Coafurile calendarului lunar au fost compilate în timpuri străvechi, prin observații pe termen lung ale influenței lunii asupra sănătății și creșterii părului.

În primul rând, fazele lunare au un efect direct asupra creșterii părului. Dacă faceți o tunsoare în timpul unei lună în creștere, părul va crește mult mai repede decât după o tunsoare cu o lună descrescătoare.

Dacă vă place să schimbați coafuri, trebuie doar să vă dezvoltați rapid părul. În acest caz, pentru o tunsoare, este mai bine să ridicați data la care Luna în creștere este în primul sau al doilea trimestru. Dacă, dimpotrivă, nu vă place să vizitați deseori salonul de coafură, alegeți o zi când Luna îmbătrânește. Acest lucru vă va ajuta să vă reduceți calendarul lunar 2018. Tunsul pe lună în scădere vă va întări rădăcinile de păr și va preveni pierderea lor, dar ele vor crește destul de mult timp în urmă. În luna nouă trebuie să vă abțineți de la tăierea părului, deoarece tunsul în aceste zile scurtează viața unei persoane.

Împreună cu fazele lunii, zilele lunare joacă un rol imens în tăierea părului. Ciclul lunar durează până la 30 de zile, iar fiecare zi lunară are propriile caracteristici.

Următorul horoscop pentru tunsori se bazează pe calendarul lunar și influența lunii asupra sănătății și creșterii părului. Zilele lunare sunt împărțite în potriviri favorabile, nefavorabile și neutre. Explicații mai detaliate ale tunsorilor calendarului lunar pot fi găsite pe pagina "Reguli de bază pentru tăierea părului pe lună". Coafurile lunare pentru calendarul lunar pentru 2018 vă vor ajuta să alegeți momentul potrivit pentru a vizita coaforul.

Coafuri de calendar lunar pentru septembrie 2018

cu indicarea zilelor lunare, fazele lunii, poziția lunii în semnele zodiacului, precum și zilele favorabile și nefavorabile pentru tunsori și colorarea părului

Coafuri de calendar lunar pentru ziua de azi (31 august)

Cea de-a 20-a zi lunară simbolizează Vulturul. Aceasta este o zi de mari realizări și victorii mari. Astăzi, toate lucrurile vor avea succes, iar proiectele vor fi de succes și profitabile. Perioada cea mai potrivită pentru a face schimbări în domenii importante ale vieții.

Vizibilitatea lunii: 77%

Luna învioră (faza 3)

A treia fază a lunii în scădere se caracterizează printr-o dispariție treptată a activității și o scădere a nivelului de energie din lumea din jurul nostru. Acesta este momentul în care procesele din corpul uman încep să curgă mai lent. Prin urmare, în această perioadă lunară, procedurile cu păr vor încetini creșterea lor.

Tăiați părul în timpul celei de-a treia faze lunare, puteți menține sănătatea și starea exterioară frumoasă a părului, dar în același timp încetini creșterea lor. Acest lucru este potrivit pentru cei cărora le-a venit tunsoarea în toate privințele și care vor să o păstreze mai mult. Cu o schimbare a lungimii părului în perioada curentă, rădăcinile lor sunt vindecate și întărite.

A treia fază a lunii în scădere este excelentă pentru efectuarea de experimente cu o coafură - nu va dura mult timp, astfel încât puteți încerca să întruchipezi chiar și cele mai îndrăznețe idei. Acest lucru se aplică nu numai la noul stil sau curling, ci și la colorare. Rezultatul nu va dura mult și se va spăla foarte repede, pentru a încerca noi nuanțe.

Nu are o scădere a discului lunar și a îngrijirii părului. Măștile de vindecare și substanțele nutritive nu își fac efectul complet și banii vor fi cheltuite, cel mai probabil, irosite.

Tăierea părului pe lună în scădere poate reduce apărarea organismului și poate slăbi legăturile sale sacre. Prin urmare, pentru a merge la coafor ar trebui să aibă grijă să nu atragă eșecul.

Impactul pozitiv al celei de-a treia faze a lunii în scădere:

 • tunsoarea în perioada curentă va îmbunătăți starea părului, va întări rădăcinile, părul după ce va crește foarte lent;
 • culoarea produsă în timpul celei de-a treia faze se va spăla foarte repede, ceea ce face posibilă încercarea de a experimenta noi nuanțe.

Impactul negativ al celei de-a treia faze a lunii în scădere:

 • nu este recomandat să tăiați părul dacă este necesar să-l crească rapid, deoarece această procedură va încetini semnificativ creșterea lor;
 • Este recomandabil să amânați vindecarea și hrănirea părului mai târziu - acum procedurile nu vor da rezultate complete
 • atunci când tăiați părul în această perioadă, puteți slăbi apărarea organismului împotriva influențelor negative.

Luna în Taur

Taurul este unul dintre semnele pământești, care se caracterizează prin încăpățânare și pământeală a gândirii. În timpul trecerii lunii în acest semn zodiacal, mulți sunt treziți de încăpățânarea și sobrietatea neobișnuită a gândurilor.

O excursie la coafor în zilele sub influența Taurului va fi nu numai de succes - tunsul tău sau coafura va face o stropire printre prieteni. Aspectul frumos, bine îngrijit al părului vă este oferit complet cu fire sănătoase, bine îngrijite. Nu este necesar să efectuați o tăiere completă, chiar tăierea capetelor divizate sau breton, vă va afecta semnificativ aspectul întreg.

Procedurile cosmetice în această perioadă vor fi mai mult decât oricând, chiar și colorarea și perm nu vor provoca efectele negative obișnuite. Structura părului în acest moment devine mai bună, iar părul devine o strălucire sănătoasă și un aspect bine îngrijit, chiar și cu un efort minim.

Tunsurile în zilele când Luna este în Taur, în plus față de aspectul frumos, va aduce pacea și echilibrul emoțional la starea de spirit.

Influența zilei lunare

Cea de-a 20-a zi lunară, deși este un moment de mari schimbări și realizări, nu este potrivită pentru vizitarea coafurii. Dacă astăzi schimbați lungimea părului, starea de spirit și aspectul vă vor deranja pe tot parcursul ciclului lunar. Structura părului se va schimba, ceea ce va duce la aspectul fără viață și plictisitor al coafurii.

Experimentele cu stil și schimbarea imaginii vor afecta negativ starea de sănătate a părului și vor agrava imaginea externă. Acest lucru poate strica starea de spirit și chiar poate provoca depresie ușoară.

În această perioadă lunară, nu sunt recomandate modificări ale structurii părului - colorare, perm, laminare. Acest lucru nu va da efectul așteptat, rezultatul va fi mult mai rău decât să strică starea de spirit și reputația dvs. în ochii prietenilor apropiați, ceea ce poate duce la certuri și conflicte.

Manipularea cu păr, ținută în a 20-a zi lunară, nu va afecta în cel mai bun mod starea părului și a sănătății în general, dar va aduce un rău afacerii dvs. Orice schimbare în acest moment poate provoca conflicte și certuri, stingerea dispoziției până la depresie.

Impact negativ al zilei:

 • Această perioadă nu este potrivită pentru tunsori, proprietarul nu va dori rezultatul;
 • o nouă coafură în acest moment va avea un efect negativ asupra stării de sănătate și poate provoca tulburări emoționale;
 • colorarea nu este, de asemenea, de dorit, umbra rezultată va fi diferită de cea dorită și spălată rapid.

Efectul zilei săptămânii

Această zi este considerată a fi de sex feminin, deoarece mulți secole în urmă astrologii au împărțit toate zilele săptămânii între patronii care au fost aleși ca planete ale sistemului solar. Vineri a intrat sub influența lui Venus, așa că această zi este specială în ceea ce privește frumusețea și aspectul.

Parul care a suferit proceduri în această zi va arăta mai sănătos și mai strălucitor, iar coafura va crește mai încet și va rămâne în forma sa originală mai lungă.

Frizerul de vineri are un efect special nu numai asupra părului, ci și asupra întregului aspect ca întreg. Aceasta va ajuta la transformarea și schimbarea radicală a imaginii. Această coafură va fi purtată cu plăcere, pentru a păstra forma pentru o lungă perioadă de timp și pentru a aduce satisfacție și bună dispoziție.

De asemenea, o tunsoare în această zi a săptămânii va aduce schimbări dramatice în viață și va contribui la îmbunătățirea stării de bine.

Dacă sunteți complet mulțumiți de aspectul dvs. și de modul de viață în general, atunci este mai bine să refuzați să vizitați un coafor în acest caz. De asemenea, nu obțineți un tunsoare pentru cei născuți marți.

Calendar calendaristic de lustruit

Calendarul lunar, pe baza căruia se realizează tunsori, câștigă astăzi o popularitate de invidiat. A fost creată în timpuri străvechi, când omenirea și-a construit întreaga viață în funcție de fazele lunare.

Vedeți calendarul de tunsoare pentru 2018 de luni:

Care este calendarul de tunsoare lunar și de ce?

Calendarul a fost creat ținând seama de observațiile vechi de secole ale influenței lunii asupra părului, asupra sănătății și creșterii acestuia. Deoarece buclele sunt o componentă semnificativă a imaginii unei persoane, ele necesită îngrijire regulată. Mătase și bine îngrijite, ele atrag atenția, fac exteriorul mai curat. Calendarul de tunsoare lunar 2018 vă va ajuta să alegeți un timp favorabil pentru crearea unei coafuri noi și colorarea firelor dvs.

destin

De regulă, o persoană simte impactul ciclului lunar - o stare ridicată sau, dimpotrivă, dezechilibrată. Influența corpului ceresc este suficient de mare și manifestările sale sunt diverse. Lungă atribuită abilităților magice ale părului care leagă omul și materia subtilă. Vechile oracole au observat influența fazelor lunii asupra creșterii buclelor, iar oamenii de știință moderni confirmă doar "descoperirile" antichităților. Datorită acestui fapt, din an în an, se creează un calendar special, care indică date reușite și nefavorabile pentru tunsori.

Perioada selectată pentru a vizita coaforul afectează întregul corp ca întreg. Faza lunii în scădere va face ca dezvoltarea firelor să încetinească. Actualizarea coafurilor pe lună în creștere contribuie la o creștere rapidă, la un efect pozitiv asupra tonusului sistemului imunitar, la reînnoirea celulelor corpului. Dar procedurile pentru îngrijirea părului în luna nouă pot avea un efect negativ nu numai asupra stării firelor, ci și pentru a lua energia pozitivă a unei persoane, scurtarea vieții.

Observațiile pe termen lung confirmă acest fapt. Dacă prima coafură a unui copil se face în perioada lunii în scădere, atunci băiatul va avea chelie mai devreme, iar fetița va fi "înzestrată" cu părul răsucite și fragile.

Fazele lunii și efectul lor asupra creșterii părului

Calendarul de tunsoare lunar este format din 4 faze: uciderea lunii, luna nouă, faza lună în creștere, luna plină. Cel mai favorabil moment pentru a vizita salonul de frumusețe, desigur, este perioada lunii în creștere. Aceasta este o perioadă ideală, caracterizată prin creșterea numărului de fire, reînnoirea celulelor, accelerarea proceselor metabolice.

Foarte utile pentru tăierea părului sunt trimestrele 1 și 2 ale ciclului. Se recomandă vizitarea coaforului în această perioadă:

 • dacă doriți să faceți o schimbare bruscă de imagine, experimentați cu o coafură, creați ceva nou, neobișnuit pentru dvs. Faza de lună în creștere salută tunsori originale și neobișnuite. Asigurați-vă că în această perioadă actualizarea stilului va avea succes;
 • dacă doriți să ajungeți la o lungime maximă într-un timp scurt. Tunsul în timpul acestei perioade va accelera procesele necesare, iar rezultatul dorit va fi realizat semnificativ mai rapid;
 • dacă sunteți proprietarul subțirelor subțiri care trebuie consolidate. O tunsoare în această fază afectează în mod favorabil calitatea buclelor, va crește densitatea și volumul lor.

Cu toate acestea, tunsoarele în perioada lunii în scădere pot fi, de asemenea, populare. Participarea la un coafor în acest moment este recomandată în următoarele cazuri:

 • frânarea creșterii tronsoanelor pentru a menține vizitele salonului de frumusețe la un nivel minim. Acest lucru poate fi util atunci când călătoriți într-o stațiune sau pe o călătorie lungă. Când nu există timp sau oportunitate pentru îngrijirea tradițională;
 • pentru a da fire de strălucire naturală și silkiness. Creșterea lentă este compensată de o îmbunătățire calitativă a stării generale a părului;
 • pentru a elimina spargerea și spargerea furtunului.

Fazele rămase sunt extrem de nefavorabile pentru orice manipulare a coafurii. Acestea sunt perioade de interacțiune intensă între corpurile lunare și cele solare, ceea ce poate duce la probleme de sănătate.

Calendarul lunar și zilele săptămânii

Calendarul de tunsoare lunar 2018 sugerează date exacte care caracterizează zile favorabile și nedorite pentru a vizita un coafor. Cu toate acestea, dacă nu aveți ocazia să vă familiarizați cu datele curente, puteți utiliza regulile de bază pentru întocmirea calendarului:

 1. Lunea este prima zi lunară, care garantează o creștere rapidă a părului și o întărire. Cu toate acestea, persoanele născute marți și sâmbătă ar trebui să evite schimbarea coafurii în acea zi;
 2. Marți este o zi sub auspiciile lui Marte. Este neutru pentru efectuarea tunsoriilor. Nu veți obține un rezultat negativ, însă nu trebuie să vă bazați pe creșterea rapidă. Oamenii născuți în zilele de luni și vineri ar trebui să săriți în această zi pentru a vizita un salon de înfrumusețare;
 3. Miercuri este ziua condusă de constelația lui Mercur. Această perioadă este favorabilă reînnoirii coafurilor, are un efect pozitiv asupra dezvoltării memoriei și abilităților mentale. Atenție în această perioadă ar trebui să fie arătat persoanelor născute joi;
 4. Joi este o zi extrem de reușită pentru o nouă coafură care nu numai că va schimba imaginea în bine, dar va avea și un efect pozitiv asupra sănătății trupelor. Împreună cu buclele tăiate din viața ta vor intra în necazuri. Coafura in aceasta zi promite noroc si noroc in viitor;
 5. Vineri este ziua care se află la mila lui Venus. Tunsurile efectuate în această perioadă contribuie la îmbunătățirea vieții personale și promite cunoștințe plăcute pentru persoane singure;
 6. Sâmbăta este momentul perfect pentru îngrijirea buclelor. Diverse măști și tratamente vor aduce beneficii maxime;
 7. Duminica este o perioadă nefavorabilă, împreună cu un păr tăiat, o persoană își poate pierde fericirea.

Interacțiunea dintre lună și semnele elementelor

Calendarul lunii 2018 se bazează pe interacțiunea corpului ceresc cu semnele elementelor. Chiar și faza reușită a lunii în creștere nu poate avea efectul așteptat dacă un semn nefavorabil favorizează această perioadă. Filigranele nu sunt considerate cele mai bune coafuri de sateliți de upgrade. Zile deosebit de nefericite sunt cele când luna este în constelația Cancerului și Pestilor. Așezarea în acest moment nu deține forma și rapid "se dezintegrează". Parul tăiat va pierde volumul și va deveni foarte subțire.

Semnele de Foc contribuie la îmbunătățirea calitativă și estetică a părului. Ca și coama unui leu nobil, părul tău va fi luxuriant și atrăgător, iar orice schimbare a imaginii va fi doar spre bine. Feriți-vă că ar trebui să fie constelația Berbecul, "datorită" acelor fire care pot să se estompeze și să devină fragile. Sagetatorul prezinta o atitudine neutra la tunsori, insa o vizita la coafor in aceasta perioada poate provoca matreata.

Constelațiile aerului fac părul mai luxos și mai luminos. În plus, există o întărire a părului, reparații celulare. Orice stil în această zi este deosebit de reușit. Cu toate acestea, constelația Vărsătorului este o excepție de la elementul aerian general. Tunsul în timpul acestei perioade poate duce la pierderea abundentă a părului.

Semnele Pământului au un efect pozitiv asupra manipulării buclelor. Așezarea în această perioadă va arăta uluitoare și va dura toată ziua. Aceste zile sunt deosebit de bune pentru sfaturi de tăiere - părul va arăta bine îngrijit și îngrijit pentru o lungă perioadă de timp. O vizită la un salon de înfrumusețare, când Taurul se află în constelație, va aduce succes nu numai în actualizarea imaginii, ci și în afacerile financiare.

Tunsorile calendarului lunar

Coafurile de calendar lunar informează despre influența lunii asupra creșterii și sănătății părului. El îți spune când este mai bine să faci o tunsoare, o perm, o colorare, o schimbare a părului. Ajută la alegerea celei mai potrivite zile pentru a merge la coafor. Calendarul lunar de tunsori ia în considerare influența zilei lunare, fazele lunii, poziția lunii față de constelațiile zodiacale, ziua săptămânii cu privire la starea părului.

Calendarul de tunsoare lunar pentru ziua de azi

Coafuri calendaristice lunare pentru săptămâna viitoare

Zile favorabile și nefavorabile pentru tunsori

Cele mai bune zile pentru tunsori și alte experimente cu păr sunt 2, 5, 11, 17, 21, 27 zile lunare, nefavorabile - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 de zile.

Dacă vă tăiați părul în timpul lunii în creștere, părul va crește rapid. O tunsoare pe luna care se înmoaie va întări rădăcinile părului, dar ele vor crește încet.

Pozitia cea mai favorabila a lunii in semn zodiacal de a vizita frizerul este in Taur, Leu, Fecioara, Capricorn si Varsator, cel mai neadecvat - in Berbec, Rac, Sagetator si Pesti.

Cea mai proastă zi a săptămânii pentru tăierea părului este duminică. În alte zile, tunsoarea va avea succes.

Calendar lunar de tunsoare 2018

10 secrete de tunsoare corecte și sigure

Semnele zodiacale, Luna și alte secrete ale coafurilor 2018

Legende și reguli

Dacă credeți una dintre vechile legende, atunci în antichitate, chiar înainte de evenimentele din Vechiul Testament, oamenii de pe Pământ nu aveau păr, în prezentarea obișnuită pentru noi. Se crede că, printre strămoșii noștri îndepărtați, "coafurile" arătau mai mult ca o blândă în jos, pe care o vedem acum doar la nou-născuți.
Cu toate acestea, această foarte înaltă avea o capacitate fantastică de a acumula energie biologică, prezența căreia a fost determinată de arcul luminos deasupra capului. Aproximativ un astfel de miracol este Divinul Nimbus, acum putem vedea pe icoane.

Dar, după legendă, după cădere, părul efemer, aerisit, cu ajutorul căruia o persoană era învinuit de energia cosmică, se înălța greu și grea. De fapt, așa a apărut părul. Cu toate acestea, există o versiune care, prin fire și bucle și până în prezent, este o legătură secretă între om și cer. Această legătură va exista până când oamenii vor ajunge din nou la cel mai înalt nivel de dezvoltare.

Prin urmare, părul ar trebui tratat cu atenție, știind că acestea sunt antene dificile cu care corpul nostru atrage forțe dătătoare de viață în spațiu. În vremurile vechi au știut cu siguranță că părul de tăiere ar putea schimba drastic soarta unei persoane. Prin urmare, până în prezent, cunoașterea ritualurilor secrete asociate cu toroanele de tăiere a fost păstrată. Există secrete care sugerează când să vă tăiați părul.

Calendarul de tunsoare lunar pentru fiecare lună din 2018

Magia modernă consideră că părul este o legătură între oameni și Cosmos. Toate manipulările cu ele nu numai că ne schimbă aspectul, ci și ne rupe fluxul unui râu bioenergetic invizibil, spălându-ne cu propriile valuri care poartă forțele.

Vechea chelie nu este doar un defect cosmetic. Aceasta este pierderea unei protecții puternice în fața Îngerului Păzitor. Prin urmare, regula principală și imutabilă - părul trebuie tratat cu grijă, amintindu-i că orice impact asupra lor nu trece fără urmă, ci se reflectă direct în partea mai bună sau mai rea a soartei, a vieții și a sănătății.

Din fericire, de-a lungul secolelor, secretele sacre și cunoștințele practice ale omenirii care ajută oamenii să păstreze frumusețea și puterea părului nu au fost pierdute. Dacă urmați anumite reguli și legi de îngrijire a acestora în 2018, atunci nu numai că veți putea uimi pe alții cu buclele de lux, dar și pe deplin să utilizați energia cosmosului.

Zece secrete ale tunsorilor potrivite și sigure

Un secret

Mulți oameni își aleg intuitiv coaforul. Numai pentru el au încredere în părul lor. Și sunt, apropo, absolut corect. Este imposibil să ai încredere în coafura la primul coafor. Omul ăsta, cu foarfeca inteligent, schimbă biofulul de-a lungul drumului. Dacă nu ați găsit încă "coaforul", atunci amintiți-vă că un maestru energic, bun-natură vă poate schimba viața în bine, ca și cum ați fi încărcat cu optimism.

Cu cât stilistul este mai în vârstă și mai experimentat, cu atât mai puternic va fi influența acestuia. Prin urmare, dacă sunteți o persoană independentă, obișnuită să luați decizii, să vă asumați responsabilitatea pentru tine, atunci mai bine stați pe un scaun pentru un maestru care are aceeași vârstă ca tine, sau puțin mai mic.

Dacă simțiți că sunteți ghinion cronic, ca și cum ar fi venit o linie neagră, contactați un specialist mai vechi și mai autoritar. Lasă-l pe acest onorabil quafer să-și preia munca, dar să-i plătească o coafură nouă nu-l va regreta. În mod literal imediat după părăsirea magazinului frizerului, soarta vă va da prima surpriză plăcută. Nu vei uita doar de necazurile, dar simți că soarta este favorabilă pentru tine, dacă încă alegi zile favorabile pentru a vizita salonul.

Al doilea secret

Există o explicație pentru semnul popular care vă sfătuiește să nu vă tăiați propriile fire. Medicii experimentați cunosc o regulă importantă - este imposibil să influențezi pozitiv biofizica ta. Într-adevăr, de fapt, oamenii sunt adesea surprinși: de ce magicienii recunoscuți și tot ceea ce vedeți nu se pot ajuta, vindec sau schimbă soarta lor. Forțele lor, voința, le permit să le vindece pe alții, corectând deformările din bioelementele altora. Dar cu a ta este, din păcate, imposibilă. Sau consecințele vor fi opuse față de ceea ce se dorește.

Al treilea secret

Știați că în procesul de tăiere a biofilelor dvs. eterice, metalice și astrale se schimbă? Cu alte cuvinte, voi, fiind într-un scaun de coafor, sunteți extrem de supuși influenței altcuiva. Mai întâi de toate, comandantul însuși lucrează asupra voastră.

Pe baza acestui aspect, nu este recomandat să aveți încredere în părul dvs. la un coafor de sex opus. Ei explică astfel: presupus, dacă o femeie, un bărbat își taie părul, poate fi aprins de sentimente față de ea. Și chiar dacă un client frumos iese din salon fără incident, atunci mai târziu va avea dificultăți în relațiile personale, de familie.

Ca exemplu, chiar duceți legenda lui Samson. Potrivit ei, frumusețea tristă Dalida, care a ascuns secretul puterii eroului biblic, ascunsă în inviolabilitatea buclelor, le-a tăiat. Drept rezultat, Samson și-a pierdut puterea și a murit.

Secretul patru

Chiar dacă știți exact când este mai bine să vă tăiați părul, întotdeauna urmăriți ce se întâmplă cu firele tăiate mai târziu! În nici un caz nu lăsați maeștrii din coafor să le arunce în apă. Dacă urmați acest sfat, atunci veți fi în măsură să mențineți pompul și strălucirea buclelor în vârstă extremă.

Al cincilea secret

Îmbunătățirea, îmbunătățirea părului vă va ajuta să ajustați tunsorile calendarului lunar 2018. De exemplu, când doriți să le crească cât mai curând posibil, mergeți la coafor în zilele Lunii pline. Pentru a îmbunătăți starea firelor, de exemplu, pentru a le face ascultate, netede, pieptănate cu ușurință, vizita la salon este programată până în momentul în care luminile de noapte se află într-o fază descrescătoare. Luați în considerare o nuanță, după o tunsoare făcută în zilele lunii în scădere, părul crește mai încet decât de obicei. Este adevărat că această perioadă este bună pentru întărirea rădăcinilor, a becurilor de păr, care ajută la prevenirea pierderilor.

Secretul șaselea

Calendarul lunar poate sugera zile favorabile pentru o tunsoare și indică numerele în care categoric nu se recomandă atingerea părului cu foarfece. Conform observațiilor strămoșilor noștri, este mai bine să nu faceți o tunsoare în zilele de 9, 15, 23 și 29 ale oricărei luni, deoarece puteți face probleme cu memoria, cu mintea voastră. Abțineți de la tunsori în 2018 și în zilele de eclipse solare și lunare.

Secretul celui de-al șaptelea

În ce zi a săptămânii este mai bine să taie părul

Fiecare dintre zilele săptămânii din 2018 poate avea, de asemenea, un impact special asupra creșterii părului și chiar asupra bunăstării, soarta persoanei căreia îi aparțin:

 • Luni: puteți merge în siguranță la salon. Parul va tolera, tunsul și colorarea. Și amanta lor în timpul tunsoarei, "aruncă" emoțiile și grijile negative acumulate, se va opri de îngrijorarea cu privire la trivia, și-ar fi stricat nervii.
 • Marți: o zi unică pentru cei care nu pot găsi puterea de a rezolva o problemă sau de a lua o decizie importantă. Vizitați, de asemenea, coaforul va fi util pentru cei care suferă de rutină și căutând noi impresii strălucitoare.
 • Miercuri: în conformitate cu tunsorile calendarului lunar, o vizită la coafor în această zi merită să fie planificată pentru oamenii agitați, conviviali. Cu toate acestea, este de asemenea potrivit pentru cei care doresc doar să aducă un pic de romantism sau spirit aventuros în viața lor. De exemplu, întâlniți pe cineva, mergeți într-o călătorie interesantă.
 • Joi: la mijlocul săptămânii, manipulările cu păr sunt arătate celor care doresc să stabilească relații cu alții, care visează la popularitate și faimă. Sau poate vrea doar să depășească timiditatea și izolarea excesivă.
 • Vineri: aceasta este o zi specială când vă puteți schimba drastic aspectul. Se crede că, dacă sunteți mulțumiți de propria dvs. reflecție în oglindă, atunci vineri este mai bine să nu experimentați cu coafuri. Când, dimpotrivă, vrei să fii transformat în bine, alege să alegi zile speciale (vineri) în perioada în care Soarele se îndreaptă spre Capricorn (între 24 decembrie și 22 ianuarie) sau spre Taur (între 22 aprilie și 21 mai).
 • Sâmbătă: această dată este recomandată pentru modificările imaginii. Noua coafura va fi de succes, firele vor castiga o stralucire si o putere sanatoasa. Ei asigură că, împreună cu părul cu păr scurt, sâmbătă, poți "îndepărta" datoriile și păcatele de la karma întregii curse.
 • Duminica: calendarul lunar al tunsorilor din 2018 categoric nu sfătuiește în această zi să se gândească chiar la coafuri noi, altfel averea se va întoarce de la tine. Dacă este ghinionist, puteți decide să experimentați - este duminică să priviți în salon pentru a schimba imaginea. Poate că aspectul tău nou va ajuta soarta să facă o virajă spre bine?

Secret al optulea

Nu este suficient să alegeți o zi de bun augur a săptămânii pentru o tunsoare. De asemenea, trebuie să analizați modul în care se referă la ziua de naștere. Se pare că există zile de antagoniști care transformă toate efectele pozitive ale unei tunsoare în pur negativă și chiar periculoasă!

 • De exemplu, dacă v-ați născut luni - zilele dvs. pentru a vizita un salon de înfrumusețare: joi, vineri și sâmbătă. Duminica este cel mai rău moment.
 • Oamenii născuți marți se recomandă tunsori recomandați în zilele de joi, sâmbăta și duminica. Vinerea zilelor, vegetația capului este cel mai bine să nu deranjeze.
 • Duminicile sunt armonioase pentru copiii din mediul înconjurător, iar joia este contraindicată.
 • Născut joi, ajută energia de luni, marți, vineri, duminică. Dar miercuri este ziua antagonistului.
 • Născută vineri - zile favorabile: luni, joi, sâmbătă, duminică. Antagonistul este considerat marți.
 • Prima zi de naștere a scăzut sâmbătă, iar vineri și energia te protejează, dar duminica nu va aduce noroc rezultatului dorit.
 • Și, în sfârșit, oricine vede duminica albă duminica trebuie să-și amintească când să-și taie părul, că au zile de succes - martea și joia. Dar duminica, luni, sunt "contraindicate".

Și din nou nu există reguli fără excepții. Calendarul lunii 2018 sfătuiește să meargă la coafor în zilele "rele", în cazul în care totul nu este lipit, pur și simplu eșecuri karmice urmează. Se pare că, după schimbarea coafurii într-o astfel de zi, viața pare să fie încetinită pentru o vreme, dar atunci soarta face o întoarcere bruscă și neașteptată care duce la victorii și fericire!

Secretul nouă

Când este mai bine să tăiem părul, cum să accelerăm creșterea și să ne întărim în 2018, vom spune poziția lunii pe cer. Depinde mult de ce constelație zodiacală este lumina de noapte. Un horoscop special al Lunii, care indică poziția semnelor zodiacului, poate oferi zile favorabile pentru tunsori.

Berbec. Când luna este în acest semn, este mai bine să amânați noua coafură. Coafarea în timpul acestei perioade nu are niciun efect asupra stării generale a părului. Dar organismul uman reacționează prost la ele, iar sistemul imunitar poate eșua sau bolile cronice se pot agrava.

Taurul, Fecioara si Capricornul - un moment bun pentru a vizita un stilist. Perfect se va întoarce și coafura și încuietori se vor da cu ușurință la așezare. În plus, ele vor crește în mod activ, iar vârfurile lor vor fi mai puțin expuse la secțiunea transversală.

Gemenii și Balanta sunt semnele de aer ale horoscopului. Poate că acesta este motivul pentru care în timpul "domniei" lor pe Lună s-au obținut perfect tunsori voluminoși și aerisiri. Aceste zile favorabile pot fi folosite dacă doriți să accelerați creșterea părului.

Rac și Pesti. Când aveți un scop, cât mai mult posibil, pentru a păstra conturul clar al unei tunsoare și pentru a vă da hrană și putere părului, utilizați perioada în timp ce luna este sub influența acestor semne zodiacale.

Lev. În conformitate cu calendarul de tunsoare pentru anul 2018, acesta nu este cel mai bun moment pentru a vizita un maestru dacă sunteți mulțumit de viața dvs. și faceți bine. Dar, dacă sunteți împovărați de probleme și nenorociri cad pe cap, încercați norocul - schimbați-vă coafura. Poate că, în soarta voastră vor veni schimbările dorite spre bine?

Scorpion. Acest semn pe Lună nu promite zile favorabile pentru tunsori, pentru că, prin intrigile sale, Scorpionul intervine imprevizibil în viața lui personală. Aceasta înseamnă că după un frizer puteți îmbunătăți relația cu un partener și exacerbați problemele și neînțelegerile dintre dvs.

Sagetator. Calendarul de tunsoare lunar 2018 recomandă utilizarea Sagetatorului în domeniul profesionist. Asta inseamna ca o tunsoare pe un horoscop poate contribui la cresterea carierei tale. Vă va oferi încredere și veți reuși să câștigați autoritatea meritată în rândul colegilor.

Varsator. Nu vă grăbiți cu frizerul în timpul "domniei" Vărsătorului. Veți fi nemulțumiți de lucrarea stăpânului și de starea părului.

Secret zecea

Influența semnului horoscopului la ziua de naștere

Dacă respectați toate regulile, nu este suficient să alegeți zile favorabile pentru o tunsoare, încă un secret al unei coafuri de succes, forma, lungimea și chiar culoarea, în armonie cu semnul zodiacului sub care sa născut persoana. În calendarul lunar al tunsorilor, puteți găsi caracteristici comune ale stilurilor care ajută intensiv relansarea și valorificarea maximă a energiei cosmosului.

Berbec

Berbecul este recomandat pentru așa-numitele tunsori sportive, fără a necesita un stil mai atent, scurtcircuite. În primul rând, astfel de coafuri te fac să arăți minunat, tonifiat. În al doilea rând, ei dau de fapt o persoană energie și au un efect pozitiv asupra bunăstării sale. Nu este întâmplător faptul că, în vremurile vechi, oamenii, când erau bolnavi, și-au tăiat părul scurt. Și a contribuit la redresare.

Conform calendarului de lustruire lunar 2018, o explicație poate fi găsită pentru acest fenomen. Semnul de Berbec este proiectat în corpul nostru în zona creierului, răspunzând din punct de vedere al astrologiei, pentru aprovizionarea cu oxigen neîntreruptă, ceea ce este posibil cu o alimentare neîntreruptă a sângelui. Dacă știți când și cum să vă tăiați părul în conformitate cu horoscopul Aries, atunci puteți stabiliza activitatea creierului.

Coafurile acestui semn zodiacal ajută o persoană să se concentreze mental și să ia cele mai corecte decizii pentru implementarea planurilor și proiectelor globale. Nu este întâmplător faptul că femeile de afaceri, deseori hotărâtoare, obișnuite să ia decizii singure și care se pot elibera de cele mai dificile situații fără consecințe și sprijin, aleg adesea. Adesea acest stil este urmat atât de sportivi, cât și de femei care sunt dinamice, cu un ritm accelerat al vieții.

Taurul

Coafuri de păr de păr de lungime sfatuiesc Taur Lunar tunsori calendar. Ele pot fi realizate în diferite tehnici, în funcție de tendințele modei. Dar lucrul cel mai important este că firul se află liber, creând efectul unei anumite neglijențe. Este această frumusețe naturală și grațioasă a unui coafor care este realizată cu ajutorul trucurilor artistice ale unui șerpuitor talentat.

Buclele elegante, care curg, acest lucru nu este ușor de realizat fără a utiliza produse de styling moderne: lacuri, geluri, ceară. Dar ele nu sunt binevenite atunci când creează capodopere pe capetele Taurului. Și calendarul lunar al tunsorilor în 2018 promite celor care, în mod corect, și-au luat părul, noroc în efectuarea tranzacțiilor imobiliare.

Gemenii

Acesta este un semn de horoscop - elementul de aer și spațiu. Unicitatea acestui semn zodiacal constă în faptul că el nu se teme de experimentele moderne cu vopsirea și buclele permanente. Agenții chimici nu distrug firele Gemini, chiar dacă lungimea lor ideală este aleasă - până la umăr.

Buclele brute, pictate în tonuri de cenușă și albăstrui, arată frumos și elegant. Astfel de coafuri vă permit să puneți în ordine sistemul nervos și organele respiratorii. Iar puterea lor secretă constă în faptul că în 2018 ei ajută la construirea relațiilor cu ceilalți și aduce noroc în școală și în călătorii.

cancer

Acest semn misterios al horoscopului, inexplicabil asociat cu Evul Mediu. Cavalerii de atunci erau o coafură populară, care amintea de piața actuală. Crusaderii nu au ales-o accidental, pentru că erau încrezători că îi umple de energie și de putere. Îngrijirea este, de asemenea, potrivită pentru contemporanii noștri născuți în cancer.

Această constelație are un efect asupra memoriei genetice. Prin urmare, calendarul de tunsoare lunar 2018 recomandă un bob la acele tipuri de cancer care doresc să construiască relații bune cu membrii mai în vârstă ai familiei. Apropo, această tunsoare elegantă îi ajută pe tineri să aleagă un partener vrednic cu care să te gândești la căsătorie. Iar părinții vor aproba acest candidat.

Leu

Este greu să-ți imaginezi regele fiarelor fără coama lui magnifică. De aceea, și pentru reprezentanții acestui semn al horoscopului - un loc luxos de bucle este ideal. Pentru a atinge această frumusețe "naturală" este posibilă numai cu ajutorul unei tunsori complexe pas cu pas. Ușor de încuietori va crește volumul și ușurința.

Dacă natura nu vă dă bucle, atunci puteți folosi buclele. Sau, în consultare cu comandantul de a recurge la chimice perm. Calendarul de tunsoare sfătuiește "manele leului" celor care suferă de boli cardiovasculare.

În plus, părul semnului Leului, conform horoscopului, dezvoltă abilități creative. Ei vor ajuta în 2018 să devină mai încrezători, mai blânzi și mai generoși, mai veseli, să aducă un pic de romantism și sărbătoare în viața sa.

Fecioară

Numele acestui semn al horoscopului este asociat cu o femeie frumoasă care depune mult efort pentru a-și îmbunătăți aspectul. Virgos place să folosească produsele cosmetice pentru a accentua frumusețea și pentru a-și masca abilitățile imperfecțiunilor. Deci, pentru ei lucru obișnuit - colorarea părului, purtarea de peruci, părul, căptușeli.

Interesant, toate aceste mijloace și tehnici artificiale îi ajută pe Virgos să stabilească contacte puternice cu Cosmosul, care le trimite energia în mod neîntrerupt, în ciuda "trucurilor" coafurii.

Coafuri de calendar lunar 2018 susține că coafurile recomandate de Virgos ajută să facă față unor cantități imense de muncă plictisitoare, să le ajute cu studii, diverse meșteșuguri și comerț și chiar să îmbunătățească starea tractului gastro-intestinal.

Balanța

Născut sub acest semn aspiră la clasici. Pentru ei, alegerea ideală ar fi testările în timp, coafuri elegante - luxuriante, dar stricte și elegante. Doamnele se potrivesc stilului elegant, care subliniază misteriozitatea și inaccesibilitatea proprietarului lor.

Bărbații ar trebui să aleagă tunsoarele clasice, stricte și concise. Cântarele adesea preferă un elegant și perfect, în simplitatea lor aparentă, stilul de îmbrăcare, care le permite să se simtă pe picior de egalitate cu reprezentanții celor mai înalte cercuri ale societății. Acest lucru le garantează autoritatea și respectul față de ceilalți și încrederea colegilor și a partenerilor de afaceri. Balantele de par ajuta la reglarea functiei rinichilor si a sistemului urinar.

Scorpionul

Reprezentanții acestui semn al elementului de apă au în mod constant nevoie de un flux sporit de energie. Pentru bărbații și femeile de la Scorpions, stilul "vamp" este organic - fire drepte și netede.

Dacă sunt scurte, atunci adaugă puțin foc și pasiune esenței "apă". Care, la rândul lor, le oferă sexualitate și pur și simplu atrage membrii de sex opus. Și cu cât mai multă atenție, admirație, cu atât mai frumoase sunt Scorpionii.

Atractivitatea lor demonică, subliniată de stilul "a la vamp", necesită sprijin constant din partea arieratelor, mai ales în situații neobișnuite și extraordinare. De asemenea, ajută la menținerea organelor sănătoase ale sistemului reproducător și nu la pierderea dorințelor sexuale.

Săgetătorul

Sub acest semn al horoscopului sunt adesea născuți oameni care sunt destul de conservatori. Ei evită extravaganța în aparență și în acțiuni. Dar, în același timp, rigoare și reținere excesivă le sunt străine.

Pentru femeile aflate sub semnul Sagetatorului, calendarul lunar al tunsorilor din 2018 oferă o variantă a zeitei grecești antice Athena Pallas, care, fiind un războinic curajos, purta un păr confortabil în fața ei și o coadă lungă de cai în spate, pe capul ei. Aproximativ aceeași, dar designul masculin al părului și preferatul Zeus Thunderer.

Poate că nu toți reprezentanții sexului mai puternic sunt gata să decidă astăzi o coafură atât de îndrăzneață și extravagantă, dar o puteți vedea în teama de filme despre Tarzan sau numele lui, care popularizează frumusețea corpului masculin acum.

În mod corespunzător ales pentru coafura lunară în 2018, ajută trupele Strelets să obțină succes în politică, artă, în domeniul religiei și al clerului. Și este capabilă să ajusteze efectiv activitatea ficatului.

Acest semn, aparținând elementului Focului, caracterizează persoanele născute în perioada "domniei" lor ca fiind pragmatice și active. Ele sunt moderne moderne, economice și de valoare comoditate, de asemenea, timpul și efortul lor. Deoarece Sagetatorul, potrivit horoscopului lunar, se potrivesc cu coafurile care necesită un minim de îngrijire și îngrijire.

Capricornul

Este curios că domnii acestui semn, adesea intuitiv, aleg tunsori foarte scurți sau își suprapun capul. Și acționează corect, pentru că acest stil brutal nu le împiedică să înțeleagă în mod clar vibrațiile energetice și să se bazeze pe energia corespunzătoare a acestei constelații.

Femeile preferă opțiunile de tuns părul sub o bandană, o pălărie sau o eșarfă. Și adesea sub cap, ascund o panglică de lux, pe care o apreciază, sunt mândri și nu vor fi de acord niciodată să-și taie chiar și de dragul aspirațiilor de carieră.

Capricornii sunt practicanți care se găsesc exact în câmpurile aplicate. Ei sunt materialisti cu maini de aur. Coafura lor favorizează sistemul osos și dinții.

Vărsătorii

Dacă v-ați născut sub acest semn al horoscopului, acesta este foarte susceptibil de ultimele tendințe de modă. Și aceasta este poziția corectă, pentru Vărsător nu există recomandări clare cu privire la lungimea, culoarea parului și recomandările pentru stilul lor.

Ei au dreptate în acele cazuri când decid asupra celor mai curajoase experimente. De exemplu, punk Iroquois, bucle lungi hippie, sau extrem de laconice, tunsori scurte în stil minimal.

Alegerea unei noi coafuri pentru Varsator, uneori inainte de timp, este deschiderea de afaceri pentru el, proiecte noi si conexiuni lucrative. Sub controlul acestui semn sunt vasele, arterele și venele.

pește

Aceștia sunt oameni imersați în misticism, căutând sensul de a fi și simboliza armonia universului. Coafurile lor ar trebui să fie complexe, constând din firuri împletite, de exemplu, împletiturile dificile, de fapt, reflectă diferitele elemente ale Universului, legate între ele.

Astfel de desene complexe de păr, dau energia peștelui și garantează patronajul puterilor superioare. În același timp, în 2018, armonizează viața Pestilor, simplifică soarta lor și ajută la realizarea ideilor îndrăznețe și a planurilor creative.

Reprezentanții acestui semn al horoscopului, pacea este extrem de importantă. Tocmai pentru că coafura aleasă corect va păstra sistemul nervos în ordine, va ajusta metabolismul și, în general, va avea un puternic efect asupra sănătății asupra întregului corp.

Când este mai bine să tăiați părul în zilele lunare

 1. Ziua Lunii Tunsul va face viata mai scurta.
 2. Ziua Lunii După o vizită la un salon de înfrumusețare, disputele și disputații sunt probabil.
 3. Ziua Lunii Dacă vă deranjezi părul, vă veți răni sănătatea. Un alt risc de a pierde sau de prost pentru a cheltui bani.
 4. Ziua Lunii Există riscuri de a provoca afecțiuni ale nazofaringiului și ale cavității bucale. Tunsul va cauza disconfort și frica de a pierde pe cei dragi.
 5. Ziua Lunii Timp favorabil pentru o coafura noua. Veți crește capitalul și veți dobândi proprietăți noi.
 6. Ziua Lunii O perioadă proastă, pentru că puteți "prinde" un rău și alți viruși. Pinul nasului, ochii înroșiți - toate acestea este puțin probabil să vă adauge frumusețea și farmecul.
 7. Ziua Lunii Tunsul nou catalizează în jurul tău ura și dispută. Poți să te lupți cu liderul sau cu cel iubit. În calendarul tibetan, această zi a fost numită "ardere", deoarece orice efect asupra buclelor și toroanelor conduce la o deteriorare gravă a sănătății.
 8. Ziua Lunii Grăbește-te de stăpân. Ești transformat în exterior și primești șansa de a trăi fericit, după respect, în respect și onoare.
 9. Ziua Lunii Bolile de nenorocire, asta va duce tunsoarea din ziua de azi.
 10. Ziua Lunii Este o zi dezgustătoare, de asemenea, "lăsând" tot felul de viruși în corpul vostru.
 11. Ziua Lunii Tăiați-vă părul astăzi, atunci veți obține claritatea minții, armonie și coerență a gândurilor. Sau poate câștiga darul de previziune.
 12. Ziua Lunii Tunsoarea astăzi mărește riscul de rănire și alte amenințări la adresa vieții.
 13. Ziua Lunii Și acest lucru, contrar tuturor semnelor, este unul dintre cele mai bune momente de transformare cu ajutorul foarfecelor de coafură. Coafura va fi frumoasa si chiar toate lucrurile vor merge ca un ceas!
 14. Ziua Lunii Decideți cu privire la o tunsoare, chiar acum, dacă doriți să vă îmbunătățiți situația financiară și să primiți laude de la superiorii voștri.
 15. Ziua Lunii Mai bine să nu părăsești pragul frizerului în acea zi! Dacă ignorăm această recomandare, atunci este posibilă o tulburare mentală, o panică și o criză hipertensivă.
 16. Ziua Lunii În această zi ciudată, manipulările cu păr pot duce la greșeli și la renașterea sau agravarea obiceiurilor nocive. De exemplu, nu puteți depăși tentația de a fuma sau de a bea alcool peste măsură.
 17. Ziua Lunii Nu vă tăiați părul, altfel problemele de sănătate, rănile și problemele de sănătate sunt probabile. Sistemul nervos va fi deosebit de vulnerabil. În Est, sa crezut că atingerea firelor din această zi ar putea activa forțele duhurilor rele.
 18. Ziua Lunii Scary nu este momentul potrivit pentru a vizita coaforul. În primul rând, tâlharii pot intra în casă în timp ce stați pe un scaun. În al doilea rând, animalele de companie (pisici, câini și alte animale) anticipează problemele tale și, îngrijorându-te de proprietar, se pot îmbolnăvi. În Tibet, această zi a fost numită "ardere", adică consecințele tăierii pot fi foarte periculoase pentru sănătate și viață.
 19. Ziua Lunii Așteptați această zi! Tunsoarea astăzi contribuie la prelungirea vieții.
 20. Ziua Lunii Ar trebui să amânăm planurile pentru o coafură nouă. În caz contrar, veți cădea în depresie, simțiți apatie față de tot ceea ce vă înconjoară.
 21. Ziua Lunii Un moment excelent pentru a face o tunsoare buna, pentru a va imbunatati sanatatea si pentru a face ca Fortune sa va zambeasca.
 22. Ziua Lunii Coafura de astăzi ajută la înmulțirea în toate sensurile. Adică, pe de o parte, vă îmbunătățiți bunăstarea și obțineți o proprietate nouă. Pe de altă parte, riscați să pierdeți în greutate.
 23. Ziua Lunii Veți obține o tunsoare și veți fi extrem de nemulțumiți de aspectul dvs. - o persoană ciudată cu un ten groaznic vă va arăta în oglindă! Și, în plus, suferă și pierderi.
 24. Dacă sănătatea ta este dragă pentru tine, apoi amâna vizita la salon! În această zi, calendarul lunar de tunsori nu este recomandat pentru scurtarea lungimii părului.
 25. Ziua Lunii Astăzi, foarfece și un pieptene dacă vă atingeți părul, va provoca boli oculare. Aceasta poate fi orz banal sau o deteriorare gravă a vederii.
 26. Ziua Lunii Noua coafura este o garantie a fericirii si bucuriei in aceasta zi!
 27. Ziua Lunii Excelent dacă faceți astăzi o nouă tunsoare! Vă va aduce noroc și prosperitate.
 28. Ziua Lunii Dacă doriți ca cineva să vă placă foarte mult, nu ezitați să luați o coafură nouă. Ieșiți din frizerie irezistibil.
 29. Ziua Lunii Nu tăiați părul astăzi. Aceasta este o perioadă foarte nefavorabilă în care karma dvs. ar putea suferi.
 30. Ziua Lunii Amintiți-vă că această zi este cea mai periculoasă pentru tunsori. Poate aduce nenorociri, probleme, contact cu inamicul sau poate provoca un accident pe autostradă.

Pentru a nu pierde zilele favorabile, lasă note și mementouri în Google Calendar sau în calendarul yandex

Coafuri care se schimbă pentru o viață mai bună

Chiar dacă știți sigur când este mai bine să vă tăiați părul, atunci gândiți-vă: de ce faceți o nouă coafură sau vopsiți propriile fire? Până la urmă, aceste manipulări cu aspectul vă vor afecta bunăstarea și chiar atitudinea. Coafura calendaristică lunară 2018 și astrologia vă vor ajuta să alegeți stilul și tipul de coafură corespunzător interiorului "Eu". Această cunoaștere unică vă va învăța cum să modelați viața, să vă schimbați soarta și să vă influențezi pozitiv bunăstarea și sănătatea.

Suntem pământeni, suntem într-o certitudine naivă, considerând că este suficient să cunoaștem locația noastră în funcție de coordonatele geografice sau adresa poștală. Dar rareori ne gândim la faptul că suntem, de asemenea, o parte a spațiului imens numit Cosmos. Are un efect puternic asupra întregii vieți de pe planeta Pământ. Suntem eliberați lumina, energia, Luna, Soarele și alte obiecte din spațiu. Acestea provoacă diverse tipuri de dezastre ecologice, stimulează cele mai puternice furtuni electromagnetice.

Locul reședinței noastre, desigur, lasă, de asemenea, o anumită amprentă asupra noastră, bunăstării și comportamentului nostru. La urma urmei, suntem involuntar participanți la procesele spațiale care se îndreaptă în prezent către o anumită parte a globului. Se crede că stelele ne trimit cea mai pură energie. Printre ele este cel mai puternic - soarele. Pe parcursul anului, acesta trece prin 12 constelații principale, cunoscute de noi din numele semnelor zodiacale.

În metafizică, părul este o antenă microscopică care primește energie cosmică și o retransmite în corpul uman. Dacă schimbăm lungimea sau culoarea firelor, fluxul acestei energii variază de asemenea.

Acest lucru înseamnă că, înainte de a vă decide o coafură nouă, trebuie să analizați ceea ce vă străduiți în 2018, ceea ce vă lipsește. Poate visezi la fericire în viața ta personală, sau obiectivul principal este o carieră uimitoare și o recunoaștere largă a publicului?

După ce ați definit prioritățile, veți avea șansa de a vă schimba destinul cu ajutorul unei simple, așa cum se pare doar la prima vedere, a metodei, ca o tunsoare reușită. Să presupunem că acum aveți realizări profesionale în primul rând. Apoi, trebuie să alegeți coafura unui semn zodiacal terestru sau de foc. Dacă doriți în prezent să vă consolidați poziția în societate, energia coafurilor tipice pentru semnele Pământului sau Balanta vă va ajuta.

Când stabiliți un obiectiv în 2018 pentru a atrage sprijinul altora și pentru a face contacte utile, precum și pentru a obține noi cunoștințe sau informații, atunci, să vă ghidați de tunsori recomandate pentru semnele Air and Virgo.

Oamenii care nu au o viață personală ar trebui să se uite la coafura elementelor Apă și Foc. Dacă ați făcut o decizie și știți exact ce doriți în acest moment, amintiți-vă o regulă mai importantă: semnul dvs. pe un horoscop nu trebuie să contrazică stilul coafurii. constelații zodiacale. Dar nascuti sub semnul Apa, ele sunt contraindicate, deoarece vor sperie norocul.

Dacă semnul dvs. aparține elementelor Air sau Fire, atunci nu ezitați să alegeți o tunsoare a semnului aerian. Când ziua ta de naștere cade în timpul Taurului, Balanței sau Fecioarei, atunci nu trebuie să te grăbești cu coafurile "aer". Ei nu vă vor aduce fericire și succes.

În consecință, oamenii născuți sub semnele Pestii, racii și scorpionii sunt potriviți pentru coafuri de apă, precum și toate stilurile recomandate de semnele Pământului. Dar ar trebui să fie evitate marginile "focului".

Coafurile semnelor pământului sunt utile pentru alegerea reprezentanților semnelor de pe Pământ și Apă, iar pentru "aerisiți" Gemeni, Balanta și Vărsător, ei sunt pur și simplu nocivi.

Știți că culoarea părului dvs. determină energia corpului ceresc pe care o desenați? Și forma coafurii dă răspunsul la întrebarea: ce fel de energie folosiți cel mai mult. Drept, lung, neted, ca și cum buclele care curg sunt caracteristice semnelor de apă.

Lanțurile de lungime medie sunt preferate, de obicei, de oamenii care au semnele aerului.

Obraznicul, grosimea, vârtejurile și buclele pot fi văzute adesea pe capete. care sa născut sub auspiciile Fecioarei, Taurului și Capricornului, în elementele Pământului.

Părul de nuanțe roșcate, de bronz și de aur, adesea tăiat la coroană și față, de regulă, au cei care au fost patroni de foc de la naștere: Berbec, Leu și Sagetator.

Lungimea părului determină viteza și cantitatea de energie percepută de o persoană. Cu cât firul este mai lung, cu atât este mai multă energie pe care o atrage, dar în același timp ajunge la el mai încet. Parul lung dă o persoană mai multă energie, dar reacția sa la evenimentele din jurul lui este destul de lentă. Tunsul scurt face, dimpotrivă, răspunde rapid și impulsiv la tot.

Există un astfel de semn: dacă nu aveți niciun motiv să vă plângeți de soartă, atunci nu vă grăbiți să tăiați părul. Dar când lucrurile nu sunt așa cum ați dori, atunci vă tăiați firele fără milă. De asemenea, este de remarcat faptul că multe femei care au reușit în afaceri poartă tunsori scurte. Dar femeile casnice și "mamele doar" păstrează adesea împletituri sau coafuri cu părul de lungime medie. Din aceasta se trage concluzia că o tunsoare dinamică scurtă adaugă activitate doamnelor și îi învață pe un om să gândească strategic.

Sfaturi utile

Calendarul lunar al coafurilor 2018 vă ajută să vă schimbați destinul spre bine, dar în arsenalul de frumuseți experimentate din cele mai vechi timpuri, există multe modalități de a vă menține părul sănătos și strălucitor. Astăzi, aceste secrete sunt în cerere mai mult ca niciodată, deoarece factorii care afectează negativ starea coafurii - decorarea principală a femeilor frumoase, devine din ce în ce mai mult.

Ce rețete vechi pot fi folosite cu succes de contemporanii noștri?
Aceasta, de exemplu, daisy. Blondes din toate timpurile și popoarele, a folosit un decoct de musetel farmaceutic ca balsam, oferind strălucire și nuanțe de aur la bucle. Pregătiți o soluție la o cantitate de patru linguri de ierburi uscate pentru o cană de apă clocotită.

O altă opțiune populară pentru femeile blondă este lămâia. Dacă îl diluați într-o anumită proporție cu apa și puneți această soluție pe firul spălat, atunci starea sa se va îmbunătăți considerabil. Cu toate acestea, terapia cu lamaie nu este potrivită pentru femeile cu păr brun și brunete. Părul lor poate avea o umbra galbenă urâtă.

Starea părului depinde direct de dietă. Meniul trebuie să fie echilibrat și să conțină o cantitate suficientă de alimente proteice care afectează în mod pozitiv creșterea și apariția firelor. Studiile recente realizate de oamenii de știință au demonstrat avantajele așternuturilor din mătase naturală. Se pare că, dacă capul se sprijină pe o pernă de mătase, atunci părul nu este rănit sau încurcat, ceea ce are, de asemenea, un efect benefic asupra stării lor.