Părul și scalpul cad adesea sub influența negativă a diferiților factori externi și interni. Primul semn al unei probleme este mătreața. Ketoconazol (șampon) vă va ajuta să vă întoarceți părul într-un aspect sănătos. Medicamentul antifungic va ameliora nu numai simptomele, ci și agentul cauzal al fenomenului neplăcut.

structură

Principalul ingredient activ - ketoconazol - este un agent antifungic eficient. Distruge celulele patogene, împiedicându-le să se dezvolte pe deplin. Șamponul include 2% ingredient activ. Această cantitate este suficientă pentru a preveni apariția "fulgi" albi și distrugerea ciupercilor.

Șampon pentru mătreață "Ketoconazol" conține un ingredient antibacterian - zinc (Zn 2+). Ea are un efect dăunător asupra Pityrosporum ovale (ciuperca), curăță dermul din secreția glandelor sebacee, ameliorează mâncărimea, calmează iritarea. În plus, oligoelementul joacă un rol important în procesul de creștere a părului.

Îmbunătățește acțiunea zincului și cetoconazolului component cromatic natural (cimbru). Pentru frumusețea și rezistența părului, a fost folosit chiar și în cele mai vechi timpuri. Planta are un efect antibacterian, normalizeaza functia glandelor sebacee, este capabila sa elimine peelingul si mâncatul pielii capului.

Cum funcționează remedia?

Dezvoltatorul de anti-mătreață cu zinc este o companie farmaceutică "Elfa". Produsele ("ketoconazol", șampon) și-a dovedit eficacitatea și a reușit să facă față matreții. Efectul antifungic se extinde la dermatofitele (Trichophyton sp., Microsporum sp., Epidermophyton sp.) Și drojdia (Candida sp., Malassezia furfur). Componentele produsului curăță delicat părul, dermul, în timp ce reglează simultan secreția. Buclele după aplicarea șamponului devin neted și ascultător.

Pentru a evita "sindromul de abstinență" și pentru a preveni revenirea mătcii, experții recomandă folosirea neutrului "Ketoconazol" - șampon, zinc, care este absent. Instrumentul este destinat normalizării microflorei pielii capului după utilizarea medicamentului pentru matretare. Acesta include proteine ​​din lapte hidrolizat și acizi de fructe pentru exfolierea și reînnoirea stratului superior al dermei. Avantajul este absența lauretului de sodiu și a laurii sulfatului.

Indicații pentru utilizare

Principala sarcină a șamponului este de a lupta împotriva ciupercilor care provoacă matreata. Șamponul neutru acționează favorabil asupra pielii sensibile, ameliorează inflamația (roșeață), iritația. Se recomandă utilizarea ca o prevenire a matreții, pentru întărirea părului.

Ketoconazol (șampon cu zinc) este destinat tratamentului următoarelor patologii ale părului și ale scalpului:

 • Dermatita atopică.
 • Matreata (uscata, uleioasa).
 • Pityriasis versicolor.
 • Seboree.
 • Infecția fungică a pielii.
 • Stafilococ, streptococ.
 • Căderea părului difuză.

Metoda de aplicare

Pentru tratamentul mătcii "ketoconazolul" (șampon) trebuie utilizat de 2-3 ori pe săptămână (curs - 14 zile). O cantitate mică de produs este aplicată pe scalpul umed cu mișcări de masaj. Este necesar să începeți din zona rădăcinii, trecând treptat pe toată lungimea părului. După prima aplicare, șamponul trebuie spălat. A doua oară când se recomandă sculei să se frece în scalp și să se lase câteva minute. Spălați șamponul vindecător cu multă apă.

În cursul tratamentului, puteți alterina medicamentul anti-mătreață cu un șampon neutru. Acest lucru va ajuta la evitarea apariției uscăciunii dermei și va face părul mai docil.

"Ketoconazol" (șampon): recenzii

Un produs farmaceutic trăiește cu adevărat în așteptare și elimină matreata. Acest lucru este confirmat de numeroasele recomandări pozitive și de reacțiile consumatorilor. Șamponul ajută la scăderea ciupercii și mâncărimea persistentă a scalpului. Avantajele medicamentului includ mirosul discret, utilizarea economică (înseamnă spume bine), efectul pe termen lung al "capului proaspăt". În cazuri rare, utilizarea medicamentului nu aduce rezultatul așteptat și poate provoca reacții adverse minore. Aceasta se datorează sensibilității și intoleranței componentelor active. Prin urmare, înainte de aplicare este important să vă familiarizați cu instrucțiunile pentru tratamentul șamponului.

Atunci când este folosit într-un duet cu un mediu neutru, părul nu necesită spălare suplimentară cu șampoane cosmetice și balsamuri. Ca o prevenire, puteți utiliza un instrument fără zinc. Recenzile indică faptul că șamponul este potrivit pentru utilizarea zilnică (nu este capabil de dependență). Baza moale a medicamentului nu conține coloranți. "Ketoconazol" - sampon, al cărui preț este de 180-200 de ruble. Ea are mai multe omologii mai scumpe.

Efecte secundare

"Ketoconazol" - șampon, care deseori nu provoacă reacții alergice, deoarece ingredientul activ nu este absorbit în sânge. Cu sensibilitate crescută a pielii, roșeață, apar uneori mâncărime, iar cantitatea de mătreață crește. Efectul clinic poate fi complet absent dacă etiologia mătreții nu se încadrează în indicațiile de utilizare a instrumentului.

Analogi de șampon

Pentru a scăpa de mătreață, există un număr mare de mijloace diferite, dar nu fiecare dintre ele este capabilă să vindece ciuperca - cauza principală a apariției "fulgi" albe.

Următoarele șampone cu ketoconazol scalp pot fi achiziționate la farmacii:

 1. Nizoral este un bine cunoscut agent antifungic utilizat pentru tratarea și prevenirea matreții. Diferența principală de la ketoconazol (șampon) este prețul. Costul "Nizoral" variază de la 540 la 650 de ruble.
 2. Keto Plus este un șampon eficient de vindecare care ajută la scăderea seboreei, mătreaței și ciupercilor. Instrumentul se referă, de asemenea, la costuri. Pentru un pachet de 60 ml trebuie să plătiți 570-700 ruble.
 3. "Sebosol" - sa dovedit el însuși și acest agent antifungic. Recenzile sugerează că puteți scăpa de matreata cu șampon după o lună de utilizare. Costul sticlei (100 ml) - 300-400 ruble.
 4. Mycozoral este o ciupercă ieftină pe bază de ketoconazol și remediu pentru mătreață. În eficacitatea medicamentului nu este inferior analogilor. O sticlă de 60 ml va costa 180-230 de ruble.

Șampoane terapeutice pe bază de ketoconazol

Ketoconazolul este un agent antifungic utilizat pentru fabricarea cremelor, unguentelor, tabletelor și șampoanelor terapeutice. Fondurile bazate pe această componentă ajută la reducerea matreții, mâncărime și reducerea secreției de sebum.

Medicamentele elimină adevărata problemă a infecțiilor fungice și nu doar simptomele (pielea uscată, matreata și hipersensibilitatea dermei). Acesta este principalul avantaj și diferența dintre produsele din compoziție cu ketoconazol din șampoanele convenționale.

Acțiune de substanță

Funcția principală a ketoconazolului este de a distruge tipurile de ciuperci care cauzează miicoze și leziuni ale scalpului. Acest lucru se datorează distrugerii învelișului protector al microorganismelor patogene. De asemenea, medicamentul vizează eliminarea simptomelor infecțiilor fungice. Acestea includ mâncărime, uscăciunea excesivă a pielii, întreruperea glandelor sebacee, precum și iritarea și hipersensibilitatea pielii. Un efect suplimentar al acestor șampoane terapeutice: părul devine sănătos și strălucitor, arată mai viu și mai puternic.

În plus față de ketoconazol, compoziția conține următoarele substanțe:

Indicații pentru numire

Boli pentru care medicamentele antifungice terapeutice sunt prescrise:

 • zosterian;
 • dermatită seboreică;
 • candidoza;
 • psoriazis;
 • stafilococ, streptococ;
 • matreata (uscata, uleioasa);
 • atopică dermatită;
 • difuză căderea părului.

Simptomele lor sunt: ​​uscăciunea severă și deformarea pielii, mâncărime și tulburări de secreție ale sebumului.

În stadiile inițiale ale bolii, numai șamponul cu ketoconazol este suficient. Dacă leziunile cutanate sunt în stadii mai avansate, este necesar să se folosească un complex de mijloace pentru a elimina boala însăși și consecințele acesteia.

Produsele pe bază de ketoconazol

Alegerea mijloacelor și a concentrației acestora depinde de gradul bolii, de prezența simptomelor asociate, precum și de caracteristicile individuale ale părului și scalpului. Uneori, medicul prescrie un tratament complex, care include utilizarea suplimentară a cremelor, unguentelor sau supozitoarelor (de exemplu, lumanari Altpharm "Ketoconazol").

Glenmark Keto Plus

Agent antifungic popular. Compoziția conține două ingrediente active: ketoconazol și piritionă de zinc. Acțiunea acestor substanțe are scopul de a elimina senzația de mâncărime a scalpului, de peeling, de a preveni căderea părului și mătreața. În plus, pirutionul de zinc reglementează producția de grăsimi de cal. Aplicați Keto Plus de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună. Dacă sunteți alergic la componentele compoziției, va trebui să renunțați la utilizarea medicamentului.

Akrikhin Mykozoral

Echivalentul bugetului major al șampoanelor antifungice. Ca și alte remedii, medicamentul elimină simptomele leziunilor cutanate fungice. Medicamentul se aplică pe scalpul umed, cu mișcări de masaj, și se menține timp de până la 5 minute, apoi se spală. Un curs complet de tratament este de 1 lună folosind șampon de 2-3 ori pe săptămână. Mycozoral nu are contraindicații, dar înainte de a utiliza este mai bine să se consulte cu un dermatolog sau tricholog.

Nizoral

Conține o compoziție de 2% ketoconazol și imido. Nizoral are un efect sedativ, antifungic, antibacterian și antiinflamator. Șamponul se descurcă cu peeling, roșeață și mâncărime ale scalpului. În plus, produsul conține hidrolizat de colagen, care ajută la întărirea foliculilor de păr și la întoarcerea stralucirii și a netezirii la bucle. În unele cazuri, apare o reacție alergică sub formă de erupție cutanată, mâncărime și amețeli.

Sebozol

Șamponul "Sebasol" îndepărtează ciuperca de piele și consecințele acesteia. Indicatii pentru utilizare - seborrhea si pityriasis versicolor. Se potrivește cu pielea peelingă, mâncărime, precum și hipersensibilitatea și iritabilitatea anumitor zone. Instrumentul se recomandă să fie aplicat numai pe zonele afectate ale pielii, se lasă timp de 2-3 minute, apoi se clătește bine cu apă. Nu are contraindicații, este permis să se utilizeze la copii, dar și la femei în timpul sarcinii sau alăptării.

Ch'ing

În plus față de ketoconazol, zincul face parte din sampon. Acțiunea medicamentului vizează distrugerea ciupercilor, precum și eliminarea mâncărimei, roșeață și peeling. Zincul din sampon este necesar pentru reglarea glandelor sebacee ale scalpului, care este importantă pentru seboreea. Puteți folosi Zinovit de câteva ori pe săptămână. După aplicarea produsului pe scalp și păr, se recomandă efectuarea unui masaj ușor, lăsarea produsului timp de 1-2 minute, apoi clătirea cu apă curentă.

Sulsen forte

Ingredientul activ este disulfura de seleniu. Acțiunea substanței vizează atât distrugerea ciupercii patogene, cât și eliminarea simptomelor leziunii. Instrumentul se ocupă de mâncărime, de peeling al scalpului, de încălcarea glandelor sebacee.

Sulsen Forte este disponibil sub formă de șampoane și pastă. Pentru a crește eficiența, se recomandă utilizarea ambelor produse împreună. Poate fi folosit zilnic. Cursul de tratament este de o lună.

Forța de cai "Putere de cai"

Remediu popular pentru prevenirea leziunilor fungice ale scalpului, precum și pentru întărirea părului și stimularea creșterii acestuia. Ingredientele active sunt ketoconazolul și acidul citric. Șamponul "Horsepower" se recomandă să se distribuie uniform pe scalp și rădăcini de păr, să reziste câteva minute și apoi să se spele. Cursul tratamentului este de o lună. De asemenea, indicarea utilizării acestui șampon este chelie.

Ketoconazol Zn2 +

Acest remediu puternic pentru a elimina infecțiile fungice și seboreea. Se bazează pe acțiunea ketoconazolului și a zincului. Medicamentul reduce înmulțirea ciupercilor Pytirosporum ovale și Candida spp., De asemenea, normalizează producția de sebum. Cursul tratamentului cu Ketoconazol Zn2 + din Elf și doza acestuia depind de gradul de leziuni fungice și de starea pielii.

Lista șampoanelor antifungice și antiseborice similare include următoarele denumiri:

 • Ekoderm;
 • pantenol;
 • Ketoconazol anti-mătreață de la Mirolla;
 • Perhotal;
 • Sebiproks;
 • Kenazol;
 • Dermazol etc.

Instrucțiuni de utilizare

Există reguli generale pentru utilizarea șampoanelor antifungice terapeutice.

 1. După aplicarea instrumentului este menținut pe cap timp de câteva minute și abia apoi spălat.
 2. Frecvența utilizării șamponului depinde de gradul de leziuni ale pielii. De exemplu, cu o ușoară mâncărime sau mătreață, se recomandă utilizarea de șampon antifungic de 1-2 ori pe săptămână. Dacă aveți sampon lipsit, trebuie să-l aplicați în fiecare zi timp de 4-5 zile.
 3. În caz contrar, utilizarea agenților terapeutici nu este diferită de utilizarea șampoanelor convenționale pentru curățare. Fiți atenți la zonele afectate și, de asemenea, clătiți bine produsul din păr, pentru a evita iritația suplimentară și mâncărimea scalpului.

opinii

Maria: Medicul mi-a descoperit dermatita și mi-a prescris șamponul Keto Plus. Am fost mulțumit de drog. Deja după o lună de tratament, mâncărimea a dispărut, mătreața și iritarea severă a scalpului au dispărut. Șamponul are un miros neutru, spumă bine și se spală cu ușurință de pe păr. De asemenea, nu a observat nici un efect secundar.

Yaroslav: Mi-am cumpărat recent un șampon antifungic pe bază de ketoconazol. Din păcate, pentru boala mea grav neglijată, nu se potrivea, aveți nevoie de un tratament cuprinzător. Cu toate acestea, în stadiul inițial al matreții și peelingului scalpului, acest instrument este cel mai potrivit.

Irina: Nu este prima dată când am cumpărat șamponul "Ketoconazol" de la Mirrolla, pentru că am întâlnit deja problema ciupercii scalpului. Instrumentul distruge infecțiile fungice și elimină simptomele neplăcute. În plus, părul după folosirea șamponului devine neted, strălucitor și bine îngrijit.

Schimbările de piele necesită o examinare detaliată a dermatologului. Doar diagnosticul corect este cheia unui tratament eficient. Unul dintre cele mai eficiente medicamente antifungice sunt sampoanele pe bază de ketoconazol.

Șampoane cu mătreață: care dintre ele este mai bună

În orice magazin și în fiecare farmacie, un raft separat este rezervat șampoanelor pentru mătreață. Cum să nu vă pierdeți într-un sortiment bogat, să nu cedați unor trucuri publicitare și să obțineți un mijloc eficient care vă va salva de o problemă inestetică și enervantă?

Principalele cauze ale matretii

Această problemă delicată poate lovi pe fiecare persoană, dar cel mai adesea jumătatea puternică a umanității suferă de ea.

Principalul "vinovat" al matretii este ciuperca de drojdie, care, de regulă, este întotdeauna prezentă pe pielea noastră. Cu suprapuneri hormonale, probleme cu sistemul imunitar, stres si oboseala cronica, acesta incepe sa domine si afecteaza derma capului. Reproducerea sa activa duce la curatarea fulgilor de piele, insotita de mancarimi severe. Următorii factori pot provoca, de asemenea, răspândirea ciupercilor pe dermul scalpului:

 • deficiența anumitor oligoelemente (zinc, seleniu, vitaminele B și fier);
 • boli ale pielii, ficatului și tractului gastro-intestinal;
 • introducerea unei colonii fungice atunci când se folosesc lucrurile altor persoane;
 • spălarea stratului protector de pe suprafața pielii cu șampon greșit;
 • reziduuri de șampon prost spălate și produse de styling pe scalp;
 • scalpul uscat în timpul iernii sau perioadei fierbinți;
 • o dietă nesănătoasă;
 • transpirație.

Reguli pentru selecția șamponului terapeutic

Nici un mijloc cosmetic nu poate elimina infecția fungică a dermei. Dermatita seboreică poate fi depășită cu ajutorul unui sampon medicamentat, care poate fi achiziționat exclusiv la farmacie. Acest medicament ar trebui:

 1. Reduceți conținutul de grăsime prin ajustarea ușoară a funcționalității glandelor sebacee.
 2. Îndepărtați cântare moarte de pe suprafața dermei, astfel încât acestea să nu infecteze alte părți ale pielii cu ciuperci.
 3. Să acționeze preventiv pe țesuturile sănătoase, împiedicându-le să dezvolte ciuperci.
 4. Să restrângem dezvoltarea coloniei fungice și să ucidem miocargoanele.
Selectarea șamponului

Vindecarea șampoanelor care sunt într-adevăr capabile să vă ajute în lupta împotriva matreții, pot fi împărțite în trei grupuri funcționale:

 • antifungice (elimina cauza leziunilor cutanate);
 • exfolierea (curăța scalpul de cântare moarte și reducerea conținutului de grăsime);
 • ghivece de șampon pentru matreata (opriți dezvoltarea ciupercilor).

Cum să cumpărați un produs de calitate

Cele mai multe șampoane, care sunt poziționate de producători ca un remediu eficient împotriva mătreaței, nu sunt de fapt terapeutice și nu vă pot salva de la o problemă neplăcută. Unii dintre ei spală sebumul de pe suprafața dermei, care alimentează micobacteriile și astfel inhibă ușor creșterea coloniei. Alții formează pe cap un fel de film, care nu permite pielea să se desprindă, iar între timp ciuperca continuă să se înmulțească sub "dome" artificial.

Șampoanele eficiente pot fi achiziționate numai la farmacie. Este posibil să le distingem de "semenii" care nu sunt capabili să vindece mătăpea prin compoziția lor specifică.

Samponul antifungic trebuie să conțină:

 • ketoconazol - ucide ciuperca;
 • Climbazol - ucide ciuperca și nu permite multiplicarea microbacteriilor;
 • zinc piritionă - reduce inflamația, exfoli și ucide ciuperca;
 • ciclopirox - îmbunătățește penetrarea componentelor în straturile de piele;
 • sulfura de seleniu - încetinește diviziunea celulară;
 • tar - ameliorează inflamația, elimină pruritul și exfoliază.
Sampon de tar

Drogurile puternice care au o parte din substanțele din această listă au anumite limitări: ele nu pot fi utilizate mai des de 2 ori pe săptămână și nu sunt recomandate copiilor sub 12 ani. Ca și în cazul oricărui agent antifungic, sampoanele cu păr medicinal trebuie utilizate timp de până la 4 săptămâni. Dacă le aplici din când în când, micocoloniile se pot obișnui cu substanțele active, iar apoi nu poți scăpa de mătreață.

Pentru ca samponul vindecător să funcționeze, trebuie să acordați timp constituenților săi să pătrundă în piele și să-și înceapă activitatea acolo. Pentru a face acest lucru, după aplicarea și estomparea, medicamentul ar trebui lăsat pe păr timp de un sfert de oră.

După ce rezolvăți problema cu ajutorul șamponului medicinal, trebuie să vă continuați utilizarea profilactică o dată la 1-2 săptămâni pentru a remedia efectul. Atunci dermatita seboreică nu se va întoarce în capul tău.

Arc pentru pierderea părului: proprietăți benefice și aplicare

Citiți mai multe despre tipurile și tehnologia de a crea o coafura bob aici.

Cele mai bune șampoane pentru cele mai bune mătreațe

Alegerea unui remediu pentru mătreață, atenție la compoziția sa. Elementele antifungice mai active pe care le conține, cu atât mai multă încredere veți avea în eficiența sa.

Dacă vizitați un dermatolog și consultați-l cu privire la alegerea unui șampon pentru mătreață, cel mai probabil vă va recomanda produse care conțin ketoconazol. Acest medicament antifungic este foarte puternic și este capabil să depășească majoritatea miocardicilor cunoscuți.

 • Nizoral, Dermazol, Sebozol și Keto Plus - efectul acestor agenți puternici se bazează pe ketoconazol, combătând cu succes cele mai multe tulpini fungice care pot afecta pielea umană. Excipienții exfoliază ușor, ameliorează mâncărimea și inflamația. Toate aceste medicamente aparțin aceleiași categorii de preț și sunt remedii cu adevărat eficiente pentru leziunile fungice ale scalpului și mătcii provocate de acestea;
Nizoral
 • Sulsen de la matreata este un produs cu preț mediu, principalul său ingredient activ este disulfura de seleniu, care încetinește înmulțirea coloniei și permite microflorei pielii să revină la echilibrul inițial. Samponul medical corectează echilibrul de grăsime, adică elimină efectiv mediul nutritiv pentru micobacterii, restrângând astfel creșterea și dezvoltarea acestora;
 • Seborin este prescris în principal pentru seborea uleioasă, spălând excesul de grăsime de pe suprafața pielii, pe care se hrănește ciuperca și își restrânge reproducerea cu climbazol. Producătorul produce un produs cu preț mediu în mai multe variante: pentru parul uleios, normal și uscat;
Seborin
 • Ducre Kelyual DS - un medicament scump care poate depăși doar un anumit tip de ciuperci - Malassezia;

Utilizarea sa va fi justificată numai dacă în laboratorul dermatologic semănatul arată exact acest tip de microbacterii. În alte cazuri, șamponul va ajuta simptomatic - pentru a calma mâncărimea, roșeața pielii și exfolia, fără a ucide cauza principală a disconfortului.

 • cap Dintre toate elementele necesare, Umerii sunt compuși numai din pirutoniu de zinc, dar datorită numărului mare de arome și substanțe adiționale, acesta este capabil să aducă un efect complet opus - să provoace prurit alergic. În plus, după recenzii, după schimbarea acestui brand într-un alt produs cosmetic pentru spălarea capului, mătreața se întoarce în majoritatea cazurilor;
 • Fitoval - șampon cu extracte naturale, destinat în principal îmbunătățirii stării părului. Datorită componentelor sale care sporesc proprietățile protectoare ale dermei, este capabilă să îndepărteze mătreața uscată de pe scalp. Dar, fără a avea elemente antifungice în compoziția sa, nu poate depăși micoplastia dermei;
 • Cloran este un remediu destul de costisitor, care nu conține elemente antifungice puternice. Componentele sale ușurează ușor mâncărimea și elimină pielea uleioasă excesivă, afectând activitatea glandelor sebacee. Acest medicament este mai potrivit pentru măsuri preventive după tratamentul complex și eliminarea mătcii părului.
Kloran

video

Pentru mai multe sfaturi utile despre cum să alegeți un șampon pentru mătreață, consultați videoclipul.

concluzie

Nu întotdeauna produse scumpe și bine-promovate sunt capabile să facă față leziunilor cutanate fungice. Alegerea șamponului pentru mătreață este mai bine să preferați un instrument puternic care să vă garanteze eliminarea problemei dvs. neplăcute.

Ketoconazol împotriva mătcii (dermatită seboreică)

Adesea, majoritatea oamenilor consideră că mătreața este o problemă pur cosmetică. De fapt, matreata este o boala cauzata de colonii fungice, care poate duce la pierderea partiala a parului. Ketoconazol vă permite să scăpați de manifestările matreții sub formă de fulgi albi, disconfort, mâncărime, roșeață a scalpului.

Ketoconazol împotriva matreții (seboree)

Samponul Ketoconazole este bine dovedit în lupta împotriva matreții. Compoziția acestui șampon este o substanță ketoconazol, care ajută la lupta împotriva drojdiei și dermatofitelor, are un efect distructiv asupra celulelor fungice și previne, de asemenea, reproducerea lor ulterioară.

Componentul de ketoconazol este utilizat într-o concentrație de cel mult 2%, ceea ce îi oferă posibilitatea de a distruge ciuperca pe de o parte și de a nu avea un efect dăunător asupra scalpului uman pe de altă parte.

Indicatii pentru utilizare:

 1. Dermatită seboreică de orice fel.
 2. Dermatofitoză.
 3. Alopecia.
 4. Lichen multicolor.
 5. Dermatita atopică.

Acest medicament este, de asemenea, eficient în tratarea bolilor de piele, cum ar fi candidoza. Înainte de începerea tratamentului, asigurați-vă că vă consultați cu un specialist!

Numele de marcă care conține ketoconazol

Șampoane care conțin ketoconazol:

Keto-plus (șampon cu ketoconazol și zinc)

Acesta este unul dintre șampoanele recent apărute. Eficacitatea sa în lupta împotriva matreții se datorează prezenței piritionei de zinc, în plus față de ketoconazol. Pirithionul de zinc are o proprietate anti-profilată, adică normalizează glandele sebacee și promovează și creșterea părului.

Extract de ulei de cocos - joacă rolul unei componente de înmuiere și contribuie la crearea unei membrane hidrolipidice în jurul părului. Eficient pentru o formă seboree uleioasă și uscată de seboree.

Se recomandă aplicarea acestui șampon de 2 ori pe săptămână, cu o astfel de schemă, tratamentul fiind de obicei nu mai mult de o lună. Supradozajul este imposibil! Medicamentul nu este practic absorbit în sistemul circulator.

Ketoconazol Zn2 + - este disponibil în două forme:

 • neutru (preventiv);
 • sampon cu zinc (adecvat pentru tratamentul activ al seboreei).

Șamponul neutru are Ph 5.5, care este echilibrul ideal acid-bază al pielii umane și este potrivit pentru utilizarea zilnică, consolidând tratamentul de succes și împiedicând revenirea mătcii. Ca parte a nici un colorant și alte componente chimice, care, fără îndoială, îi oferă un avantaj în alegerea produselor de îngrijire pentru persoanele cu piele cu alergie. Componenta de ketoconazol nu este inclusă în sine. Șamponul neutru acționează ușor datorită acizilor fructiferi, astfel încât șansa de a suferi expunerea chimică este minimizată.

Samponul din zinc este folosit pentru a scapa de dermatita seboreica. Acest medicament este eficient în lupta împotriva pitiriazei versicolor și a eczemei ​​seboreice. Este, de asemenea, potrivit pentru tratamentul candidozei și lichenului multi-colorat. Șamponul cu ketoconazol are o consistență vâscoasă și o nuanță roșiatico-portocalie. Aroma este destul de specifică. Datorită densității impresionante a produsului, consumul este foarte lent.

În plus față de zinc, conține extract de cimbru, care îmbunătățește circulația sângelui și, prin urmare, ajută la hrănirea foliculului de păr. Aproape nici o contraindicație, bine tolerată de organism.

Pentru tratament, se recomandă utilizarea medicamentului de 2-3 ori pe săptămână timp de o lună. Parul trebuie spălat de două ori, pentru prima dată se va spăla murdăria și sebumul, al doilea are un efect terapeutic.

Nizoral

El a fost mult timp pe buzele tuturor, un remediu bine dovedit împotriva seboreei. Are o serie de contraindicații: sarcină, alăptare și reacții alergice la componentele care alcătuiesc samponul.

Mod de aplicare: se aplică pe părul umed, se freacă în scalp cu mișcări de masaj, apoi se spală și se așteaptă cel puțin 3 minute, apoi se clătește bine cu apă caldă menajeră.

Mikozoral

Elimină descuamarea și mâncărimea, precum și alte simptome ale fungului scalpului. Se aplică de 2-3 ori pe săptămână. Principalul avantaj, în comparație cu șampoanele anterioare, este prețul accesibil, acest instrument costă aproape jumătate din preț.

Mod de tratament: cel puțin o lună, spălarea părului în fiecare zi. Este posibil ca șamponul să nu fie potrivit dacă diagnosticarea este făcută incorect sau există o intoleranță individuală la componentele care alcătuiesc produsul.

Sebozol

Un alt șampon excelent pentru combaterea bolilor de piele, pe bază de ketoconazol. Suficient să o utilizați de două ori pe săptămână. Nu este contraindicată la femeile gravide și la copiii cu vârsta de până la 1 an, ceea ce o deosebește de alte analogi.

Este eficient atunci când urmați instrucțiunile: spălați capul de 1-2 ori pe săptămână, îndepărtați cu grijă produsul cu apă caldă.

Recomandări generale pentru utilizarea șampoanelor

Instrumentul este aplicat pe zone ale scalpului afectate de infecții fungice. Conform instrucțiunilor, medicamentul trebuie ținut pe păr timp de cel puțin 3 minute înainte de clătire. Clătirea șampon ar trebui să fie apă caldă, în orice caz, nu fierbinte!

Efectul ketoconazolului

Șampoanele pe bază de ketoconazol sunt cu adevărat extrem de eficiente și există multe recenzii pozitive pentru a susține acest lucru.

Dar, pentru un efect de lungă durată și dispariția completă a semnelor de dermatită seboreică, este necesar să se completeze întregul curs de tratament, urmând instrucțiunile remediei alese, pentru a exclude posibilitatea unei recidive a bolii.

Top 10 șampoane cu ketoconazol și cele mai bune analogice pentru a lupta împotriva mătreții

Ați început să observați fulgi albi pe păr? Apoi este timpul să găsim un șampon eficient care să poată acționa asupra glandelor sebacee, să îmbunătățească regenerarea pielii, să curățe derma capului de pe scări de excitat și, cel mai important, să depășească ciuperca cu starul prost. Căutați un produs pe rafturile magazinelor de cosmetice sau supermarket-uri? Imediat, observăm un drog puternic, din păcate, nu veți găsi acolo. Dar șampoanele cu ketoconazol, distribuite în farmacii, sunt doar acele unelte care pot scăpa rapid și ușor de mătreață.

Ce este un șampon cu ketoconazol

De mult timp se știe că mătreața apare pe dermul scalpului din cauza funcționării defectuoase a glandelor sebacee. Când se eliberează prea mult sau, dimpotrivă, prea puțin sebum, microorganismele care trăiesc pe pielea părului încep să se activeze și să se înmulțească, creând colonii întregi. Este vorba despre produsele reziduale ale ciupercilor care apar pe buclele noastre sub formă de mătreață.

Deci, care este instrumentul de a alege? Samponul antimicrobian al mătreaței cu ketoconazol va ajuta în această problemă.

Indicatii pentru utilizare:

 • matreata;
 • dermatită seboreică, în special atopică;
 • pityriasis versicolor;
 • psoriazis;
 • alte tulburări dermatologice.

Important de știut! Dacă utilizați o farmacie achiziționată de la o farmacie pentru o perioadă lungă de timp și rezultatul nu vine, singura decizie corectă pentru dumneavoastră este să mergeți la un dermatolog.

Faptul este că cauza matreții poate fi asociată cu dezechilibrul hormonal, metabolismul, schimbările climatice abrupte sau situațiile stresante constante. Numai prin eliminarea acestor factori, puteți să depășiți cu succes boala și să îmbunătățiți starea încuietorii.

Compoziția și puterea acțiunii

Ketoconazolul este o substanță antimicotică sintetizată de industria chimică. Acționează superficial, deoarece se aplică în zonele afectate de parazit.

Formula sa activă este concepută pentru a distruge componentele care sunt implicate în formarea pereților ciupercii. Astfel, microorganismul nu mai crește și moare după un timp.

Similar cu ketoconazolul este considerat Climbazol. De regulă, este prescris de dermatologie în cazul reacțiilor alergice la ketoconazol. Mijloacele bazate pe climbazol ucid de asemenea ciuperca și împiedică multiplicarea microorganismelor.

Deci, ce este mai bine: klimbazol sau ketoconazol? Un dermatolog poate determina acest lucru prin efectuarea unei serii de studii.

Din moment ce klimbazolul și ketoconazolul sunt destul de agresive pentru a nu afecta pielea, acestea nu trebuie utilizate mai mult de o dată la fiecare 3 zile. În plus, medicii nu recomandă utilizarea șampoanelor pentru copii sub 12 ani.

De asemenea, în compoziția cosmeticelor medicale pot fi incluse:

 • disulfură de seleniu, care are un efect anti-mitic care normalizează eliberarea de sebum și încetinește diviziunea celulară;
 • zinc pyrithione, care oferă peeling ușor, ameliorează inflamația și ucide ciuperca;
 • gudron, având un efect de peeling;
 • ciclopirox, care promovează o mai bună penetrare a medicamentului în straturile epidermei.

Interesant de știut! În 1998, oamenii de știință au realizat un experiment interesant. Participanții au spălat părul cu șampon pe bază de ketoconazol. Sa dovedit că acestea nu numai că au diminuat mătreața, dar și producția de sebum la minim 18%.

Pro și contra

De fapt, utilizarea șamponului, care ucide local ciuperca, este mult mai ușoară decât luarea drogurilor în interior.

Procedura de tratament nu este deloc diferită de spălarea capului și, în plus, șamponul acționează numai pe scalp, în timp ce pilulele pot face o lovitură puternică ficatului și stomacului.

Alte beneficii:

 • ketoconazolul șampon spumă bine, deci este consumat foarte puțin;
 • lupta eficient împotriva mătreaței - în 1-2 luni, cântarele albe vă vor lăsa părul;
 • potrivită pentru diferite tipuri de scalp, atât uleioase, cât și uscate;
 • Este relativ ieftin, mai ales dacă achiziționați produse de producție internă.

Printre minusuri se numără:

 • prea multe substanțe chimice care pot afecta negativ structura părului (deși mulți producători încearcă să adauge cosmeticele medicale uleiuri, extracte din plante, acid citric și alți aditivi de origine naturală);
 • nu este potrivit pentru toată lumea (pielea se poate folosi și există cazuri de reacții alergice);
 • nu miros plăcut, ca să spun așa, un amator.

Încercați să obțineți șampoane de acțiune multi-vector. Ei trebuie să lupte împotriva fungilor, să normalizeze producerea de sebum de către glandele sebacee și să îmbunătățească starea părului. Unul dintre aceste remedii este șamponul Horsepower cu ketoconazol și sampon Mirrol sulsen.

Contraindicații

Ca o contraindicație pe ambalaj, producătorul constată, de regulă, intoleranța individuală a componentelor individuale. Pentru a afla dacă aveți o reacție alergică la una sau la altă componentă a produsului, efectuați un test complet simplu și rapid.

Puneți câteva grame de produs în interiorul cotului. Masați puțin și lăsați activat timp de 10-15 minute. Dacă nu sa întâmplat nimic cu derma (înroșire, urticarie, edem, mâncărime), atunci puteți utiliza în siguranță un produs cosmetic pentru tratament.

Aveți grijă la alegerea produselor ketoconazol. Citiți întotdeauna instrucțiunile cu atenție. Faptul este că ingredientul activ poate pătrunde în sânge, deși în cantități mici.

De aceea, mamele însărcinate și care alăptează ar trebui să înceteze să mai utilizeze. De asemenea, nu se recomandă utilizarea suspensiei pentru spălarea capului pentru persoanele cu afecțiuni puternice ale rinichilor și ficatului.

Următoarele efecte secundare sunt posibile:

 • arsură și mâncărime;
 • erupții cutanate;
 • roșcarea locului de aplicare;
 • eczeme;
 • o creștere a uscăciunii sau, dimpotrivă, părul uleios excesiv;
 • decolorarea buclelor (în special pentru părul gri sau păr cu perm).

Punct important! Dezvoltarea simptomelor de supradozaj cu șampon este puțin probabilă, deși o parte din ele încă mai intră în sânge. De aceea, pentru o abordare, spălarea triplă a capului nu este permisă (maxim 2 ori). Nu utilizați șampoane în fiecare zi, decât dacă dermatologul a stabilit dezvoltarea chirimatozelor.

În cazul contactului cu ochii mucoși, clătiți imediat cu apă. Dacă suspensia intră într-un fel în stomac, este mai bine să nu riscați aceasta și imediat să provocați vărsături și să luați un absorbant.

Opțiuni pentru șampon

Există astfel de opțiuni pentru cosmeticele medicale care conțin ketoconazol:

 • Șampon Nizoral. Acest instrument se datorează campaniei publicitare populare în cadrul audierii tuturor. Ea elimină de fapt ciuperca drojdii, dar nu este atât de ieftină (700-1000 ruble), deoarece este adusă din străinătate. În plus față de costul ridicat, acest medicament este contraindicat pentru femeile gravide și mamele care alăptează.
 • Șampon Puterea de combatere a mătcii cu ketoconazol. Acest instrument este conceput pentru a depăși ciupercile cu staruri rele, pentru a curăța scalpul de diferite impurități și pentru a vă da sănătatea și strălucirea părului. Datorită faptului că preparatul conține extracte naturale, buclele dvs. obțin elasticitate, joacă și forță frumoase, cum ar fi coama unui cal. Costul este de 400-600 de ruble.
 • Keto plus În plus față de ketoconazol, dezvoltatorii de șampon anti-mătreață au introdus zinc, care este conceput pentru a normaliza glandele sebacee. Astfel, simbioza de succes a acestor componente puternice ameliorează mâncărimea, inflamația și ameliorează rapid mătreața. Pentru o sticlă de 60 ml va trebui să plătească 490-560 ruble.
 • Sebozol. Nu mai puțin eficace face față sarcinii. O caracteristică a acestui medicament este faptul că este permisă utilizarea în timpul sarcinii și chiar a copiilor de până la 1 an. O sticlă de 100 ml, în medie, vă va costa 330 de ruble.
 • Mikozoral. Această versiune a șamponului anti-mătreață va încânta cumpărătorul cu prețul său accesibil. Datorită ketoconazolului, care face parte din sampon, elimină ciuperca și, de asemenea, în mod regulat, contribuie la normalizarea sebumului. Prețurile pentru cosmeticele medicale încep de la 350 de ruble.
 • Ketoconazol Zn2 +. Chiar și din numele devine clar că acest șampon cu ketoconazol și zinc. Cosmetica încalcă sinteza fosfolipidelor, care, la rândul lor, asigură hrănirea fungului Pitirosporum și a altor microorganisme. Acest instrument vă va costa 180 de ruble (volumul sticlei este de 150 ml).
 • Ketozoral-Darnitsa. Există o schimbare la nivel celular - membrana este deteriorată și se realizează dezechilibrul lipidic. Instrumentul are nu numai efecte anti-fungice, dar elimină, de asemenea, procesul inflamator pe scalp, eliminând roșeața și mâncărimea. Prețul drogului în Federația Rusă este de 70-90 de ruble pentru un volum de 60 ml.
 • Sulsen Șampon Forte de la producătorul local Mirolla cu adăugarea de ketoconazol. Combină ketoconazolul și disulfura de seleniu. Ea are un dublu efect: elimină ciuperca și normalizează glandele sebacee. Costul unei sticle cu o capacitate de 150 ml este de 210 ruble.
 • Ketoconazol șampon. Numele în sine vorbește de la sine. Cosmetica produsa in Rusia. Prin principiul său, se comportă ca Nizoral, ucigând ciuperca, dar este de câteva ori mai ieftin. Contraindicat la gravide, mamele care alăptează și copiii până la 2 ani. Costul drogului este de 266 de ruble.

Lista în cauză nu este completă. Există 10-20 de varietăți de șampoane anti-mătreață cu ketoconazol.

Pentru tratamentul matreții, trebuie să cumpărați șampon cu ketoconazol care conține 2% din substanța activă, adică pentru fiecare gram de produs - 0,02 grame de ketoconazol. Pentru a preveni utilizarea suspensiei de 1% a unui medicament terapeutic.

Cum să utilizați

Folosirea samponului pentru matreata, dermatita seboreica si alte boli dermatologice ale pielii scalpului este destul de simpla. Urmați recomandările noastre:

 1. Amestecați bucle cu apă caldă netedă.
 2. Aplicați câteva picături de suspensie terapeutică pe scalp.
 3. Spumă de șampon. Masați ușor în dermă cu mișcări de masaj timp de 3-4 minute.
 4. Clătiți cu apă curentă normală.
 5. Dacă vi se pare că buclele nu sunt curățate complet, repetați procedura.

Cursul tratamentului cu șampoane este de 1-3 luni, în funcție de stadiul de dezvoltare a seboreei. Puteți să vă spălați părul la fiecare 3 zile. Pentru pitiriază, procedura trebuie efectuată zilnic în timpul săptămânii.

Efectul aplicației

După două săptămâni de utilizare regulată, veți observa că cantitatea de matretă este redusă semnificativ (realizarea va fi o reducere a numărului de scale albe la jumătate). În nici un caz nu întrerupeți tratamentul, după toate părțile excitat ale epidermei, trebuie să vă retrageți până la sfârșit.

Cursul tratamentului cu ketoconazol este de 1-3 luni, în funcție de stadiul de neglijență a bolii. Potrivit majorității utilizatorilor, mătreața dispare după 4 săptămâni.

Pentru unii oameni, șampoanele medicinale sunt dependente. La inceput, folosirea matretii dermatologice pentru cosmetice pare sa fie redusa, dar mai tarziu nu dispar deloc. Pur și simplu ciuperca se obișnuiește cu atacul componentelor existente.

Dacă apare această situație, întrerupeți utilizarea timp de câteva săptămâni și apoi reluați din nou utilizarea.

În toamna sau primăvara, pot apărea schimbări în organism, care pot afecta secreția de sebum și pot cauza ciuperci. Obțineți șampon pe bază de ketoconazol 1% și alternați utilizarea acestuia cu șampon cu șampon obișnuit pe care îl utilizați de obicei. Astfel de măsuri preventive ar trebui să fie efectuate cel puțin o lună.

Printre recenziile utilizatorilor negativi se numără o uscare excesivă a pielii și părului în sine. Mulți clienți, care s-au familiarizat cu conținutul sticlei, cred că șampoanele medicinale nu ar trebui să conțină sulfat de lauril, conservanți, parfumuri, coloranți.

analogi

Analogii de șampon pot fi:

 • Sulsen din Amalgam, care conține disulfură de seleniu, care ucide ciuperca;
 • Sebiproks, a cărui componentă cheie este ciclopiroxolamina cu efecte anti-fungice și antiinflamatorii;
 • Fitoval - șampon pe bază de zinc, care este adecvat numai pentru scalpul uscat (din păcate, zincul nu are rolul de a elimina ciuperca);
 • Zinovit cu climbazol și piritionă de zinc (simbioză destul de eficientă în lupta împotriva micozelor și dermatitei seboreice);
 • Sampon de șampon (această unealtă va ajuta la curățarea dermei scalpului de cântare keratinizată);
 • Friederm pe bază de pirition de zinc (medicamentul nu ucide toate tipurile de ciuperci);
 • Sampon Ducray din Franța (diferit de naturale, conține pirition de zinc și ciclopiroxolamină).

Atenție! După cum puteți vedea, nu toți analogii sunt capabili să depășească ciuperca. Prin urmare, achiziționați un produs cu ketoconazol în farmacii din orașul dvs., iar microorganismele parazitare vor fi eliminate 100%.

Șampoanele pe bază de ketoconazol, poate cel mai eficient instrument în lupta împotriva mătreții și dermatitei seboreice, suspensia de spumare 2% poate să scape de câțiva kilograme după o lună de curs. Există un lucru: componentele șampoanelor pot provoca reacții alergice ale pielii sau microorganisme dependente care trăiesc pe dermul capului. Dar, în orice caz - merită o încercare.

Videoclipuri utile

Nizoral: eficient în tratamentul mătcii, mâncărime și alergii după utilizare, analogi.

Ketoconazol: instrucțiuni de utilizare a șamponului

Ketoconazolul este o substanță farmaceutică foarte eficientă cu activitate antifungică, fungicidă și fungistatică. Componenta este foarte des inclusă în compoziția multor medicamente. Șampoanele antifungice bazate pe ketoconazol sunt considerate unul dintre cele mai fiabile și dovedite produse care elimină rapid și eficient cauza bolii. Lista acestor medicamente include: șampon Ketoconazol, Climbazol, Miconazol, Nizoral, Mycozarl etc. Unul dintre cele mai renumite este Ketoconazole, produs de faimoasa companie farmaceutică rusă Mirolla. Inhibă activ creșterea microorganismelor patogene, elimină manifestările neplăcute, curăță delicat pielea, normalizează glandele sebacee. De asemenea, după cursul de tratament, există o bună creștere a părului și un aspect frumos.

Indicații pentru utilizare

Sampon antifungic de păr Ketoconazol este practicat pentru astfel de leziuni ale scalpului:

 • Eczema seboreică
 • mătreață
 • Pityriasis versicolor
 • Dermatită seboreică
 • Lichen multicolor.

De asemenea, este posibilă numirea cu dermatofitoză, candidoză, microsporie.

Compoziția medicamentului

Medicamentul se bazează pe ketoconazol, pirition de zinc și extract de cimbru. Ingrediente secundare: hidrolizat de colagen, apă, clorură de sodiu, aromă, colorant, hidroxid de sodiu, acid clorhidric și altele.

Proprietăți medicinale

Efectul antifungic al șamponului se datorează substanței bazice de ketoconazol. Mecanismul său de acțiune este de a schimba componenta lipidică și de a deteriora membrana celulară a ciupercilor, cauzând moartea lor completă. Pirithionul de zinc ajută la ameliorarea inflamației și la eliminarea simptomelor neplăcute. Cimbru stimulează circulația sângelui, consolidând astfel și crescând părul. Atunci când se aplică local, substanța practic nu intră în sânge.

Forme de eliberare

Costul de la 230 de ruble

Șamponul este o substanță vâscoasă de nuanță portocalie, cu un parfum plăcut. Este produs într-o sticlă specială de 150 ml, într-o cutie.

Metoda de aplicare

Șamponul este numai pentru uz local. Într-o cantitate mică, este aplicată pe părul umed, precum și pe piele, bătut într-o spumă și frecat ușor în scalp cu mișcări ușoare de masaj. Instrumentul este lăsat pe cap timp de 5-7 minute, apoi se spală bine cu apă. Cursul și doza de tratament depind de evoluția bolii și de agentul patogen care a influențat formarea acesteia. De exemplu, lipsirea tratamentului durează 5 zile, pentru a combate mătreața, medicamentul este folosit de 2 ori pe săptămână timp de o lună. Terapia dermatitei seboreice durează 3-4 săptămâni, folosind medicamentul de 2 ori în 7 zile. Ca agent de avertizare, șamponul pentru mătreață Ketoconazol se administrează 1 dată în 14 zile.

În timpul sarcinii și alăptării

Când este transportat un bebeluș și este permisă alimentația medicamentului, deoarece probabilitatea penetrării acestuia în sânge este redusă.

Contraindicații

Medicamentul nu este aprobat pentru utilizare, pacienții susceptibili să conțină substanțele șamponului.

Măsuri de siguranță

Șamponul cu ketoconazol nu poate fi utilizat independent, acesta trebuie prescris de un specialist.

Este necesar să se protejeze ochii de pătrunderea substanței, dar dacă s-a produs o astfel de situație, este necesar să se spală bine ochii cu apă.

Cross-drug interacțiune

Poate fi utilizat cu medicamente corticosteroide pe cale orală.

Efecte secundare

Șamponul cu ketoconazol este bine tolerat și aproape nu produce simptome negative. În cazuri izolate, pot apărea semne de alergii, care se manifestă prin mâncărime și arsuri ale scalpului, roșeață. De asemenea, uneori, există o uscăciune crescută sau un păr uleios. La pacienții cu păr gri, părul poate deveni maroniu.

Termeni și condiții de depozitare

Conform instrucțiunilor de utilizare, păstrați șamponul la temperatura camerei, evitând lumina directă a soarelui. Perioada de adecvare nu este mai mare de 2 ani, după expirarea sa este imposibil să se aplice agentul.

analogi

Șampon Nizoral

Jansssen Pharmaceuticals N.V., Belgia

Preț de la 540 la 900 de ruble

Nizoral este un medicament bine cunoscut în industria farmaceutică globală, parte a unei linii de medicamente care au efecte antifungice. Efectul clinic al șamponului furnizează principala componentă a ketoconazolului. Samponul Nizoral este prescris pentru ciuperca de scalp, pitiriazis, lupta efectiv cu dermatita seboreica si matreata. Dacă alegeți ceea ce este mai bun decât Nizoral sau Keto Plus, atunci este destul de dificil să răspundeți fără echivoc, deoarece fiecare medicament are un efect antifungic bun și este capabil să se ocupe rapid de manifestările bolii. Influența fiecăruia depinde în mare măsură de severitatea bolii și de caracteristicile pacientului.

Pro:

 • Nu este periculos pentru copii
 • Un efect benefic asupra părului
 • Are un miros plăcut.

contra:

 • Dimensiune mică a flaconului
 • Cost ridicat

miconazol

Preț de la 480 la 790 de ruble

Samponul de miconazol este un agent antifungic care are activitate împotriva drojdiilor și ciupercilor dimorfe, precum și a dermatofitelor. Medicamentul vindecă în mod eficient mirosurile de păr, dermatita seboreică, elimină matreata. Prezintă medicamentul medicului, administrarea de sine este mai bine să se evite, pentru a nu afecta sănătatea.

Pro:

 • Performanță bună
 • Aromă plăcută
 • Îmbunătățește starea părului.

contra:

 • Posibile alergii
 • Prețul mare.

CHAMPOAT DE KETOKONAZOL DIN DURAL 2% 150 ML

Ketoconazol instrucțiuni de utilizare

Formă de dozare

structură

Aqua, Sodium Laureth sulfat, laurii sulfosuccinat disodiu, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, gliceril oleat, Cocamid MEA, Poliquaternium-7, Laureth-3, ketoconazolul, PEG-7 gliceril cocoat, trietanolamină, clorură de sodiu, acid citric, EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Metil izotiazolinonă, Parfum, Cl 73015.

Acțiune farmacologică

Șamponul Ketoconazol elimină nu numai cauza matreții, ci vă ajută și să faceți față rapid simptomelor însoțitoare. Este formulată pe o bază ușoară de detergent, care nu irită pielea, chiar și cu utilizare zilnică. Componentele active ale șamponului pentru o perioadă lungă de timp sunt stocate în straturile superioare ale pielii, protejându-se permanent împotriva reapariției matreții.

Funcții de vânzare

mărturie

Scalp lecheina pentru matreata si dermatita seboreica

Contraindicații

intoleranță individuală la componente, sarcină, alăptare.

 • Puteți cumpăra șampon Ketoconazole 2% 150 ml la Moscova la magazinul dvs. convenabil, plasând o comandă pentru Apteka.RU.
 • Prețul șamponului Ketoconazole mătreață 2% 150 ml în Moscova - 189.00 ruble.
 • Instrucțiuni de utilizare pentru șampon de matretă Ketoconazol 2% 150 ml.

Puteți vedea aici cele mai apropiate puncte de livrare de la Moscova.

Prețurile de ketoconazol în alte orașe

dozare

Cum sa protejati parul si pielea de bleu? Instrumentele simple vă vor ajuta

Reguli care încalcă rezultatele de cercetare care vor fi inexacte

Astăzi, agentul cauzator al seboreei se stabilește tocmai și se dezvoltă principiile tratamentului. Principalul lucru - să nu faceți o greșeală în diagnosticare

Mijloacele indelibile - suprasarcină sau îngrijire indispensabilă?

Cum sa alegi un sampon cu adevarat delicat si sa nu platesti prea mult pentru marketing

Este adevărat că șampoanele sunt capabile de ceva mai mult decât să elimine excesul de "grăsime" din păr?

Scuzația ideală de a opri băutura într-o companie este de a se referi la antibiotice. Afirmația că antibioticele și alcoolul sunt incompatibile nu este de obicei îndoielnică. Dar, de fapt, totul nu este atât de simplu

Tatiana Morrison privind motivul pentru care cheratina în sampon, indiferent dacă trebuie să vă fie frică de siliconi și cum puteți obține cu adevărat splendoarea părului

Fiecare a cincea persoană este familiarizată cu matreata. Pentru a scăpa de aceasta, trebuie să alegeți șamponul potrivit, să învățați să citiți etichetele și să vă verificați imunitatea.