Dispozitiv multifuncțional.
 • Abilitatea de a regla temperatura.

Singurul indicator negativ va fi sfaturile slabe. Acest lucru se va produce atâta timp cât nu înveți cum să înfășoare părul.

Ce să caute atunci când alegi

Este foarte important să cumpărați un astfel de instrument care să fie potrivit pentru dvs. Prin urmare, am primit sfaturi valoroase de la experți:

 • Vant scurt scurt, cu un con larg. Pentru părul lung, se potrivește o suprafață îngustă.
 • Intervalul de temperatură trebuie să fie suficient de mare.
 • Duzele sunt binevenite. Ele vor ajuta la crearea unei varietăți de coafuri.
 • Oferiți avantaje dispozitivului cu oprire automată.
 • Inspectați cablul: trebuie să se rotească bine.

Nu-i rău, dacă fierul tău curling va emite un semnal sonor, anunțându-ți că curlul este răsucite.

BaByliss BAB2060E


Ferastrau mini-conic - unelte de deplasare cu dimensiuni compacte, cu un diametru de 25 până la 16 mm, cu o acoperire ceramică a suprafeței de lucru.

BaByliss BAB2060E are o dimensiune compactă, greutate și putere redusă, care sunt foarte convenabile pentru transport. Tensiunea dublă 120-230 V vă permite să utilizați dispozitivul în prize de diferite tipuri, ceea ce este foarte convenabil pentru persoanele care călătoresc mult. Nu are un termostat și funcționează numai la 180 ° C.

Acoperirea suprafeței de lucru a instrumentului este ceramică, nu corodează atunci când se utilizează produse de coafare și permite părului să alunece cu ușurință pe suprafața instrumentului fără a le deteriora.

Pro:

 • Formă conică curling.
 • Suprafața de lucru a fierului curling cu o acoperire ceramică.
 • Încălzire ultra rapidă.
 • Indicatorul instrumentului.
 • Husă izolată.
 • Cablul profesional rotativ de 1,8 m lungime.
 • Tensiune dublă 120-230 V.

contra:

 • Nicio ionizare.
 • Indicator de putere și disponibilitate lipsă.
 • Nu există caz, bucle pentru agățare, clipuri.

Un exemplu de curling curling folosind Bebilis conical curlers:

SUPRA HSS-1251


Mijloacele de înfășurare conice Supra HSS-1251 vor deveni un instrument indispensabil pentru crearea unui stil frumos. Acoperirea ceramică va asigura îngrijirea delicată a părului datorită încălzirii uniforme a întregii suprafețe. Styler vă va ajuta să faceți o coafură bine îngrijită, la modă, fără a vă îngrijora de deteriorarea părului, menținând în același timp strălucirea și stofa de mătase. Datorită unei forme conice speciale, puteți crea cu ușurință și rapid bucle șic curbate sau bucle mici. Clemele de 30 de wați au o temperatură maximă de încălzire de 200 de grade și un indicator care indică disponibilitatea de a lucra. Un cablu convenabil cu protecție împotriva răsucirii și o montură articulată va oferi confort în timpul instalării. Mânerul acestui model are o formă ergonomică pentru o muncă confortabilă cu dispozitivul. Designul modern, spectaculos devine un plus frumos pentru toate caracteristicile pozitive ale forcepsului.

Pro:

 • Tensiunea de alimentare este de 220-240 V.
 • Frecvența curentului 50 Hz.
 • Putere maximă 30 wați.
 • Acoperire ceramică.
 • Temperatura de încălzire 200 ° C
 • Protecția cablurilor împotriva răsucirii.
 • 2 clasa de protecție împotriva șocurilor electrice.
 • Bucle de agățare.
 • Indicator de alimentare.

contra:

 • Nu există niciun caz pentru transport și depozitare.
 • Nu există niciun indicator gata să înceapă ouarea.
 • Nicio ionizare.

Finalizați, examinați și despachetați această curling în videoclip:

DEWAL 03-1325 TitaniumT Point


Dewal TitaniumT Point 03-1325 curler de păr conic cu strat de titan turmalină va face aspectul irezistibil. Sfaturile rezistente la căldură vă protejează degetele, iar termostatul digital (100200 ° С (interval de temperatură 20 ° C)) vă va ajuta să vă faceți coafura fără a vă răni părul.

Cu funcția de memorie a temperaturii selectate, nu va trebui să petreceți timpul în mod constant în timpul pregătirii.

Pro:

 • Suport din cauciuc moale.
 • Diametrul suprafeței de lucru 13-25 mm.
 • Putere: 40 wați.
 • Bucle de agățare.

contra:

 • Cauza lipsește.
 • Nu există protecție împotriva supraîncălzirii.

DEWAL 03-1019 Punctul TitaniumT


DEWAL Curl Up 03-1019R - un fier curling fabricat dintr-un aliaj de titan și turmalină, capabil să ofere proprietarului său posibilitatea de a crea un stil uimitor fără a dăuna buclelor. Încălzită de la 120 la 200 de grade, ea va fi capabilă să îndoaie ușor orice bucle de păr, chiar dacă ar ține bine, păstrând în același timp umezeala vindecătoare.

Prezența unui cablu care se rotește în jurul axei sale, un mâner din cauciuc cu acoperire Soft Touch și un vârf fără încălzire va face procesul de a crea orice coafură mai ușor, mai plăcut și mai sigur.

Pro:

 • Temperaturi: de la 120 la 200 de grade.
 • Acoperire: turmalina de titan.
 • Tipul de termostat: electronic.
 • Bucle de agățare.
 • Rezistent la căldură.
 • Suprafața mânerului: Soft Touch.
 • Unghiul de rotație al cablurilor: 360º.
 • Funcția de memorare a temperaturii selectate.

contra:

 • Nu există niciun caz în set.
 • Nu există protecție împotriva supraîncălzirii.
 • Nu este clar când dispozitivul este pornit sau este pregătit să funcționeze.

DEWAL 03-1325R Curl Up 13-25


Conul conului DEWAL Surl Up 03-1325R se distinge prin designul său luminos și caracteristicile tehnice excelente, prin care se poate crea un stil magnific. Având o formă de con, al cărui diametru în diferite locuri variază de la 13 la 25 mm, face posibilă înșurubarea buclelor care se potrivesc perfect oricărei forme a feței.

Curlingul are un vârf rezistent la căldură și un termostat de tip electronic. Un alt avantaj al sculei este acoperirea suprafeței de lucru cu un aliaj de titan și turmalină. Aceste materiale protejează fierul curling de uzura rapidă, precum și ajuta la menținerea unui nivel optim de umiditate a părului.

Pro:

 • Diametrul de 13-25 mm.
 • Temperaturi: de la 120 la 200 de grade.
 • Acoperire: turmalina de titan.
 • Tipul de termostat electronic.
 • Unghiul de rotire a cablurilor 360º.
 • Lungimea cablului: 2,7 m.
 • Greutate 0, 5 kg.
 • Rezistent la căldură.
 • Funcția de memorie de temperatură.

contra:

 • Nu există protecție împotriva supraîncălzirii.
 • Cauza nu este inclusă.
 • Nici un indicator de pregătire.

Revizuirea video a tampoanelor clasice de la Deval:

constatări

Printre plexurile conului, rețineți următoarele:

 • Dacă petreceți mult timp pe drum, atunci cumpărați BaByliss BAB2060E - este mic și ușor de a se potrivi într-o geantă de voiaj.
 • Supra HSS-1251 va crea bucle mici și mari. De asemenea, cablul acestui dispozitiv are protecție împotriva răsucirii.
 • Modelul Dewal TitaniumT Point 03-1325 nu are doar un controler digital pentru gradul de încălzire, ci și o funcție de memorare a temperaturilor.
 • Curlatorul DEWAL Curl Up 03-1019R poate curba oricare din complexitatea parului, fara a le usca prea usor.
 • Suprafața titan-turmalină are un DEWAL Surl Up 03-1325R. Aceste materiale nu dăunează părului și vor asigura durabilitatea utilizării curlării.